Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim kızlar senden kopya çekmiş bediş ... benim hayalimde iç mimarlık .ama benim için hala hayal çok arkadaşa bedava antre dolabi ,mutfak dolabi hatta ev planı çizmişligim var kendi mutfagımıda kendim çizdim hatta bazı mobilyalarımın çizimi yeniden döşenmesi vs hep bana ait . hele iç dekorasyona mithiş ilgim var ..
bediş yaşlı bakımı yerine okul öncesini niye seçmedin ?
Vee kilo alıyorum spor yapayıp tatl yersen ne olur= kilo alınir:18:

bediş aç kalıyorsun vede yediginde hep gl endeksi yüksek şeyler yiyorsun , direk depoya gidiyor :26: topla kendini dagıttınmı tolaması zor oluyor . kalk bakıyım pisikletine

Kızlar reglyim ve canım hep yemek istiyor bugün, belim ağrıyor.. Başvurularla uğraşıyorum hep aksilikler çıkıyor. Az evvel bir tabak makarna yedim... Offf berbat bir gün !

kızlar reglyim ve canım hep yemek istiyor bugün, belim ağrıyor.. Başvurularla uğraşıyorum hep aksilikler çıkıyor. Az evvel bir tabak makarna yedim... Offf berbat bir gün !

kız insan makarna yerde mutsuz olurmu şaka bir yana afiyet olsun çukulam ..
Bende bekliyom inşallah son saat olmam

Relax ol biraz cukulam bazan telaşda aksilikleri çekiyor Rabbım işini rast getirsin

kız insan makarna yerde mutsuz olurmu şaka bir yana afiyet olsun çukulam ..u

Relax ol biraz cukulam bazan telaşda aksilikleri çekiyor Rabbım işini rast getirsin
Evet ya yenirde mutsuz olunurmu hiç cık cık cık
Aebenim ben gibi sofrayı kurduktan sonra son 5 dakikada gitmesin
Ya 79 cikiyorum esim diyoki 1 kilo bile yemedinki gullaç nasıl4 kilo alcan iner o takma hiç bilmiyo bu işleri gıcık zayıf insan

NEE 79 mu bediş seninki nasrettin hocanın kedi çiger meselesine dönmüş yata yata biDE reglden şiştin iyce .inersin üzülme ama artık GÜLLAÇ YEMEEEEE

Selam kizlar
Cikolatam nekadar sevindim canim.bak iste bir kapi acildi insallah en hayirlisi olur.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Menum
16:00 bir kase yogurt yulaf
Aksam semizotu yogurt salata karpuz
Su cokk spor yaptım 40+15 dakika bu ara yesilcaydi formdu birakmistim iki tanede onlardan içtim sıkı yönetim ilan ettim yoksa gidisat kötü

Çikom benim hatama dusme 2 gün sabret istah canavarına bugün gecti benim

Nazlım naptı acaba

İyi geceler .

Aferin kiz bedis 10 tam puan aldin :))

Aksamki memum. bu arada bugun orucunu kurtardim :)) ama yarin niyetli degilim .

Tum yazdiklarimdan az az yedim 3.4 kasik yani .

1hurma
Tavuk izg.
3cicek dol.( nihayet bitti )
2ks.patlican .
Azda karpuz .

1lt yakinda su ictim .
Sahur olmiycak o yuzden kilom sabah eksik cikar sanirim :))

A kanalda saat 15 de rehber bir adam cikiyor un. Tercihleri icin . Bonus hoca :)) bakarsaniz anlarsiniz neden bonus :)))
Kizilaydada ted kampusunde yonlendirme yapiyor gun boyu . Ona gidicez bakalim .
Evde cok oturdum dimi :))
Hazir hastalanmisken temizlige girisicem ..

79 u gorünce10 puani kaptim telastan su cicek dolmasini yillardir merak ederim bende nasip olmadı nerden buluyosunki onlari balkondan deme simdi

kütahyacım valla bugün yenik düştüm. belim çok ağrıdı ve spor da yapamadım böyle bayağı aciz kalınca saldırdım. menüyü de yazmicam aşırı yemedim zaten midem biraz küçüldü ama börekti tatlıydı kaçırdım yani... reglimin ilk günü diye affediyorum kendimi, napiym...

ay resmen takımcak regliyiz menü süper bu arada aebenimmm

Vee kilo alıyorum spor yapayıp tatl yersen ne olur= kilo alınir:18:

hah işte bugün ben de böyle oldum.. ramazanda çok tökezlicez sanırım ama bn oruçluyken daha iyiyim. çok yiyemiyordum.şu iki günü daha atlatayım güzel olacak inş kütoşum

kız insan makarna yerde mutsuz olurmu şaka bir yana afiyet olsun çukulam ..

makarnayla başladık akşam börekle tatlıyla iyice cılkını çkardık nasıl relax olayım .... neyse 2 güne biter regl toparlarım

Selam kizlar
Cikolatam nekadar sevindim canim.bak iste bir kapi acildi insallah en hayirlisi olur.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

reyhan ablacım inşallah ama zorluyorlar.. ösys giriş puanı soruyorlar ve o puanı 2002 de almıştm hatırlamıyorum. internette ösym arşivinde de yok. nasıl bulcam bilmiyorum ne işlerine yarayacaksa

Amannn bende sana destan yazmıştım gelmemiş özetle razamandan sonra kim tutar bizi

günaydın benim iyi gidiyor küto sonunda 65 ten kurtuldum 64 leri gördüm . bu aralar spor yok ama hazır regliyken akşamları evde temizlik yapıyorum iftara kadar

Gunaydin .....

Nazlim tebrikler canim . Temizliktede kolaygelsin .

Kutom, cukulam gececek kizlar sabir biraz ...

Gunaydin .....

Nazlim tebrikler canim . Temizliktede kolaygelsin .

Kutom, cukulam gececek kizlar sabir biraz ...

günaydın ablacığım çok sağol . abla kızın neden öğretmenlik düşünmüyor . bir bayan için en ideal meslek bence hele çocukta olunca daha kolay bakabiliyorsun çocuğuna

günaydın ablacığım çok sağol . abla kızın neden öğretmenlik düşünmüyor . bir bayan için en ideal meslek bence hele çocukta olunca daha kolay bakabiliyorsun çocuğuna

nazlım kızım hiç sıcak bakmadı ögretmenlige .. sebebini bilmiyorum ama sevmiyor okulda olmayı . bencede bir bayan için ideal meslek ama işte çoçuklara bırakıyoruz sonuçta onların hayatı ..
.aldıgı puanlarda yüksek .düşük bölümler istemedi birazda ..

ben okadar dolaştım geldim .ama taımda hiç hareket yok nerdesiniz yahu

mehal kız okul tatil sen daha çok gelirsin dedik ama iyce yok oldun :26:

banu sen nerelerdesin ?????

Aebenim mezun durumunda olanlarin sonucları aciklanmis bi bak bakalım sayfana hadi hayirlisi

anladım ablacığım benim kız kardeşimde önceden diş hekimliğini çok istiyordu puanlarıda fazlasıyla yetiyordu ama öğretmen olmak daha cazip geldi sınıf öğretmenliği seçti şimdide iyiki seçmişim diyor 2 ay tatiller şimdi benimde işime geliyor tabi oğluma bakıyor teyzesi .

evet ya geliyorum gidiyorum kimsecikler yok takımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…