aebenim mezun durumunda olanlarin sonucları aciklanmis bi bak bakalım sayfana hadi hayirlisi
Mezun olmuşum bedişşşşşşş 193 Nasıl geçtim ben ya fizik kimyadan
tebrik ederim ablacığım azmin zaferi işte
aebenim çok sevindim
seni çoook iyi anlıyorum. toprak yeni doğduğunda açık öğretimden mezun olduğumu öğrenince evin içinde tek başıma tur atmıştım. sevinçten ne yapacağımı bilememiştim. benim de belalı bir dersim vardı inanamamıştım
darısı en kısa zamanda kutahyanın başına inşallah
bana ramazan biraz zor geçiyor allah affetsin. menü yazmayı da unutuyorum fakat bazen ekmeği veya pideyi yemem gerekenden biraz fazla yediğim oluyortatlı şu zamana kadar sıfır bu da tesellim olsun
sabah kalıp hemen işlerimi yapıyorum sonra iftar saatine kadar bi o koltukta bi bu koltukta ya bilg. dizi izliyorum ya uyukluyorum nolucak halim bilmem..
perşembe akşamı mı tartılsam yoksa cuma iftara dogru tartılıp da sonuçları akşama doğru mu bildirsem sorun olur mu kallisim şimdi size yazarken bildirim aklıma geldi :44:
Amannn bende sana destan yazmıştım gelmemiş özetle razamandan sonra kim tutar bizi
aebenim çok sevindim
seni çoook iyi anlıyorum. toprak yeni doğduğunda açık öğretimden mezun olduğumu öğrenince evin içinde tek başıma tur atmıştım. sevinçten ne yapacağımı bilememiştim. benim de belalı bir dersim vardı inanamamıştım
darısı en kısa zamanda kutahyanın başına inşallah
bana ramazan biraz zor geçiyor allah affetsin. menü yazmayı da unutuyorum fakat bazen ekmeği veya pideyi yemem gerekenden biraz fazla yediğim oluyortatlı şu zamana kadar sıfır bu da tesellim olsun
sabah kalıp hemen işlerimi yapıyorum sonra iftar saatine kadar bi o koltukta bi bu koltukta ya bilg. dizi izliyorum ya uyukluyorum nolucak halim bilmem..
perşembe akşamı mı tartılsam yoksa cuma iftara dogru tartılıp da sonuçları akşama doğru mu bildirsem sorun olur mu kallisim şimdi size yazarken bildirim aklıma geldi :44:
cikolatim sporunu cok kiskaniyorum beeeeeeetu masallah diyim de :)
ilac beni mahvetti ilac hayatim
menumu yazim gelmisken
sahur: 1 tabak makarna
iftar: yarim kase corba, 4 kofte, 1 parca pide
az once de bir dondurma (oruc odulu)
su da anca 1 litre anca ediyodur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy cok sevindim 24 kredi almısim matematikten kalacagimdan emindim 1 2 dersten supriz olabilir kalabilirim diyodum hic kalmamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?