Spor illaki yarar işe ben olsam bnde dayanamam karbonhidratlara neyseki esim yapmayinca istemez yapmiyorum pilav falan burada pidelwrde hic alışik oldugumuz gibi değil almiyoruzSpor yaptım ama sanırım karbonhidratı kaçırdım... Sabah tost yedim biraz fazla oldu ekmek, öğlen bitki çayı ve yarım muz, biraz evvel de köfte ve pirinç pilavı yedim. Pilav 5-6 kaşıktı ama dayanamadm ... 1 tane de light gazoz içtim... Spor artık işe yararsa....
Yerimmm onu alla şüküllcikolatim sporunu cok kiskaniyorum beeeeeeetu masallah diyim de :)
ilac beni mahvetti ilac hayatim
menumu yazim gelmisken
sahur: 1 tabak makarna
iftar: yarim kase corba, 4 kofte, 1 parca pide
az once de bir dondurma (oruc odulu)
su da anca 1 litre anca ediyodur
edit: 200 gr az ciktim iftardan once. topragin dedigi gibi allaaa çok şükül almayayim da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim canım inş mezuniyetimide görursunuzkütoşummm seni de tebrik ediyorummmm
cikolatam unutmusum yazmayi ben de sana cok inaniyorum hadi beraber yapalim soz mu :)
kutahya tebriklerrrr hadi bakalim azimle devam
Menum
Sahurda 1 kase yogurt
Gunduz 1 bardak elma suyu canim bisi istmedi
İftar 1 dilim ekmek tavuk sote az patates salatası kavun karpuz
Simdi bisiklete biniyorum birde arkadas cocuklari uyutursa yuruyuse cikicaz bu saatteinsanin kendi gibi dengesiz bi arkadasi olması güzel
garip bi şekilde o kadar acıkmadım :44: aslında hile de yaptım dün ilaç içmedimYerimmm onu alla şüküll
Kız sahurda makarna yersen hemen acıkırsın tabi tok tutacak bişiyler yesen sahurda eziyet çekme yazik
güveniyorum tabi niye güvenmiyim çikolatam.. sen de bana güveniyosun demiyosun ki toprak 3.5 yasında sen hala dogum kilolarınla ugrasıyosunKız o kadar başarısız oldum bu zayıflama işinde.. Hala güveniyorsun ya bana... Söz ulan ! :)
garip bi şekilde o kadar acıkmadım :44: aslında hile de yaptım dün ilaç içmedim
güveniyorum tabi niye güvenmiyim çikolatam.. sen de bana güveniyosun demiyosun ki toprak 3.5 yasında sen hala dogum kilolarınla ugrasıyosunolacak diyelim olsun sözünü koydum cebime
yalnız bu saate kadar oturdum artık sahuru yapar yatarım.. of sabah nasıl kalkıcam bütün gün napıcam :18:
valla tüm sene ugrastın şimdide gez mehalimAebenim geldim ))) evde duramadım ki bi sürtük gibi dışardayım )))
Valla şimdiki aklım olsa eczacılık okurdum öğretmenliğin neresi rahat tatili cazip geliyor size biliyorum ama 9 ay ömrüm bitiyor ülser oldum migren oldum boyun fıtığı varis oldum sıka sıka dişimi diş kalmadı )))
Eczacı olsam birde kalfa buldum iyisinden 10 git 3 de evine dön yan gel yat bakkal dükkanı gibi ohhhhh )))) yeni bili ürettikleri yok laboratuvar kullanmıyorlar ıhhh
menün abartılı gelmedi bana be cukulamSpor yaptım ama sanırım karbonhidratı kaçırdım... Sabah tost yedim biraz fazla oldu ekmek, öğlen bitki çayı ve yarım muz, biraz evvel de köfte ve pirinç pilavı yedim. Pilav 5-6 kaşıktı ama dayanamadm ... 1 tane de light gazoz içtim... Spor artık işe yararsa....
açlık krizine göre iyi menü bijomcikolatim sporunu cok kiskaniyorum beeeeeeetu masallah diyim de :)
ilac beni mahvetti ilac hayatim
menumu yazim gelmisken
sahur: 1 tabak makarna
iftar: yarim kase corba, 4 kofte, 1 parca pide
az once de bir dondurma (oruc odulu)
su da anca 1 litre anca ediyodur
edit: 200 gr az ciktim iftardan once. topragin dedigi gibi allaaa çok şükül almayayim da
bak bu kötü olmuş işteşafak çok uzakramazan başlamadan hemen önce bitmişti
hayırlısı olsun aebenim sen de tersten gitmiş ol
Ayy cok sevindim 24 kredi almısim matematikten kalacagimdan emindim 1 2 dersten supriz olabilir kalabilirim diyodum hic kalmamisim
selammmm herkess iyidir inşş geçmişi okumadım..
çok sıcak bayılıyorum...
bak bu kötü olmuş işte
tebrikler kütom ...
kütom sana bu konuda şunu söyleyebilirim ilk yılllar kredi alayımda hangi ders olursa olsun diye geçebilecegim dersleri seçmiştim . sonradan fark ettim zorunlu dersleri .. o yüzden sende banim gibi yapma .. ilk yılllar az kredi alsanda zorunlu derslerini seç ..
selam banum takıma ugradıgın yok kıs ..nasılsın diyet nasıl gidiyor ....
cukulam senin regl kısa sürüyor galiba . benim 6 gün kesin
menün abartılı gelmedi bana be cukulamafiyet olsun ....
Menune diyecek birsey yok gayet yerindeBugünkü menüm:
Kahvaltı: 1 yumurta 1 dilim ekmek az kaşar domates salatalık
Öğle: yulaf yoğurt- şeftali
Akşam: 1 kase yeşil mercimek yemeği, tavuk göğüs,light kola
Gece ; süt veya yoğurt tüketirim. Çok acıkırsam beyaz leblebi..
Suyu da 1,5 lt diyelim. Çoğaltmak lazım...
Not: sakarya ünv ve karabük ünv yedek listesindeym. Haftaya kadar asiller beklenecek 10 temmuzda belli olacak. Diğer okullar daha açıklanmadı...
Menune diyecek birsey yok gayet yerinde
Okul isi örgünmü tasinmanmi gerekecek nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?