ablacım sen zaten ayrısınçook büyük saygı duyuyorum sana bravo
MasaAllah en kisa zamanda 6 lari gorelim beraber uykuuu benimde hep varheppp hic uyumuyormyaGünaydinlar...
Kilomu bildirip yine yatacagim,cok uykum var sonra yine gelirim
79,1
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Bende bir ilki gerceklestirmek istiyorum cikomm dicleye gelseneaeben ( 68,2
bijoux ( 72,6 / 72,2
chocolategirl (91,0
kalliste ( 101,5
naz ( 65,4
masumm ( 69,0
mersa (88,5
mustang ( 79,0
reyhanxx54 (79,7 / 79,1
günaydın. dün iftar öncesi kilom. hayatımda ilk defa gram da olsa ramazanda kilo vermiş oldum
geçmişe bakayım bir..
çikolatım dumlupınarda yok muymuş kız takılırdık
Oooosüperrr karistirma şişligi falan harika bir sonuç bu kefini çıkargünaydınn
geçen hafta:69
bu hafta:66.2
giden:2,8
bunun hepsi kilo degil ,
geçen hafta regli şişligim olmuştu
ondna önceki haftada üretiker oldugum için ödem toplamıştım..
yani hep artıydım ama yalancı artılardı.
Kilo kilo gider inş yakında aynen senlede 6 lari goreli artıkGünaydın kızlar
Kilom 78,6 gram gram gidiyor işte
Şüküll tabi haklısınGünaydın vede hayırlı Cumalar
kilo bildirimim.
geçen hafta 68.2
bu hafta.... 68.0
aslında önceki 2 gün 67.7 düm .. dün akşam iftarda sohbet ateşliydine yedim bilmiyorum onun sonucu bu
görüntü ve ölçüler baya fark etti aslında . ramazan gramla geçeçek belli .. olsun artı çıkmayalımda topragın dedigi alla şükü
İndi indi sonnda gullac disindavukuatim yoktu spordayaptim azcok gitti sonundagönlüne göre olsun cukulam inşallah
menü gene az . indimi şişlik bediş ?
Benim bugun 6. Gun +4 olmustum gecti bak gecer seninde üzülme sakınKızlar 92 kg çıkıyorum. Ben bu işten hiçbişey anlamadım.menülerimi görüyorsunuz, spor da yapıyorum. İki haftadır 91 de sayıyordum bu hafta 92 çıkıorm. Üstelik regl yeni bitti !! Bu neyin nesi ben de anlamadım. Ortalamanızı da düşürdüm kusura bkmyn .....
En kisa zamanda ins.teşekür ederim abla, artık 5 leri görmek istiorum bende
Aebenimface kullanmiyor kiaebencim sen bizim face mesaj grubumuzda yok musun?
aebencim sen bizim face mesaj grubumuzda yok musun?
abla taktire şayansın .maşallahSagol aebenim aradabir geriye bakmak insani Mutlu ediyor. Degilmi 3,5 ay neki?
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Gunaydinlarr...
Hayirli cumalar
75 e dönmusum sonunda ustumden yük kalkti her anlamda
MasaAllah en kisa zamanda 6 lari gorelim beraber uykuuu benimde hep varheppp hic uyumuyormya
Bende bir ilki gerceklestirmek istiyorum cikomm dicleye gelsene
Oooosüperrr karistirma şişligi falan harika bir sonuç bu kefini çıkar
Kilo kilo gider inş yakında aynen senlede 6 lari goreli artık
Şüküll tabi haklısın
İndi indi sonnda gullac disindavukuatim yoktu spordayaptim azcok gitti sonunda
Benim bugun 6. Gun +4 olmustum gecti bak gecer seninde üzülme sakın
En kisa zamanda ins.
Aebenimface kullanmiyor ki
Nazlım harikasın azı kaldı spor cok işe yarıyor degilmi
abla taktire şayansın .maşallah
banuda fos diye indi ama rekor sende bediş 4 kilo .. takımda olsaydın listeler altüst olmuştu
Kızlar tek tek alıntı yapamıcam çok moralim bozuk... Hepinizin kilo aldığm için yazdığınız o moral verici cümlelerini okudum teşekkür ediyor ve kg verenleri tebrik ediyorum...
Da....
Nasıl moralim bozulmasın.. Bütün hafta dikkat ettim, spor yaptım.. Sdc bir gün kaçırdım karbonhidratı ya sdc 1 gün.. İnsan bu sebepten kg alır mı!! Bu nasıl bir kader! Takımın tek kilo alanı benim maşallah kendimi tebrik ediyorum !!
Çok üzgünüm
Biz böyleyiz iste canim anliyorum seni az yiyorsun diyorsunya bana emin ol dedigin gibi 1 gun yesem aliyorum bendeKızlar tek tek alıntı yapamıcam çok moralim bozuk... Hepinizin kilo aldığm için yazdığınız o moral verici cümlelerini okudum teşekkür ediyor ve kg verenleri tebrik ediyorum...
Da....
Nasıl moralim bozulmasın.. Bütün hafta dikkat ettim, spor yaptım.. Sdc bir gün kaçırdım karbonhidratı ya sdc 1 gün.. İnsan bu sebepten kg alır mı!! Bu nasıl bir kader! Takımın tek kilo alanı benim maşallah kendimi tebrik ediyorum !!
Çok üzgünüm
Canim ben vejeteryan sayilirim ben bile düsünuyorum dukan kitabida okudum dukanamca sitesini gunlugunu hatmettim ama aması var işte :26:üzülme diyemiycem insan cidden çok üzülüyorrr
dediigm gibi proteine agırlık ve rbirazz çikolata birde dukan yapana rkadaşlarım çok zayıfladılar
benim kilom az oldugu için çok düşünmüyorum ama benim bile aklım çeliniyor bazenn
Biz böyleyiz iste canim anliyorum seni az yiyorsun diyorsunya bana emin ol dedigin gibi 1 gun yesem aliyorum bende
Canim ben vejeteryan sayilirim ben bile düsünuyorum dukan kitabida okudum dukanamca sitesini gunlugunu hatmettim ama aması var işte :26:
Bencede kesinlikle ise yarar birde benim alisik olmadigim bi tarz beslenme yaparsam cok etkili olur testte 69.5 olman yeter gibi bir sonuc cikti 3 gun atak 55 seyir verdi sen git gel bakarız yapalım olmassaegerki benim gibi yasaklı diyet yapmak zorundaysanız( yasak koymazsma olmuyor)
ve kh yaramıyorsaa bel, göbek ve simitleir için en ideal diyetmişş
yapan çok var çevremd eönceleir çok ön yargılıydım ama herkes zayıflıyor valla
arkadaşlarım testeleirni yaptırıyorlar her ay bir sıkıntıda yok şimdilik
ben tatile gidicem 25 temmuz da ozmana kadar ne verdim kar diycem
dönüncede kilo durmuma göre başlamak istiyoru
mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?