yooo bende yettimAebenim canım çok teşekkür ederim :)
Oy oyy masumm cuğmu kutlamışlar harikaa balonlarrrrr
Resmen bugün hepiniz kaçaksınız aebenim ve mustangım olmasa tek başıma sevincektm... Ayyy darısı kilolarımı verdiğim güne inşallahhhhhhhhhhh mübarek saat dua ediyorummm :)
368. Etap birincisi masumm, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Kaptan arkadaşım paylaşım alanında mesajım var cevap yazarmisiniz rica etsem vicdan azabindan kayıp gitcem yoksa
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1130&p=36020101#post36020101 meaajimin linki buda çok teşekkürediyorum şimdiden sevgiler
bir kere yazmanız yeterliydi arkadaşlar ne bu aceleSevgili takim kaptani arkadasim lutfen 1. Takimdaki uyemizin donusu ile ilgili paylasim alanindaki oylamaya katilir misin herkese saglikli zayiflamalar kizlar😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar . 2 saattir mutfaktayim . 2 cesit borek . Revani vede kofteli patetes yaptim firinda . Yani firin yanmisken hepsini pisirdim hahayy .
Banum bukadar aklin kaldiysam dene canim dukani beklemeden . Daha tatiline varmis baya .
Cukulam inan bu durumu yasayan okadar cokki diyetde , bukadar uzme kendinisen uzuldunmu inan benimde icin bir buruk oluyor (
Bijom topragi havale etmissin insan bos bos kaliyor dimi :))
Çikolatam aklıma bişey geldi ne kadar mümkün bilmiyorum ama . Detaylı tartılman mümkün mü acaba . Hani diyorumki protein beslenmesi ve spor yapman hergün kas yapmana kas ağırlığının artmasına neden olmuş olmasın aklıma bu geldi.
Belki yağdan verdin ama beslenme tipin ve hergün spor yapman kas yoğunluğunu artırmış olmasın bir düşün derim
Bu hafta gün aşırı sporu yapmayı denemeye ne dersin
ooo süper bir haber gözüna ydın cnmmmEvettt müjde !!
Zonguldak Ereğli Bülent Ecevit Üniversitesi Müzik öğretmenliği için pedagojik formasyon bölümüne ilk sıradan girdimmmmmmm :) :) :)
Sakarya ünv yedeklerdeym, eğer asile çıkabilirsem İstanbul a yakın olması dolayısıyla kaydımı oraya yaptıracağım. Olmazsa ereğliye :)
Mutluyum :)
368. Etap birincisi masumm, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
İyi günler kızlar
aebenim ben buralardayimda dedigin gibi diyete adapte olacak bi durum yok o yuzden yazamiyorum oruca baslayinca mecbur yiyorum artik spormuİyi aksamlar sessssiiizzzzz takimim(
Bu takimdaki rehavet banada yansidi :)) diyete adepte olmakta gucluk cekiyorum tabi buna spor yapamayisiminda etkisi buyuk
Kilo almiyorum sukur ama veremiyorumda(
Hadi bir an evvel toparlanalim kizlar biliyorum sizlerinde kendine ozel sebebleriniz var ama toparlanalim lutfen . Yogun oldugunuzu biliyorum ama isteyince burda olunabiliyor bunu sizde biliyorsunuz :))
İyi aksamlar sessssiiizzzzz takimim(
Bu takimdaki rehavet banada yansidi :)) diyete adepte olmakta gucluk cekiyorum tabi buna spor yapamayisiminda etkisi buyuk
Hadi bir an evvel toparlanalim kizlar biliyorum sizlerinde kendine ozel sebebleriniz var ama toparlanalim lutfen . Yogun oldugunuzu biliyorum ama isteyince burda olunabiliyor bunu sizde biliyorsunuz :))
günaydın bugün tartıldım ve 68.4 çıktım b u neyin nesi anlamadım
hafta sonu resmen aç gezdimm ben kaçamak yapayım diye
( çok cnm sıkkın beni biraz izinli yazarmısınnız acaba
çok kötüyüm çünkübir süre diyetle ilgilikonuşmak ve yazışmakta istemiyorum diyettende uzak durmak istiyorum
k.i. b görüşmek üzere
İyi aksamlar sessssiiizzzzz takimim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?