Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

368. Etap birincisi masumm, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

Aebenim canım çok teşekkür ederim :)

Oy oyy masumm cuğmu kutlamışlar harikaa balonlarrrrr

Resmen bugün hepiniz kaçaksınız aebenim ve mustangım olmasa tek başıma sevincektm... Ayyy darısı kilolarımı verdiğim güne inşallahhhhhhhhhhh mübarek saat dua ediyorummm :)

yooo bende yettim hadi hayirli olsunnn

Banum tebrik ederim .:))
Paylasim alanina sanirim kilon vermenle ilgili masaj yazman gerekiyor canim :))

Puskuutum sen ve bunyenin tattili nasil gecti ?:)))))

Sevgili takim kaptani arkadasim lutfen 1. Takimdaki uyemizin donusu ile ilgili paylasim alanindaki oylamaya katilir misin herkese saglikli zayiflamalar kizlar😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgili takim kaptani arkadasim lutfen 1. Takimdaki uyemizin donusu ile ilgili paylasim alanindaki oylamaya katilir misin herkese saglikli zayiflamalar kizlar😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir kere yazmanız yeterliydi arkadaşlar ne bu acele ben o listeden çıkmak için nerdeyse 2 hafta bekledim, neyse paylaşım alanına bıraktım yazıyı, sevgiler..

günaydın ince ve narin bayanlar
kaç gündür gelemedim zaten internetim de kafayı yediriyo bana ttneti aradım modemden dediler şimdi bir de modem peşine düşücem

2 gündür ekmeğim bitmiş hep unutuyorum almayı pide yedim yerine nasıl farketti hemen pırtladı göbegim valla tahıllı ekmek gibisi yok bir daha anladım. bugün özel olaraktan topyakımla birlikte gidip alalım da telafi edelim, cumaya bişey kalmadı

çikolatım aricam seni canım tebrik için dün k.valideme falan gittim yazdım mı bilmiyorum hastanede yatıyodu. taburcu oldu ordaydım, dönünce de iftar falan derken çıkmış aklımdan kızma

herkese mutlu haftalar

abla tatil dönüşü deneyim diye düşündüm ama hafta sonu konuştugum arkadaşım bulaşma sakınnn diye diye beni igreti etti dukana karşı(

dogru tesbit olabilir aslında

ooo süper bir haber gözüna ydın cnmmm

aaaa çok mutlu oldum hafta sonu nete girmemiştimmm
peki nerye msj bırakmam gerekiyorrr

günaydınlar hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH

chocolategirl hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına

banu senide tebrik ederim haftanın 1.si olmuşsun

Hayirli gunler .

Bijom cok gecmis olsun canim bahsetmemistin . Acil sifalar dilerim .

Banu paylasim alani var diyet guruplarinda orda puskuut nereye yazacagini belirtmis .

Tebrik eden herkese teşekkür ediyorum . ben de oruçlu bir şekilde uğraşıyorm bu hafta kayıt yaptırıcam bakalım nereye hayırlısıysa artık...

İyi aksamlar sessssiiizzzzz takimim (

Bu takimdaki rehavet banada yansidi :)) diyete adepte olmakta gucluk cekiyorum tabi buna spor yapamayisiminda etkisi buyuk
Kilo almiyorum sukur ama veremiyorumda (

Hadi bir an evvel toparlanalim kizlar biliyorum sizlerinde kendine ozel sebebleriniz var ama toparlanalim lutfen . Yogun oldugunuzu biliyorum ama isteyince burda olunabiliyor bunu sizde biliyorsunuz :))

aebenim ben buralardayimda dedigin gibi diyete adapte olacak bi durum yok o yuzden yazamiyorum oruca baslayinca mecbur yiyorum artik spormu aman uzak dursun halim yok böyle durumlar

günaydın bugün tartıldım ve 68.4 çıktım b u neyin nesi anlamadım
hafta sonu resmen aç gezdimm ben kaçamak yapayım diye
( çok cnm sıkkın beni biraz izinli yazarmısınnız acaba

çok kötüyüm çünkü bir süre diyetle ilgilikonuşmak ve yazışmakta istemiyorum diyettende uzak durmak istiyorum

k.i. b görüşmek üzere

hoşgeldin ablacığım ben buralardayım bakıyorum sürekli ama sayfalar ilerlemeyince bende yazacak bişey bulamıyorum açıkçası diyete devam ama spor bende de yok ve canım sıkılıyor buna akşam iftar topla et derken oğlumun uyku saati geliyor onu uyutmak için boğuşurken spora zamanda kalmıyor keşke evde yerim olsada koşu bandımı alsam annemden

günaydın banu sıkma canını diyicem ama olmuyor bazen o kadar emek verip sonucunu alamayınca sıkılıyor insanın canı

Ben de kayıtla uğraşmama rağmen aynı şeyi düşünüyorum. Ben zaten istikrarsızlığmdan şikayetçi biriym, takım da böyle olunca saldım açıkçası. Geçen haftanın da etkisi var, sonuç alamadğm için de soğudm bu işten... Lütfen kendinizi de beni de toparlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…