Bencede kesinlikle ise yarar birde benim alisik olmadigim bi tarz beslenme yaparsam cok etkili olur testte 69.5 olman yeter gibi bir sonuc cikti 3 gun atak 55 seyir verdi sen git gel bakarız yapalım olmassa
Kitapta söyle bisiler yaziyordu insanlar zamanla karbonhisrat krizine girmisler dukana devam ederken baslarda yokmus sonra bi konferansta yulaf kepeginin faydalarini görmus saglik acisindan ve diyete olmassa olmas olarak eklemis ve su bilgiler varbende en son 61 olabilirmişim amabben 57-58 arası olmak istiyorum
sen kitabı okumuşsun biliyorusn snaırım bişiy sorucam
hep yulaf kepegi yemek mecburimi
Kızlar 2 yıl evvel yaptım dukan.. 1,5 ayda 10 kg gibi bir kilo gitti.. Sonra ameliyat oldum ses tellerimden. Sesim bir süre düzelmedi ve bunalıma girdim diyeti filan unuttum. Tekrar dönüp yaptım 1 yıl evvel. Olmadı bu sefer yapmama rağmen veremedim. Bu diyet 1 kez yapılıyor yani. Kitapta da yazıyor zaten.. O kitabı hatmettim ve evet yulaf kepeği diyetin en önemlisi zaten. Olmazsa olmazı...
Sartlarin uygunsa spor salonuna yazıl benceŞuan düşünüyorum. Çok sinirliym ve inada da bindm. Ne yaparım nasıl bir yol izlerim diye düşünüyorm...
Hiç firina bulasmiyorum duramiyorum mutfakta malzemeleri salona geririp dogruyorum salatayı falan cok sicakSelamlar . 2 saattir mutfaktayim . 2 cesit borek . Revani vede kofteli patetes yaptim firinda . Yani firin yanmisken hepsini pisirdim hahayy .
Banum bukadar aklin kaldiysam dene canim dukani beklemeden . Daha tatiline varmis baya .
Cukulam inan bu durumu yasayan okadar cokki diyetde , bukadar uzme kendinisen uzuldunmu inan benimde icin bir buruk oluyor (
Bijom topragi havale etmissin insan bos bos kaliyor dimi :))
Sartlarin uygunsa spor salonuna yazıl bence
yav cikolatam ne sıkıyorsun canını olsun de ben yılmicam de boşver at kafandan.. ne kadar düşünürsen o kadar direniyor kilolar sen de biliyorsun.. sen aynen devam et bak haftaya olmadı sonraki haftaya cıkıcak bunun acısı tartıda emin ol
soframı hazırladım bekliyorumtoprak bir süredir babasıyla dışarda. hiç alışkın olmadığım bir şey ve de garip :44:
Selamlar . 2 saattir mutfaktayim . 2 cesit borek . Revani vede kofteli patetes yaptim firinda . Yani firin yanmisken hepsini pisirdim hahayy .
Banum bukadar aklin kaldiysam dene canim dukani beklemeden . Daha tatiline varmis baya .
Cukulam inan bu durumu yasayan okadar cokki diyetde , bukadar uzme kendinisen uzuldunmu inan benimde icin bir buruk oluyor (
Bijom topragi havale etmissin insan bos bos kaliyor dimi :))
Çikolatam aklıma bişey geldi ne kadar mümkün bilmiyorum ama . Detaylı tartılman mümkün mü acaba . Hani diyorumki protein beslenmesi ve spor yapman hergün kas yapmana kas ağırlığının artmasına neden olmuş olmasın aklıma bu geldi.
Belki yağdan verdin ama beslenme tipin ve hergün spor yapman kas yoğunluğunu artırmış olmasın bir düşün derim
Bu hafta gün aşırı sporu yapmayı denemeye ne dersin
Menum
Sahur yemedim zor sabrettim
Oglen sabrettigim borekti yedim artik karpuzla
Aksam pizza karpuz tursu
İsimlerine bakinca korkmayin az az yedim dunnden yemekler vardi iftar hazirlarken 1 saat once falan cikarmistim bozulmuslar eksimisler hemen sofrada farkettik pizza yedik artik
Gunduz 25 dakika simdi 30 dakika spor yaptim su fazlasiyla
Evett mustangım inşallahhh! :) tşk ederimmHayırlı olsun çikolatam ne mutlu sana )) meslektaş olucaZ senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?