Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bencede kesinlikle ise yarar birde benim alisik olmadigim bi tarz beslenme yaparsam cok etkili olur testte 69.5 olman yeter gibi bir sonuc cikti 3 gun atak 55 seyir verdi sen git gel bakarız yapalım olmassa

bende en son 61 olabilirmişim amabben 57-58 arası olmak istiyorum
sen kitabı okumuşsun biliyorusn snaırım bişiy sorucam

hep yulaf kepegi yemek mecburimi

bende en son 61 olabilirmişim amabben 57-58 arası olmak istiyorum
sen kitabı okumuşsun biliyorusn snaırım bişiy sorucam

hep yulaf kepegi yemek mecburimi
Kitapta söyle bisiler yaziyordu insanlar zamanla karbonhisrat krizine girmisler dukana devam ederken baslarda yokmus sonra bi konferansta yulaf kepeginin faydalarini görmus saglik acisindan ve diyete olmassa olmas olarak eklemis ve su bilgiler var

Pierre Dukan’ın sizden özellikle istediği bir ricadır bu. Yulaf kepeği kullanmanızı kesinlikle söyler ve bunu zorunlu kılar. Diyetin en temel taşlarından birisini oluşturur yulaf kepeği.

Peki neden? Aslında yulaf kepeğinin yararları saymakla bitmiyor. Yulaf kepeği B kompleks vitaminleri, protein, yağ ve mineral içerir. Kalp için çok sağlıklı lifleri içerisinde barındırır.

Kalp sağlığını destekler, midede şiştikten sonra tokluk hissi oluşturur, sindirim kolaylığı sağlar.
Protein alımı ile birlikte kolesterol seviyesinin artacağını düşünen kişiler yulaf kepeği ile kolesterolünü dengelediğini hatta eskisinden daha iyi noktada olduğunu görebilirler.
Yulaf kepeği koroner kalp hastalıklarını azalttığı gibi kolesterolde de azalmaya faydalıdır.
Sindirim sistemini dengeler ve sizi rahatlatır.
Kabızlığa karşı çok etkilidir.
Metabolizma üzerinde olumlu etkileri olduğu tespit edilmiştir.

Kızlar 2 yıl evvel yaptım dukan.. 1,5 ayda 10 kg gibi bir kilo gitti.. Sonra ameliyat oldum ses tellerimden. Sesim bir süre düzelmedi ve bunalıma girdim diyeti filan unuttum. Tekrar dönüp yaptım 1 yıl evvel. Olmadı bu sefer yapmama rağmen veremedim. Bu diyet 1 kez yapılıyor yani. Kitapta da yazıyor zaten.. O kitabı hatmettim ve evet yulaf kepeği diyetin en önemlisi zaten. Olmazsa olmazı...

hımm denedin yani zaten dukanı deneyipte sonuç almayan yok
karbonhidrat diyeti yaptınmı konusu var kk d abir göz at istersenn

peki ideal kilouya gelen kişi yulaf kepegi yemeye devam etmek zorundamı ömür boyu

yav cikolatam ne sıkıyorsun canını olsun de ben yılmicam de boşver at kafandan.. ne kadar düşünürsen o kadar direniyor kilolar sen de biliyorsun.. sen aynen devam et bak haftaya olmadı sonraki haftaya cıkıcak bunun acısı tartıda emin ol

soframı hazırladım bekliyorum toprak bir süredir babasıyla dışarda. hiç alışkın olmadığım bir şey ve de garip :44:

Selamlar . 2 saattir mutfaktayim . 2 cesit borek . Revani vede kofteli patetes yaptim firinda . Yani firin yanmisken hepsini pisirdim hahayy .

Banum bukadar aklin kaldiysam dene canim dukani beklemeden . Daha tatiline varmis baya .

Cukulam inan bu durumu yasayan okadar cokki diyetde , bukadar uzme kendini sen uzuldunmu inan benimde icin bir buruk oluyor (

Bijom topragi havale etmissin insan bos bos kaliyor dimi :))

Çikolatam aklıma bişey geldi ne kadar mümkün bilmiyorum ama . Detaylı tartılman mümkün mü acaba . Hani diyorumki protein beslenmesi ve spor yapman hergün kas yapmana kas ağırlığının artmasına neden olmuş olmasın aklıma bu geldi.
Belki yağdan verdin ama beslenme tipin ve hergün spor yapman kas yoğunluğunu artırmış olmasın bir düşün derim
Bu hafta gün aşırı sporu yapmayı denemeye ne dersin

Hiç firina bulasmiyorum duramiyorum mutfakta malzemeleri salona geririp dogruyorum salatayı falan cok sicak

Menum
Sahur yemedim zor sabrettim
Oglen sabrettigim borekti yedim artik karpuzla
Aksam pizza karpuz tursu
İsimlerine bakinca korkmayin az az yedim dunnden yemekler vardi iftar hazirlarken 1 saat once falan cikarmistim bozulmuslar eksimisler hemen sofrada farkettik pizza yedik artik
Gunduz 25 dakika simdi 30 dakika spor yaptim su fazlasiyla

Sartlarin uygunsa spor salonuna yazıl bence

canım her an bir ünv olabilir ve eylül sonu gidip gelmek durumunda kalabilirim o şehre.. koşu bandımı kullanıyorm zaten, en güzeli yürüyüş. olmasa bile dışarda yürürüm. şu ara spora yazılırsam gidip gelemeyebilirim... spora koşu bandında devam edicem cnm..

öyle diyorum zaten bijom. sinirliyim ama pes etmem asla.. bi şekilde gidecek bu sefer. sana da söz verdim hem...

üzüldüm ne yalan söyliym ama sabretmeye söz verdim kendime bu sefer.. er ya da geç gidecek aebenim.. canımsın sağoll siz de olmasanız zaten

evet bunu yapıcam mustangım..haklısın olabilir tabii...

aynen isimlerine bakınca kötü gibi görünse de az yediğin için sorun yok maşallah spor da var.. tebrikler sana

Nasilsiniz kizlar kimse yok bugun
Ben saat 4te misafirim gelecegini ogrendim kosturuyorum market mutfak supurge vileda arasinda gece bulusalim opuldunuz

Evettt müjde !!

Zonguldak Ereğli Bülent Ecevit Üniversitesi Müzik öğretmenliği için pedagojik formasyon bölümüne ilk sıradan girdimmmmmmm :) :) :)

Sakarya ünv yedeklerdeym, eğer asile çıkabilirsem İstanbul a yakın olması dolayısıyla kaydımı oraya yaptıracağım. Olmazsa ereğliye :)

Mutluyum :)

Super haber cukulam , harika :))))
Oh be ...
Bir hayirli haberde kalisden gelir insallah .

Kutom kolaygelsin :))

Bizde bugun bilkente gittik tanitim gunlerine . Kizim mimarligi eledi pisikolojiye kaydi .
Aksamda disarda yedik diyet uctu bugunluk :) .

Menum .

12.00
1 dl ekmek . Yr. Borek
Domates . Peynir . 2zeytin .

İftar .
Corba .ayran
Kulbasti . Salata .
Az lavas
Karpuz .4 kiraz .
Az kunefe .

Aksam tozuttum kabul :)) . Cok acikmistim . Su bile icmedim disarda . Yarina toparlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…