Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın Ereğli'de olacağım. Bülent Ecevit Üniversitesi kesinleşti arkadaşlar. Ocak ayına kadar formasyon eğitimgöreceğm orda... Hayırlısı olsun inş..

günaydınnnn

Yarın Ereğli'de olacağım. Bülent Ecevit Üniversitesi kesinleşti arkadaşlar. Ocak ayına kadar formasyon eğitimgöreceğm orda... Hayırlısı olsun inş..
hayırlı olsun cukulam .

aebenim ben buralardayimda dedigin gibi diyete adapte olacak bi durum yok o yuzden yazamiyorum oruca baslayinca mecbur yiyorum artik spormu aman uzak dursun halim yok böyle durumlar
oruçla spor yan yana pek olmuyor kütom haklısın .. geriye yememzi ayarlamamız kalıyor .
karar senin tabıkide banum .ama üzülme bu kadar bünyeni biliyorsun

nazlım anlaşılan ramazanda sporu çogumuz unutucaz. olsun bakalım .. mübarek gün geçip gidiyor zaten ...

Son düzenleme:
Dün menülerim karışık ve düzensiz oldu ... malum öyle oluncada hemen artım çıkar ,çıktıda

Bugun niyetliym hamdolsun .

İftarla artık toparlmaya başlıycam kızlar size söz

kızlar sizdende hergün menü bekliyorum . cukulam nazlım ve kütom .sizler burdasınız menülerinizi kontrol edebilirim tabi bu hepimiz için geçerli benide denetleyin lütfen menü denetlendigini bilmek insanı diyetde toparlıyor

kalişim sultanım . nasılsın 1 haftadır yazılarıı göremedim . taşınma işin bittimi ?

reyhan abla sen nasılsın cumadan beri senide göremiyorum diyetinden yana sorun yoktur eminim ama bizede yazsan özledik bak

Son düzenleme:

banum dünde yazmıştım canım biliyorum diyet konuşmak istemiyorsun lakin 7. takım olarak kurallara uymak zorundayız .. geçen haftanın 1. si olarak paylaşman gerekli linki buraya bırakıyorum .
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962

aeben ablacığım dünkü menümü yazacak olursam biraz saçma oldu ama iftarda canım bişey yemek istemedi

sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
4 adet yeşil zeytin

iftar
1 dilim karpuz
beyaz peynir
3 adet hurma
bol su

tamam çıkaralım izne.. (sana tavsiye haftada 1 tartıl )

ben de 2 gün pide yedim diye bir şiştim sormayın allah allaaah yaaa. neyse sahurdan itibaren ekmeğime geri döndüm daha da yemem emek hırsızı pideeee. töbe est eşim de bir yaptırıyor ki taze taze resmen tuzak..

aebencimn yaziyim menümü
dün sahur: yarım gözlemeyle kahvaltı
dün iftar: yarım kase çorba, menemen ve pide

bugun sahur: 2 dilim çavdar ekm, 2 haşlanmış yumurta, 1 kase puding
bugün iftarda: yarım kase corba içerim ve 4 ızgara köfteyle 2 dilim ekmek yerim [eşime karışık kızartma yapıcam ]

az sonra da k.valideme giderim. anam 2 gündür tam alt katımın pimapenleri değişiyor. matkapla resmen kulaklarımızı oydular. tadilat bu bişey de denmez ama cocuk korkudan eteklerime yapıştı. hem ondan kaçalım hem de babanesi görsün topragı moral oluyor ona..

Son düzenleme:
afiyet olsun nazlım .

evet ya bendede hemen fark etti o sıcak pideler
salata sevmiyormusun bijom ? iştah durumun nasıl bijom ilacı kulanıyormusun ?

evet ya bendede hemen fark etti o sıcak pideler
salata sevmiyormusun bijom ? iştah durumun nasıl bijom ilacı kulanıyormusun ?
yav yesen bir türlü yemesen bir türlü değil mi aebenim

salata sevilmez mi ama pek yiyemiyorum ki anca 2 çatal, yazmak aklıma gelmiyor o yüzden. ya da domates salatalık doğruyorum azıcık...
ilacı kullanıyorum evet.. iştah durumum berbat, genelde aç uyanıyorum ya da saat 11 olmadan acıkıyorum. çok zor geçiyor allah affetsin..

siz ne yaptınız tercih işlerini? teslim ne zaman? mersa ne yaptı ki acaba ona da sorayım bakayım..

ha yazmayı unuttum kallisimin interneti çok kötüymüş bir de elini kesmiş o yüzden gelemiyormuş..

Elinimi kesmiş :26::26: ah geldimi üst üste gelir rabbım yardımcısı olsun ..

tercihleri ; mımarlıgı es geçtik yanı kızım eledi . çok ilgisi yoktu .bölümde zor . birde ilersi zor bijom kadın için çok ödün vermesi gerek .. bunları düşünerek şimdilik eledik .. piskolajiyeegırlık verdi ..ama şeçmemiz gerek 4 ün. arasında kaldık .. 3 çü paralı biri %50 burslu .. tobb. bilkent .başkent ün . paralı tutyor heoside .. çankaya ün. teside % 50 burslu tutuyor ..
malum ün. adının iş imkanı için önemli oldugundan .. bilkent ve tobb da olcak büyük ihtimal şeçimimiz ..

evet ya mersa ne yaptı onuda merak etti açıkçası ...

bizim burdada var o eşinin özenle pide yaptırdıgı yerlerden geçengün oruç degilken . sicacık arasına tereyag peynir karpuzla götürdüm

bitti gitti ama bayrama 1 kiloda olsa vermek istiyorum
kilom 1 ay öncesine göre aynı .. ama 1 cm incelmişim
bayramdan sonra inşallah spora ful gidiyorum kızımıda alıp o zaman gitsin kilolar

akşama ne yapsan hala karar veremedim :44: mercimek çorbası var yanına tavuk yapsam . bende salata, tavuk ,ayranla menümü oluştursam .

geçen gün şu takımlarda birinci olanların yazdıgı t opigi okudum çok ilgimi çekti .. alkali dyet bi ara onada baya kafayı takmıştım ..
dur kopyalayım bayanın yazısını buraya

alıntıdır .....

5 günde 5 kilo!!!!!
Selam Kızlar. Bu hafta birinci oldum. Şu ana kadar uyguladığım bütün diyetlerde hadise eninde sonunda kalori hesabına geliyodu. Ne olursa olsun günlük kalori düşük olsun.... Aslında bütün diyetlerin mantığı bi yerden sonra bu oluyo. Kimi düşük glisemik indeks, kimi düşük kalori diyo. Ben her ikisinide uygulayanlardanım. Üstüne üslük bi de sakat belle spor yapmaya çalışıyodum. Kısa bi süre kilo verdiğimde direnç başlıyodu. Yani bi takılıyodu kilom, olduğu yere demir atıyodu resmen. Tabi bu diyetle ilgili direncimi kırıp kaçamak yapmama neden oluyodu. Verdiğimden kısa sürede kilolar geri geliyodu. Resmen kısır döngü yaşıyodum.

Geçen hafta kaçamaklarım çok küçük olsa bile, ki günlük aldığım kalori 1000 in üstüne geçmiyodu, kilo bildirimi yaptıktan sonra iki gün içinde 2.5 kilo aldım. Nasıl oldu hiç bilmiyorum. Bağırsak tembelliğim var. Onun da çok etkisi var bu durumda. Kusura bakmayın detaylı açıklıyorum, çünkü son 6 gündür kendimde enteresan gelişmeler görüyorum, 6 gündür ne yaptığımı anlatmadan önce neler yaşıyodum bunu paylaşmamın daha doğru olucağını düşünüyorum. Bağırsak tembelliğim için denemediğim hiç birşey kalmadı. Düşünün günde 3 sefer sinameki çayı-ki 2 yemek kaşığı sinamekiyle hazırlıyodum. Gece yatmadan önce zeytinyağı içiyodum -1 çay bardağı- her öğünümde keten tohumu yiyodum... hatta öööyyyyykkkk magnezyum sülfat yani ingiliz tuzu (karbonatı değil) içiyodum. ve bunlara rağmen haftada iki kere bağırsaklarımı boşaltabilsem mutlu oluyodum. yani bu açıdan durumum içler acısıydı.

Peki son 6 gündür ne yaptım. Bi kere yaklaşık 7 gündür regl dönemimdeyim. Bu dönemde hep vücudum ödem yaptığından 2 kilo fazlam olur. Geçen hafta alkali diyeti denen kitabı aldım. Biraz okuduktan sonra kilo vermek bi yana sağlıklı yaşayıp yaşlanmak için bile bu beslenme şeklinin uygulanması gerektiğine inandım. 6 gün önce de alkali beslenmeye başladım.
- Her sabah aç karna sirkeli su ile güne başladım. Son 3 gündür de limon sarmısak mucizesi bölümünde anlatılan kürü içiyorum.
-Kahvaltı hazırlarken bi yandan yine sirkeli ya da limon suyu damlatılmış su içmeye devam ettim. Su içme işini kahvaltıdan 20 dk önce bıraktım
-Kahvaltıda beyaz ekmek hariç diğerlerinin alkali olmasına dikkat ettim. Mesela 5 gün boyunca tahin pekmez yedim (çok sevdiğim için, yani aslında böyle bi şart yok), keçi peyniri, siyah zeytin... Arada da haşlanmış yumurta beyazı.Kahvaltıda bunları yedim. İçtiğim çaya alkali damlası damlattım. Çünkü siyah çaydan vazgeçemiyorum.
-Kahvaltıdan 2 saat sonra su içmeye başladım. Öğle yemeğini öyle saat 12 de yemedim. Ya denk gelmedi, ya acıkmadım. Genelde saat 2-3 gibi yoğurtlu kereviz salatası yedim. Bol yoğurt içine, kaya tuzu, sarmısak, zeytinyağı (marketten alınan yağları kullanmıyorum, soğuk sıkma) pul biber, zerdeçal koyarak yaptım kereviz salatasını. Hatta bi gün yumurta akı kırıp ekledim. Mayonezdeki gibi yumuşak tatta olması için. Hem lezzetli oldu hem de tok tuttu.
-Akşam yemeğini bir gün hariç hiç 7 den sonraya bırakmadım. Gerçi akşamları doyana kadar ne bulduysam koyduğum yeşil salata yedim. salataya yine zeytin yağı koydum. bol limonlu ve üstüne zerdeçal serptim.
-Her öğün öncesi 1 tatlı kaşığı ruşeyn (buğday özü) yiyip üstüne 1 bardak su içtim.
-Yemeklerden 20 dakka önce su içmeyi kestim, 2 saat sonraya kadar da su içmedim. Sonrasında tüm gün boyunca farkına varmadan 4 litre civarı su içmeye başlamıştım. Suyu her zaman alkali içtim.
-Gece en son içtiğim su mutlaka elma sirkeliydi. Sirkemi kendim yaptım. Tamamen doğal.
-Omega 3 açısından zengin olduğu için keten tohumu tüketmeye devam ettim.
-Sabah kahvaltıdan sonra 1 magnezyum sandoz, 2 omega 3 tablet içtim.
-bi kerede D vitamini ampul kırıp içtim. Bunu haftada bir yapıcam.
-Spor hiç yapmadım desem yeridir. Gün içinde bazı işler için koşturduğum günler hariç, günlük işlerimle uğraştım.
-Diyet boyunca da spor yapmayı düşünmüyorum. Diyet sonrasında hafif tempo spora başlamayı düşünüyorum. Diyetin mantığıda böyle. Zaten böyle beslenince sarkma olması mümkün değil gibi. Bu gün kızım kollarıma tutup " anne kollarına ne yaptın, sıkılaşmış" dedi şaşkınlık içinde. Ki benim normalde de etim yumuşaktır. O söyleyince farkettim, gerçekten kollarımda sıkılaşma var.

-Bu arada ben 5 günde aslında 5 kilo verdim. Her gün 1 kilo gitti benden. Böyle bi şey olabileceğini hiç düşünmezdim, belki de inanmazdım. ama gerçekten de her sabah tartıda 1 kilomun daha gittiğini gördüm. Hiç halsizlik yaşamadım. Hiç kötü hissettiğim olmadı. Sadece bi baş ağrısı oldu bende, o da her regl dönemimde yaşadığım bi sorundur. Geçen hafta kilo bildiriminden sonraki iki gün içinde 2.5 kilo alınca bi anda 65.50 den 68.00 e çıkmış oldum. Diyete cumartesi günü 68 kiloyla başladım. bu gün 62.800 ü gördüm.
-Bu arada direk belden ve kalçadan inceldim. belimdeki fark farkedilmeyecek gibi değil.
-Her gün düzenli tuvalete çıkabiliyorum, hatta bazı günler 2 defa
-Acıkmıyorum-ki ben feci iştahlıyım-

Son düzenleme:

okumuştum bunu

günaydın
ne yapsak her gün 2 mesaj yazma zorunluluğu mu getirsek takıma

aebencim hayırlısı olsun. üni adı tabi ki önemli ama iş hayatı şansı da çok önemli.. bunun en iyi örneği kız kardeşimdir allah hepsinin yolunu açık etsin...
kallisim cuma günü aramıza dönecekmiş faceden konuşuyoruz toplu olarak sana haberleri vereyim mersacığımın kızı da mersin iktisat yazıcakmış büyük ihtimal.. bir de bir iki yeni üye bakalım dedik motivasyon açısından..

günaydın herkese dünkü menüm

sahur
domates
salatalık
5 adet yeşil zeytin

iftar
karışık musakka ( 2 servis kaşığı kadar )
yoğurt
bol su

hayırlı günler

dün sahura kadar uyumadım sabahda erkenden kalktım eşim giderken gündüz nye uyuyamıyorum ben ya

demek farklı yerlerden haberleşiyorsunuz hasretle bekliyoruz kalişimizi ...

kütom dün geldin ama yazmadın .kız niyekü....

banum evet ya bu alakali beslenme saglık açısından süper ama oto kontrolu fazla .. bani sıkar yani ondan el atamıyorum . ramazan ve bayram geçsinde bi yola koyarız inşallah ..

yeni üye her zaman yeni kandır
günaydın herkese dünkü menüm

sahur
domates
salatalık
5 adet yeşil zeytin

iftar
karışık musakka ( 2 servis kaşığı kadar )
yoğurt
bol su

menülerin güzel nazlım afiyet olsun

dünki mönüm

iftar
yahni. salata .
ayran . üzüm .
çok az kazandibi..

sahur ..
öncesi .. 3 kayısı

2 dl börek . üzüm .

2lt su ...
sahur pek iç açıcı olmadı aslında hiç yemeycektim ne ra yedim böregi anlamadım
sahur işini çözmem lazım iştahım açık böyle olmayacak

Son düzenleme:

günaydın ablacığım . dilimler küçükse çok değil ablam sahur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…