Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaaa koca gun kimse gelmemis takima (((

İftar menum

Bol karpuz .
Yogurtlu semizotu salata.
5.6 yaprak sarma .
Cok az muhallebi .

1 saat kadarda disarda dolastim ..

Aaaaa koca gun kimse gelmemis takima (((

İftar menum

Bol karpuz .
Yogurtlu semizotu salata
5.6 yaprak sarma .
Cok az muhallebi .

1 saat kadarda disarda dolastim ..
afiyet olsun aebenim ben ramazanda menu yazmamaya karar verdim sonrasında yola devam tabi

günaydınlar nasılsınız dünkü menüm

sahur
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
yeşil zeytin

iftar
karışık musakka (1 servis kaşığı )
salata
1 dilim ekmek
karpuz

gunaydin
bugun biraz isim var. kutahya gibi ben de ramazanda menu yazmayayim ama sonrasi yazmak mecburi haberimiz olsun :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin . Hayirli gunler olsun .
Siz bilirsiniz kizlar menu konusunda nasil rahat edecekseniz :)
Ama menu disindesa burda ilun yahu

Sahur menum .

15 kiraz .
1kayisi , az uzum .
Peynir .

Dun nerdeyse pismis bisi yemedim . Hep meyve vede salata . Azda sut urunu .. Bu sabah sonuc iyiydi :) bugunde bunu deneyim bakalim yarin tarti gunu baskul ne diycek ?

Yarinda iftara misafirim var birde oglusum gelecek teyzeleri :))

Bugun yogun gun benim icinde kizimin hocalari vede danisman lariyla gorucez

İyi aksamlar . Kendi kendime konusuyor gibiyim ama olsun :))))

Rabbima sikayet gibi olmasin . Cokk fena sicak . Disarida cikmam gerekiyordu . Nasil susadim anlatamam .rabbim sen mukafatini cok ver insallah ummeti muslumanin . Amin .

İyi geceler .

İftar menum
Booll karpuz . 3 bardak sudan sonra :))
Az peynir ve uzum .

Az evvelde 6 kiraz azda karpuz .

Son düzenleme:
selam arkadaşlar...

iki gün evvel Ereğli ye gidip kaydımı yaptırdım. harcı yatırdım ve hatta bir apart bile tuttum kapora da verdim ...
ve bugün.. sakarya ünv ikinci kez yedeklerden alım yaptı ve beni de kabul etti...
ereğli nin dersleri ilk dönem haftaiçi 3 gün ikinci dönem haftasonu.. sakarya ise ilk dönem uzaktan eğitimle yapıyor hatta kayıt bile net üzerinden online. ikinci dönemse sdc cts pazar gidilecek... ist a da yakın ve apart tutmam gerekmeyecek.
tek sıkıntı ereğli ye harcadğm para.. toplamda 1300 tl m gitti ve bu parayı geri vermiyorlar. şimdi sakaryaya kayıt yaptırırsam 1000 tl de oraya yatırıcam
ama ereğlide kalmaya karar verirsem orda kalmak uğruna çokparam gidicek . sakaryada okursam sdc cts pzr olacağı için istanbulda öğretmenliğe başlayabilirm eylülitibariyle...

yani artık sakarya ünv deym ama para gitti ben o paraya tatil yapardım

aebenim resmen tek başına konuşup durmuş, koptuk gittik kızlar... illa diyetlern süper gitmesi gerekmez, herkes günde 1 kez olsun takıma uğrasınnn heeeeeyyyyy yönetici uyuyor muuuuuu

bu arada diyet miyet kalmadı... aşırı yemiyorum ama önüme ne gelirse az az yiyorm. baktğnda kilo alacak bişi yok ,çok yemiyorum ama tabi benim bünyemin kilo vermesi için açlıktan kıvranması gerektği için kesin kg almış çıkıcam sabaha... bakıcazzzz

Selam .
Cukulam bencede sakarya mantikli . Dusunki eregli icin ilerde harciycan paranin bir kismini sakarya pesin aldi :)). Cannin sagolsun . Sartlar daha iyiyse ki oyle gorunuyor hicde uzulme .
Tekrar hayirli olsun .

Sabahada iyi dusun iyi olsun ne oyle kilo alicam kesin falan .. Ben sizi bayramdan sonra bi siki yonetime alicam belli oldu :))

Cikom hiç üzülme ereglide yalnızlık cekecektin callisamazdin sakarya daha hayirli gorunuyor her yönden saglık olsun hiç takma olmadi diye üzulurken bak nasibin cift cift geldi

Diyet konusunda ayniyiz asiri yemiyorum ama evde kendime ozel yagsiz sebze bilmemne yapmiyorum olsun bakalim

Aebenim ben gonulluyum sıkı yonetime dunden raziyim tabi bayramdan sonra

Bende bugun okul isleriyle ugrastim yandık kavrulduk 50 60 derece buralar iyi haber onumuzdeki sezon yuzyuze derslere katilabiliyorum ben tee ortaokula ikinci donem basladim lisede oyle olunca bir yil kaybim olacak gibiydi halloldu

Öptum hepiciginizi

Ayy sağolun kızlar ya kararsızdım herkes beni kendi halime bıraktı resmen başıma ağrılar girmişti... O zaman yarın sakaryaya kayıt yaptırıyorum...

Günaydinnn
Cikolatam bak hic olmiyacak derken. Neresi secsem diye düsünüyorsun. Bencede sakarya daha Uygun görünüyor.. Hakkinda hayirlisi gülüm..
Aebencigim gercekten bir Tenhalik var grupta ama ramazan bayram Izin sonrasi inaniyorum gümbür gümbür olur
Bugün Kilo bildirimi ...
78,2
Carsamba günü ise basliyorum kismetse. Dün Berbere gittim azicik kisa oldu saclarim neyse uzar ama bir haftada degil tabi hehe bugünde Pediküre gidecegim. French yaptircam ilk DEFA ayaklarima
Aeben Oglum geliyor demissin annenlerle gitmisti degilmi? Hayirli gelsin canim gözün aydin olsun

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Günaydın kızlar
Kilom 78 kg gram gram ilerliyoruz işte
Aebenim anwayin omegasına başladım birde selenyum e ye. Ama sen dediğinden beri nerdeyse 1 aydır omega kullanıyorum ve cidden işe yaradı daha dincim daha iyiyim aburcubura olan düşkünlüğüm azaldı vs vs

Günaydınnn
güzel hatunları görmek ne güzelll

çukulam demek kendi basına bırakdılar yahu niyeki sakarya harika görünüyor ... aaa bak bide yarında gelip kızlar ıstanbul tutuu deme ama hakında hayırlısı canım ..

mehalim ramazan girince ben bırakdım balık hapını yahu . daha dogrusu unuttum :26: fayda etmesine sevindim .

evet abla ogluş memleketdeydi 2 haftadır .. o geliyor bugun özledim keratayı küçük kız kaldı ama :26:
ne güzel hazırlıklar yapılmış oh sefan olsun

bediş senin yğz yüze egitimin varsa benden daha kısa sürede bitirebilirsin liseyi .. benimki tamamen sınavlaydı .. senin kredinin yarısı yüz yüze eitimden gelir yanı 2 senede bitir bu işi

bugun iftara misafirim var.. yani bir sürü iş beni bekler

***7.TAKIM 369.ETAP***

aeben ( 68,0 / 67.2 /0. 8 %
bijoux ( 72,2 /%
chocolategirl ( 92,0 %
kalliste ( 101,2 /%
naz ( 64,7 %
masumm ( 66,2
mustang ( 78,6 / 78.0/ 0.6 %
reyhanxx54 (79,1 / 78.2 / 0.9 %

7. TAKIM ORTALAMA:

abla ne diyim harikasın ....

mehal anacım bir haftada begen verdigin kiloyu 6000 gr azmı hemde ramazanda

***7.TAKIM 369.ETAP***

aeben ( 68,0 / 67.2 /0. 8 %
bijoux ( 72,2 /%
chocolategirl ( 92,0 %
kalliste ( 101,2 /%
naz ( 64,7 %
masumm ( 66,2
mustang ( 78,6 / 78.0/ 0.6 %
reyhanxx54 (79,1 / 78.2 / 0.9 %

7. TAKIM ORTALAMA:

Abla ne diyim harikasın ....

Mehal anacım bir haftada beğen verdigin kiloyu 600 gr azmı hemde ramazanda

bi mesajı göndermek için 15 dk ugraşırsan çifter çifter çıkar tabi

net kesilip duruyor anlamadım

dedigim gibi bir sürü iş beni bekler .. sonra gelirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…