Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlar vede hayırlı cumalar

kilom malesef

geçen hafta : 64,7
bu hafta : 65,8
gelen 1,1 kg

uykusuzluktan sizmisim. zavalli cocuk da yatmis yanima tv izlemis. hala sen uyu anne ben yanindayim diyor :)))
az sonra tartilip listeyi koyarim aebencim tesekkurler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üzülme nazlım malum bünye bu hafta artın olur haftaya uf uçar inşallah .

ablacığım üzülmüyorum ama çok sıkıldım 65 ten . biliyorumki ben iki öğün yaptığımda yada öğün atladığımda kilo veremiyorum . ramazandan sonra artık tekrar sıkı diyet ve spor yaparım artık

aeben ( 68,0 ) / 67,2 / 0,8 / 1,18% )
bijoux ( 72,2 ) / 71,9 / 0,3 / 0,42% )
chocolategirl ( 92,0 ) / 92,0 / 0,0 / 0,00% ) - kilosu sabit
kalliste ( 101,2 ) / 101,2 / 0,0 / 0,00% ) - kilosu sabit
naz ( 64,7 ) / 65,8 / -1,1 / -1,70% )
masumm ( 66,2 ) / 66,2 / 0,0 / 0,00% ) - kilosu sabit / geri dönmek üzere ayrıldı
mustang ( 78,6 ) / 78,0 / 0,6 / 0,76% )
reyhanxx54 ( 79,1 ) / 78,2 / 0,9 / 1,14% )

7. TAKIM ORTALAMA: 0,22%

Tunaydin kizlar hayirli cumalar
76 ciktim şimdi 80 olmadan bayrami atlatsam yeter diye dusinuyorum ii yani simdilik diyet yapmiyorum ama ole cesit cesit yenmiyor iccekler benim sıkıntım onlarida sekersiz tuketiyoruz ama çok tembelim nerseyse koltuktan inmiyorum
Vee herzamanki gibi cokk sıcak ve benim uykum var

kıyamama yahu . neden bijom uykusuzluk ?
yüzde heseplamayı unutmusum iyimi .. linki vardı bakayım dedim ama fırsat yok .ecele yemek yapıyorum ,camiden yeni geldim .. geneki kızım var evi o hallediyor

nazlım mubarek gün çabuk geçiyor . ama bence haftaya inersin zaten

ben 2 gündür yemek yemiyorum inanın karpuz su ondan gitti kilo yoksa artıdaydım 2 gün evvel

sıpa yaaa lafa bak

Toprak 'dan bahsedince sen gözumde esmer,zayif, kıvircik hafif uzun saclari olan minik dislerini gosterek hınzırca sırıtan bi cocuk canlaniyor (ruyamda tolstoy amcam ziyaret etmiş galiba beni bugun)

aebencim olsun yardimci oldu listen bana sagolasin tekrar. dun esimim dogum gunuydu. aksam disardaydik arkadaslarla sohbet muhabbet derken eve de gec geldik. artik sahuru yapip uyuyayim dedim, sabah da vucut aliskin her zamanki saatte uyandim uyuyamadim :) oglen sizmisim oyle.

allaha cok sukur ki oglum uslu teyzeleri bugune kadar masallah uzmemistir beni...
bana ilham oldun bu arada ben de bugun yarin karpuz peynir iftari yapicam zaten sulu yemek gitmiyor yahu corba bile icemiyorum.

kutahyacim koyayim bilg gecince birkac fotosunu :)) esmer degiliz kumral ve beyaziz (ama ana baba esmer hahah) saclarini hep uzun tutardik ama simdi baya kisa, zayif degiliz sukur iyiyiz.. yani hic mi tutmaz tahminin :))))))
o tarif ettiginden sen yap bir tane

günaydın iyi hafta sonları dilerim ...
bijom maşallah diyelim ogluşa

dünki menün .

iftar ..
1 tn .tavuk but dolaması..
1 servis kepçesi mantı..
çoban salata.
bol kavun karpuz ...

sonrasında . yr. dilim baklava .
1 şeker pare . çok azda dondurma

sahur ...
2 çatal kavun
2. çatal peynir .

suda 2 lt oldu sanırım .. iftarın açılışını 3 br. suyla düşünürsek

evet bugunki menüm pek dyet menüsü olmadı . ama bünyem beni şaşırttı . ben kilo almayı beklerken . 200 gr daha gitmiş bu sabah 67.kiloyum ama sonra çıkar kokusu deyip bugun gene karpuz peynirime dönüyorum .. artık karpuzdan kormuyorum 10 yıl kadar önce bir arkadaşıma zayıfalması için karpuz yemesini önerdigimi hatırlıyorum :44: demekki bende karpuz kilo verdiriyormuş ...
bu küçük dipnotuda ekleyip kaçıyorum .. iyi hafta sonları
bijom sendede karpuz etki ederse not düşmeyi unutma canım

sıpa yaaa lafa bak

Toprak 'dan bahsedince sen gözumde esmer,zayif, kıvircik hafif uzun saclari olan minik dislerini gosterek hınzırca sırıtan bi cocuk canlaniyor (ruyamda tolstoy amcam ziyaret etmiş galiba beni bugun)

günaydın kütom anlaşılan sabahladın gene
hazır kıvırcık falan demişken . özel degilse. neden artık düşünmüyorsun :26:

Nasilsiniz bakalim kizlar
Ben böyle hayalet gibi dolaniyorum evde
Kilo durumlari 1 2 kilo artidayim fazlaca almadan halledicez gibi bakalım yarin misafir var simdiden biseylere el atsamsüper olacak

sana da iyi pazarlar aebenim...
kutahya ben her gun oyeyim bir orda bir burda... bebe olmasa yerimden kalkmicam valla..

gelen yok yazan yok pazartesinden itibaren isi ele almak lazim artik yoksa ben de gidicem baska takima sizi aldaticam!!

Valla ne deseniz doğru iyice gevşedik paylaşım konusunda oysaki ne heyecanla başlamıştık neden böyle olduki . Burası çok motive ediyor ama neden uzak kalıyorum bilemedim kendi adıma

Nayır nolamaz bijom ya bizimsin yada xl reyonlarinin

Guzel tehtid bijom
ahaha ..

Valla ne deseniz doğru iyice gevşedik paylaşım konusunda oysaki ne heyecanla başlamıştık neden böyle olduki . Burası çok motive ediyor ama neden uzak kalıyorum bilemedim kendi adıma
Yaa evet geceleri oft bakiyorum baska takimlar yazışıyor özeniyorum bayramdan sonra toparlanalım sözmü

kitliktan cikmis gibi yedigim bir aksamdan selamlarr.. kendimi 500 kilo hissediyorum :S

valla ben anlamam ya toparlanirsiniz yazarsiniz ya daaaaaaa yazdigim gibi olur hııııhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…