günaydınlar vede hayırlı cumalar
kilom malesef
geçen hafta : 64,7
bu hafta : 65,8
gelen 1,1 kg
üzülme nazlım malum bünye bu hafta artın olur haftaya uf uçar inşallah .
kıyamama yahu . neden bijom uykusuzluk ?uykusuzluktan sizmisim. zavalli cocuk da yatmis yanima tv izlemis. hala sen uyu anne ben yanindayim diyor :)))
az sonra tartilip listeyi koyarim aebencim tesekkurler..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ablacığım üzülmüyorum ama çok sıkıldım 65 ten . biliyorumki ben iki öğün yaptığımda yada öğün atladığımda kilo veremiyorum . ramazandan sonra artık tekrar sıkı diyet ve spor yaparım artık
uykusuzluktan sizmisim. zavalli cocuk da yatmis yanima tv izlemis. hala sen uyu anne ben yanindayim diyor :)))
az sonra tartilip listeyi koyarim aebencim tesekkurler..
sıpa yaaa lafa bak
Toprak 'dan bahsedince sen gözumde esmer,zayif, kıvircik hafif uzun saclari olan minik dislerini gosterek hınzırca sırıtan bi cocuk canlaniyor (ruyamda tolstoy amcam ziyaret etmiş galiba beni bugun)
günaydın kütom anlaşılan sabah
ladın gene
hazır kıvırcık falan demişken . özel degilse. neden artık düşünmüyorsun :26:
Nayır nolamaz bijom ya bizimsin yada xl reyonlarininsana da iyi pazarlar aebenim...
kutahya ben her gun oyeyim bir orda bir burda... bebe olmasa yerimden kalkmicam valla..
gelen yok yazan yok pazartesinden itibaren isi ele almak lazim artik yoksa ben de gidicem baska takima sizi aldaticam!!
Guzel tehtid bijom
ahaha ..
Yaa evet geceleri oft bakiyorum baska takimlar yazışıyor özeniyorum bayramdan sonra toparlanalım sözmüValla ne deseniz doğru iyice gevşedik paylaşım konusunda oysaki ne heyecanla başlamıştık neden böyle olduki . Burası çok motive ediyor ama neden uzak kalıyorum bilemedim kendi adıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?