Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bijom bende oyle yemegi planliyodumda klimalı odayı beyler kapınca sıcaktan yiyemedik oysa içli köfte bile yapmıştım biz izne gelicez gibi yakın zamanda bulusalımmı bijom

Tehtid ise yaramis bijom arkandayim :)))
Kaynimlara davetliydik bahcede mangal yaktik . Mangaldan cok bahce pufur pufur esiyordu , usuduk bile diyebilirim :)
Bu gece sahur yemiycem . Gul dolmalarini goturdum gene. Yetmezmis gibi kalaninida eve koydu yengem (
Yarinda bir arkadas disarda yemege davet etti . Cumaya toparlarim insallah ...

Cukulam ne ettin kayit isini ?

Kutom yanmissin yine eri iyce ne diyim :))))

Bijom afiyet olsun .

Mehal diyet yapiyorsun kuslar soyledi ama yazmiyorsun Menu :))

Hadi iyi geceler . Uykuda yok ama yatayim .

Üşümek ne güzellll

Gul dolması çicek dolmasi deyip durun merak ettim iycene buralardada kuru patlican meşhur sumaklı hıhhhhh

Benim pantalonum dustu durdu bugün ama 76 çıktim
İyi geceler yat bakalim benim isler çok daha sabahlarim yine

Evet aebenim diet işini bırakmadım ama diyet denirse sapır saçma bi yeme şekli oldu benimkisi canım istemiyor saatlerim karıştı. Her akşam kendime söz veriyorum yarın yazıcam diye sabaha unutuyorum
Ama bu sefer söz yarından itibaren daha paylaşımcı olmaya söz veriyorum
Kimse bi yere gitmesin >>>> bıjom ))

Kızlaaaarrrrr imdaaaaaaaaaatttttt!!! Allah affetsin de bu oruç son 3 gündür sıcakların da etkisiyle mahvetti beni ve ben iftarda tam bir canavara dönüyorum...
Neler yedim neler bir bilseniz toplu tekmeyle atarsınız beni takımdan!! Kesin başladğm yere dönmümdür bu hafta
Ne yapıcaz yaaaa nolur biri dur desin şu işe noldu inadıma motivasyonuma nereye gitti offf !!

Kayıt işi tamam aebenim, sakarya ünv ne kayıtlıyım. Aynı zamanda ereğliye de kayıtlıym gitmeyince düşermiş kaydım... Sakarya ya devam edicem inşallah...
Kızlar kilo vermem lazım benim acil dönüş yapmam lazım yicem kafayı

Bijom bende oyle yemegi planliyodumda klimalı odayı beyler kapınca sıcaktan yiyemedik oysa içli köfte bile yapmıştım biz izne gelicez gibi yakın zamanda bulusalımmı bijom
nee içli köfte mi püff
buluşalım olur gelince haber ver az sonra faceden yazarım telefonumu.. yalnız bayramdan sonra ist gidicem uzun süre, o zamana denk gelmez umarım

sağol aebenim ramazanın basından beri ilk defa dışarda yedik (pek sevmeyiz dışarda yemeyi) değişiklik olsun tatil yapayım dedim ama pişman olduk hem servis berbattı organize olamamışlar yetişmedi, hem de gereksiz cok yedim. en güzeli evde kendi yemeklerini, zamanında ve az yemek..
gül dolması ne ki yahu? ha aklıma geldi sen geçende kabak çiçeği dolması yazmıştın o da ne ki demiştim 2 gün sonra yan komşum baktım bir tabak veriyor kabak çiçeği dolması dedi hemen aklıma sen geldin

tehdit etmiyom aebenim motivasyon lazım.. birkaç gün veriyom siz ince ve narin bayanlara.. yazdınız yazdınız, toparlandınız toparlandınız yoksa başka takımlara yelken açıcam hep geçicem sizi, birinci yapıcam takımımı

yazdım işte yukarda mustangım bundan kelli gerisini takım bilir

yazmasan okumazsan gelmezsen yersin.. hadi yedin ertesi gün yemezsin.. şişko olmayı pek sevdin galiba

artık akşama kadar azarlicam sizi

Son düzenleme:
bijom ben de geldim.. Hoş geldim inşallah şişman geldiğim bu gruptan zayıf ayrılırım, desteklerinizi bekliyorum... ayyy özlemişim kk yı

bijom ben de geldim.. Hoş geldim inşallah şişman geldiğim bu gruptan zayıf ayrılırım, desteklerinizi bekliyorum... ayyy özlemişim kk yı
hoşgeldin unnim
başlangıç kilonu yaz bakalım listeye alalım seni hemen bu cuma listeye gir...
kk yı ben de özlemişim birkaç aydır da alıştım sana da uğurlu gelir inşallah

kk uygulamasını indir telefonuna dilekim daha kolay takip eder yazarsın...

Son düzenleme:

günaydınnnn

dilek hoşgeldin ,

çikolata cnm , hayırlı osun kayıt işin diyet içind eşu sıra karataya bakıyorum sık sık okuyorum filan düşünebilirsin sende
dukandna kolay sebze vs var:26::26::26:

aben abla selam , gül dolmaları afiyet olsun

Sabah beri berbatım midem bulanıyor gece uyuyamadım birde üstelik misafirim gelecek sanıyordum akşama )))) ve nasıl sızlanıyordum anltamam )) eşime bugun misafir olmasaydı dediğimde , misafirler salı gelimiyormuydu bugun Pazartesi dedi ya dünyalar benim oldu Hahahah 😄😄 günleri karıştırmışım ven ya

geçmiş olsun cnm , iiy bari gözün aydınnn

Gunaydin .
Takima gelince kendi mesajinla karsilasmamak ne guzelmisss :))

Hosgeldin dilek . İnsallah istedigin kiloya tez zamanda kavusursun .

kız mehal ne üşengeçsin ,oglum olsa seni almazdım ahahayyy
hakkat can istemeyinde misafir çekilmiyor

Aebenim bu Ramazan rekora gidiyorum misafirisiz yedimiz olmadı nerdeyse ))) çok güzel oluyor ama bini kadar da yorucu tabi &#8378

Saol masumum

günaydınlar hayırlı bir hafta olsun hepimiz için

dilek hoşgeldin umarım dilediğin kiloya ulaşırsın canım

selam banum
sahi sen bilmiyomu gül dolmasını yanı kabak çiçegi dolmasını o dolmalar bugun totomu tırmaladı 1kilo artı çıkmışım ama çok tuzluydu şişirmiş zar.. biede gece yemeyim dedim ama 5.6. tane ondan yedim sahur menümde o oldu .. normlde az tuzlu yiyorum böbrekleri için oda tuzlu olunca bide akşam kaçırınca baskül no luyo dedi :18: bu akşamda telefi edemem dşıardayız. artık sonraki günlere

bediş bazan tartı fazla olsada incelebiliniyor

Son düzenleme:
Aebenim bu Ramazan rekora gidiyorum misafirisiz yedimiz olmadı nerdeyse ))) çok güzel oluyor ama bini kadar da yorucu tabi &#8378

Saol masumum
misafiri bende çok severim ...ama telaşına çok düşerim günler önceden

günaydınlar hayırlı bir hafta olsun hepimiz için

dilek hoşgeldin umarım dilediğin kiloya ulaşırsın canım

günaydın nazlım haayırlı haftalar canım

aynı şey miymiş kabak çiçeği dolması ile gül dolması? ben de 2 tane falan denedim ama bize gelenlere yazık oldu malesef :/

mustangım sen de bazı yemeklerini bugünden yap at dolaba yarına kolay olur. ben tatlıyı ve corbayı bir gün önceden yapıyorum misafir geleceği zaman rahat oluyordu fakat bu sene ramazanda rekor kırdım ne kimseye gittim ne kimseyi çağırdım böyle iyiymiş valla

Aynen aebenim günler öncesinden başla telaşı ne yapsam ne etsem diye . mönüler yazarım unutmayım diye ne bilim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…