Bijom bende oyle yemegi planliyodumda klimalı odayı beyler kapınca sıcaktan yiyemedik oysa içli köfte bile yapmıştım biz izne gelicez gibi yakın zamanda bulusalımmı bijomkitliktan cikmis gibi yedigim bir aksamdan selamlarr.. kendimi 500 kilo hissediyorum :S
valla ben anlamam ya toparlanirsiniz yazarsiniz ya daaaaaaa yazdigim gibi olur hııııhhhhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Üşümek ne güzellllTehtid ise yaramis bijom arkandayim :)))
Kaynimlara davetliydik bahcede mangal yaktik . Mangaldan cok bahce pufur pufur esiyordu , usuduk bile diyebilirim :)
Bu gece sahur yemiycem . Gul dolmalarini goturdum gene. Yetmezmis gibi kalaninida eve koydu yengem(
Yarinda bir arkadas disarda yemege davet etti . Cumaya toparlarim insallah ...
Cukulam ne ettin kayit isini ?
Kutom yanmissin yine eri iyce ne diyim :))))
Bijom afiyet olsun .
Mehal diyet yapiyorsun kuslar soyledi ama yazmiyorsun Menu :))
Hadi iyi geceler . Uykuda yok ama yatayim .
nee içli köfte mi püffBijom bende oyle yemegi planliyodumda klimalı odayı beyler kapınca sıcaktan yiyemedik oysa içli köfte bile yapmıştım biz izne gelicez gibi yakın zamanda bulusalımmı bijom
sağol aebenim ramazanın basından beri ilk defa dışarda yedik (pek sevmeyiz dışarda yemeyi) değişiklik olsun tatil yapayım dedim ama pişman olduk hem servis berbattı organize olamamışlar yetişmedi, hem de gereksiz cok yedim. en güzeli evde kendi yemeklerini, zamanında ve az yemek..Tehtid ise yaramis bijom arkandayim :)))
Kaynimlara davetliydik bahcede mangal yaktik . Mangaldan cok bahce pufur pufur esiyordu , usuduk bile diyebilirim :)
Bu gece sahur yemiycem . Gul dolmalarini goturdum gene. Yetmezmis gibi kalaninida eve koydu yengem(
Yarinda bir arkadas disarda yemege davet etti . Cumaya toparlarim insallah ..
Bijom afiyet olsun .
yazdım işte yukarda mustangım bundan kelli gerisini takım bilirEvet aebenim diet işini bırakmadım ama diyet denirse sapır saçma bi yeme şekli oldu benimkisi canım istemiyor saatlerim karıştı. Her akşam kendime söz veriyorum yarın yazıcam diye sabaha unutuyorum
Ama bu sefer söz yarından itibaren daha paylaşımcı olmaya söz veriyorum
Kimse bi yere gitmesin >>>> bıjom ))
yazmasan okumazsan gelmezsen yersin.. hadi yedin ertesi gün yemezsin.. şişko olmayı pek sevdin galibaKızlaaaarrrrr imdaaaaaaaaaatttttt!!! Allah affetsin de bu oruç son 3 gündür sıcakların da etkisiyle mahvetti beni ve ben iftarda tam bir canavara dönüyorum...
Neler yedim neler bir bilseniz toplu tekmeyle atarsınız beni takımdan!! Kesin başladğm yere dönmümdür bu hafta
Ne yapıcaz yaaaa nolur biri dur desin şu işenoldu inadıma motivasyonuma nereye gitti offf !!
Kayıt işi tamam aebenim, sakarya ünv ne kayıtlıyım. Aynı zamanda ereğliye de kayıtlıym gitmeyince düşermiş kaydım... Sakarya ya devam edicem inşallah...
Kızlar kilo vermem lazım benim acil dönüş yapmam lazım yicem kafayı
hoşgeldin unnimbijom ben de geldim.. Hoş geldim inşallah şişman geldiğim bu gruptan zayıf ayrılırım, desteklerinizi bekliyorum...ayyy özlemişim kk yı
Sabah beri berbatım midem bulanıyor gece uyuyamadım birde üstelik misafirim gelecek sanıyordum akşama )))) ve nasıl sızlanıyordum anltamam )) eşime bugun misafir olmasaydı dediğimde , misafirler salı gelimiyormuydu bugun Pazartesi dedi ya dünyalar benim oldu Hahahah 😄😄 günleri karıştırmışım ven ya
Sabah beri berbatım midem bulanıyor gece uyuyamadım birde üstelik misafirim gelecek sanıyordum akşama )))) ve nasıl sızlanıyordum anltamam )) eşime bugun misafir olmasaydı dediğimde , misafirler salı gelimiyormuydu bugun Pazartesi dedi ya dünyalar benim oldu Hahahah 😄😄 günleri karıştırmışım ven ya
selam banum
günaydınnnn
dilek hoşgeldin ,
çikolata cnm , hayırlı osun kayıt işin diyet içind eşu sıra karataya bakıyorum sık sık okuyorum filan düşünebilirsin sende
dukandna kolay sebze vs var:26::26::26:
aben abla selam , gül dolmaları afiyet olsun
sahi sen bilmiyomu gül dolmasını yanı kabak çiçegi dolmasınıÜşümek ne güzellll
Gul dolması çicek dolmasi deyip durun merak ettim iycene buralardada kuru patlican meşhur sumaklı hıhhhhh
Benim pantalonum dustu durdu bugün ama 76 çıktim
İyi geceler yat bakalim benim isler çok daha sabahlarim yine
misafiri bende çok severim ...ama telaşına çok düşerim günler öncedenAebenim bu Ramazan rekora gidiyorum misafirisiz yedimiz olmadı nerdeyse ))) çok güzel oluyor ama bini kadar da yorucu tabi ₺
Saol masumum
günaydınlar hayırlı bir hafta olsun hepimiz için
dilek hoşgeldin umarım dilediğin kiloya ulaşırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?