Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çukulam senin dermanin burda canım . buraya yazmadıgımızda inanki salmak çok daha kolay
nerde senin gece kulübü lambalı koşu bandı resimlerin bakimmmmspor en iyi adeptedir diyete ... cumaya daha zaman var lütfen kendine gel .. nerde senin incecik olma hedefin ... bizler neysede ben senin hayatında kilo vermenin çok büyük degişikliklere vakıf olcagına eminim o yüzden bunları düşün ve dön artık ... cuma bile kilo bildirmeye gelmedin size fece de haberleşmeyi yasaklıycam yakında haberiniz ola

bijom ben senin kuş kadar menülerine alışmışım yahu .ramazan vede bu ilaç seni bozdu ramazandan sonra senden sıkı bir diyet bekliyorum ona göre
eltim beni bozdu iyce gül dolmalarıyla evet ya kabak çiçegi dolması .. dolabın dondurucu kısmınıda doldurdu iyimi

degişik bir tad bijom mesela ben birde acılı pancar yemegine bayılırım hem tatlı hemde acıdır . ne damak tadı varmış bendede
Aynen aebenim günler öncesinden başla telaşı ne yapsam ne etsem diye . mönüler yazarım unutmayım diye ne bilim ya.

heh aynı bennn

Dün evde eşim arkanı bi dön bakımdedi ,döndüm şöyle. hah kasan küçülmeye başlamış dedi ay nasıl sevindirik oldum artık yavaş yavaş gözlede görünüyor deişim . kibarlşamka güzel be .
şu temmuz bitse de ağustos gelse bi ya. tatili iple çekiyorum tabi tatlie kadar az daha insan kıvamına gelmek istiyorum malum mayo falan

birde okul açıldığında okuldaki kızları şaşaırtmak istiyom

ttailmi , mayomu

Kasan bu tabir anlaşılan meşhur

Deneme yapıyorum..telefonmu resetledim mesajım çıkacakmı bakıyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet oldu sonunda yine takılmalar oluyor ama bakıcaz artık...
Biraz okuyacağım ara arada yazarım...öpüyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar,

Bi üstün körü hoş geldin dedim sizlere.. sonra da hiç uğrayamadım.. yok böyle bi zamanım çünkü.. KK ya ayırabilidğim şuncacık minicik zamanı da yapmam gerekenler ve takip ettiğim iki tanecik başlık dolduruyo.. zaman bitiyo gidiyo..

Dilerim keyfiniz yerindedir..

Analizinizi hazırladım.. Ne yazık ki geçer not alamadınız.. Bir sonraki analiz döneminde daha iyi bir analiz tablosu hazırlamayı yürekten istediğimi bilin..

Güzellikler sizinle olsun..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36140052#post36140052

Eline saglik puskuutum . Hakkin odenirmi bilmiyorum .

Kalisim sultanim hosgeldin :))

Mönümün saçmalığına bakın şimdi

Sabah 1 küçük meyveli yoğurt
Öğle 1 kase nesfit
1 dilim tramusi
1 adet kağıt helva
Şimdi akşamda az çorba ve makarna yiyecem

Mönümün saçmalığına bakın şimdi

Sabah 1 küçük meyveli yoğurt
Öğle 1 kase nesfit
1 dilim tramusi
1 adet kağıt helva
Şimdi akşamda az çorba ve makarna yiyecem
olsun napalım yakinda tum takim bomba gibi geliyiruz

Sabah mesaj yazmistim cikmamis yaaa

Cok guzeldi okuyacak gecmis vardi darısı yarına artik

günaydın hayırlı bir gün olsun hepimiz için ramazandan sonra toparlanmak şart oldu bize

günaydın
sabah itibariyle oruca ara verdim
nesfitle kahvaltı ettim madem oruc tutmuyorum şu eve bir el atayım bugün

günaydın

ne güzel bir sabah . aldıgımız her nefese binlerce şükürler olsun . dün gece sahur prog katılan bir kadın beni çok etkiledi .ibretlik hikayesi
neyse gelelim raporumuza ..
malum dün davet vardı . çok diyet menüsü olmadı .. bugunden itibaren gelsin karpuzlu menüler .ama ilginçdir canım kapuz cekmiyor birkaç gündür

iftar .
1 çp. işkembe çor.
1tb yahni.. salata .
1 kş pilav .. 1dl pide

az karpuz ve tatlı ..

sahur .. 2 hurma..

1.5 ..2 lt su içiyorum genelde ...

günaydın
sabah itibariyle oruca ara verdim
nesfitle kahvaltı ettim madem oruc tutmuyorum şu eve bir el atayım bugün

ramazan yarısını geçtimi bayram temizligi telaşı düşüyor dimi bjom

...aslında ramazanın son 10 günü çok kiymetli günler .

günaydın banum ve nazlım

günaydın ablacığım . ben ramazana girdiğimizden bu yana fazla su içemiyorum nedense 1 litre anca oluyordur içtiğim su . normal dünlerde 2,5 litreden aşağıya su içmezdim

Aebenim çok tatlısın karbonhidrat güzeli he ahahahaha ne güldüm sabah sabah ))))
Evet ya benim karbon düşkünlüğüm ne olacak böle tüü bana eşimde protein manyağıdur sabah akşam et yoğurt yumurta yese sanırım yıllardır bunları yapmakdan gına gelmiş birde cidden protein yedimmi midem de acaip gaz yapıyor buna bi çözüm bulmalıyım gerçek şu ki proteinle beslenince kolay kilo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…