Kızlaaaarrrrr imdaaaaaaaaaatttttt!!! Allah affetsin de bu oruç son 3 gündür sıcakların da etkisiyle mahvetti beni ve ben iftarda tam bir canavara dönüyorum...
Neler yedim neler bir bilseniz toplu tekmeyle atarsınız beni takımdan!! Kesin başladğm yere dönmümdür bu hafta
Ne yapıcaz yaaaa nolur biri dur desin şu işenoldu inadıma motivasyonuma nereye gitti offf !!
Kayıt işi tamam aebenim, sakarya ünv ne kayıtlıyım. Aynı zamanda ereğliye de kayıtlıym gitmeyince düşermiş kaydım... Sakarya ya devam edicem inşallah...
Kızlar kilo vermem lazım benim acil dönüş yapmam lazım yicem kafayı
bijom ben senin kuş kadar menülerine alışmışım yahu .ramazan vede bu ilaç seni bozdunee içli köfte mi püff
buluşalım olur gelince haber ver az sonra faceden yazarım telefonumu.. yalnız bayramdan sonra ist gidicem uzun süre, o zamana denk gelmez umarım
sağol aebenim ramazanın basından beri ilk defa dışarda yedik (pek sevmeyiz dışarda yemeyi) değişiklik olsun tatil yapayım dedim ama pişman olduk hem servis berbattı organize olamamışlar yetişmedi, hem de gereksiz cok yedim. en güzeli evde kendi yemeklerini, zamanında ve az yemek..
gül dolması ne ki yahu? ha aklıma geldi sen geçende kabak çiçeği dolması yazmıştın o da ne ki demiştim 2 gün sonra yan komşum baktım bir tabak veriyor kabak çiçeği dolması dedi hemen aklıma sen geldin
tehdit etmiyom aebenim motivasyon lazım.. birkaç gün veriyom siz ince ve narin bayanlara.. yazdınız yazdınız, toparlandınız toparlandınız yoksa başka takımlara yelken açıcamhep geçicem sizi, birinci yapıcam takımımı
yazdım işte yukarda mustangım bundan kelli gerisini takım bilir
yazmasan okumazsan gelmezsen yersin.. hadi yedin ertesi gün yemezsin.. şişko olmayı pek sevdin galiba
artık akşama kadar azarlicam sizi
aynı şey miymiş kabak çiçeği dolması ile gül dolması? ben de 2 tane falan denedim ama bize gelenlere yazık oldu malesef :/
mustangım sen de bazı yemeklerini bugünden yap at dolaba yarına kolay olur. ben tatlıyı ve corbayı bir gün önceden yapıyorum misafir geleceği zaman rahat oluyordu fakat bu sene ramazanda rekor kırdım ne kimseye gittim ne kimseyi çağırdımböyle iyiymiş valla
Aynen aebenim günler öncesinden başla telaşı ne yapsam ne etsem diye . mönüler yazarım unutmayım diyene bilim ya.
Dün evde eşim arkanı bi dön bakımdedi ,döndüm şöyle. hah kasan küçülmeye başlamış dediay nasıl sevindirik oldum artık yavaş yavaş gözlede görünüyor deişim . kibarlşamka güzel be .
şu temmuz bitse de ağustos gelse bi ya. tatili iple çekiyorum tabi tatlie kadar az daha insan kıvamına gelmek istiyorummalum mayo falan
birde okul açıldığında okuldaki kızları şaşaırtmak istiyom
Dün evde eşim arkanı bi dön bakımdedi ,döndüm şöyle. hah kasan küçülmeye başlamış dediay nasıl sevindirik oldum artık yavaş yavaş gözlede görünüyor deişim . kibarlşamka güzel be .
şu temmuz bitse de ağustos gelse bi ya. tatili iple çekiyorum tabi tatlie kadar az daha insan kıvamına gelmek istiyorummalum mayo falan
birde okul açıldığında okuldaki kızları şaşaırtmak istiyom
Mönümün saçmalığına bakın şimdi
Sabah 1 küçük meyveli yoğurt
Öğle 1 kase nesfit
1 dilim tramusi
1 adet kağıt helva
Şimdi akşamda az çorba ve makarna yiyecem
günaydın
sabah itibariyle oruca ara verdim
nesfitle kahvaltı ettim madem oruc tutmuyorum şu eve bir el atayım bugün
günaydın
ne güzel bir sabah . aldıgımız her nefese binlerce şükürler olsun . dün gece sahur prog katılan bir kadın beni çok etkiledi .ibretlik hikayesi
neyse gelelim raporumuza ..
malum dün davet vardı . çok diyet menüsü olmadı .. bugunden itibaren gelsin karpuzlu menüler.ama ilginçdir canım kapuz cekmiyor birkaç gündür
iftar .
1 çp. işkembe çor.
1tb yahni.. salata .
1 kş pilav .. 1dl pide
az karpuz ve tatlı ..
sahur .. 2 hurma..
1.5 ..2 lt su içiyorum genelde ...
Mönümün saçmalığına bakın şimdi
Sabah 1 küçük meyveli yoğurt
Öğle 1 kase nesfit
1 dilim tramusi
1 adet kağıt helva
Şimdi akşamda az çorba ve makarna yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?