Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın ablacığım . ben ramazana girdiğimizden bu yana fazla su içemiyorum nedense 1 litre anca oluyordur içtiğim su . normal dünlerde 2,5 litreden aşağıya su içmezdim

nazlım ilk 3 br. zaten orucu açınca yemekte çiyorum .2 br. da gece zorla içiyorum .. gece yatmadanda zorla içiyorum .. kendini biraz zorlasan suyun etk,isini biliyorsun .. hemde gun boyu çok su kaybediyoruz böbreklerimiz için gün boyu gerekli bu su
hadi yarına en az 1.5 lt içiyorsun

Bu arada akşama misafirim var patlıcanları kızarttın karnıyaruk yapcam çorbayı cacığı falanda hazırladım evi temizlemem lazım tabi totomu kaldırabilirsek ama yan gelip yatmak istiyom yaff şöyle bi yardımcım olsa be güzel olurdu hehehe

günaydın ablacığım . ben ramazana girdiğimizden bu yana fazla su içemiyorum nedense 1 litre anca oluyordur içtiğim su . normal dünlerde 2,5 litreden aşağıya su içmezdim

eşinin kangurubu 0 mı mehalim ? senin kangurubun nedir ?
benim kan gurubu 0 o yüzden sırf et ve bol yaglı yesem dokunmaz bile bana ...kilo verende ekmek türevi karbonlar .. yani ben aslında karatay ve dukan tarzı beslennince güzel kilo veriyorum ama böbreklerden dolayı yanaşmiyorum .... en saglıklı yemek bol sebze ve az pro ve eser miktarda karbon

işi yarılamışsın mehalim erkencisin mehalim senin dilin eringeç kendin değil

mustang pko olan bir çoka rkadaşım aynı şeyden şikayetçi kh olan düşkünlükten birde tatlıya olan düşkünlük var tabi ama o bende yok benim vasrsa yoksa ekmek yani , poça simitte çok aramam millet tatlı keizine giriyor ben ekmek krizine sanırım bu bize pkonun bir hediyesi
ama yemeyinc eunutuyorum tadını hiç aramıyorum . simitleirm göbegim midme gidiyor ama 1 gün yesem fazla yesem yani
anınd aheryeirm çıkıyor..

ya yemeyip unutucam , yada yiyip şişicem

Aebenim eşim b ben a grubuyuz. Adam 41 yaşında fit delikanlı ))) maşallah aşkıma ))
Evet canımya işe başlayana kadar muz mız da mız mızım )))) yoksa haöaratımdır )))
Masumum ekmek aramam bende tatlı olsa pasta olsa yesem öyleyim yani

İNŞALLAH ablacığım elimden geleni yapıcam su miktarını ayarlamak için . diğer günlerde su şişem masamda oluyor aklıma geldikçe içiyorum ama ramazanda 1 bardakla açıyorum orucu sonrasındakilerle 1 litre anca oluyordur

işte bende ekmek için öleyim ttalı çok sevmiyorum pasta yesme 2-3 çatal yerim ancak
ama ekmek olsunnn

ramazan yarısını geçtimi bayram temizligi telaşı düşüyor dimi bjom
aebencim zati hep yapıyoruz bayram temizliği ne demek ki hiç anlamam ertelediğimiz işleri yapıyoruz bayrama doğru öyle değil mi

ben de ramazanda hiç su içemiyorum 1 litreyi bile bulmuyordur

ben pko değilim ve b kan grubuyum karbonu da çok seviyorum napcaz

Son düzenleme:

aynı benn ! tatlıya çok düşkün değilim (bazı dönemler hariç) ama ekmek,makarna,pilav diye ölücem yakında... ya komple bitircem ya çok yiyecem ortası yok...

yani aebenim haklısın da benim motivasyonumu da burası düşürdü zaten, biliyorsun ben geliyordum takıma inatla yazıyordum baktım hergün kendi mesajımla karşılaşınca vazgeçtim,daha doğrusu hevesim kaçtı... seni tebrik ediyorum sen hiç vazgeçmedin.. ama değişicek bugün itibariyle...ve evet kg verince hayatımdaki değişiklikler çok büyük olur...resmen hayatım değişir..

kasa iyimiş

ben bu yaz da beceremedim denize ince girmeyi....

püsküütüm merhaba, çok teşekkür ederiz...

ve tabii ki analizimiz rezillik

evet şekercim en kısa sürede başlıyoruz, bir de bunu yapalım kusur kalmasın

evet arkadaşlar.. bakın açık konuşayım, daha önce de söyledim. benim motivasyonum çok çabuk kaçar, bunun açlıkla ilgisi yok. sürekli desteğe ihtiyaç duyduğum için burdayım. 2 hafta evvel takımda düşüş yaşandı,önce bi isyan ettim sonra ben de bıraktım. tekrar gelmem büyük bir olay şuanda, demek ki ben bu işi başarmayı çok istiyorum. lütfen siz de buralarda olun... diyeceğim şu ki

ramazanda günde en az 1 kez uğrayalım,tamam fazlasında gözümüz yok...
ramazandan sonra da mümkünse işimizin olmadığı saatlerde yazışalım burda.

takımın çoğu karatay yapacak, ben şimdi kitabını alıcam okuyacağım.zaman zaman bilgi paylaşırım burda. peşinizi bırakmıcam lütfen siz de benim peşimi bırakayın...
aramızda sizi terkediyorum dyen gafiller var, tez zamanda kelleleri vurula

diyet ve spor işine gelince... sahur ile iftar arası çok geç saatlerde oluyor, koşu bandı ses yaptığından kullanamıyorum. dışarı çıkmakta ne yalan söyliym zor geliyor açıkçası bayram bitene kadar sporla ilgili bir söz veremiyorum. diyet de , yapıyor değilim canımın istediğini yiyorum ama zaten bomboş mideye çok az yiebiliyorum nasıl veremiyorum anlamıyorum. çok su içiyorum. yani bayram sonuna kadar çok fazla bişey yapabileceğimi sanmıorum çünkü çok aç kalıyoruz...

kesinlikle iftarla sahur arası çok kısa ve iftar geç saatte olduğu için bende ne kadar çok çıkıp yürümek istesemde malesef olmuyor sofra topla bulaşık yerleştir et derken zaman geçiyor bu seferde benim oğluşun uyku saati eşimin teravih namazına gitmesi derken çıkıp yürüyemiyorum malesef . koşu bandım vardı ama evimde yer olmaması sunucu malesef annemlerde bırakmak zorunda kaldım artık ramazandan sonra tekrar spor salonuna yazılmayı düşünüyorum en az haftanın 3 günü gitmek hedefim

Merhaba kızlar

Sıcak çok sıcak :2: grip oluyorum gibi canim klimam saolsun

Yakinda neredeysehepimiz karataycı oluyoruz o gunleri jeyecanla bekliyorum

gecmis olsun simdiden ins hafif atlatirsin o sicakta da grip hic cekilmez..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar yazdim nire gitti (
En iyisi yarin pc den yazmak . Menumu yazayim . Ama ekleyim cukulam seni yeniden motive gormek cok sevindirdi beni .:)

İftar .
Yesil fasulye . Salata . Karpuz .
1lokma . Hosaf .cok az yufka .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…