günaydın ablacığım . ben ramazana girdiğimizden bu yana fazla su içemiyorum nedense 1 litre anca oluyordur içtiğim su . normal dünlerde 2,5 litreden aşağıya su içmezdim
günaydın ablacığım . ben ramazana girdiğimizden bu yana fazla su içemiyorum nedense 1 litre anca oluyordur içtiğim su . normal dünlerde 2,5 litreden aşağıya su içmezdim
Aebenim çok tatlısın karbonhidrat güzeli he ahahahaha ne güldüm sabah sabah ))))
Evet ya benim karbon düşkünlüğüm ne olacak böle tüü bana eşimde protein manyağıdur sabah akşam et yoğurt yumurta yese sanırım yıllardır bunları yapmakdan gına gelmiş birde cidden protein yedimmi midem de acaip gaz yapıyor buna bi çözüm bulmalıyım gerçek şu ki proteinle beslenince kolay kilo veriyorum
Bu arada akşama misafirim var patlıcanları kızarttın karnıyaruk yapcam çorbayı cacığı falanda hazırladım evi temizlemem lazım tabi totomu kaldırabilirsek ama yan gelip yatmak istiyom yaff şöyle bi yardımcım olsa be güzel olurdu hehehe
Aebenim çok tatlısın karbonhidrat güzeli he ahahahaha ne güldüm sabah sabah ))))
Evet ya benim karbon düşkünlüğüm ne olacak böle tüü bana eşimde protein manyağıdur sabah akşam et yoğurt yumurta yese sanırım yıllardır bunları yapmakdan gına gelmiş birde cidden protein yedimmi midem de acaip gaz yapıyor buna bi çözüm bulmalıyım gerçek şu ki proteinle beslenince kolay kilo veriyorum
nazlım ilk 3 br. zaten orucu açınca yemekte çiyorum .2 br. da gece zorla içiyorum .. gece yatmadanda zorla içiyorum .. kendini biraz zorlasan suyun etk,isini biliyorsun .. hemde gun boyu çok su kaybediyoruz böbreklerimiz için gün boyu gerekli bu su
hadi yarına en az 1.5 lt içiyorsun
Aebenim eşim b ben a grubuyuz. Adam 41 yaşında fit delikanlı ))) maşallah aşkıma ))
Evet canımya işe başlayana kadar muz mız da mız mızım )))) yoksa haöaratımdır)))
Masumum ekmek aramam bende tatlı olsa pasta olsa yesem öyleyim yani
aebencim zati hep yapıyoruz bayram temizliği ne demek ki hiç anlamamramazan yarısını geçtimi bayram temizligi telaşı düşüyor dimi bjom
ben de ramazanda hiç su içemiyorum 1 litreyi bile bulmuyordurgünaydın ablacığım . ben ramazana girdiğimizden bu yana fazla su içemiyorum nedense 1 litre anca oluyordur içtiğim su . normal dünlerde 2,5 litreden aşağıya su içmezdim
ben pko değilim ve b kan grubuyum karbonu da çok seviyorum napcazmustang pko olan bir çoka rkadaşım aynı şeyden şikayetçi kh olan düşkünlükten birde tatlıya olan düşkünlük var tabi ama o bende yok benim vasrsa yoksa ekmek yani , poça simitte çok aramam millet tatlı keizine giriyor ben ekmek krizine sanırım bu bize pkonun bir hediyesi
ama yemeyinc eunutuyorum tadını hiç aramıyorum . simitleirm göbegim midme gidiyor ama 1 gün yesem fazla yesem yani
anınd aheryeirm çıkıyor..
ya yemeyip unutucam , yada yiyip şişicem
mustang pko olan bir çoka rkadaşım aynı şeyden şikayetçi kh olan düşkünlükten birde tatlıya olan düşkünlük var tabi ama o bende yok benim vasrsa yoksa ekmek yani , poça simitte çok aramam millet tatlı keizine giriyor ben ekmek krizine sanırım bu bize pkonun bir hediyesi
ama yemeyinc eunutuyorum tadını hiç aramıyorum . simitleirm göbegim midme gidiyor ama 1 gün yesem fazla yesem yani
anınd aheryeirm çıkıyor..
ya yemeyip unutucam , yada yiyip şişicem
çukulam senin dermanin burda canım . buraya yazmadıgımızda inanki salmak çok daha kolay
nerde senin gece kulübü lambalı koşu bandı resimlerin bakimmmmspor en iyi adeptedir diyete ... cumaya daha zaman var lütfen kendine gel .. nerde senin incecik olma hedefin ... bizler neysede ben senin hayatında kilo vermenin çok büyük degişikliklere vakıf olcagına eminim o yüzden bunları düşün ve dön artık ... cuma bile kilo bildirmeye gelmedin size fece de haberleşmeyi yasaklıycam yakında haberiniz ola
:
Dün evde eşim arkanı bi dön bakımdedi ,döndüm şöyle. hah kasan küçülmeye başlamış dediay nasıl sevindirik oldum artık yavaş yavaş gözlede görünüyor deişim . kibarlşamka güzel be .
şu temmuz bitse de ağustos gelse bi ya. tatili iple çekiyorum tabi tatlie kadar az daha insan kıvamına gelmek istiyorummalum mayo falan
birde okul açıldığında okuldaki kızları şaşaırtmak istiyom
Merhaba kızlar,
Bi üstün körü hoş geldin dedim sizlere.. sonra da hiç uğrayamadım.. yok böyle bi zamanım çünkü.. KK ya ayırabilidğim şuncacık minicik zamanı da yapmam gerekenler ve takip ettiğim iki tanecik başlık dolduruyo.. zaman bitiyo gidiyo..
Dilerim keyfiniz yerindedir..
Analizinizi hazırladım.. Ne yazık ki geçer not alamadınız.. Bir sonraki analiz döneminde daha iyi bir analiz tablosu hazırlamayı yürekten istediğimi bilin..
Güzellikler sizinle olsun..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36140052#post36140052
günaydınnnn
dilek hoşgeldin ,
çikolata cnm , hayırlı osun kayıt işin diyet içind eşu sıra karataya bakıyorum sık sık okuyorum filan düşünebilirsin sende
dukandna kolay sebze vs var:26::26::26:
aben abla selam , gül dolmaları afiyet olsun
Çok şükür temizliğide bitirdim yemeklerde hazır artıkgelebilirler
içli köfteler ne alemde
diyet ve spor işine gelince... sahur ile iftar arası çok geç saatlerde oluyor, koşu bandı ses yaptığından kullanamıyorum. dışarı çıkmakta ne yalan söyliym zor geliyor açıkçası bayram bitene kadar sporla ilgili bir söz veremiyorum. diyet de , yapıyor değilim canımın istediğini yiyorum ama zaten bomboş mideye çok az yiebiliyorum nasıl veremiyorum anlamıyorum. çok su içiyorum. yani bayram sonuna kadar çok fazla bişey yapabileceğimi sanmıorum çünkü çok aç kalıyoruz...
Çok şükür temizliğide bitirdim yemeklerde hazır artıkgelebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?