he ya hep yaptıgımız adını degiştiriyoruzaebencim zati hep yapıyoruz bayram temizliği ne demek ki hiç anlamamertelediğimiz işleri yapıyoruz bayrama doğru öyle değil mi
cukulam seni böyle yete adepte görmek güzelevet arkadaşlar.. bakın açık konuşayım, daha önce de söyledim. benim motivasyonum çok çabuk kaçar, bunun açlıkla ilgisi yok. sürekli desteğe ihtiyaç duyduğum için burdayım. 2 hafta evvel takımda düşüş yaşandı,önce bi isyan ettim sonra ben de bıraktım. tekrar gelmem büyük bir olay şuanda, demek ki ben bu işi başarmayı çok istiyorum. lütfen siz de buralarda olun... diyeceğim şu ki
ramazanda günde en az 1 kez uğrayalım,tamam fazlasında gözümüz yok...
ramazandan sonra da mümkünse işimizin olmadığı saatlerde yazışalım burda.
takımın çoğu karatay yapacak, ben şimdi kitabını alıcam okuyacağım.zaman zaman bilgi paylaşırım burda. peşinizi bırakmıcam lütfen siz de benim peşimi bırakayın...
aramızda sizi terkediyorum dyen gafiller var, tez zamanda kelleleri vurula
hamarat hatunÇok şükür temizliğide bitirdim yemeklerde hazır artıkgelebilirler
banum selam hiç sesin çımıyor neler yapıyorsun bakimiçli köfteler ne alemde
mehalm içli köftenin dışını nasıl yapıyorsun? . tarifdün yaptım attım dolaba yarında az daha yapıcam bakalım
nazlım bayramdan sonra yazıl bencede sporunakesinlikle iftarla sahur arası çok kısa ve iftar geç saatte olduğu için bende ne kadar çok çıkıp yürümek istesemde malesef olmuyor sofra topla bulaşık yerleştir et derken zaman geçiyor bu seferde benim oğluşun uyku saati eşimin teravih namazına gitmesi derken çıkıp yürüyemiyorum malesef . koşu bandım vardı ama evimde yer olmaması sunucu malesef annemlerde bırakmak zorunda kaldım artık ramazandan sonra tekrar spor salonuna yazılmayı düşünüyorum en az haftanın 3 günü gitmek hedefim
Merhaba kızlar
Sıcak çok sıcak :2: grip oluyorum gibi canim klimam saolsun
Yakinda neredeysehepimiz karataycı oluyoruz o gunleri jeyecanla bekliyorum
Burdayım aebenim günaydın canımmm
Evdeyim 2 gündür, pek bişey yaptığm söylenemez. Biliyorsunuz ilk dönem uzaktan eğitim olacak derslerin açılmasını bekliyorum. Bir iki güne açılcak...
Bu sene sanırım tatile gidemicem, sahne işleri yoğun olacak birkaç ay. Yoğunluk bitene kadar da yaz ayı biter. Zaten haketmiyorum da şu kiloyla ..... Her yıl tatil dönüşü kendi kendime söz veriyorum, seneye zayof gidicem tatile diye.. Ama yıl oldu 2014 ben oldum 30 hala şişmanım.... Yazıklar olsun bana !
aa duymayım böyle şeyler
başarıcaksın cukulam buna inan çünki biz sana inanıyoruz
cukulam karatay lafi geçti dün . bayramdan sonramı başlıycaksın ? bende kitabı var okumuştum yardımcı lurum yapacaksanız
birde sana şey diycektim . iftarla sahur arası çok kısa ara yapıyormusun hala .?
Aebenim köftenin dışına 2 sb ince dü
Az irmik yatım bardak kadar 1 bardak az un 1 yumurta biber salçası baharat katıyorum ince bulgurları 1 barsak sıcak suyla ıslatıyorum bekleyip yoğuruyorum elimdede ortasını açarak yapıyorum canım
günaydınnnn
aben ablam buralardayım aslınd aama sıcaklar bezdirdi benide vallahi , akşam hep misafirleirm oluyor
genelde kv ve görümce kp üçlüsü bu misafir3 çocuk oluyor tabi evde çaydı çorbaydı derken onlar gidiyor 11 de ortalık topl duşa gir yat oluyor sana 1 sabah vallahi sürünerek geliyorum işe, facebokkta takılıp burayıd aihmal eidyoruz aslında
karataya göz kırpıyorum bende şu sıra , biraz dgaılmıştıma ma iki gündür toparladım çok şükür
oruç tutan arkadaşlaırm komşlulaırm vardı onları iftara aldım. çocuklarla ugraş derken yazmaya takatim kalmiyor valahi
sen çok az yemişsin sahurd abu arada
çikolata neden öle diyorusn bende geçen aynı şeyi düşündüm 4 senedir diyorumki seneye zayıf gitcem ama bak geçen yıldan 4 kilo fazla gidiyorum bu seneama dönüşte karatayla vericez inşş cnmm
ARTIK şuna inanıyorum kızlar , kilo verme işi ;ne olursa olsun kararını değiştirmemekle alakalı
kilomu aldın, diyeTinimi bozdun , şevkinimi Kaybettin ne olursa olsun DEVAM ETMEKTE .... BAŞARI VE SONUÇ
günaydınnnn
aben ablam buralardayım aslınd aama sıcaklar bezdirdi benide vallahi , akşam hep misafirleirm oluyor
genelde kv ve görümce kp üçlüsü bu misafir3 çocuk oluyor tabi evde çaydı çorbaydı derken onlar gidiyor 11 de ortalık topl duşa gir yat oluyor sana 1 sabah vallahi sürünerek geliyorum işe, facebokkta takılıp burayıd aihmal eidyoruz aslında
karataya göz kırpıyorum bende şu sıra , biraz dgaılmıştıma ma iki gündür toparladım çok şükür
oruç tutan arkadaşlaırm komşlulaırm vardı onları iftara aldım. çocuklarla ugraş derken yazmaya takatim kalmiyor valahi
sen çok az yemişsin sahurd abu arada
çikolata neden öle diyorusn bende geçen aynı şeyi düşündüm 4 senedir diyorumki seneye zayıf gitcem ama bak geçen yıldan 4 kilo fazla gidiyorum bu seneama dönüşte karatayla vericez inşş cnmm
tamam cukulam haklısın kitabı okumak lazım. ama b,lmadigimiz şeyler değil yani birde örnek menüye kanma kitaptakiEvet deneyeceğim canım karatayı ama ben de kitabını okuyacağım çünkü yanlış yapmak istemiyorum. Dün alacaktım pazarda bir kitapçım var, gelmemişti alamadım. Bayramdan sonra başlarım sanırım çümkü oruçlu zor oluyor....
Yok yahu nasıl ara yapayım, vakit yok ki acıkmıyorum. Arada bol su ve çay içtiğimden, 2,5 gibi acıkıyorum zaten
E öyle ama... Yaklaşık 6-7 yıldır kiloluyum ve vermeye çalıştıkça aldım. Bu işi kökten çözecek en az 6 aylık bir sabıra ihtiyacım var. 6 ay gerek sporu gerek diyeti hiçbir şekilde bırakmamam lazım ama olmuyor, bir noktada dağılıyorum ve sonuç yazın bırak bikiniyi mayo giyerken bile utanıyorum ... Tatil benim neyime
slm kızlar
banu seni görüyorum asağıda :)
anaaa egerkim fecede çok takılıp burayı ihmal ediyorsanız zinhar boşarım siziyahu gerçekden orda takılıp burayı unutuyorsanız burda biz kendi kendimizi eglemeyelim :26:
tamam cukulam haklısın kitabı okumak lazım. ama b,lmadigimiz şeyler değil yani birde örnek menüye kanma kitaptaki
hoşgeldinnn ,
gör beniii
slm kızlar
banu seni görüyorum asağıda :)
ben 68 kiloyum her yıl bikini giyiniyorudm ama bu sene mayo giyincem çünkü eşimin aileisyle gidiyoruz daha mütevazi bri amayos eçicem
ama inanki kabus oldu hiç denize girmesem o mayoyu giyip daha iyi
ama dönüşte karatay yaıcaz hep birlikte yılbaşında herkes daha ince olcak inşş
hoş geldin ecrin
banum az çok bilgim var evet ...
sizi sogutmak gibi olmasın ama ekmek düşkünleri için oldukça zorlayıcı:26:
ama gl endeksine dayalı oldugu için monti gibi alışılıyor sanırım .. 2 ögün yani banum senin 2. ana ögün işte olacak ona göre getirmen lazım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?