Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aebencim zati hep yapıyoruz bayram temizliği ne demek ki hiç anlamam ertelediğimiz işleri yapıyoruz bayrama doğru öyle değil mi
he ya hep yaptıgımız adını degiştiriyoruz
cukulam seni böyle yete adepte görmek güzel sen iste yeterki senin peşini bırakmayız .. hani nedesn bugun bakımm

Çok şükür temizliğide bitirdim yemeklerde hazır artıkgelebilirler
hamarat hatun

içli köfteler ne alemde
banum selam hiç sesin çımıyor neler yapıyorsun bakim

dün yaptım attım dolaba yarında az daha yapıcam bakalım
mehalm içli köftenin dışını nasıl yapıyorsun? . tarif

nazlım bayramdan sonra yazıl bencede sporuna

Merhaba kızlar

Sıcak çok sıcak :2: grip oluyorum gibi canim klimam saolsun

Yakinda neredeysehepimiz karataycı oluyoruz o gunleri jeyecanla bekliyorum

kütom evde yatıp duryorsun ama buraya gelmiyorsun .. nceden evde durmasanda daha sık yazardın
bugun nasılsın . dün klima benide çarpttı genzim tıkandı yahu :2: geçmiş olsun

Burdayım aebenim günaydın canımmm

Evdeyim 2 gündür, pek bişey yaptığm söylenemez. Biliyorsunuz ilk dönem uzaktan eğitim olacak derslerin açılmasını bekliyorum. Bir iki güne açılcak...
Bu sene sanırım tatile gidemicem, sahne işleri yoğun olacak birkaç ay. Yoğunluk bitene kadar da yaz ayı biter. Zaten haketmiyorum da şu kiloyla ..... Her yıl tatil dönüşü kendi kendime söz veriyorum, seneye zayof gidicem tatile diye.. Ama yıl oldu 2014 ben oldum 30 hala şişmanım.... Yazıklar olsun bana !

aa duymayım böyle şeyler
başarıcaksın cukulam buna inan çünki biz sana inanıyoruz

cukulam karatay lafi geçti dün . bayramdan sonramı başlıycaksın ? bende kitabı var okumuştum yardımcı lurum yapacaksanız
birde sana şey diycektim . iftarla sahur arası çok kısa ara yapıyormusun hala .?

Aebenim köftenin dışına 2 sb ince dü
Az irmik yatım bardak kadar 1 bardak az un 1 yumurta biber salçası baharat katıyorum ince bulgurları 1 barsak sıcak suyla ıslatıyorum bekleyip yoğuruyorum elimdede ortasını açarak yapıyorum canım

ARTIK şuna inanıyorum kızlar , kilo verme işi ;ne olursa olsun kararını değiştirmemekle alakalı
kilomu aldın, diyeTinimi bozdun , şevkinimi Kaybettin ne olursa olsun DEVAM ETMEKTE .... BAŞARI VE SONUÇ

günaydınnnn

aben ablam buralardayım aslınd aama sıcaklar bezdirdi benide vallahi , akşam hep misafirleirm oluyor
genelde kv ve görümce kp üçlüsü bu misafir 3 çocuk oluyor tabi evde çaydı çorbaydı derken onlar gidiyor 11 de ortalık topl duşa gir yat oluyor sana 1 sabah vallahi sürünerek geliyorum işe, facebokkta takılıp burayıd aihmal eidyoruz aslında

karataya göz kırpıyorum bende şu sıra , biraz dgaılmıştıma ma iki gündür toparladım çok şükür
oruç tutan arkadaşlaırm komşlulaırm vardı onları iftara aldım. çocuklarla ugraş derken yazmaya takatim kalmiyor valahi
sen çok az yemişsin sahurd abu arada

çikolata neden öle diyorusn bende geçen aynı şeyi düşündüm 4 senedir diyorumki seneye zayıf gitcem ama bak geçen yıldan 4 kilo fazla gidiyorum bu sene ama dönüşte karatayla vericez inşş cnmm

Evet deneyeceğim canım karatayı ama ben de kitabını okuyacağım çünkü yanlış yapmak istemiyorum. Dün alacaktım pazarda bir kitapçım var, gelmemişti alamadım. Bayramdan sonra başlarım sanırım çümkü oruçlu zor oluyor....
Yok yahu nasıl ara yapayım, vakit yok ki acıkmıyorum. Arada bol su ve çay içtiğimden, 2,5 gibi acıkıyorum zaten

Geçen gün tv de bir tarifte gördüm hatun inca bulgur vede çok ince yarmayla yaptı başka hiç bişi katmadı . vede çok ince yapabildi dış kısmını .. senin bu tarifte nasıl baya ince yapılabiliyormu dış kısmı .patlama riski ne .. benimde büyük kız pek seviyor .. aslında bir gün yaosam dolaba doldursam iyi olur hazırcana çıkarmak arada

E öyle ama... Yaklaşık 6-7 yıldır kiloluyum ve vermeye çalıştıkça aldım. Bu işi kökten çözecek en az 6 aylık bir sabıra ihtiyacım var. 6 ay gerek sporu gerek diyeti hiçbir şekilde bırakmamam lazım ama olmuyor, bir noktada dağılıyorum ve sonuç yazın bırak bikiniyi mayo giyerken bile utanıyorum ... Tatil benim neyime

ARTIK şuna inanıyorum kızlar , kilo verme işi ;ne olursa olsun kararını değiştirmemekle alakalı
kilomu aldın, diyeTinimi bozdun , şevkinimi Kaybettin ne olursa olsun DEVAM ETMEKTE .... BAŞARI VE SONUÇ

dün bir tane arakdaşımla konuştum oda 86 filan kilosu diyorum dukan yap, karatay yap onlar pro agırlıklı hem verincce geri alıyormuşsunn
diye ön yargılı yaklaştı ee kaloride saysanda alıyorsun yersen , yada ne diyet olursa olsun adı yediignde geliyor ,

istikrar ve devamlılık tek şartı

anaaa egerkim fecede çok takılıp burayı ihmal ediyorsanız zinhar boşarım sizi yahu gerçekden orda takılıp burayı unutuyorsanız burda biz kendi kendimizi eglemeyelim :26:

tamam cukulam haklısın kitabı okumak lazım. ama b,lmadigimiz şeyler değil yani birde örnek menüye kanma kitaptaki

ben 68 kiloyum her yıl bikini giyiniyorudm ama bu sene mayo giyincem çünkü eşimin aileisyle gidiyoruz daha mütevazi bri amayos eçicem
ama inanki kabus oldu hiç denize girmesem o mayoyu giyip daha iyi

ama dönüşte karatay yaıcaz hep birlikte yılbaşında herkes daha ince olcak inşş

yok abla ordada öyle çok takıldıgımız söylenemez ama karatay diyeti orada hortladı
ay ispiyoncu gibi hisseetim kendimi

şu karatay hakkınd afikirleirni paylaşırmısın bizimle abla birliyorudm senin bildiigni

slm kızlar

banu seni görüyorum asağıda :)

hoş geldin ecrin

banum az çok bilgim var evet ...

sizi sogutmak gibi olmasın ama ekmek düşkünleri için oldukça zorlayıcı:26:
ama gl endeksine dayalı oldugu için monti gibi alışılıyor sanırım .. 2 ögün yani banum senin 2. ana ögün işte olacak ona göre getirmen lazım ...

ekmegi yemeyinc eunutuyorum abla ben ya göz görmeyince gönül katlanıyor gibi bişiy

2 ögün olması iyide ben erken kahvaltı yapıyorum 8 de ikinci ögünü 2-3 te yesem akşamda ayran süt filan içemiyormuyum acaba:26::26:

Banu karatay yapan hatunlar bazan iciyorlar . Ama karatayda onemli olan 2 ogun ve arada bisi yememek cunki bi horman vardi afi neydi leptindi sanirim onu ortaya cikarmak oda uzun sure ac kalinca ortaya cikiyor . O yuzden gece ac yatiyor karataycilar . Hani bizde aksam ac yatinca guzel kilo veriyoruz ya ondan iste . Genede kitaba bakmak lazim ...
Ayran yada sut olabilir belki kunki pro kan sekeri dengesini bozmaz o yuzden mazur goruluyor olabilir .. Ha bide karataya ilk baslayanlara 3 ogun olabiliyor . Sonra 2 ogune dusuyorlar zorlananlar .

Bu konuda son bir uyarim var karataya niyetlendnlere . Kizlar basliycaksaniz uzun soluklu niyetlenin oyle bir kac hafta yapip birakacaksaniz hrveslenmeyin hic !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…