Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla kutahya aynen ben de yaziyim bilemedim..

aeben ben de dun kitabi okudum. 2 ogum yiyerek bi nevi karatay yapiyormusum yani.
hakatten de alisilinca aksam yemego aranmiyor bu konuda garanti verebilirim yalniz sabahlari ac kurt gibi oluyorsun... ekmek hic aramam ben de tatli isterim arada o da bi sure sonra koreliyormus zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin ...

Ben yazacak bisi buldum :)) bu sabahki arti 1 kilomu :)))))
Gece ekmek yedim 2 gundurde aksamlari istahliyim sonuc 1.5 kilo artidayim cumaya gore . Oluuor iste boyle durumlar alistim ben :)) bu iftar ve sahurda karbon yemesem iyi olacak :)) ne inerse yarina ..

Takimcanak karataymi diyorsunuz yane :)) kizlar karatayin asil beslenme sekli organik ve bunu yapmak nerdeyse imkansiz . Nerden bulunur vede alinir surekli organik tavik ve yumurta (

günaydın bende yazacak bişey bulamıyorum aeben abla baktım benim kilo hep yerinde sayıyor bende tartılmadım bir kaç gündür bakalım yarın sonuç ne çıkacak :)

günadyınnnnn

bu karataydaki iki ögün erken kahvaltı yapanalr nasıl ayarlıyorlar acaba:26:
sabah 8 de kahvaltı öglen 3 te yemek yenip başka yemiyor olabilirler ha zaten 10 d akahvaltı edilirse akşamd 5 gibi yenir sorun olmaz

organik olayına gelince bunca karataycı var hepsinin organik yediigni sanmıyorum ben abla ya
mecbur markette alıp yiyorlardır.

apartmanin bahcesine kumes mi kursam :)))) hakat aebenim masumun dedigi gibi zor biraz dogal olmak fakat tum karataycilar da koyde yasamiyolar ya :)
kaya tuzu kullanmayi ve soguk sikma zeytinyagi almayi ya da yumurtayi pazardan sorarak almayi yapabiliriz galiba.. bi de tabi ilk once 15-20 kg ceviz stoklamak lazim :)))))

valla bilmiyorum ki belki surdururum belki 1 hafta sonra aa bu ne derim ama denemekte fayda var en azindan aklimizda kalmaz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam takımcık

ben kitabı bugün alabileceğim,kallisime de sözümü tutamadım ama her zamanki kitapçım yerinde yoktu dün.ondan yani...

şimdi sizin yazdıklarınızı okudum da, benim bir arkadaşım yapıyor bu karatayı ve hiçbir şekilde organik filan dikkat etmiyor. ve yine iyi gidiyor. o bana hep yapmamı sölemişti de ben dukan yapmıştım.

lakin bu diyet pahalı gibi sanki.. cevizler fındıklar filan.. bol bol yeniyor sonuçta.
bijom ben de bir hafta deneyeceğim. bakalım sürdürülebilir bir diyetse devam edeceğim.
hepimizin başlangıcı bayramdan hemen sonra dimi arkadaşlar? pazartesiyi filan beklemek yok ona göre,çok geciktik

kızlar ya kendime çok kızgınım 2 gündür... 3 ağustosta kardeşim nişanlanıyor, hoş evde yapıyoruyz nişanı kendi aramızda ama olsun yani.. tamam elbisem filan birsürü var ama ben yine şişmanım yine şişmanım

eylül 21 de en yakın arkadaşım evleniyor. onun düğününe en azından 5 kg verebilsem... ve 18 ekimde de yine çok yakın arkadaşımn nişanında ben sahneye çıkıcam... beni gaza getirecek onlarca nedenim var ama bende hala tık yok... şu işi başardığım günü görebilecek mym acaba :18:

canım isteyince ve boğazımızı tutunca oluyor . mesela ben doğumdan sonra hiç kilo vermedim tam tersine daha çok şiştim 81 küsürle doğuma gittim doğumdan 6 ay sonra hala 81,2 kiloydum bir karar verdim başladım montignac diyetine ilk 4 ay kadar hiç kaçamak yapmadım sonrasında diyetten sıkılacağımı anlayınca haftanın 1 günü 1 öğün istediğim bişeyden yedim ve 6 ayda 16 kilo kadar verdim şimdi takıldı kilom biraz ama ramazandan sonra bende tekrar monti diyetine başlıycam . isteyince yapamayacağımız bişey yok bence biz kadınların :)

işte diyorum ya, 6 ay hiç bozmadan yapmam lazım benim de.. en çok ayda bir öğün... dediğin gibi isteyince olur, 2 hafta isteyip sonra terketmekle olmayacak...

çikolata hangi diyeti yaparsak yapalım istikrar en başta gerekli olan şey
bayrma sonuna hazırlaıdm bende kendimi
ha şimdiide çok abartmıyorum ama çok ta diyet modund adegilim
yapsamda tatilde bozulcak nasılsa..
ama oldukça dikkat edicemki , çok fazla agırlıkla gelmeyim

bu arada başımın sag tarafınd abir uyuşma hisediyorum
akşama bi acilemi gitsem emar filan çekilmek içn.. içim içimi yiyor yaa
insanın aklına hemen çocukalrı geliyor

Dimi yazacak sey bulamiyoruz neden acaba
2 ogun tam bnlik sikintı olmaz bana sabah ac kalkmak gece yaktik anlamina geliyosa istedigimizde bu zaten olaacak bu is

Ben saldim aebenim 2 3 1 boyle artilar cikiyor iniyor ama sunu biliyorum artik sporla verilen kolay alinmiyor birde kola canavari degilim artik yetiyir sanirim almamak icin karpuz ve tatliyida abartmiyorum organik isine gelince ben burada peynir yogurt tereyagi rahatca bulurum cok degisik peynirler var buradaa kucuk esnaflarda yumurta tavukta varda benim malum aram yok onlar daha tiksintili geliyor bana

günaydın bende yazacak bişey bulamıyorum aeben abla baktım benim kilo hep yerinde sayıyor bende tartılmadım bir kaç gündür bakalım yarın sonuç ne çıkacak :)
Nazlim benim arti olmasinda gerisini takma hepimiz icin bayramdan sonra milad olacak sporada doneriz zatten

Bijom arabaniz varsa atla git camlicaya orada ceviz bol olur sebzelerde guzel et sut urunleride bulunur hatta pazarlara gelirdi annemlerin arkadaslari teyzeler zıgra sinerköy falan yakinca yumurta rahat bulunur birde kapanaltinda koylu pazari olurdu bilmem hala varmida

Cikom pahali geliyorda ben dusundum eskiden kolaya gunde 3 lira veriyordum en az biskuviler cikolatalar meyve sulari bunlar cikiyr hayatimizdan hesap et boyle dusununce her turlu kardayiz ve 6 ay degil ömür boyu uygulanabilecek bi tarz karatay benim niyetim bu yonde

kapanaltı neresi kız
çamlıcaya gerek yok yav burda perşembe pazarında bile köylüler satıyorlar yumurtadır tereyagdır peynirdir.. sütçü amcam var zaten sinerköyden getiriyor. getirdikce yogurt yapıyorum. istenirse aslında zor değil.. cevizi de aşşaa çarşıdan alırım
benim de sorunum etten pek hoşlaşmayan biri olarak sık sık et yemek zorunda kalacak olmak köfte vermiş mesela ekmeksiz mi yapacağız nasıl olur ki :44:

çikolatacım karatay hoca kızıyor öyle diyince.. saçınızı boyatmayın diyor

Son düzenleme:
aeben ( 67,2
bijoux ( 71,9
chocolategirl ( 92,0
dilegece (
kalliste ( 101,2
naz ( 65,8
mustang ( 78,0
reyhanxx54 ( 78,2

dilekcim başlangıç kilonu yazar mısın?

azalmşız yav üye mi baksak?

Son düzenleme:
kilomu bildireyim önce : 91.600

Cukulam bu is ya olacak yada OLACAK ! :))stop .

aynen aebenim... çünkü amaaan boşver böyle iyi deyip yaşamaya devam edemiyorum.rahat değilim,ve veremedğm başaramadğm hergün işkence

canım çok geçmiş olsun, Allah korusun bişey olmaz korkma.. hemen git baktır

tabii canım böyle bakarsak çok doğru , iyi besinlere para vereceğiz artık..

ayy valla kusura bakmasın Karatay hoca, o kadar da salamam kendimi doğal olucam diye

selam kızlar... Cumanız mübarek olsun..
Şu mübarek günde en büyük duam İsrailin kahrolması, yerle bir olmasıdır... bu gece uyku uyuyamadım, çok kötüydü.. resmen canlı yayınla filistini izlettiler, bombalanışını insanların ölmesini... elden birşey de gelmiyor. çok üzgünüm ... bir tek Allah a güveniyorum. inşallah büyük bir felaket verir o İsraile,taş üstünde taş kalmaz

Dersler başladı benim.. Online olarak, internet üzerinden.. Videolar yüklenmiş sisteme, onları izleyeceğiz. Ara sınav 18 ağustosta,çok yakın. ve o da online.. yani ben artık ders çalışmaya başlıyorum. sıkıldıkça yoruldukça gelirim klübe.

bu arada kitabı da aldım, muhtemelen bayram sonuna kadar bitiririm,zaten tamamını bitirmeden de anlarım da ne yapacağımı,olsun okumakta birebir öğrenmekte fayda var...

Hayirli cumalar .
Cukulam duana eslik etmekden baska bisi gelmiyor elimizden ( su hayir mubarek gunde
Nerde hak hukuk arayan ozgurluk diyen dunya devletleri .. Tabi zulum goren musluman olunca kor olur gormez gozleri . Benim icin onlarinda israilden farki yok , ki musluman denilen devletlerinde ne yaptiklatini olaylar karsinda goruyoruz pardon gormuyoruzz ..zalim icin yasasin cehennem diyebiliyoruz sadece (

Neyse bunlari dusununce kan beynime sicriyor

Yogun gun benim icin aksama iftar yapiyoruz tum aparman :)) uygun yetimiz var el birligi etik iftar yapicaz topluca .. Cuma ve mukabeleden sonra Organizeyle ugrasicam .

Kilomuda yazayim felaket 68 .3 ne yedimde boyle oldu bilmiyorum yane normaldegil buda hayirlisi bakalim .. ..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..

kilom 100.8

yaa beni engelleyen bir şey var ve onu yenip kendimide toparlayamıyorum burayada gelemiyorum...
kendimi kötü hissediyorum böyle olunca... içim kararmış gibiyim yani nasıl anlatayım onuda bilmiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…