Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben ( 67,2 ) / 68,3 / -1,1 / -1,64% )
bijoux ( 71,9 ) / 72,9 / -1,0 / -1,39% )
chocolategirl ( 92,0 ) / 91,6 / 0,4 / 0,43% )
kalliste ( 101,2 ) / 100,8 / 0,4 / 0,40% )
naz ( 65,8 ) / 65,8 / 0,0 / 0,00% )
mustang ( 78,0 ) / / 78,0 / 100,00% )
reyhanxx54 ( 78,2 ) / / 78,2 / 100,00% )

saat 4 e kadar beklerim kilosunu yazmayanları bildirmedi olarak geçerim bilginize..

ben de +1 cıktım.. ya regl etkisi ya da karpuz etkisi bilmiyorum

Son düzenleme:
Çok özür dilerim bugun 20 kişilik bi misafirim var ve bildirim tamamen aklımdan çıkmış bi bakım diyince hatırladım affedin
Zaten kilomda sabit üfff (((
Sabah beri yemek temizlik sofra kur canım çıktı

bijom eline saglık ...

mehalim kolay gelsin.

banu dr. gittinmi?? şimdi nasılsın ..

kalişim sultanım geçeçek insallah

Kızlar Karatayı okumaya başladım...

İlk not : 4-5 saatte bir yemek yememiz gerekmekte.. Çünkü kilo vermede en önemli hormon olan Leptin , ancak 4-5 saatlik bir açlık sonucu devreye girip depo yağlarımızı eritiyor. Yani artık ara öğün yok... Arada yediğimiz ufacık birşey bile insülin hormonumuzun yüksek seviyede kalmasına sebep oluyor ve bu hormon düşmedikçe ve Leptin devreye girmedikçe depo yağlar erimiyor....

günaydın

evet .ilk 2 saat yediklerimiz . soraki 2 saat karacigerdeki depo enerji .ondan sonrada göbüş,kalça ,bacaklar simitlerden yiyoruz

cukulam karatayı iyi bilmemin sebebi montiyle çok yakın olması sindirim sistemindeki işlem 4-5. saat sürer bu saatden önceki yediklerimiz birbiri üstüne gelir ve sindirim bozuklugu yapar .vucudta farkli şeylerin birikmesine sebeb olur ... bu olay birçok hastaıgında sebebidir aslında biz bunun üstünde durmasakta
karatayın ana hattı kan şekeridir tıpki montide oldugu gibi.. kan şekeri dalgalanmazsa insülin dengesiz salgılanmaz vede yag depolamaz ... bu yüzden çok uzun süre aç kalmakta şekeri düşürür. tıpkı şu an ramazanda bizim yaşadıgımız gibi .. akşama kadar çok uzun süre aç kalan bünyenin şekeri iyce düşer bu düşüş artına iftarda tavan yapan şeker azda yesek ,yediklerimizin depoya gitmesine sebeb olur ...
gece aç yattıkdan sonra gündüz ögün arası 5 saat olursa 3 ögündede bir sakınca yok aslında karataydada .. ama bunun için erken kahvaltı lazım 10- 11 gibi kahvaltı yapan biri 5 gibi akşam yemegini yerse tamamdır .. ama sabah 7 de kahvaltı yapıyoorsan 12-1 gibi öylen yemegi 6 gibide akşam yemegi idealdir .. tabi sonrasında aç yatmak gerek.....

Aynen aebenim , mantığı bu şekilde... Açıkçası benim için zor gibi yapması (ama yapıcam) çünkü ben de 2 saatte bir yiyenlerdenim. Bunda ekmek de yok hiç. Hem uzun süre aç kal hem ekmek yeme, bakalım nasıl yapıcam ne hissedicem. Bayram sonrası hemen başlıyorum...

Cukulam ogunlerde karnin iyi doydugu zaman vede kan sekerini yukseltecek bisi yemezsen acikmiyorsun . İlk bir kacgun belki ama 1 haftaya kalmadan bunye alisiyor ve acikmiyorsun . Bu gl endeksi yani kansekeri isi gercekten hem kilo isini cozuyor hemde saglik kazaniyorsun ..
Karatay olmasada belki bayramdan sonra bende size uyar tektar monti deneyebilirim :))hep birlikte bisiler yapilmasi gercekden etkili oluyor .

canlarım merhaba..
ben dün istanbula geldim bayramda gelemiyeceğiz diye kayınvalidem hasta ve onu ziyaret etmek istedik... sanırım iş güç olmadan sadece gezmek sözkonusu olunca hoşuma gitti biraz keyfim yerine geldi valla bugün daha hoş gözüküyor bazı şeyler..ablamın yanında olmamında bunda etkisi var elbette..

birde sorunsuz bilgisayarla yazmakta hoş iyiymiş
çikolatam madem kitabı okuyorsun arada değerli bulduğun notları mesajlarından ayrı bir şekilde yazabilirmisin ben yarım yarım başladım sayılır ama dediğim gibi ne araştırabiliyorum ne başka bir şey...sıkıntılı bir durumdayım...notlarını deftere geçiririm bende...

sen zorlanabilirsin bu durumda ama hiç belli olmaz belki diğer yiyecekler zamandaki açığı kapatabilirler..

bende baktığımda bana göre diyebiliyorum sabahın köründen akşama dek yemesem aklıma açlık gelmeyen cinstenim biliyorsunuz...

aebenim sen madem iyi biliyorsun aklına geldikçe not düşermisin... mesela kesinlikle yenmeyeceklerin içinde şeker ve ekmeğin dışında başka bir şey varmı..

Slm 7, takımın fıstıklarııı nasılsınız herşey yolundadır umarım bugün kk günü ilan ettim takımları dolaşırken son sayfalarınızı okudum sanırım karatay yapacaksınız gerçekten hepinize öneririm sadece 1 hafta verin kendinize ve kendinizdeki değişiklikleri farkedince zaten bırakamayacaksınız
aç kalmak yok kalori hesabı yok bir sonraki öğünü beklemek yok sağlıklı yiyeceklerden doyana kadar yiyebilirsiniz ilk başta ekmeksiz nasıl doyarım diye bir önyargı oluyor fakat inanın bana o kadar güçlü bir kahvaltı yapıyoruzki 5 km koşmuşuz gibi metabolizmamızı hızlandırarak güne başlıyoruz bir süre sonra o kahvaltıyı bitirmekte bile zorlanıyor insan ve en az 5-6 saat açlık hissetmiyorsunuz sağlığınıza kavuşuyorsunuz ve bonus olarak kilo veriyorsunuz hemde hiçbir zaman geri gelmeden kalıcı olarak bir de karatay pahalı bir beslenme biçimi gibi gelebiliyor fakat inanın market harcamalarındaki aburcuburları hesap ederseniz ucuza bile geliyor organik ürünler konusunda da sakın korkmayın siz başladığınız anda hepsi bir şekilde karşınıza çıkıyor bulabildiğiniz kadar artık benim tek bulamadığım organik köy tavuğu onuda ne yapalım ur dolu tavuk yemektense hiç yemiyorum daha iyi

http://cloudpage.co/oneriler bu link sizlere yardımcı olacaktır fakat mutalak kitapları alıp özümseyerek okumanızı tavsiye ederimm umarım sizlerde dener ve benim gibi memnun kalırsınız

bu arada sizin neden kardeş takımınız yokk:26::26: şayet kabul ederseniz kardeş takımınız olmayı çok isteriz üstelik 6, takımda emeğiniz çok fazla

Hepinize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm

Sweetcim bi enerjı ile gelmiş takıma çokda hoş olmuş şahsen beni etkiledi . Bir türlü tam anlamıyla motive olamadık ben şahsen kendi adıma öyle kilo vermemde durdu çünkü kaçırıyorum ((
Karatay kitabını okudum daha evel 1 ayda denedim ay da 5 kg vermiştim normalde o kadar veremem gramla giderdi evet işe yarıyor
Organik ürün bulmak gibi derdimde yok köyde çalışıyorum yumurtalar elimin altında ama ben tembel işte )))
Hevese geldim şu kitabı bir daha elime alıp bakmalıyım sizede faydam olur belkide
Evet Karatay yaparken boğazıma kadar doyuyordum tek sıkıntım midemden dolayı çok yiyememek az ve sık yersem rahatım bunu düzenlemeliyim bi kez daha deneyebilirim.

Kallisim azda olsa mutlu olman ne güzel neden bir türlü kendimizi toparlayamıypruz nerede eksik var hayatımızın ben bulamıyorum sen bulursan haber ver bari )))

Aebenim valla seni kıskanıyorum buraya bağlılığın kopmaman takdire şayan

Çukulatamda didiniyor aslına bakarsanız bu gevşeklikle onunda hakkına giriyorum farkındayım ne dese haklı kız. Daha çok gayret şart offf

Öptüm hepinizi

İyi aksamlar kizlar benim net paketim bitti gelemiyorum bikac gün esimin telefonuda teknolojinin cok gerisinde. Kisacasi sizi unutmadim planlarimiz baki. Belki memlekete. Gidirediz bayrama tam net degil. Optum hepinizi beni ozleyin

Günaydınnnn geldim kızlar size emanetim bana ne istiyosanız yapın. Çokkk kilo aldım ne derseniz yapmaya hazırim. Kızimla 40 dakikalık yürüyüş yaparak güne başladık hadi bakalım hayirlısı☺

Eklentiler

• $1405920068603.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 23
Hgdin canım oh sefanız olsun bak buna sana güzel bi fırsat kızına yürü koş oyna hareket olur valla )))
Karatay yapmaya çalışıyoruz bak ben resimler atmıştım onları bi incele
Bende hastanedeyim kulağımda vınlama vardı orta kulağım basıncı bozulmuş zaten en ufak bi yolculukta tıkanırdı. İlaç verdi sakız çiğne dedi. Gençler'de görülür bu hastalık dedi ay ne sevindim ))

evet yine ben . arkadaş ben geliyorum siz kayboluyorsunuz. doktordan geldim sol kulağımda çok basınç varmış orta kulak sıvısındaki dengesizlikden dolayı ilaç falan işte.
biraz geç oldu ama karatay kahvaltımı yaptım 2 yumurta biraz ceviz marul salatalıkla çok doydum daha eksik bile yedim

selam herkeseee naıslsınızzzz

hastalıkla başladım haftaya bogazım çok çok kötü

karataya başlayanlar olmuş süperinsiz valla..

aben abla piskolojikmi diye takipteyim şu sıralarr:26::26::26: gitmedim dr

çikolata almışsın kitabı hayırlı olsun , 2 saatte bir yiyince veremiyorum bende kilo ..

mustang hayırlı olsun,

Günaydın hepimiz için hayırlı bir hafta olsun inşallah . Ben iki öğün yiyince kilo veremeyenlerdenim malesef bayramdan sonra tekrar montiye devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…