Selam millet...
Hem ders çalışıyorum hem oruç tutunca kafam davul oluyor, dün geldim okudm ama yazamadım. İki gündür bi moralsizlikvar yine üstümde, içimdn hiçbişey yapmak gelmiyor...
Mustangım başlamış karataya, hadi bakalım hayırlı olsun . Ben bayram sonrası başlıcam. Bu arada çok geçmiş olsun canım kulağın için üzüldüm ama ilaçları dikkatli al ihmal etme
Masumum ilk kez böyle denicem hep sık sık yedim ben, bakalım belki de gerçekten sorun burdadır...
emin ol daha iyi diyeckisn ilerde zaten acıkmıyorsun 2 öfün olmasada 3 ögün çok iyi oluyor
Hgdin canım oh sefanız olsun bak buna sana güzel bi fırsat kızına yürü koş oyna hareket olur valla )))
Karatay yapmaya çalışıyoruz bak ben resimler atmıştım onları bi incele
Bende hastanedeyim kulağımda vınlama vardı orta kulağım basıncı bozulmuş zaten en ufak bi yolculukta tıkanırdı. İlaç verdi sakız çiğne dedi. Gençler'de görülür bu hastalık dedi ay ne sevindim ))
Selam hatunlar ..
Hafta sonu yogundum . Diyetide iyce astim hep sizin yuzunuzden :))) kilomda artiyor ne yapsak . Bugun aksam istar kendi elimde toparlayim bari biraz ..
Hos geldiniz kizlar ..
Cikmam lazim kisa kestim
Mehalim montignac diyatinin linkinda ilk sayfada gl endesk tablosu var ordan ayrintili bakabilirsiniz ..
Kalisim beyaz unlu gidalar ,sekerli gidalar . Pirinc , pattis .Hazir paketlenmis gidalar uzum kavun karpuz ve meyvrler . Aklima gelenler bunlar . İyi olmana sevindim :)
Mersam seni gormek guzel ..
Yaw karatayda iki öğün olduğunu nerden çıkardınız anlamıyorum ki kadının kitabındaji açıklamar ve örnek diyetler hep 3 ana öğünden oluyor ve hepside doyurucu
Selam aebenim. Ben karatay yapamam heralde 2 öğünle durabilsem oruç tutarım. Diyabet hastası olduğum için bana göre değil.ama kendime bir yol çizmem lazım çok fena durumdayım. Yardım istiyorum hepinizdennnn:))
Aaa aklıma gelmisken kizın tercih yaptimi. Biz yaptik bakalim hayirlisi
Mehalim ve banusum gecmisler olsun .
6. Takimdan gelen arkadas ( nicini yazamafim :)). Hosgeldin ,, evet ya kardes takimimiz yok( cok sevinirim kendi adima :))
Mersam iyi yuruyusler .
seni özlememek mümkünmü :))İyi aksamlar kizlar benim net paketim bitti gelemiyorum bikac gün esimin telefonuda teknolojinin cok gerisinde. Kisacasi sizi unutmadim planlarimiz baki. Belki memlekete. Gidirediz bayrama tam net degil. Optum hepinizi beni ozleyin
canım hoşgeldin....atlattın yoğunluğunu ..ben kafamı toparlayamadım enerjim yok hiç kendimi iyi hissetmiyorum bakaım gayret edicem inşallah..Günaydınnnn geldim kızlar size emanetim bana ne istiyosanız yapın. Çokkk kilo aldım ne derseniz yapmaya hazırim. Kızimla 40 dakikalık yürüyüş yaparak güne başladık hadi bakalım hayirlısı☺
aebenim bak sizi yüzünüzden dediğin kısmı kesip attımSelam hatunlar ..
Mehalim montignac diyatinin linkinda ilk sayfada gl endesk tablosu var ordan ayrintili bakabilirsiniz ..
Kalisim beyaz unlu gidalar ,sekerli gidalar . Pirinc , pattis .Hazir paketlenmis gidalar uzum kavun karpuz ve meyvrler . Aklima gelenler bunlar . İyi olmana sevindim :)
Mersam seni gormek guzel ..
İyi geceler hatunlar ....
Cukulam seni goremiyorumm(
Beni soracak olursaniz bugun alisveris donusu dolmusta sicaktan nerdeyse bayiliyordum ...
He organik demisken kizlar caniniz cekmesinde bugun koy tavugu yapmistim bulgur poilavi ustune iftara , tipki cocuklugumda anacimin yaptigi tavuk ve bulgur pilavi tadini aldim .. Normalde tavuk diye ne yiyoruz biz(
Odyoloji nedir yahu aebenim )))
Benim karatayımda 2. Gün gayet iyi gidiyor hatta bugun hiç yiyemedim o mönüleri o kadar )) dünde regl olduk uzun aradan sonra ilk defa gecikme olmadı verdiğim kilolar işe yaramaya başladı
Tartıda daha iyi gördüm bugun kendimi
Ama bakıyorum takım hala durgun kıpırdama yok artık Bayram sonu inşallah be diyim
Akşam avanosa gittik ırmak kenarında çay keyfi yaptık iyi geldi valla Eki Görüntüle 1198532
gece en son ben yazmışım hala gelen giden yok...
herkesin kandili mubarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?