Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam millet...

Hem ders çalışıyorum hem oruç tutunca kafam davul oluyor, dün geldim okudm ama yazamadım. İki gündür bi moralsizlikvar yine üstümde, içimdn hiçbişey yapmak gelmiyor...

Mustangım başlamış karataya, hadi bakalım hayırlı olsun . Ben bayram sonrası başlıcam. Bu arada çok geçmiş olsun canım kulağın için üzüldüm ama ilaçları dikkatli al ihmal etme

Masumum ilk kez böyle denicem hep sık sık yedim ben, bakalım belki de gerçekten sorun burdadır...

emin ol daha iyi diyeckisn ilerde zaten acıkmıyorsun 2 öfün olmasada 3 ögün çok iyi oluyor

Selam hatunlar ..

Hafta sonu yogundum . Diyetide iyce astim hep sizin yuzunuzden :))) kilomda artiyor ne yapsak . Bugun aksam istar kendi elimde toparlayim bari biraz ..

Hos geldiniz kizlar ..
Cikmam lazim kisa kestim

Mehalim montignac diyatinin linkinda ilk sayfada gl endesk tablosu var ordan ayrintili bakabilirsiniz ..

Kalisim beyaz unlu gidalar ,sekerli gidalar . Pirinc , pattis .Hazir paketlenmis gidalar uzum kavun karpuz ve meyvrler . Aklima gelenler bunlar . İyi olmana sevindim :)
Mersam seni gormek guzel ..

Mehalim ve banusum gecmisler olsun .
6. Takimdan gelen arkadas ( nicini yazamafim :)). Hosgeldin ,, evet ya kardes takimimiz yok ( cok sevinirim kendi adima :))
Mersam iyi yuruyusler .

Hoş bulduk arkadaşım ama çok kilo alarak geldim. Geçmiş olsun vertigo mu oldun . Sen zaten gençsin arkadaşım. Kendine iyi bak☺

Selam aebenim. Ben karatay yapamam heralde 2 öğünle durabilsem oruç tutarım. Diyabet hastası olduğum için bana göre değil.ama kendime bir yol çizmem lazım çok fena durumdayım. Yardım istiyorum hepinizdennnn:))
Aaa aklıma gelmisken kizın tercih yaptimi. Biz yaptik bakalim hayirlisi

Yaw karatayda iki öğün olduğunu nerden çıkardınız anlamıyorum ki kadının kitabındaji açıklamar ve örnek diyetler hep 3 ana öğünden oluyor ve hepside doyurucu

Slm fıstıklarrrr

Yaw karatayda iki öğün olduğunu nerden çıkardınız anlamıyorum ki kadının kitabındaji açıklamar ve örnek diyetler hep 3 ana öğünden oluyor ve hepside doyurucu

Evet böyle birşey yokki erken kahvaltı yapan biri 3 öğün yiyebilir 2-2,5-3 öğün herkes kendi yaşam tarzına göre ve mutfağına göre şekillendirebiliyor

mesela ben evde olduğum için en geç 10 da kahvaltım bitmiş oluyor genelde iki öğün tüketiyorum fakat açlık hissedersem ki bu leptinin bozulması demek hemen kefir veya meyveli yoğurt tüketiyorum

ne güzel şanslıymışsın organik ürün bulman da kolay ben olsam hemen başlardımm

bitanem ne olur önyargılı olma 6 ay önce bende diyabet hastasıydım 1000 lik diaformin kullanıyordumm çok şükür şu an karatay yapan pek çok diyabet hastası gibi bende kurtuldum lütfen kendine bir şans ver ve 1 haftacık dene 2 öğün diye birşey yok çalışıyorsan ve erken kahvaltı yapıyorsan 3 öğünde tüketebilirsin

Mehalim ve banusum gecmisler olsun .
6. Takimdan gelen arkadas ( nicini yazamafim :)). Hosgeldin ,, evet ya kardes takimimiz yok ( cok sevinirim kendi adima :))
Mersam iyi yuruyusler .

sorun değil cnmm ben anlıyorum hoşbuldum sizde bir banuş varmış iki tane oldu peki hepiniz kabul ederseniz püsküüt tatilden dönünce rica ederiz kardeş takımlığımız tescillenir:13::13::13:

cici bakın kendinize fırsat buldukça damlarımmm

günaydınlar nasılsınız ya bir türlü denk gelemiyoruz ben gündüz burda oluyorum siz yoksunuz akşam siz burda oluyorsunuz ben yokum bayram bitsede toparlansak artık

İyi aksamlar kizlar benim net paketim bitti gelemiyorum bikac gün esimin telefonuda teknolojinin cok gerisinde. Kisacasi sizi unutmadim planlarimiz baki. Belki memlekete. Gidirediz bayrama tam net degil. Optum hepinizi beni ozleyin
seni özlememek mümkünmü :))
bayram sonrası hepimiz toparlanırız inşallah diye umalım yine bir araya geliriz...

canım hoşgeldin....atlattın yoğunluğunu ..ben kafamı toparlayamadım enerjim yok hiç kendimi iyi hissetmiyorum bakaım gayret edicem inşallah..

aebenim bak sizi yüzünüzden dediğin kısmı kesip attım

teşekkür ederim bilgi için ..ben hemen başlamak istedim ama sonra dedimki araştırmadan olmayacak tam anlamıyla yapmadan hiç yapmak istemedim ...

İyi geceler hatunlar ....

Cukulam seni goremiyorumm (

Bedis cabuk gel yahu iyi tatiller memlekete gidersen :))

Mersam karatay ve monti tarzi beslenmeler gl endeksine dayali oldugu icin acikmiyorsun . Bizi aciktiran sekerimizi dalgalandiran gidalar ...

Svett kendi adima cok sevinirim eski takimimla kardes olmayi .. Tabi diger takim arkadaslarimizada soralim . Onlardan gene tik yok :)))

Bijom seni goremiyorum nerdesin ????

Beni soracak olursaniz bugun alisveris donusu dolmusta sicaktan nerdeyse bayiliyordum ...
He organik demisken kizlar caniniz cekmesinde bugun koy tavugu yapmistim bulgur poilavi ustune iftara , tipki cocuklugumda anacimin yaptigi tavuk ve bulgur pilavi tadini aldim .. Normalde tavuk diye ne yiyoruz biz (

Mersam tercihlerle ilgili uzunn bir yazi yazmistim ama tefonun azizligine ugradim :))

Canim biz gecen yil gitmedigimiz odyolojiye karar verdik . 4 yil oku isin hazir hemde yuksek maasla isinde cok bir zorlugu yok . Hastanelerdede ozeldede is imkani hazir . Kizimim bunu anlamasi 1 yilina maloldu ama . Hayirlisi bakalim .. Siz ne yaptiniz

Odyoloji nedir yahu aebenim )))

Benim karatayımda 2. Gün gayet iyi gidiyor hatta bugun hiç yiyemedim o mönüleri o kadar )) dünde regl olduk uzun aradan sonra ilk defa gecikme olmadı verdiğim kilolar işe yaramaya başladı
Tartıda daha iyi gördüm bugun kendimi
Ama bakıyorum takım hala durgun kıpırdama yok artık Bayram sonu inşallah be diyim

Akşam avanosa gittik ırmak kenarında çay keyfi yaptık iyi geldi valla

Oh mehalim ne guzel o bolgeyi bilirim biraz aksarayliyimya yakin bize senin oralar :))
Kilo isinede sevindim . Evetya takim iyce baram sonrasi moduna girdi tipki benimgibi :))
Bayram sonrasi biryerlere kacma ihtimalimi var . Cocuklarin kurslari baslamadan . Yani bende moladayim kilo almadan atlatsam super olacak .

Mehalim odyoloji; kulak duyma bozukluklari ve dengeyle ilgili bir saglik dali . İsitme cihazlari vs hepsi onlarin olcumleri sonucu teshis oluyor .

selam canım valla ders çalışıyorum.. çok sıkıştırmışlar aebenim, nasıl olacak nasıl aklımda tutacam o kdr şeyi bilmiyorum.
bu arada bir şarkı bestelemiştm, onun çalınması okunması stüdyo işleri vardı,ona da koşturdğmdan gelemedm buraya...
kitabı okuyorum hala , karatayı yani ama zaten anlaşılması çok zor değil. mantığı basit.. bir rapor yazıcam kendimce buraya da...

oooohh keyfe bak misss

mustangım okuyorm kitabı ama ben dediğim gibi bayram sonrası başlıcam,üstelik birdaha da bozmicam bayrammış seyranmış düğünmüş..yılbaşına kadar bozmak yasak. sporu da diyeti de (karatayı yapabilirsem karatayı, yoksa kendi diyetimi bakıcam artık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…