amin çikolatam seninde kandilin mübarek olsun ve diger arkadaşlarında..
allah dualarımızı kabul etsin inşş :)
amin canım..
ay ben 10 ağs ile 14 ağs arası 4 güncük tatile gidicem... fethiyeye... ne yapsam nasıl beslensem acaba..
beslenme skonusunda kendime sabah söz vermişken öglen bozdum
sinirlendikçe yemeyi ne zman bırakcam ama gün geçmiyor ki sinirlencek olay olmasın!!
Aebenim canim hayırli ugurlu olsun her şeyde bir hayır vardır. Allahim hepsinin yolunu çizmis zaten biz sadece yorum yapiyoruz. Demekki onlarin kaderinde bunu yaşamak varmış.kizinin bolumu ne ben hiç duymadim tıp dalı sanirim. Haklarinda hayirlisi ne ise o olsunİyi aksamlar .
Kizlar tercihler belli oldu , ucretli odyoloji gelmis :)) burslu tutmamis . Hayirlisi .bu sene odyoloji sanirim bi 10bindaha puanini geri cekmis ..
Uzuldigum bisi oldu yakib arkadasimin kizi da burslu odyolojiyi tercih etmisti . Ama sadece burslusunu yazmis sanirim puani yetiyordu . Ama bu sene yetmemis o puan . Nasil bir tercih yapti onuda bilmiyorum ama acikta kalmis yerlesememis((( puanlari kiziminkinden yuksekti uzuldum ona (
Bide kizimin dersaneden cok yakin bir arkadasi vardi 20 bininci olmustu tip veya discilik istiyordu . Sehir disinada ailesine yuk olmayim diye tutmasina ragmen yazmamis . Hacetepe diyetisyenlik gelmis . Uzuldum onada bu 2 senesiydi . İlk 20 bine girmisti diyetisyenlik yazik olacak cocuga(
Kuzenlerine maaşaallah . Benim bebisimde mersin univer. İngilizce isletmeyi kazandi. Baba mesleginde ilerliycek insaallah. Gözumüzun önünde olacak. HayirlisiHayırlısı olsun be aebenim vardır bri Hikmet şimdi üzülürler ama sonra anlarlar hayrını. Üç kuzenim vardı sınava giren onlada ayrı ayrı mühendislikler kazandılar maşallah. MERSA nın kız naptıki
Ya ben yine bişi yiyemiyorum arkadaşlar zaman zaman böle zaman zamanda kudurmuş gibi oluyorum )))
çikolatam bu kararlılıkla devam edersen harika olur canım . ben epi toparlandım 77 leri görüyorum ve çoks eviniyorum .
tatilde ise eğe otelse aslında beslenme daha kolay olur seçeneğin çok olur ve birada tatlılara falan kör olman lazım . ayrıca havuz denizde iyi hareket olur.
kandiliniz mübarek olsun kızlar.
Slm fıstıklarrrr
Evet böyle birşey yokkierken kahvaltı yapan biri 3 öğün yiyebilir 2-2,5-3 öğün herkes kendi yaşam tarzına göre ve mutfağına göre şekillendirebiliyor
mesela ben evde olduğum için en geç 10 da kahvaltım bitmiş oluyor genelde iki öğün tüketiyorum fakat açlık hissedersem ki bu leptinin bozulması demek hemen kefir veya meyveli yoğurt tüketiyorum
ne güzel şanslıymışsın organik ürün bulman da kolay ben olsam hemen başlardımm
bitanem ne olur önyargılı olma 6 ay önce bende diyabet hastasıydım 1000 lik diaformin kullanıyordumm çok şükür şu an karatay yapan pek çok diyabet hastası gibi bende kurtuldum lütfen kendine bir şans ver ve 1 haftacık dene 2 öğün diye birşey yok çalışıyorsan ve erken kahvaltı yapıyorsan 3 öğünde tüketebilirsin
sorun değil cnmm ben anlıyorumhoşbuldum sizde bir banuş varmış iki tane oldu peki hepiniz kabul ederseniz püsküüt tatilden dönünce rica ederiz kardeş takımlığımız tescillenir:13::13::13:
cici bakın kendinize fırsat buldukça damlarımmm
Mersam tercihlerle ilgili uzunn bir yazi yazmistim ama tefonun azizligine ugradim :))
Canim biz gecen yil gitmedigimiz odyolojiye karar verdik . 4 yil oku isin hazir hemde yuksek maasla isinde cok bir zorlugu yok . Hastanelerdede ozeldede is imkani hazir . Kizimim bunu anlamasi 1 yilina maloldu ama . Hayirlisi bakalim .. Siz ne yaptiniz
Mehalim o irmagin kenarinda bende oturdumOdyoloji nedir yahu aebenim )))
Benim karatayımda 2. Gün gayet iyi gidiyor hatta bugun hiç yiyemedim o mönüleri o kadar )) dünde regl olduk uzun aradan sonra ilk defa gecikme olmadı verdiğim kilolar işe yaramaya başladı
Tartıda daha iyi gördüm bugun kendimi
Ama bakıyorum takım hala durgun kıpırdama yok artık Bayram sonu inşallah be diyim
Akşam avanosa gittik ırmak kenarında çay keyfi yaptık iyi geldi valla Eki Görüntüle 1198532
çikolatam bu kararlılıkla devam edersen harika olur canım . ben epi toparlandım 77 leri görüyorum ve çoks eviniyorum .
tatilde ise eğe otelse aslında beslenme daha kolay olur seçeneğin çok olur ve birada tatlılara falan kör olman lazım . ayrıca havuz denizde iyi hareket olur.
kandiliniz mübarek olsun kızlar.
İyi aksamlar .
Kizlar tercihler belli oldu , ucretli odyoloji gelmis :)) burslu tutmamis . Hayirlisi .bu sene odyoloji sanirim bi 10bindaha puanini geri cekmis ..
Uzuldigum bisi oldu yakib arkadasimin kizi da burslu odyolojiyi tercih etmisti . Ama sadece burslusunu yazmis sanirim puani yetiyordu . Ama bu sene yetmemis o puan . Nasil bir tercih yapti onuda bilmiyorum ama acikta kalmis yerlesememis((( puanlari kiziminkinden yuksekti uzuldum ona (
Bide kizimin dersaneden cok yakin bir arkadasi vardi 20 bininci olmustu tip veya discilik istiyordu . Sehir disinada ailesine yuk olmayim diye tutmasina ragmen yazmamis . Hacetepe diyetisyenlik gelmis . Uzuldum onada bu 2 senesiydi . İlk 20 bine girmisti diyetisyenlik yazik olacak cocuga(
Kuzenlerine maaşaallah . Benim bebisimde mersin univer. İngilizce isletmeyi kazandi. Baba mesleginde ilerliycek insaallah. Gözumüzun önünde olacak. Hayirlisi
Hahhahaaa otelmi dedin canim bende tatilimi otelde yaptim 3 kilo alip donmuşüm. Diyet menusu var ama kim bakar onlara. Belki çukalatam iradeli çikar. Ben iradesizimmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin 76,7 kg karbonhidrattan uzak durmanın faydasını gördüm. Karatayı tam anlamıyla yaptım dersem yalan olur ordaki mönülerin nerdeyse yarısını ancak yşyebildim .
Aebenim banada sarılacak yaprak gel sanada banada saralım )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?