Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amin canım..

ay ben 10 ağs ile 14 ağs arası 4 güncük tatile gidicem... fethiyeye... ne yapsam nasıl beslensem acaba..

beslenme skonusunda kendime sabah söz vermişken öglen bozdum
sinirlendikçe yemeyi ne zman bırakcam ama gün geçmiyor ki sinirlencek olay olmasın!!

çikolatam bu kararlılıkla devam edersen harika olur canım . ben epi toparlandım 77 leri görüyorum ve çoks eviniyorum .
tatilde ise eğe otelse aslında beslenme daha kolay olur seçeneğin çok olur ve birada tatlılara falan kör olman lazım . ayrıca havuz denizde iyi hareket olur.
kandiliniz mübarek olsun kızlar.

BİN AYDAN DAHA HAYİRLİ OLAN KADİR gecemiz mubarek olsun ,hayirlara vesile olsun insallah .

İyi aksamlar .
Kizlar tercihler belli oldu , ucretli odyoloji gelmis :)) burslu tutmamis . Hayirlisi .bu sene odyoloji sanirim bi 10bindaha puanini geri cekmis ..
Uzuldigum bisi oldu yakib arkadasimin kizi da burslu odyolojiyi tercih etmisti . Ama sadece burslusunu yazmis sanirim puani yetiyordu . Ama bu sene yetmemis o puan . Nasil bir tercih yapti onuda bilmiyorum ama acikta kalmis yerlesememis ((( puanlari kiziminkinden yuksekti uzuldum ona (
Bide kizimin dersaneden cok yakin bir arkadasi vardi 20 bininci olmustu tip veya discilik istiyordu . Sehir disinada ailesine yuk olmayim diye tutmasina ragmen yazmamis . Hacetepe diyetisyenlik gelmis . Uzuldum onada bu 2 senesiydi . İlk 20 bine girmisti diyetisyenlik yazik olacak cocuga (

Hayırlısı olsun be aebenim vardır bri Hikmet şimdi üzülürler ama sonra anlarlar hayrını. Üç kuzenim vardı sınava giren onlada ayrı ayrı mühendislikler kazandılar maşallah. MERSA nın kız naptıki

Ya ben yine bişi yiyemiyorum arkadaşlar zaman zaman böle zaman zamanda kudurmuş gibi oluyorum )))

Aebenim canim hayırli ugurlu olsun her şeyde bir hayır vardır. Allahim hepsinin yolunu çizmis zaten biz sadece yorum yapiyoruz. Demekki onlarin kaderinde bunu yaşamak varmış.kizinin bolumu ne ben hiç duymadim tıp dalı sanirim. Haklarinda hayirlisi ne ise o olsun

Kuzenlerine maaşaallah . Benim bebisimde mersin univer. İngilizce isletmeyi kazandi. Baba mesleginde ilerliycek insaallah. Gözumüzun önünde olacak. Hayirlisi

Hahhahaaa otelmi dedin canim bende tatilimi otelde yaptim 3 kilo alip donmuşüm. Diyet menusu var ama kim bakar onlara. Belki çukalatam iradeli çikar. Ben iradesizimmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa çok sevindim . Ne güzel isi hazir iste.

Mehalim o irmagin kenarinda bende oturdum

Eklentiler

• $1406190074966.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 29

şuan diyet yok malesef ne yalan söyliym,bayram sonrasına kuruldum,yiyorum bildiğin
yok canım arkadaşımın evinde kalacağım, her yıl muhakkak giderim taa ortaokuldan arkadaşım... otel olsaydı yanmıştm çünkü çeşit çeşit yemekler kızartmalar tatlılar. kesin kg alıp gelirdim.. senin de mubarek olsun kandilin canım...

aebenim hayrı vardır bu olanların, sen daha iyi bilirsin. üzülme lütfen canım

Kuzenlerine maaşaallah . Benim bebisimde mersin univer. İngilizce isletmeyi kazandi. Baba mesleginde ilerliycek insaallah. Gözumüzun önünde olacak. Hayirlisi

ooohhh maşallah maşallah 41 kere.. çok sevindim mersammm

heeee çok iradeliyimdir çooookkk.. Allah tan arkadaşımın evine gidicem de o açık büfeleri gözüm görmicek kızzz kim dayanır onlara

Mersam snada hayırlı olsun.
Valla kızlar ben otel gibi yerlerde tatil yaptığımda zayıflıyorum . böle hazır diyet yemekleri salatalar olunca hemen onlara dadanırım . benim önüme hazır gelsin ben çokdan zayıflamıştım birde yüzme falan çok iyi geliyor.

valla benim diyet süper gidiyor bugun 76 ları gördüm çok kısa zamanda hemde. hep gram gidiyordu inşallah yarın güzel bildirimle gelirim .

Haklisiniz kizlar hayirlisi . Ama iste uzulen birini gordummu dayanamiyorum (

Mersam tebrikler canim kizina ..

Mehal aaa kiskaniyoz ama :))) saka bir yana tebrikler mehalim biz bayram sonrasina sallarken sen karataya basladin hak ettin yani :))

Otell tatilerinden bende en az 2 kiloyla donerim . İlk gunler secici davransamda sonra kayislar kopar :)))) aman senede 1 gidilen bisi hicde takmiyorum yiyin gari ..
Mehalim hakkatmi sen diyet menusu yiyyon otelerde !

Reyhan ablamdan haber varmi kizlar fecede konusuyonuzmu ? Memlekete geldimi tatile ?
Bende tatil istiyom banane ya :/

Aebenim diyet menüsü değilde yazın o sıcakda ben ağır şeyler yiyemiyorum midem bulanır rahatsız olurum hemen . meyve sebze yemekleri falan yerim bi tatlı denerim değişik gelirse

Senin migde hassas biraz mehalim , rabbim afetsin benimki bazan copluk gibi :)

Kizlar bolkonumda o buyuk saksilarda guvercin yuva yapmisti . Gozumuz aydin bir yavrumuz oldu :)))))

Aksam elticime yaprak sarmaya gidicem .İki kucuk cocukla yasli kadin yardim edeyim . Kendimede sarmam lazim islattim artik hangi gun yada gece sararsam .

Günaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin 76,7 kg karbonhidrattan uzak durmanın faydasını gördüm. Karatayı tam anlamıyla yaptım dersem yalan olur ordaki mönülerin nerdeyse yarısını ancak yşyebildim .

Aebenim banada sarılacak yaprak gel sanada banada saralım )))

mehalim canım yaa şimdi benim kahvaltıda ne yemem gerekiyor. karataya göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…