günaydın sevgili takımcım 2. kilo bildirimide benden gelsin 90 kilocuğummmm:2:
mehalim canım yaa şimdi benim kahvaltıda ne yemem gerekiyor. karataya göre
günaydın kızlar....
valla hastalıklı oldum bu yıl , çok saık agrım ve migde bulantım vardı aman geçer dedim dr gitmeidm
:
Allah seni ne etmesin mersam Bana bak cadım sıkıca tutorsun elimden gel bakim Vericez berbar . Canım sana şiddetle ilk tavsiyem KARBONHİDRATTAN uzak durrrrrrrrrrr duydun mu beni
Canım şimdi sana kahvaltıda yiyebileceklerinin hepsini yazıyorum bak ne kadar doyurucu.
2 tane haşlama yumurta ve ya az tereyağlı tavada yumurta menemen türüde olabilir.
çay bardağı ile ceviz içi.
7-8 adet tuzu alınmış zeyntin yıka zeytinleri
avuç içi kadar tuzsuz peynir lor olabilir tuzlu ise az ye.
kayısı kurusu yiyebilirsin
limonlu çay yada süt içebilirsin
bak ekmek yok ama ekmek yerine ceviz fıstık badem yiyorsun
inan çok doyurucu oluyor.
sana başka mesajda diğer mönülerde neler yiyebilirsin yazıcam canım
Geçmiş olsun canım .
mide bulantısı dedin mi hah o işin uzmanı benim
4 yıldır bununla yaşıyorum benbulantın genelde sabahlarımı oluyor yoksa gün boyumu. sabah bulantıları genelde uykunu tam almadığında yada akşamdan yeterli su içmediğinde olur. bunu aşmak için gece başına bi bardak su koy içersin . Gece mide asidi arttığı için sabaha bulantı oluyor su asidi azalttığı için işe yarıyor. ayrıca sabahları bulantıyı bastırmak için yarım muz yiyebilirsin bana hep iyi gelmiştir.
tabi bunun yanında bitki çayları papatya, nane limon bunlarda iyi gelir. gün içinde ise çubuk kraker yiyebilirsin bastırmak için ama az tabi.bu şikayetin devam ederse doktora gitmelisin . muhtemeln proton inhibatörür türünden ilçlar verecekti ve gaviscon oda süperdir.
Tamam canim başliyorum hemenAllah seni ne etmesin mersam Bana bak cadım sıkıca tutorsun elimden gel bakim Vericez berbar . Canım sana şiddetle ilk tavsiyem KARBONHİDRATTAN uzak durrrrrrrrrrr duydun mu beni
Canım şimdi sana kahvaltıda yiyebileceklerinin hepsini yazıyorum bak ne kadar doyurucu.
2 tane haşlama yumurta ve ya az tereyağlı tavada yumurta menemen türüde olabilir.
çay bardağı ile ceviz içi.
7-8 adet tuzu alınmış zeyntin yıka zeytinleri
avuç içi kadar tuzsuz peynir lor olabilir tuzlu ise az ye.
kayısı kurusu yiyebilirsin
limonlu çay yada süt içebilirsin
bak ekmek yok ama ekmek yerine ceviz fıstık badem yiyorsun
inan çok doyurucu oluyor.
sana başka mesajda diğer mönülerde neler yiyebilirsin yazıcam canım
Geçmiş olsun canım .
mide bulantısı dedin mi hah o işin uzmanı benim
4 yıldır bununla yaşıyorum benbulantın genelde sabahlarımı oluyor yoksa gün boyumu. sabah bulantıları genelde uykunu tam almadığında yada akşamdan yeterli su içmediğinde olur. bunu aşmak için gece başına bi bardak su koy içersin . Gece mide asidi arttığı için sabaha bulantı oluyor su asidi azalttığı için işe yarıyor. ayrıca sabahları bulantıyı bastırmak için yarım muz yiyebilirsin bana hep iyi gelmiştir.
tabi bunun yanında bitki çayları papatya, nane limon bunlarda iyi gelir. gün içinde ise çubuk kraker yiyebilirsin bastırmak için ama az tabi.bu şikayetin devam ederse doktora gitmelisin . muhtemeln proton inhibatörür türünden ilçlar verecekti ve gaviscon oda süperdir.
MERSAMMMMMMMSANA YAZIYORUM OKU
Canım sana kendimde çok fayda gördüğüm şeyleri yazıcam tabiki bünyelerimiz farkldır en iyi kendisini yine sen tanırsın ama denemekte fayda var diyorum.
Balık tüketimin nasıl bilmiyorum ama ben hiç yemem bu nedenle OMEGA yağı almak için omega hapı içiyorum Aebenimden Allah razı olsun o uyundurdı beni yoksa aklıma gelmezdi. NErdeyse 2 ayolacak Aebenimin dediği marka ile başladım şu anda anwayin ürününü kullanıyorum Hatta ailecek içiyoruz. Eşim bile diyetsiz falan 4-5 kilo verdi. çok araştırdım Balık yağı kilo dengesinde çok önemliymiş . Diğer olumlu etkilerini yazmıyorum bile. Bunu deneyebilirsin .
Gelelim neler yiyeceksin . Valla benim gibi KArbonhidrat güzeli (Aebenim öle diyor bana ) bile uzak duruyorsa sende yaparsın .
KARBOHİDRATTAN UZAK DURALIM. Az da yesek kilo aldırmasda kilo vermemizde bize faydası yok glisemik endeksimizi yani kanşekerimizi hızlı yükseltip hızlı indiriyor çabuk acıktıryor.
BOL PROTEİN SEBZE NORMAL BAKLAGİL KURUYEMİŞ AZ MEYVE SIFIR ŞEKERSIFIR ŞEKER DİYİNCE GÖZLERİN PÖRTLEDİ DEMİ HAHAHA yok yok sakin ol bak bende çikolata tatlı manyağıyım ama böyle besleneli onları aramıyorum hiç
EVET RAHATLIKLA TÜKETECEKLERİN
Etler
Balıklar
Yumurta
Peynir
Yoğurt
Süt Ayran
****Bu ürünleri kalori hesabı yapmadan korkmadan tüketebilirsin .
Sebzelerden ise LAhana enginar patlıcan kabah biber,salatalık domates marul kuru soğan yeşil fasulye bunlarıda tüketebilirsin zeytin yağı ile yaptığın yemekler senin için miss misssss.
Baklagillerden Kuru fasulye , barbunya,MErcimek,Kuru börülce, nohut .bunlarda bizim için faydalı
Kuruyemişlerden, Badem cevaiz kavrumuş fındık, antep fıstığı kuru kayısı bunlarda kan şekerimiz için faydalı içindeki yağlarda öle. bunlard tuz oranına dikkat et ve abartmamaya tabi
ÖNEMLE UZAK DURMAMIZ GEREKENLER İSE
makarna , pirinç ( ah buda her yemek yanına yapılır cısss ) ekmek şeker
Şöle kendini bir kaç gün dene sonrası kendiliğinden gelecektir emin ol .
Kocaman öpüldünnn
MAsumcum karnın sanırım gazdan şiş Eğer gaz çıkaramıyorsun kimyon içebilirsin yarım çay bardağına ılık su ile 1 çay kaşığı kimyonu az olsun ama kaşıkdaki miktar karıştırıp içebilrsin ... güzel çözerahahaha
Sindirim sistemi problemleri konusunda uzman oldum nerdeyse. Cidden sorun yaşıyorum bedne sindirimle alakalı mide bağırsak gaz şişkinlik Zor valla
mersam tebrikler canımgünaydın sevgili takımcım 2. kilo bildirimide benden gelsin 90 kilocuğummmm:2:
geçmiş olsun banum .. biz kadınlar çok yaşıyoruz bu sorunugünaydın kızlar....
valla hastalıklı oldum bu yıl , çok saık agrım ve migde bulantım vardı aman geçer dedim dr gitmeidm
dünde işe geldim ama naısl kötüyüm yürüyemiyorum oturamıyorum.
erkendne eve gittim sonra hastane meger idrar yollarım iltihaplanmışş
dün gece gittim artık dayanamayıncada çok fenaydım ama ,
mümkünse uzun dönem hamile kadın görmek istemiyorum
ankarada büyük dogum hastanelerinde birine gittim anamm , agla agla helak oldum ya
suyu gelen mi dersin , sancısı tutan mı ayyy allahım kabus gibiydi allah hepsini kurtarsın bir an önce inşşş
ama dün en yakın arkadaşımın bebişi oldu , allahım nasıl tatlı yaaa, valla oda çok kıymetli bir bebekk
9 yıl sonra süpriz gibi geldii allahım birde ona agladımmmm
yani baya bi aglak geçti günlerimm
asıl kendime aglasam yeridir, geçen yılki tatil kıyafetelrimin hiç biri olmuyorrr
nazlımın şişlikleri puf diye inmiş maşallahnazlının netinde sorun varmış kendisi gelemiyorrr
kilosu :64,8
aeben ( 68,3 ) /
bijoux ( 72,9 ) / 73,0
chocolategirl ( 91,6 ) /
kalliste ( 100,8 ) /
mersa ( 88,5 ) / 90,0
naz ( 66,8 ) / 64,8
mustang ( 78,0 ) / 76,7
reyhanxx54 ( 78,2 ) /
mersam tebrikler canım
yahu sen çok kilo aldım dediydin maytapmı geçtin bizle
toparlanmana sevindim
geçmiş olsun banum .. biz kadınlar çok yaşıyoruz bu sorunu
nazlımın şişlikleri puf diye inmiş maşallah
anlamsız artılar böyle anlamlı bir şekilde iniyor işte kızlar
bijom kilonu yazıp kaçmişsin ,yahu bugünlerde iyce durgunsun hiç yazmıyorsun .iyimisin ?:26:
mehalim senide tebrik ederim canım güzel gitmiş .....
bu hafta dereceye girsek bari güzel gitmiş kilolar ....
aeben ( 68,3 ) /
bijoux ( 72,9 ) / 73,0
chocolategirl ( 91,6 ) /
kalliste ( 100,8 ) /
mersa ( 88,5 ) / 90,0
naz ( 66,8 ) / 64,8
mustang ( 78,0 ) / 76,7
reyhanxx54 ( 78,2 ) /
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?