Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar....

valla hastalıklı oldum bu yıl , çok saık agrım ve migde bulantım vardı aman geçer dedim dr gitmeidm
dünde işe geldim ama naısl kötüyüm yürüyemiyorum oturamıyorum.
erkendne eve gittim sonra hastane meger idrar yollarım iltihaplanmışş

dün gece gittim artık dayanamayıncada çok fenaydım ama ,
mümkünse uzun dönem hamile kadın görmek istemiyorum

ankarada büyük dogum hastanelerinde birine gittim anamm , agla agla helak oldum ya
suyu gelen mi dersin , sancısı tutan mı ayyy allahım kabus gibiydi allah hepsini kurtarsın bir an önce inşşş

ama dün en yakın arkadaşımın bebişi oldu , allahım nasıl tatlı yaaa, valla oda çok kıymetli bir bebekk
9 yıl sonra süpriz gibi geldii allahım birde ona agladımmmm

yani baya bi aglak geçti günlerimm

asıl kendime aglasam yeridir, geçen yılki tatil kıyafetelrimin hiç biri olmuyorrr

günaydın sevgili takımcım 2. kilo bildirimide benden gelsin 90 kilocuğummmm:2:

Allah seni ne etmesin mersam Bana bak cadım sıkıca tutorsun elimden gel bakim Vericez berbar . Canım sana şiddetle ilk tavsiyem KARBONHİDRATTAN uzak durrrrrrrrrrr duydun mu beni
mehalim canım yaa şimdi benim kahvaltıda ne yemem gerekiyor. karataya göre

Canım şimdi sana kahvaltıda yiyebileceklerinin hepsini yazıyorum bak ne kadar doyurucu.
2 tane haşlama yumurta ve ya az tereyağlı tavada yumurta menemen türüde olabilir.
çay bardağı ile ceviz içi.
7-8 adet tuzu alınmış zeyntin yıka zeytinleri
avuç içi kadar tuzsuz peynir lor olabilir tuzlu ise az ye.
kayısı kurusu yiyebilirsin
limonlu çay yada süt içebilirsin
bak ekmek yok ama ekmek yerine ceviz fıstık badem yiyorsun
inan çok doyurucu oluyor.
sana başka mesajda diğer mönülerde neler yiyebilirsin yazıcam canım
günaydın kızlar....

valla hastalıklı oldum bu yıl , çok saık agrım ve migde bulantım vardı aman geçer dedim dr gitmeidm

:

Geçmiş olsun canım .
mide bulantısı dedin mi hah o işin uzmanı benim
4 yıldır bununla yaşıyorum ben bulantın genelde sabahlarımı oluyor yoksa gün boyumu. sabah bulantıları genelde uykunu tam almadığında yada akşamdan yeterli su içmediğinde olur. bunu aşmak için gece başına bi bardak su koy içersin . Gece mide asidi arttığı için sabaha bulantı oluyor su asidi azalttığı için işe yarıyor. ayrıca sabahları bulantıyı bastırmak için yarım muz yiyebilirsin bana hep iyi gelmiştir.
tabi bunun yanında bitki çayları papatya, nane limon bunlarda iyi gelir. gün içinde ise çubuk kraker yiyebilirsin bastırmak için ama az tabi.bu şikayetin devam ederse doktora gitmelisin . muhtemeln proton inhibatörür türünden ilçlar verecekti ve gaviscon oda süperdir.

mustangcımm gittim gece dr idrar yolu ihtiahplanmış ondan mış bütün agrım ve bulantım
ilaç verdi bakalım ama karnımd eli gibi şişş

MERSAMMMMMMM SANA YAZIYORUM OKU

Canım sana kendimde çok fayda gördüğüm şeyleri yazıcam tabiki bünyelerimiz farkldır en iyi kendisini yine sen tanırsın ama denemekte fayda var diyorum.
Balık tüketimin nasıl bilmiyorum ama ben hiç yemem bu nedenle OMEGA yağı almak için omega hapı içiyorum Aebenimden Allah razı olsun o uyundurdı beni yoksa aklıma gelmezdi. NErdeyse 2 ayolacak Aebenimin dediği marka ile başladım şu anda anwayin ürününü kullanıyorum Hatta ailecek içiyoruz. Eşim bile diyetsiz falan 4-5 kilo verdi. çok araştırdım Balık yağı kilo dengesinde çok önemliymiş . Diğer olumlu etkilerini yazmıyorum bile. Bunu deneyebilirsin .

Gelelim neler yiyeceksin . Valla benim gibi KArbonhidrat güzeli (Aebenim öle diyor bana ) bile uzak duruyorsa sende yaparsın .

KARBOHİDRATTAN UZAK DURALIM. Az da yesek kilo aldırmasda kilo vermemizde bize faydası yok glisemik endeksimizi yani kanşekerimizi hızlı yükseltip hızlı indiriyor çabuk acıktıryor.

BOL PROTEİN SEBZE NORMAL BAKLAGİL KURUYEMİŞ AZ MEYVE SIFIR ŞEKER SIFIR ŞEKER DİYİNCE GÖZLERİN PÖRTLEDİ DEMİ HAHAHA yok yok sakin ol bak bende çikolata tatlı manyağıyım ama böyle besleneli onları aramıyorum hiç

EVET RAHATLIKLA TÜKETECEKLERİN
Etler
Balıklar
Yumurta
Peynir
Yoğurt
Süt Ayran

****Bu ürünleri kalori hesabı yapmadan korkmadan tüketebilirsin .

Sebzelerden ise LAhana enginar patlıcan kabah biber,salatalık domates marul kuru soğan yeşil fasulye bunlarıda tüketebilirsin zeytin yağı ile yaptığın yemekler senin için miss misssss.

Baklagillerden Kuru fasulye , barbunya,MErcimek,Kuru börülce, nohut .bunlarda bizim için faydalı

Kuruyemişlerden, Badem cevaiz kavrumuş fındık, antep fıstığı kuru kayısı bunlarda kan şekerimiz için faydalı içindeki yağlarda öle. bunlard tuz oranına dikkat et ve abartmamaya tabi

ÖNEMLE UZAK DURMAMIZ GEREKENLER İSE

makarna , pirinç ( ah buda her yemek yanına yapılır cısss ) ekmek şeker

Şöle kendini bir kaç gün dene sonrası kendiliğinden gelecektir emin ol .
Kocaman öpüldünnn

MAsumcum karnın sanırım gazdan şiş Eğer gaz çıkaramıyorsun kimyon içebilirsin yarım çay bardağına ılık su ile 1 çay kaşığı kimyonu az olsun ama kaşıkdaki miktar karıştırıp içebilrsin ... güzel çözer ahahaha

Sindirim sistemi problemleri konusunda uzman oldum nerdeyse. Cidden sorun yaşıyorum bedne sindirimle alakalı mide bağırsak gaz şişkinlik Zor valla

mustang

deneyeim cnm evet gaz şişkiliggi var çok fenaa

mersa ya yazdıkalrını okudum cnm bende alayım tatil dönüşü ve başlayım, bend eçok kötü besleniyorum
glismein endeksi yüksek besleniyorum hep , ünsilin tavan yaptı

aeben ( 68,3 ) /
bijoux ( 72,9 ) / 73,0
chocolategirl ( 91,6 ) /
kalliste ( 100,8 ) /
mersa ( 88,5 ) / 90,0
naz ( 66,8 ) / 64,8
mustang ( 78,0 ) / 76,7
reyhanxx54 ( 78,2 ) /

Tamam canim başliyorum hemen

Canim ya çok teşekkür ederim ugraşmissin bir surü.
Bende balik sevmeyen karbonhidrata ve tatliya bayilanlardanim. Omega haplarindan hep kormtum kilo aldirir diye benim buyuk kizim çokkilolu basliyalimmi o zaman bizde ailece.
Senin yazdigin markayimi alayim bide eczanedemi satiliyor. Arkadaşim saolasin . Öpüldün kocamann💋

Ayy sorma bende tatilde kimyonla gezdim. Ne kadar sindirim ilaclari varsa ictim. Bende bulantiyla uyaniyorum ve tabiki su icmiyorum.
Is yerindeyim yaa öğlen ne yiycemkiiii???

Hayırlı cumalar
sabah bankada işim vardı .sonrada saglık ocagında sonrada kızımı ehliyet kursuna yazdırmaya gittik .anca geldim yani

mehalim döktürmüşsün

kilo bildireyim ..
geçen hafta .....68.3
bu hafta ..........67.9

giden 400 gr.şişlik diyelim günlük dalgalanmalar yani kilo verdigimden deyil ükür bunada artı deyilim en azında geçen haftaki gibi

günaydın sevgili takımcım 2. kilo bildirimide benden gelsin 90 kilocuğummmm:2:
mersam tebrikler canım
yahu sen çok kilo aldım dediydin maytapmı geçtin bizle
toparlanmana sevindim

geçmiş olsun banum .. biz kadınlar çok yaşıyoruz bu sorunu

nazlının netinde sorun varmış kendisi gelemiyorrr

kilosu :64,8
nazlımın şişlikleri puf diye inmiş maşallah

anlamsız artılar böyle anlamlı bir şekilde iniyor işte kızlar

aeben ( 68,3 ) /
bijoux ( 72,9 ) / 73,0
chocolategirl ( 91,6 ) /
kalliste ( 100,8 ) /
mersa ( 88,5 ) / 90,0
naz ( 66,8 ) / 64,8
mustang ( 78,0 ) / 76,7
reyhanxx54 ( 78,2 ) /

bijom kilonu yazıp kaçmişsin ,yahu bugünlerde iyce durgunsun hiç yazmıyorsun .iyimisin ?:26:

mehalim senide tebrik ederim canım güzel gitmiş .....

bu hafta dereceye girsek bari güzel gitmiş kilolar ....

Son düzenleme:

aebenim bende şaşırdım tatil sonrası tartıldım 93 kilo geldim bu gün sabah tartıldım 90 çıktım şükür dedim. olmadı birdaha çıktım yine 90 gösterdi inşallah doğrudur.

MERSAM yok canım korkma omegadan . zayıflara kilo aldırıyor şişmanları zayıflatma etkisi var yani aslında kilo dengesini sağlıyor. ben bşlangıçta merincap 500 mg içtim her gün ama sonra anwayın kini aldım kardeşim çok memnundu ondan o 1300 mg old içn gün aşırı içiyoum ve memnunum .

aeben ( 68,3 ) /
bijoux ( 72,9 ) / 73,0
chocolategirl ( 91,6 ) /
kalliste ( 100,8 ) /
mersa ( 88,5 ) / 90,0
naz ( 66,8 ) / 64,8
mustang ( 78,0 ) / 76,7
reyhanxx54 ( 78,2 ) /

hele şükür düzeldi intermetim . bijoux benim geçen haftaki kilom 65,8 di canım hatta sonuç listelerine baktım ordada 65,8 yazıyor .

bide ben önümüzdeki hafta tatilde olacağım onun için cuma günü kilo bildirimi yapamayacağım

Mehalim merincap 1gr kulamiyordum benramazan girince ara vermistim iyi hatirlattin .. Mehalim yujardaki markayi kullanma sebebim karatay hoca guvanli demisti . Amway bilmiyorum . Kapsullumu ? Kapsullerin bir cogunun su necis hayvandan yapildigini duymustum . Merincap' in jelatini sigir jelatini diye biliyorum . Bu konuyu arastirdinmi hic ?
Mehalim birde ac , tok yada sabah aksamnasil kulaniyorsunuz ?

Son düzenleme:
bende tatil dönüşü kullanmayı düşünüyorum ,
çok igrencim hiç bir kıyafeti m olmadı
inatla almadımda
oldugu kadarını giyincem

aeben ( 68,3 ) / 67,9 / 0,4 / 0,59% )
bijoux ( 72,9 ) / 73,0 / -0,1 / -0,14% ) - geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 91,6 ) / 91,6 / 0,0 / 0,00% ) - 1.kez bildirimde bulunmadı
kalliste ( 100,8 ) / 100,8 / 0,0 / 0,00% ) - kilosu sabit
mersa ( 88,5 ) / 90,0 / -1,5 / -1,69% ) - 368.etapta ayrılan üye geri döndü
naz ( 65,8 ) / 64,8 / 1,0 / 1,52% )
mustang ( 78,0 ) / 76,7 / 1,3 / 1,67% )
reyhanxx54 ( 78,2 ) / 78,2 / 0,0 / 0,00% ) - 2.kez bildirimde bulunmadı

7.TAKIM ORTALAMASI: 0,24

evett saat 4 e kadar bekledim ve paylaşıma yazmadan buraya ekleyeyim dedim..

1 hafta yazmadım kendimce size trip attım. çünkü artık kızdım..
bayram sonu 1 ay izne çıkıyoruz. o süre boyunca izinli olucam. umarım döndüğümde toparlanmış ve yazışıyor oluruz da başka yerlere gidip başka insanlar tanımak zorunda kalmam...

Son düzenleme:
Kizlar listemiz henuz paylasim alaninda degil , kilo bildirmeyen arkadaslarimizda var .
Bijomda yok ortada (
Mehal ve nazlim buralardamisiniz ? Bende pc yok su an listeleri toparlayip paylasim alanina koyamiyorum . Belli bir saati vardi sanirim ceza yemeyelim listeyi duzenleyip payladim alanina koyabilirmisiniz ?

Ben yazana kadar bijom gelmis .
Bijom haklisin ne diyim ( ama onceki hafta gibi deyil en axindan bayram sonradi icin planlar yapildi :)ama paylasim konusunda vede kilo bildirimi konusunda haklisin .
Bugun gelmeye inkani olmayanlar en azindan persembeden kilosunu bildirebilir sanirim .

Bijom mersamin aldigida verdigide kilosu izinde kaldigi haftaya gore bolunuyormuydu benmi yanlis hatirliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…