Bijom mersamin aldigida verdigide kilosu izinde kaldigi haftaya gore bolunuyormuydu benmi yanlis hatirliyorum .
dogrusun aebenim düzelteyim hemen tesekkurler..
***7. TAKIM 371. ETAP***
aeben(68,3)/67,9/0,4/0,59%)
bijoux(72,9)/73,0/-0,1/-0,14%) - geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl(91,6)/91,6/0,0/0,00%) - 1.kez bildirimde bulunmadı
kalliste(100,8)/100,8/0,0/0,00%) - kilosu sabit
mersa(88,5)/90,0/-1,5/-0,42%) - 368.etapta ayrılan üye geri döndü, kilosu 4 e bölündü
naz(65,8)/64,8/1,0/1,52%)
mustang(78,0)/76,7/1,3/1,67%)
reyhanxx54(78,2)/78,2/0,0/0,00%) - 2.kez bildirimde bulunmadı
7.TAKIM ORTALAMASI: 0,40
Ben noluyosunuz niye yazmıyosunuz olmaz bu kadar diye sitem edince, bana çoluklu çocukluyuz işimiz gücümüz, ramazan ayı anlayışlı olmalısn gibilernden laflar ettiniz. Saygı duydum düşününce hak verdim. Ama bugün bu haller gerçekten hevesimin son noktasıydı artık, burda olanlara faydalı olamayacağımı düşünüyorum. Daha önce de dedim tk ihtiyacım olan şey motivasyon ve burda bu kalmadı artık ....
Ben noluyosunuz niye yazmıyosunuz olmaz bu kadar diye sitem edince, bana çoluklu çocukluyuz işimiz gücümüz, ramazan ayı anlayışlı olmalısn gibilernden laflar ettiniz. Saygı duydum düşününce hak verdim. Ama bugün bu haller gerçekten hevesimin son noktasıydı artık, burda olanlara faydalı olamayacağımı düşünüyorum. Daha önce de dedim tk ihtiyacım olan şey motivasyon ve burda bu kalmadı artık ....
Kesinlikleeeee😜Kizlar durun bakim kimse bir yere gitmiyor. Tum takimlarda zaman zaman motivasyon kaybi yasanir bunu sizde biliyorsunuz . Biz uzun bir yolculuga beraber ciktik ve bu yolu bitirene kadar burdayiz ve hep birlikteyiz !
Hepimizin motivosyona ihtiyaci var . Vebu bir butun olunca daha iyi basarilir . Bayram gecsin eminim herkes toparlanacak . Herkesin bazi ozeldurumlari olur , tum takim uyeleri ayni paylasim yada ayni motivede olmaya bilir onuda idare edebiliriz , toparlanmasi icin . bence bir sorun yok .ama unutmayinki once kendi icinizde bu isi bitirmelisiniz takim ve arkadaslar bence ondan sonra gelir .
Simdi kimse bir yere gitmiyor tatil ve bayram donusu herkes burda olacak ona gore gelmeyim yaniniza !:))
Son okuduklarımdan sonra diyecek bişi bulamıyorum .
Şahsen 2 gündür sık paylaşım yapıyorum ve buraya gelip yazan arkadaşları haklı buluyorum
Burda sürekli paylaşım yapanlar aeben çkolata naz masum bende dahil olmak üzere kusura bakmayalım ama
ben kallis reyhan mersa bijom biz koptuk takımdan . Ben şu son bir hafta yeniden adapte olmuştum . tabiki bu yazışmalar benim de moralimi bozdu. ama kimse için değil kendim için devam edicem .
Sevgili aebenim ve mersam, canım ablalarım...
Sizleri çok seviyorum.. Özellikle bijomla yüzyüze de görüştüğümüz için onun da ayrı bir yeri var, 2007 den beri arkadaşız. Hele onunla ne drtlerimi paylaştım, cidden kimseye kişisel olarak bir kızgınlığım kırgınlığm yok.
Lakin... Yapı olarak haksızlığa da gelemiyorum. Ben sürekli evde değilim, hep işim var, şuan internette o kadar yoğun ders çalışıyorum ki, bir d bu urfa işi çıktı kalktım geldim buna rağmen girip yazıyorum sürekli. Dün bildirim yapmayı unuttum diye bildirim yapmadı yazmış.. Ne olurdu whats uptan bi yazsaydı hilal bildirim yap diye? Arkadaşız biz yahu... Ve ayrıca buraya gelip yazmayan o, "size kızdım 1 haftadr yazmıyorum bilerek" diyen de o.. Pardon da neden kızıyorsun? Biz yazıyoruz sen yazmıyorsun diye mi? Diyet yapamıyoruz takım kötü gidiyor diyeyese şayet, bana bekle ramazandan sonra toparlanıcaz diyen kendisiydi? Bu neyin tribi kızgınlığı anlayamıyorum. Kendisine de geri dönmek üzere ayrıldı yazmış. Ben bijoma değil ama bu haksızlığa ve haksız tepkiye çok sinirlendim.
Bayram sonrası burdayım, bir yerre gitmiyorum. Pes etmek bnim kitabımda yazmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?