Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bijom mersamin aldigida verdigide kilosu izinde kaldigi haftaya gore bolunuyormuydu benmi yanlis hatirliyorum .

dogrusun aebenim düzelteyim hemen tesekkurler..

***7. TAKIM 371. ETAP***

aeben ( 68,3 ) / 67,9 / 0,4 / 0,59% )
bijoux ( 72,9 ) / 73,0 / -0,1 / -0,14% ) - geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 91,6 ) / 91,6 / 0,0 / 0,00% ) - 1.kez bildirimde bulunmadı
kalliste ( 100,8 ) / 100,8 / 0,0 / 0,00% ) - kilosu sabit
mersa ( 88,5 ) / 90,0 / -1,5 / -0,42% ) - 368.etapta ayrılan üye geri döndü, kilosu 4 e bölündü
naz ( 65,8 ) / 64,8 / 1,0 / 1,52% )
mustang ( 78,0 ) / 76,7 / 1,3 / 1,67% )
reyhanxx54 ( 78,2 ) / 78,2 / 0,0 / 0,00% ) - 2.kez bildirimde bulunmadı

7.TAKIM ORTALAMASI: 0,40

Son düzenleme:

Bijom sen kizma canim benim. Bak izinde dondum her gun burdayim .tamam biktiracam sizi hazir olunnnn

Bijom siteminde çok çok haklısın lakin sen buraya 1 haftadır yazmıyorsun, ben kendi adıma elimden geldiğinc gelip cevap alamadğm günler olmasına rağmen yazıyorum. Kilo bildirimimi yapmadım ne olursa olsun yapmalıydm bunun için özürdilerim ama kızmaya hakkı olan bence buraya sürekli gelip yazanlardır diye düşünüyorum.... Onun dışında son diyecğim şu ki ; BENİM HEVESİM ÇOK KAÇTI ARTIK , isterseniz çıkayım ben arkadaşlar

Ben noluyosunuz niye yazmıyosunuz olmaz bu kadar diye sitem edince, bana çoluklu çocukluyuz işimiz gücümüz, ramazan ayı anlayışlı olmalısn gibilernden laflar ettiniz. Saygı duydum düşününce hak verdim. Ama bugün bu haller gerçekten hevesimin son noktasıydı artık, burda olanlara faydalı olamayacağımı düşünüyorum. Daha önce de dedim tk ihtiyacım olan şey motivasyon ve burda bu kalmadı artık ....

açıkçası bende motivasyon olsun diye takıma geldim her sabah gelip günaydın mesajımı yazıyorum kimseler kimselerden cevapta gelmiyor

Kizlar durun bakim kimse bir yere gitmiyor. Tum takimlarda zaman zaman motivasyon kaybi yasanir bunu sizde biliyorsunuz . Biz uzun bir yolculuga beraber ciktik ve bu yolu bitirene kadar burdayiz ve hep birlikteyiz !

Hepimizin motivosyona ihtiyaci var . Vebu bir butun olunca daha iyi basarilir . Bayram gecsin eminim herkes toparlanacak . Herkesin bazi ozeldurumlari olur , tum takim uyeleri ayni paylasim yada ayni motivede olmaya bilir onuda idare edebiliriz , toparlanmasi icin . bence bir sorun yok .ama unutmayinki once kendi icinizde bu isi bitirmelisiniz takim ve arkadaslar bence ondan sonra gelir .

Simdi kimse bir yere gitmiyor tatil ve bayram donusu herkes burda olacak ona gore gelmeyim yaniniza !:))

Son okuduklarımdan sonra diyecek bişi bulamıyorum .
Şahsen 2 gündür sık paylaşım yapıyorum ve buraya gelip yazan arkadaşları haklı buluyorum

Burda sürekli paylaşım yapanlar aeben çkolata naz masum bende dahil olmak üzere kusura bakmayalım ama
ben kallis reyhan mersa bijom biz koptuk takımdan . Ben şu son bir hafta yeniden adapte olmuştum . tabiki bu yazışmalar benim de moralimi bozdu. ama kimse için değil kendim için devam edicem .

S. A.kizlar arefe gunu yola cikiyoruz 20 gunlugune memleketteyim beni özlee devam edin

Son düzenleme:
İyi tatiller bedis :)) ozliycez seni anacim .
Bizim isde karisti . Esimin bayram haftasinda sidede gorusmasi cikti otel ayarlaya bilirsrk bize uygun gidebiliriz .

Mehal yapragi sardinmi kis :)) yakin olsak hic bakmam gelirim messurdur benim yaprak sarmam :)) galem gibi sararim yene :))) seninde ayni performansi sergiliycenden eminim :))

Cukulam, bijom oklavami cikarmadan gelin bakiyim :))

Günaydin kizlar karataya basladim ufaktan hadi bakalim hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ćikolatam noldunuz yaa
Bende aebene katiliyorum hiç birimiz bir yere gitmiyoruz. Ben kendi adima zaten durumumu en baştan soylemistim ve artik burdayim. Kim çok yogun degilse birbirini idare etmeli diye düşunuyorum. Söylediklerinizde haklisiniz motivasyon ćok onemli bak belkide seninde bijonunda gödterdiği yepki hepimizi silkeliycek. Bizim birbirimize ihtiyacimiz var güzel arkadaşim. Bak biz kac yillik arkadaslariz ben kustum gidiyorum olmaz. Ben burxa bir çogunuzun ablasiyim. Ćok uzulurum böyle bisey olursa. Ben burda sizlerindr yardimiyla 27 kilo verdim. Bu motivasyonuda hic bir yerde bulamadim. Sizlerde bulamazsiniz inanin. Hadi kalkin bakim herkes takimaaaa😲😲😲

Kesinlikleeeee😜

Tabiki devam edicez. Mustangim ben is tempomu bildigim icin bastan durumumu izah etmistim. Yogunlugum azda olsa azaldi ve burdayim.inanin insan ustu bir tempoyla çalisiyorum. Ayakta durmam lazim gunlerce cocuklarimi görmedigim oluyor ama pes etmek yok. Hayat hep mucadele kilo icinde mucadele edecez Hic biryeregitmek yok anca beraber kanca beraber. Hadi kizlar :))))

Kizlar şimdi 1 yumurta normal yağli beyaz peynir domates ve ceviz yiycem uygunmudur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin :)

Mersam afiyet olsun . Bence uygun gorunuyor afiyet olsun :) tuz kullanimin nasil? hadi hayirli olsun .

Bu sabah notlarima baktim 68.2 le ramazana baslamisim .. Ramazan ortasinda 67 olmustum ama sonra bozuldu . Bugunde 67. 8 geldim . Bakalum bayram sabahi sahur yemeden kilom ne cikicak . Aksi bir durum olmazsa , bu sene azda olsa ramazani kilo vererek geciricem insallah . Ramazan basindada demistim bu ramazan kilo vericem diye , insallah hakli cikarim :))

Mehalim dun sordum arada kaynadi , omega 3 ne vakit aliyorsunuz yada ac tok ?

Kizlar bizim bayayram tatili olacak gibi ama bir sorunum var regl olucam , oneroniz varmi bu gibi durumlar icin . İlk kez basima gelecek (

Bu arada kizlar bayram haftasi yani onumuzdeki cuma kilo bildirimi yok . Sonraki hafta bildirim olacak ve ikiye bolunecek , bilginiz olsun . Kalisim dun sabah paylasim alanina girmis bu yonde oyu kullanmis ,
Kalisim sultanim biliyorum diyet konusunde kendini bir turlu toparlayamiyorsun ama iki satirda yaz be cancazim :)))

Mehalim, bijom izne ayrildi malum onumuzdeki haftalar kalis sultanda olmazsa listelerden anlarmisin . Nazlimda yapardi eskiden . Ben bu exel isinden anlamiyorum

Sevgili aebenim ve mersam, canım ablalarım...

Sizleri çok seviyorum.. Özellikle bijomla yüzyüze de görüştüğümüz için onun da ayrı bir yeri var, 2007 den beri arkadaşız. Hele onunla ne drtlerimi paylaştım, cidden kimseye kişisel olarak bir kızgınlığım kırgınlığm yok.

Lakin... Yapı olarak haksızlığa da gelemiyorum. Ben sürekli evde değilim, hep işim var, şuan internette o kadar yoğun ders çalışıyorum ki, bir d bu urfa işi çıktı kalktım geldim buna rağmen girip yazıyorum sürekli. Dün bildirim yapmayı unuttum diye bildirim yapmadı yazmış.. Ne olurdu whats uptan bi yazsaydı hilal bildirim yap diye? Arkadaşız biz yahu... Ve ayrıca buraya gelip yazmayan o, "size kızdım 1 haftadr yazmıyorum bilerek" diyen de o.. Pardon da neden kızıyorsun? Biz yazıyoruz sen yazmıyorsun diye mi? Diyet yapamıyoruz takım kötü gidiyor diyeyese şayet, bana bekle ramazandan sonra toparlanıcaz diyen kendisiydi? Bu neyin tribi kızgınlığı anlayamıyorum. Kendisine de geri dönmek üzere ayrıldı yazmış. Ben bijoma değil ama bu haksızlığa ve haksız tepkiye çok sinirlendim.

Bayram sonrası burdayım, bir yerre gitmiyorum. Pes etmek bnim kitabımda yazmaz...

Canim bende hepinizi ayri ayri çokk seviyoruminanki çok üzuld takim dağiliyor diye bizim birbirimize ihtiyacimiz var.olabilir böyle küçuk şeylere takilmayin . Belki bijonunda söylemediği sıkintilari vardir. Biz dost arkadaş hatta sırdaşız. Dostlar arasinda böyle şeyler olur. Yolumuza devam her şeygüzel olacak ben inaiyorum. Sabahtan beri youtubta seni dinliyorum hatta tüm ofise seni dinletiyorum😊sizi gerçekten çokk seviyorum .
Bijomm nerdesinnnn:))))

Mersam duygularima tercuman olmussun :)) sayfayi yenileyip yazini gormeseydim bende aynini yazacaktim ..
Cukulam bijom sedece sana demedi hatta sanada demedi belkide . Bak ablamda 2. Haftadir yok onuda yazdi . Kaptanlik sorumluluguda var 2 haftadir hep oyle oluyor onada hak verin . Biz kilo bildirip yerine gore kaciyoruz ama kaptanlik gun boyu bekle hesapla derken , biz gibi degil . Ayrica mersaminda dedigi gibi belki cani sikkindi , olur hepimizdede bu durumlar . Bi daha diyorum her seyi hemen kendi ustune alinma bijomunki genel bi isyan hakli taraflaride yok degil ama agir posta koydu :)))

Simdi yuolumuza bakalim hepimiz yine arkadasiz sorun yok .

Yogunlugu olan arkadaslara hak verin biraz bazan insanin cani yazmak yada diyet yapmak istemiyor .O zamanda burayi asiyoruz yane :)) Onemlinolan takimin butunu gelen gelemeyeni idare edebilir bence onemli olan cogunlugun diyete sarilmasi .

Hepinizi opuyorum mucuks .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…