Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mehalim meğerse mervede kitabi varmiş firdat buldukca bakiyorum
Bu arada çok iyi gidiyor bakalim aksam dellenipte ne bulurdam yemezsem tabiki.hala yoldayim işlerim ćok yoğun cokk yorgunum ama hayattan umutluyum yaaa nanada gulecek hatta gülmeye başladi bile😊

Bu arada benim kızim universiteli oluyor. Ondada bir heyecan var gör9seniz. Ilk defa kendi kendine diyet yapmaya çalisiyor. Çok mutlu ke dine guveni gelmeye başladi.ounun yüzünün gülmesi tekrar hayata asildigini farketmem beni. Icin tarifi olmaysn bir mutluluk. Hadi öpuyom sizi . Ben kendi kendime gelir konusur giderim olsun nasil olsa geliceniz.

İyi aksamlar .

Mersam analik iste , yavrusunun yuzunun gulmesi dunyalari veriyor insana :))

Bugun oyleden sonra kucuk kizla alis verise ciktik . Aksam anca geldik eve ..
Bu arada bizum bayram sonrasi tatil kesinlesti . Bayramin ikinci gun once memlekete sonra side ye gidiyoruz .
Oralarda net oluyor yazarim :)) ama yediklerimi degill :))

Merhaba arkadaslar
Cok özür diliyorum iki haftadir gelemedim. Ise basladim. Hergün Doktor hastalik kasasi Izin baYram alisverisi kosturup duruyorum. Kilo veremiyorum almiyorumda. I
Agustosun 8 ine Kadar türkiyede olacagim kismetse. Ben cikayim en iyisi listeden. Arada gelir hatirinizi sorarim. Sizi oyalamak istemiyorum, kusura bakmayin sizi seviyorum.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Aebenim kullandığım omega anwayın dışıda şeklide aynı merincap gibi tek farkı mg fazla 1300 mg o nedenle gün aşırı sabahları aç karnına içiyorum.

Tatilde regl konusuna gelince bana denk geldiğinde ben tampon yapıyordum o zamanlarda

Liste konusuna gelince o işten hiç anlamıyorum cnm excell zaten yok pc mde üzgünüm

Mersam seni beni umutlu neşe dolu görünce çok sevindim canım habersiz bırakma

aebenim ben gelipte buraya yazmadan gidermiyim hiç....biliyorum benim bu internet ve pc sorunumdanda bıktınız ama yaaa salak salak durumlar inanın elimde olamadı bazı şeyler..
mesele senin gelmiş paylaşıma yazmış dediğin zaman burada yarım saatten fazla okudum yarım saate yakında yorum yaptım mersama senin kızına yazdım uzunca... diğer arkadaşlara yazdım.... tam yollayacağım pc bir donuypr yok ne yapsam mümkün değil yollayamadım inan ağlamak üzereydim sinirden kapadım çıktım sonra bijoma yazdım facebooktanda kg bildirimini filan öyle haberdar oldu.... bu ilk kez başıma gelmiyor kaçıncıya oldu facebooka giriyorum başka sitelerde geziniyorum buraya gelince telefonmda bilgisayarımda anlayamadığım bir sorundan donuyor ..ne yapsam bilmiyorum..
tamam dediğin gibi kendimi veremiyorum ama ben gelip sürekli okuyorum yazdıklarınızı o zaman sorun yok tek sorun yazarken hatta kızlara dedim karatay diyetinden tüyoları bana facebooktan atın diye.... şu an büyük kızım geldi istanbuldan onun pc den şakır şakır yazıyorum... kendi pc mide bıraktık bakalım yeniden bakılacak..kötü dönem geçirdiğim doğrudur ama sizden ayrı olmak istemiyorum..özellikle herkes bayram sonrası karataycıyız dediği için bende sabırsızlanıyorum inşallah katılabileceğim bilmiyorum....
tartışmalara sötemlere gelince evet herkes kendince haklı ben de kaptan olduğum zamanlarda bu konu yüzünden kaç arkadaşımızı kırdım küstürdüm bu düzenli gelmeme yazmama durumundan ama sonrası pişmanlık oluyor lütfen sitemlerinizi empati yaparak yazın sonradan kimse üzülmesin...sitemde değilde karşılıklı düşüncelerinizi ortaya isim vermeden yazsanız dahamı iyi olur bilmiyorum böyle sanki daha sivri dille yazılmış gibi olmuş ....mesela gerçek yaşamda bile ben siteme asla yer vermem kimse bana sitem yapamaz çünkü ben kimseye sitem etmem ..sitem edeni sevmem....ama hatalarımı karşıma geçip söyleyeni severim...
neyse bende ortalığı fazla karıştırmayayım böyle uzar gider... bayramdan sonra duruma bakarız toparlanamıyorsak ve hala eleştiriler sitemler havada uçuşuyorsa herkes yine kendi dünyasına çeker gider kimsenin kimseye borcu yok hepimiz ne yapacaksak kendimiz için yapacağız..
aebenim hesaplama işini kızların pcden yaparım ben sen dert etme kendine zaten önümüzdeki hafta bildirim yok bir hafta sonra bakarız duruma ..gerekirse bijomla konuşuruz o hesaplar bana atar..bir şekilde hallederiz...yeterki kimse bunalmasın ......hepinizi öpüyorum hayırlı bayramlar sağlıklı huzrlu bayramla diliyorum arkadaşlar...

Aebenim analik çok baska bisey hakkaten. Allahim herkese yasatsin. Bende gecen hafta antalyadaydim.kilocuklarimin üstüne biraz daha koyarak geldim . Ama istediğim gibi yemeseydim mutsuz olurdum napim çokta pişman değilim açikcasi.
Bu mesaji 4. Yazişim inşallah gider

Kizlar ben geldim yine yazdiklarim silindi tel. Bilmiyorum. Karataya başladim kitabi okuyorum gunde 1 öğün bulgur pilavi yada bulgur salatası yiyebilirsiniz diyor bulgur salatasida bildiğiniz kısır. Sizin bilginiz varmı ve ben bu gün çok aciktim kendimle savaşiyorum akşam yemeğinde yarım tabak az bulgurlu çok sebzeli kısır yesem olmazmi😐

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar efem .

Kalisim elinden gelince tabiki gelirsin bundam eminim :) , ben elinden gelmeyen sebeblerden gelemezsen diye 2. Bir hesap yapanimiz olsun takimda diye sey ettimdi :)) pc nin durumu asikar bu konuda kimsenin sana gonul kayacagini sanmam . Aslind kimsenin kimseye gonul koymasina gerek yokbence . Empati yapin yeter :))

Reyhan abla izinden donunce seni listede ve burda gormek istiyorum (z) lutfen gereksiz kirginliklar olmasin

Bilgiler icin saggol mehalim bende tampon aldim .

Yarin sabahki kilomu merak ediyorum . Sahur yemeyince ne cikacak bakalim :) su an iftar oncesi 66 geliyorum ama yalanci kilo bu :))

Mersam karatayda bulgur ama oyle tabak tabak degildi sanirim . Bulgurlu salata kivaminda yenir diye biliyorum :))

Günaydın kızlar masal tadında bir Bayram geçirmenizi dilerim. Umarım tüm acılar en kısa sürede diner.
Evet biz dietçi grupları zor bir hafta bekliyor )))) baklamavalar börekler çörekler içecekler. Ama #direnHatunlarım ))))
Ya bu arada çok yersiz olacak belki ama ben bu Karatay başladığımdan beri kabız oldum durum fena 3-4 senedir kabızlılık nedir unutmuştum acaba bu diyete mi bağlı anlamadım ki protein den mi kaynaklı nedir

Hepinizi öptüm

Iyi akşamlar kızlar kımlrr var dıye merak ettim bide kımlerı gördüm
aEBen. Kalıste chicoloto girl :)
Nasılsınız kızlar herkese ıyı bayramlar :))

Canim bende sana masal tadinda bir bayram dilerimde benim karatay dün gerçekten tam masal oldu. Kabizlik olabilir meyve ve ekmek yemiyoruz. Ama ben kahvaltidaki ekmeksizliği hiç sevemedim. Böyle giderse biz iflas edicez evdeki herkes pazar günü karatay kahvaltisi uygulamaya kalkti nerdeyse yarim kilo ceviz yedik. Kahvaltida gittimi 30 kağit. Kizlar durum hiç parlak görünmüyor karatay teyzem marketteki tavuklarida beğenmiyor. Hiç bir şekilde tatlandiricida dahil tatlu yok diyor. İşte bu beni bitiriyor.
Hadi hepinizi öpüyorum iyi bayramlarrr:)))

Ay içim dışına çıktı bugun bir ondan bi bundan derken ama yinede tebrik ediyorum kendimi baya uzak durdum tatlıdan yoksaaaaaaaa )))))
Artık Bayram sonu sıkı bir toparlanma olacak inşallah

Mersam bu ekmek işini çok net hatırlamıyorum ama kendin ekmek yapabiliyormuydun ne ama emin deilim fakat ben çok canım isterse kepek ekmek yada normal ekmekten yiyorum yalan yok ama ben zaten yemek yanında çok elçkmek arayan biri değilimdir. Çok sıkıntı yaşıyorsan ye sende kendimize eziyet etmeye gerek yok abartma sadece kontrollü ol

Mehalim canim ben sadece kahvaltıda arıyorum ekmeği .yarım dilim bile yeter bana . Öbür öğünlerde hiç aramıyirum. Sabah ceviz yemek miğdemi bulandırıyor. Ben en iyisi sabahları yarım dilim ekmek yiim.

evdn çıkmayan ben gibilere sıkıntı yok..misafir yok misafirliğe gitmek yok tatlı yok..iç suyu iç suyu sıcaktan ohhhh...
beslenme düzeni bozulduğunda kısa süreli bağrsak tembelliği normaldir zaten..

bayramınız kutlu olsunnnn, hepinizi öpüyorum
bizde öptükk..
Iyi akşamlar kızlar kımlrr var dıye merak ettim bide kımlerı gördüm
aEBen. Kalıste chicoloto girl :)
Nasılsınız kızlar herkese ıyı bayramlar :))
iyi değiliz bak yine düştük buralara :)) ... sağol canım sen nasılsın..

Mehalim canim ben sadece kahvaltıda arıyorum ekmeği .yarım dilim bile yeter bana . Öbür öğünlerde hiç aramıyirum. Sabah ceviz yemek miğdemi bulandırıyor. Ben en iyisi sabahları yarım dilim ekmek yiim.
bende aynı canım yaa hiç aramam ekmeği sabah yarım dilim yesem yeter aynı valla

kızlarr aşırı derecede su içiyorum yani normalin üstüne çıkıyorum sıcaklardan dolayı nasıl ter atıyorum anlatamam terledikçe su içesim geliyor..

iki gündür de bir düzen tutturdum sabah bir saat akşam bir saat bisikletle geziyorum ...toto ağrıdı valla yerimden zor kalkıyorum öyle çok gezmişimki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…