MERSAMMMMMMMSANA YAZIYORUM OKU
Canım sana kendimde çok fayda gördüğüm şeyleri yazıcam tabiki bünyelerimiz farkldır en iyi kendisini yine sen tanırsın ama denemekte fayda var diyorum.
Balık tüketimin nasıl bilmiyorum ama ben hiç yemem bu nedenle OMEGA yağı almak için omega hapı içiyorum Aebenimden Allah razı olsun o uyundurdı beni yoksa aklıma gelmezdi. NErdeyse 2 ayolacak Aebenimin dediği marka ile başladım şu anda anwayin ürününü kullanıyorum Hatta ailecek içiyoruz. Eşim bile diyetsiz falan 4-5 kilo verdi. çok araştırdım Balık yağı kilo dengesinde çok önemliymiş . Diğer olumlu etkilerini yazmıyorum bile. Bunu deneyebilirsin .
Gelelim neler yiyeceksin . Valla benim gibi KArbonhidrat güzeli (Aebenim öle diyor bana ) bile uzak duruyorsa sende yaparsın .
KARBOHİDRATTAN UZAK DURALIM. Az da yesek kilo aldırmasda kilo vermemizde bize faydası yok glisemik endeksimizi yani kanşekerimizi hızlı yükseltip hızlı indiriyor çabuk acıktıryor.
BOL PROTEİN SEBZE NORMAL BAKLAGİL KURUYEMİŞ AZ MEYVE SIFIR ŞEKERSIFIR ŞEKER DİYİNCE GÖZLERİN PÖRTLEDİ DEMİ HAHAHA yok yok sakin ol bak bende çikolata tatlı manyağıyım ama böyle besleneli onları aramıyorum hiç
EVET RAHATLIKLA TÜKETECEKLERİN
Etler
Balıklar
Yumurta
Peynir
Yoğurt
Süt Ayran
****Bu ürünleri kalori hesabı yapmadan korkmadan tüketebilirsin .
Sebzelerden ise LAhana enginar patlıcan kabah biber,salatalık domates marul kuru soğan yeşil fasulye bunlarıda tüketebilirsin zeytin yağı ile yaptığın yemekler senin için miss misssss.
Baklagillerden Kuru fasulye , barbunya,MErcimek,Kuru börülce, nohut .bunlarda bizim için faydalı
Kuruyemişlerden, Badem cevaiz kavrumuş fındık, antep fıstığı kuru kayısı bunlarda kan şekerimiz için faydalı içindeki yağlarda öle. bunlard tuz oranına dikkat et ve abartmamaya tabi
ÖNEMLE UZAK DURMAMIZ GEREKENLER İSE
makarna , pirinç ( ah buda her yemek yanına yapılır cısss ) ekmek şeker
Şöle kendini bir kaç gün dene sonrası kendiliğinden gelecektir emin ol .
Kocaman öpüldünnn
Kalisim dun sabah paylasim alanina girmis bu yonde oyu kullanmis ,
Kalisim sultanim biliyorum diyet konusunde kendini bir turlu toparlayamiyorsun ama iki satirda yaz be cancazim :)))
Mehalim, bijom izne ayrildi malum onumuzdeki haftalar kalis sultanda olmazsa listelerden anlarmisin . Nazlimda yapardi eskiden . Ben bu exel isinden anlamiyorum
İyi aksamlar .
Mersam analik iste , yavrusunun yuzunun gulmesi dunyalari veriyor insana :))
Bugun oyleden sonra kucuk kizla alis verise ciktik . Aksam anca geldik eve ..
Bu arada bizum bayram sonrasi tatil kesinlesti . Bayramin ikinci gun once memlekete sonra side ye gidiyoruz .
Oralarda net oluyor yazarim :)) ama yediklerimi degill :))
Mersam karatayda bulgur ama oyle tabak tabak degildi sanirim . Bulgurlu salata kivaminda yenir diye biliyorum :))
Günaydın kızlar masal tadında bir Bayram geçirmenizi dilerim. Umarım tüm acılar en kısa sürede diner.
Evet biz dietçi grupları zor bir hafta bekliyor )))) baklamavalar börekler çörekler içecekler. Ama #direnHatunlarım ))))
Ya bu arada çok yersiz olacak belki ama ben bu Karatay başladığımdan beri kabız oldum durum fena 3-4 senedir kabızlılık nedir unutmuştum acaba bu diyete mi bağlı anlamadım ki protein den mi kaynaklı nedir
Hepinizi öptüm
Mersam bu ekmek işini çok net hatırlamıyorum ama kendin ekmek yapabiliyormuydun ne ama emin deilim fakat ben çok canım isterse kepek ekmek yada normal ekmekten yiyorum yalan yok ama ben zaten yemek yanında çok elçkmek arayan biri değilimdir. Çok sıkıntı yaşıyorsan ye sende kendimize eziyet etmeye gerek yok abartma sadece kontrollü ol
evdn çıkmayan ben gibilere sıkıntı yok..misafir yok misafirliğe gitmek yok tatlı yok..iç suyu iç suyu sıcaktan ohhhh...Günaydın kızlar masal tadında bir Bayram geçirmenizi dilerim. Umarım tüm acılar en kısa sürede diner.
Evet biz dietçi grupları zor bir hafta bekliyor )))) baklamavalar börekler çörekler içecekler. Ama #direnHatunlarım ))))
Ya bu arada çok yersiz olacak belki ama ben bu Karatay başladığımdan beri kabız oldum durum fena 3-4 senedir kabızlılık nedir unutmuştum acaba bu diyete mi bağlı anlamadım ki protein den mi kaynaklı nedir
Hepinizi öptüm
bizde öptükk..bayramınız kutlu olsunnnn, hepinizi öpüyorum
iyi değiliz bak yine düştük buralara :)) ... sağol canım sen nasılsın..Iyi akşamlar kızlar kımlrr var dıye merak ettim bide kımlerı gördüm
aEBen. Kalıste chicoloto girl :)
Nasılsınız kızlar herkese ıyı bayramlar :))
bende aynı canım yaa hiç aramam ekmeği sabah yarım dilim yesem yeter aynı vallaMehalim canim ben sadece kahvaltıda arıyorum ekmeği .yarım dilim bile yeter bana . Öbür öğünlerde hiç aramıyirum. Sabah ceviz yemek miğdemi bulandırıyor. Ben en iyisi sabahları yarım dilim ekmek yiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?