Kallistem iyim bende malesef ipin ucu kaçtı al ver vücudun dengesı şaştıevdn çıkmayan ben gibilere sıkıntı yok..misafir yok misafirliğe gitmek yok tatlı yok..iç suyu iç suyu sıcaktan ohhhh...
beslenme düzeni bozulduğunda kısa süreli bağrsak tembelliği normaldir zaten..
bizde öptükk..
iyi değiliz bak yine düştük buralara :)) ... sağol canım sen nasılsın..
bende aynı canım yaa hiç aramam ekmeği sabah yarım dilim yesem yeter aynı valla
kızlarr aşırı derecede su içiyorum yani normalin üstüne çıkıyorum sıcaklardan dolayı nasıl ter atıyorum anlatamam terledikçe su içesim geliyor..
iki gündür de bir düzen tutturdum sabah bir saat akşam bir saat bisikletle geziyorum ...toto ağrıdı vallayerimden zor kalkıyorum öyle çok gezmişimki..
valla deguacım hepimizde o denge şaştı alıp vermekle...Kallistem iyim bende malesef ipin ucu kaçtı al ver vücudun dengesı şaştı
Üstüne Ramazan dengem ıyıce bozuldu
Spora başlamak lazım ama kırılma noktasını yakalayamoyorum bi türlü
Bisiklet keyifli aktivite bol oksıjen alatak özellikle erken saate çok keyîfli olur:)
Ama toto ağrır benım de: )
Az daha geniş olsaydın iyiydi
günaydın
......
Evet ilk öğünü 11.30 da yapmıştm ve zorlanıyorum şuan açlık hissediyorum. Sanırım yoğurt filan da yiyemeyz değil mi acıkınca?
Aferim mersam süpersin çok zorlandığın noktalarda dediğim gibi kaçırmadan minik değişiklikler olabilir bence
Valla olur kaliisim bana uyar fırında yaptığım portakal yatağında dö la ördeği falan paylaşırım artıkınhahahahahah
Ya ben yapabilen arkakadaşlardan bişey isteyeceğim..karataya başlayacak olanlardan..
Öğünlerimizin fotolarını koysak daha bilinçlenmezmiyiz ne dersiniz..hataları görürüz...kimler başlayacak...ben bugün bir kaç eksiğide alayım başlamak niyetindeyim...
Mustangım birde şey sorucam omegayı sabahmı akşammı öğün öncesimi sonrasımı ne zaman içicez...aebenim sen biliyorsan sen yaz beni aydınlatın...hazır internet kesintilerim azalmışken sorularımın kıymetini bilin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mustangım banada fazla geliyor ama dün gece araştırdım durdum mesela bir kaç doktor demişki..vücut istedikçe içiyorsanız sorun yok vücudun kendi dengesini ayarlaması bu..yani bende hiç içmezdimki ...birde hareket etmeye başlayınca iyice sapıttım..
Biride sekiz on litre tehlikeli demiş ...bende anlamadım ne kadarı zararlı ne kadarı normal...az daha araştırayımda bilgisi olanda yazsın anacım bende istediğim cevaplara ulaşamadım meraktayım...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar masal tadında bir Bayram geçirmenizi dilerim. Umarım tüm acılar en kısa sürede diner.
Evet biz dietçi grupları zor bir hafta bekliyor )))) baklamavalar börekler çörekler içecekler. Ama #direnHatunlarım ))))
Ya bu arada çok yersiz olacak belki ama ben bu Karatay başladığımdan beri kabız oldum durum fena 3-4 senedir kabızlılık nedir unutmuştum acaba bu diyete mi bağlı anlamadım ki protein den mi kaynaklı nedir
Hepinizi öptüm
Mersam karatayda bulgur ama oyle tabak tabak degildi sanirim . Bulgurlu salata kivaminda yenir diye biliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?