Karatay hocammmmmm senmisin yoksa :)Slm müstakbel kardeş takımcımmmmöncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun
Karatay hocammmmmm senmisin yoksa :)
Anammmm herkesin sorusuna bir yanıt vermiş bravoooo valla arkadaşım..
Şimdiii fazla vaktim yok hemen aklımdakini yazayım müstakbel olmaktan çıkalım şu işi resmiyete dökelim iki bayram arası olmaz ama bizimki olsun :)) birimiz paylaşıma sunalım bunu püsküütüm bizi eversin...
Cevaplar içinde teşekkürler..tekrar döneceğim yanıtlamak ve diğer arkadaşların yorumlarına bakmak için....
Sweet canım çok tşkler üşenmeden cevaplamışsın hep ama kafam karıştı ben 2 aydır omega kullanıyor aebenim sabah aç karnına dediği için öyle içiyorum hep nasıl en faydalıysa öle kullanmak isterim tabi
Slm müstakbel kardeş takımcımmmmöncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun fırsat buldum hemen bir göz atayım dedimm ramazanı bitirdik bayramı da bitirdik çok şükür şimdi diyet zamanı değilmi gözüme çarpan birkaç soruyu bilgilerim dahilinde yanıtlamak isterimm
bitanem kahvaltı saati mümkünse 10 u geçmeemli 10 da kahvaltın bitmiş olmalı güçlü bir kahvaltı yapmışsan en az 4-5 saat acıkmaman lazım 4,5 saat sonra yedin diyelim leptin yarım saat çalışmış olur ve depodaki yağları yarım saat yakmıştır bu demek değilki açlık hissedersek yemeyeceğiz azçlık hissettiğin an yemelisin çünkü beyne açlık sinyali gittiği an leptin yine bozuluyor bol bol ayran içebilirsin meyveli tarçınlı yoğurt ve kefir öneririm fakat çiğneme olayı girdiği anda leptin bozuluyor şekersiz sakız bile bozuyor karataya alışıncaya dek 2,5 öğün veya 3 öğün yapabilirisin cnm çok erken kahvaltı yapıyorsan zaten 3 öğün olmalı
bunu çok beğendimmm dö la ördekk
kallistecimm omega 3 ve antioksidan tok karnına ana yemekten sonra alınıyor bitanemmm
içmen gereken sı miktarını mevcut kilonla 0,033 ü çarparak bulabilirsin fazlasına gelince havalar çok sıcak ve sürekli terliyoruz o yüzden 3,5 lt ye kadarı normal fazlası böbrekleri yorar cnm birde suyunuzu mümkün olduğunca oturarak içmeye çalışın ayakta içtiğimiz su midemizde durmadan direk oniki parmak bağırsağımıza geçiyor bu suyunda bize bir faydası yok
kahvaltından yarıms aat önce 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnersen kabızlık problemin olmaz bitanemm kefir de içebilirsin
kuru kayısı ve kuru erik de iyi gelebilir
bulgur pilavı 3 kaşıktan fazla yenemiyor fakat kısırı bol yeşillikli az bulgurlu hazırlarsak doyana kadar yiyebiliriz
görüşürüz ben yine uğramaya çalışırım ara arahepimize kolay gelsin
Çikolatam kitapta örnek listeler vardı orda ara öğün geçiyor bi kaç kaşık yoğurt ye bulursan fındık badem ceviz ye
Canım çok teşekkür ederim cevaplar için... Ben kitabın tamamını hala okuyamadığm için bu ayrıntıları atladım sanırım, o zaman ayran ve yoğurt yiyip içmemizde sorun yoksa güzel, çünkü ben bugün uzun açlıklara dayanmakta zorlandım açıkçası....
rica ederim bitanemmmyoğurttan ziyade ayran içebilirsin cnmm şayet acıkıyorsan kahvaltını eksik yemişsindir kahvaltına şimdi baktım yumurtanın yanında bir miktar tereyağı veya zeytinyağı tüketmelisin ayrıca domates salatalık da bol zeytinyağlı olmalı sakın zeytinyağından korkma tabii soğuk sıkım zeytinyağı olmalı yağ yakmak için ve besinlerdeki vitaminleri alabilmemiz için yağ şart zeytini de 20 ye kadar tüketebilirsin g.i si 0 olan tek meyve çünkü ilk zamanlar gün kurusu kayısı eklersen veya kuru erik bunlar tatlı krizlerini önler veya g.i si düşük 1 porsiyon meyve tüketebilirsin yalnız meyve konusunda uyarmalıyım meyve kilo vermeyi kahvaltıda bile yense yavaşlatıyor cnm birazda yeşillik eklersen inan bana acıkmazsın
Yazını kopyalayıp notlarıma yapıştırdım, dikkat edicem bunlara... Bugün biraz bulgur pilavını kaçırdım sanırım 3 kaşık olduğunı bilmiyordum. Yavaş yavaş oturacaktır inşallah.. Kitabı da tamamlamam lazım tabii... Çok tşkler
Est karatay hocamın tırnağı olsam keşkerica ederim bitanem bilgi paylaşınca güzel değilmi evet haklısın ben hemen taşıyayım paylaşıma püsküütüm nikahımızı kıysın :123::124:
sweetdimple öncelikle hoş geldin. paylaşımların harika . bence hemen bu nikahın kıyılması lazım. ara öğünde yoğurt yenebileceğini bilmiyodum bu iyi oldu ara öğün ve sabah ekmek olmaması beni çok zorluyor. sabahları 2 -3 lokma ekmek yesem cevizide biraz azaltsam olmazmıki
kızlar yazıyorum yazıyorumg itmiyor deli olcma yaaa
bu yazıdkalrım gelir umarım bend e regli olmadım geciktirici içtim bol yedim ve sonuç 71.5
ama regli olayım giderr
sweet süpersin yaa ne gzüel bilgiler veiryorsun
bende bişiy sormak istiyorum cevizi çok yiyemem bende 3-4 tane yeter mi ?
birde ben sabah 8 de kahvaltı yapıyorum ama 2.5 ögün gibi yapmak istiyorum olur dimi
8 de kahvaltı 1 de ara ögün gibi ayran öglen 2-3 gibide yemek yesem ama ozmanda çok az oluyor akşam evde yesme geç oluyor 7 filan oluyor gerçi sebze yemegi ve yogurt yiyorum bişiy olmaz sanırım.... ha brid esoguk sıkın zeytin ya nedir ? tariş alıyorum ben o olmaz dimi..
çikolata başlamışsın süperisn cnm , zeytini ben yerim ekmeksiz...
elif abla sneind ekilon artmış
mustangcım kolay gelsin misafirler var mış , her görümce diyince öcü gibi geliyor ama bende severim görümcemi
etliye sütlüye kaırşmaz:))
aben abla ve bijoo tatilde snaırım iyi tatiller kızlar....
bu yazdıklarım gelir inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?