Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm müstakbel kardeş takımcımmmm öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun
Karatay hocammmmmm senmisin yoksa :)
Anammmm herkesin sorusuna bir yanıt vermiş bravoooo valla arkadaşım..

Şimdiii fazla vaktim yok hemen aklımdakini yazayım müstakbel olmaktan çıkalım şu işi resmiyete dökelim iki bayram arası olmaz ama bizimki olsun :)) birimiz paylaşıma sunalım bunu püsküütüm bizi eversin...

Cevaplar içinde teşekkürler..tekrar döneceğim yanıtlamak ve diğer arkadaşların yorumlarına bakmak için....

Est karatay hocamın tırnağı olsam keşke rica ederim bitanem bilgi paylaşınca güzel değilmi evet haklısın ben hemen taşıyayım paylaşıma püsküütüm nikahımızı kıysın :123::124:

Sweet canım çok tşkler üşenmeden cevaplamışsın hep ama kafam karıştı ben 2 aydır omega kullanıyor aebenim sabah aç karnına dediği için öyle içiyorum hep nasıl en faydalıysa öle kullanmak isterim tabi

rica ederim bitanemm Canan hoca tok karnına ve akşam öğününden sonra alınmasını tavsiye ediyor cnmm

http://cloudpage.co/Omega3veAntioksidan bu linkten de inceleyebilirsin

Canım çok teşekkür ederim cevaplar için... Ben kitabın tamamını hala okuyamadığm için bu ayrıntıları atladım sanırım, o zaman ayran ve yoğurt yiyip içmemizde sorun yoksa güzel, çünkü ben bugün uzun açlıklara dayanmakta zorlandım açıkçası....

rica ederim bitanemmm yoğurttan ziyade ayran içebilirsin cnmm şayet acıkıyorsan kahvaltını eksik yemişsindir kahvaltına şimdi baktım yumurtanın yanında bir miktar tereyağı veya zeytinyağı tüketmelisin ayrıca domates salatalık da bol zeytinyağlı olmalı sakın zeytinyağından korkma tabii soğuk sıkım zeytinyağı olmalı yağ yakmak için ve besinlerdeki vitaminleri alabilmemiz için yağ şart zeytini de 20 ye kadar tüketebilirsin g.i si 0 olan tek meyve çünkü ilk zamanlar gün kurusu kayısı eklersen veya kuru erik bunlar tatlı krizlerini önler veya g.i si düşük 1 porsiyon meyve tüketebilirsin yalnız meyve konusunda uyarmalıyım meyve kilo vermeyi kahvaltıda bile yense yavaşlatıyor cnm birazda yeşillik eklersen inan bana acıkmazsın

Yazını kopyalayıp notlarıma yapıştırdım, dikkat edicem bunlara... Bugün biraz bulgur pilavını kaçırdım sanırım 3 kaşık olduğunı bilmiyordum. Yavaş yavaş oturacaktır inşallah.. Kitabı da tamamlamam lazım tabii... Çok tşkler

zamanla süper menüler oluşturacaksın cnmmm ilk başlarda aşırı sıkma kendini şekeri ekmeği kestinmi zaten müthiş bir incelme oluyor rica ederim

sweetdimple öncelikle hoş geldin. paylaşımların harika . bence hemen bu nikahın kıyılması lazım. ara öğünde yoğurt yenebileceğini bilmiyodum bu iyi oldu ara öğün ve sabah ekmek olmaması beni çok zorluyor. sabahları 2 -3 lokma ekmek yesem cevizide biraz azaltsam olmazmıki

Günaydın şekerler
Bugun temizlik yemek yapımı akşama görümcem geliyor Samsun'dan bende kalacaklar 2-3 gün görümce dedimse gerilmeyin yahu ))))) ablam gibidir hele 2 yeğenim var kız genç kız tabi dünya tatlıları gerçekten çok mutluyum çok özlemiştim onları

Dün ki diyetim iyi geçti diyebilirim bi kaç Bayram şekeri kaçırdım sadece ama toplandım sayılır ))
1 haftaya kadar Mersin'e gidicem az daha incelim demi ))

kızlar yazıyorum yazıyorumg itmiyor deli olcma yaaa

bu yazıdkalrım gelir umarım bend e regli olmadım geciktirici içtim bol yedim ve sonuç 71.5
ama regli olayım giderr

sweet süpersin yaa ne gzüel bilgiler veiryorsun
bende bişiy sormak istiyorum cevizi çok yiyemem bende 3-4 tane yeter mi ?
birde ben sabah 8 de kahvaltı yapıyorum ama 2.5 ögün gibi yapmak istiyorum olur dimi
8 de kahvaltı 1 de ara ögün gibi ayran öglen 2-3 gibide yemek yesem ama ozmanda çok az oluyor akşam evde yesme geç oluyor 7 filan oluyor gerçi sebze yemegi ve yogurt yiyorum bişiy olmaz sanırım.... ha brid esoguk sıkın zeytin ya nedir ? tariş alıyorum ben o olmaz dimi..

çikolata başlamışsın süperisn cnm , zeytini ben yerim ekmeksiz...

elif abla sneind ekilon artmış

mustangcım kolay gelsin misafirler var mış , her görümce diyince öcü gibi geliyor ama bende severim görümcemi
etliye sütlüye kaırşmaz:))

aben abla ve bijoo tatilde snaırım iyi tatiller kızlar....

bu yazdıklarım gelir inşşş

Slm fıstıklarrrr güzel bir gün olsun hepimiz için

hoşbuldum mersacımmm başvurumuzu yaptık nikah memurumuzu bekliyoruz kuzum ekmek hiç yememelisin mersacım cevizi 1 çay bardağından az yememelisiniz illaki ceviz şart değil kavrulmamış çiğ fındık badem veya yer fıstığı da olabilir ben cevizi tercih ediyorum her sabah fındık kırmaya üşeniyorum açıkçası 7 adet veciz tam bir çay bardağı yapıyor bitanem karatayı kendi koşullarına göre belirleyeceksin mesela düşünelim 8 de kahvaltı yaptığını 1 de acıksan bile 1 saat leptin mevcut yağlarından yakacak süper değilmi zaten acıktığın an yemelisin benim kahvaltım 10 da bitiyor bazen hepsini bitiremiyorum bile 3 veya 3,5 gibi biraz açlık belirtileri başlıyor hemen 1 bardak kefir veya elmalı tarçınlı 1 kase yoğurt tüketiyorum hem spor öncesi iyi oluyor 7-7,5 gibi de akşam yemeğmi yiyorum 2,5 öğün yapmış oluyorum sen 3 öğün de yapabilirsin

kahvaltını inceleyince kayısı miktarı fazla bitanemm 3 adeti geçmemeye çalış zeytinlerini bol zeytinyağında tüket yeşillik taze bibderde ekleyebilirsin
bir parça tereyağıda ekleyebilirsin cnm zeytin çokmu tuzlu acaba :44: ben kendim yaptığım için çerez gibi tüketiyorum

sana bir öneri bir süre sonra haşlanmış yumurtadan sıkılacaksın 2 yumurtalı omletler yapıp marulla dürüm yapabilriisn süper oluyor tavsiye ederim ama ekmek lütfen yememeye çalış en azından 1 hafta kaçamaksız dene

masumcummm çiğ kuruyemişten pintilik yapmayacağız tatlım 1 çay bardağı tüketmelisin ama yarısını kahvaltıda yarısını da öğleyin yoğurtla birlikte tüketebilirsin erken kahvaltı yaptığın için 2,5 hatta alışana dek 3 öğün bile yapabilirisn cnmm

soğuk sıkım zeytinyağı nı bulmak biraz zor bulabildiğimiz derecede artık biz egeli olduğumuz için şanslıyız ayvalıktan getirtiyorum ben cnm

http://karataydiyeti.info/diyetler/zeytinyagi-sizma.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…