Günaydın şekerler
Bugun temizlik yemek yapımı akşama görümcem geliyor Samsun'dan bende kalacaklar 2-3 gün görümce dedimse gerilmeyin yahu ))))) ablam gibidir hele 2 yeğenim var kız genç kız tabi dünya tatlıları gerçekten çok mutluyum çok özlemiştim onları
Dün ki diyetim iyi geçti diyebilirim bi kaç Bayram şekeri kaçırdım sadece ama toplandım sayılır ))
1 haftaya kadar Mersin'e gidicem az daha incelim demi ))
Slm fıstıklarrrrgüzel bir gün olsun hepimiz için
hoşbuldum mersacımmm başvurumuzu yaptık nikah memurumuzu bekliyoruz kuzumekmek hiç yememelisin mersacım cevizi 1 çay bardağından az yememelisiniz illaki ceviz şart değil kavrulmamış çiğ fındık badem veya yer fıstığı da olabilir ben cevizi tercih ediyorum her sabah fındık kırmaya üşeniyorum açıkçası 7 adet veciz tam bir çay bardağı yapıyor bitanem karatayı kendi koşullarına göre belirleyeceksin mesela düşünelim 8 de kahvaltı yaptığını 1 de acıksan bile 1 saat leptin mevcut yağlarından yakacak süper değilmi zaten acıktığın an yemelisin benim kahvaltım 10 da bitiyor bazen hepsini bitiremiyorum bile 3 veya 3,5 gibi biraz açlık belirtileri başlıyor hemen 1 bardak kefir veya elmalı tarçınlı 1 kase yoğurt tüketiyorum hem spor öncesi iyi oluyor 7-7,5 gibi de akşam yemeğmi yiyorum 2,5 öğün yapmış oluyorum sen 3 öğün de yapabilirsin
kahvaltını inceleyince kayısı miktarı fazla bitanemm 3 adeti geçmemeye çalış zeytinlerini bol zeytinyağında tüket yeşillik taze bibderde ekleyebilirsin
bir parça tereyağıda ekleyebilirsin cnm zeytin çokmu tuzlu acaba :44: ben kendim yaptığım için çerez gibi tüketiyorum
sana bir öneri bir süre sonra haşlanmış yumurtadan sıkılacaksın 2 yumurtalı omletler yapıp marulla dürüm yapabilriisn süper oluyor tavsiye ederim ama ekmek lütfen yememeye çalış en azından 1 hafta kaçamaksız dene
40:
yine gitti yazdıklarım
sweet 8 de kahvaltı yaptıgımda nasıl ayarlıycam beslenme saatleirmi ?
kahvaltı :8
öglen :1 de ayran içsem 3-5 cevzi ile 4-5 arası yemek yesem çok mu az olur ?
selamlar
hayirli cumalar
biz tasindik yerlestik mustayiz
zor da olsa yeni hayatimiza basladik
bugun baslamia olayim.diyete dedim araniza geleyim bi baktim karataya baslamissiniz
ben hep basliyorum karataya 5 kilo sonra bi buhran geliyo ama bu defa yapacam insallah
malzemeleri alayim yarin burdan karatayla bismillah diyeyim insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masumum onlar az olur canım. Ara öğün yapmıyoruz dolayısıyla doya doya yemen lazım..
Kallisim çiğ köfteye izin vardı ama sweet daha iyi bilir miktar ve zamanını...
Mustangım senin de misafirin bitmio kız :)
Bugün daha rahat geçti iki öğün arası hiç acıkmadm ve resmen 5 saat arayla yedim
Spora da yarın başlıycam inşallah, hem sahne hem dersler hem bu işler bir arada zor oluyor valla..
Canım senin işin benim kaç haftadır yaşadığıma benziyor sorun bu siteden kaynaklanıyor sanırım...neyseki iki üç gündür yok bende..
Yaa arkadaşlar çiğ köfte ekmeksiz bir öğün yapacağım karataya başlamış oluyormuyum :) bulgur ya hani....
Kargomu yetiştirdim nihayet yüzüm güldü içime yine çalışma azmi geldi ...şimdi eve dönüyorum ama kıyafetimde kuru hiç bir nokta yok o derece.... akşama sizinkileri yorumlucam inşallah...
yine gitti yazdıklarım
sweet 8 de kahvaltı yaptıgımda nasıl ayarlıycam beslenme saatleirmi ?
kahvaltı :8
öglen :1 de ayran içsem 3-5 cevzi ile 4-5 arası yemek yesem çok mu az olur ?
selamlar
hayirli cumalar
biz tasindik yerlestik mustayiz
zor da olsa yeni hayatimiza basladik
bugun baslamia olayim.diyete dedim araniza geleyim bi baktim karataya baslamissiniz
ben hep basliyorum karataya 5 kilo sonra bi buhran geliyo ama bu defa yapacam insallah
malzemeleri alayim yarin burdan karatayla bismillah diyeyim insallah
Yok canım ekmekle sorunum yok ben alıştım çok çabuk ekmeksizliğe. Ekmek kaçamağım olmaz.. Zeytinlere çok demişsin ama zaten 1 tane yiyebildm ben ekmeksz zeytin yiyemedim ya, hatta yazdık sana ne yapayım yiyemiyorm dedim ama görmedn sanırım... Yumurtadan sıkılırsam menemen filan yapar yerim ya da senin gibi tereyağına kırar bol yeşillikle tüketirim. Kayısılar çok ufaktı bir de o koca koca gün kurularından değilerdi yani ama tamam daha az yerim
Eki Görüntüle 1205673
Yoğurt, bol zeytinyağlı salata ve cevizli, barbunya[/QUO
Harikaaa afiyet olsun
İyi akşamlar fıstıklarrrnikahımız tescillenmiş resmen kardeş olduk
ilk gününün güzel geçmesine sevindim cnmmm acıkmamışsındaçiğ köfte sağlıklı bir etten yapıldıysa skaıncası yok karatayda serbest içli köfte (haşlama) yumurtalı köfte yapabilirisiniz evet karatayda doyana dek yemek yenecek ne eksik fazla
en azından yarım saat yapabilirsen süper olur cnmm
wowww harika bir menüüüü
gönül rahatlığıyla yiyebilirsin cnmm
8 kahvaltı 13,00 öğle yemeği akşam en geç 7 veya 7,30 da yemelisin cnmm öğlen acıkmamışsan ayran içebilirsin cnmm fakat 4,5 arası yemek yersen akşam yersen akşam yemeğin gecikirbence saat 1 de meyveli tarçınlı yoğurt veya tavuklu salata yiyebilirsin salatanın binbir çeşidini yapabilirsin gerçi çalışıyorsun sanırım ama olsun evde hazırlayıp götürebilirsin çalışan çoğu arkadaşımız öyle yapıyor
yeni evinide gül güle oturun cnmm yeni bir çevre yeni bir başlangıç umarım çabuk alışırsın
tatlım ben zeytin çok demedimki:44::44: kuru kayısı sayısı fazla demiştim kuru kayısıyı ben alışma dönemlerimde 2 ay kadar tükettim her kahvaltımda hatta pazar günleri süt kaymağıyla birlikte yedim en büyük zevkimdi fakat farkettimki kuru kayısıyı azltınca kilo vermem hızlandı alışma dönemini geçirince
sende öyle yaparsın cnmm fakat tatlı krizlerini önlüyor bu bir gerçek bitanem ne tür zeytin seviyorsan ondan al ben sele zeytini yapıyorum kendim ve çok seviyorum mümkün olduğunca ev yapımı bulabilirsen süper olur ve az tuzlu olması gerekli
bu arada yemeklerinizde kaya tuzu kullanın ayrıca pişirme yöntemleride karatayla tamamen değişiyor bildiğimiz klasik yeme pişirme yok yemekler az sulu ve kısık ateşte pişmeli tuzunu sonradan eklemelisiniz yağ soğan kavurma yok herşey çiğden pişecek maksat kavurma esnasında yağı trans yağa dönüştürmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?