Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mehalim oldumu şimdi bende ayin 7 sinde istanbula gidiyorum ama zamanimiz denk gelirse muhakkak görüşelim:))

Selamlarrrrrr....çikolatam tabağın süper görünüyor akşamda mustangım koymuştu ama ördek kaçmış sanırım tabaktan...

Siparişim var arkadaşlar aylardır ilk kez biraz moralimi düzeltti.. bugün kargoya yetiltirmem gerek...ben hala başlamadım karataya ama su içtiğim için ve hava sıcak dengesizlik yapmıyorum güzel ve az yiyorum...yarın kısmetse başlıyorum bende...
Bana kalırsa resim eklemek iyi gelecek bize... ben beğeniyorum yani..

İşime döneyim kargoyu kaçırmıyım akşam rapor vericem inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım ekmekle sorunum yok ben alıştım çok çabuk ekmeksizliğe. Ekmek kaçamağım olmaz.. Zeytinlere çok demişsin ama zaten 1 tane yiyebildm ben ekmeksz zeytin yiyemedim ya, hatta yazdık sana ne yapayım yiyemiyorm dedim ama görmedn sanırım... Yumurtadan sıkılırsam menemen filan yapar yerim ya da senin gibi tereyağına kırar bol yeşillikle tüketirim. Kayısılar çok ufaktı bir de o koca koca gün kurularından değilerdi yani ama tamam daha az yerim

Mersam az olmuş canım o yemek sanki, bana mı öyle geldi? Afiyet olsun ...

Kallisim tamam bundan sonra foto çekip koyuyoruz hadi sen de katıl aramıza sultanım :)

Masumum zeytin çok da iyi bir zeytin değildi belki gidip ekmeksz yiyebileceğm bir zeytn çeşidi alayım kendime en iyisi :)

selamlar
hayirli cumalar
biz tasindik yerlestik mustayiz
zor da olsa yeni hayatimiza basladik
bugun baslamia olayim.diyete dedim araniza geleyim bi baktim karataya baslamissiniz
ben hep basliyorum karataya 5 kilo sonra bi buhran geliyo ama bu defa yapacam insallah
malzemeleri alayim yarin burdan karatayla bismillah diyeyim insallah

yine gitti yazdıklarım

sweet 8 de kahvaltı yaptıgımda nasıl ayarlıycam beslenme saatleirmi ?
kahvaltı :8
öglen :1 de ayran içsem 3-5 cevzi ile 4-5 arası yemek yesem çok mu az olur ?

yine gitti yazdıklarım

Canım senin işin benim kaç haftadır yaşadığıma benziyor sorun bu siteden kaynaklanıyor sanırım...neyseki iki üç gündür yok bende..

Yaa arkadaşlar çiğ köfte ekmeksiz bir öğün yapacağım karataya başlamış oluyormuyum :) bulgur ya hani....

Kargomu yetiştirdim nihayet yüzüm güldü içime yine çalışma azmi geldi ...şimdi eve dönüyorum ama kıyafetimde kuru hiç bir nokta yok o derece.... akşama sizinkileri yorumlucam inşallah...

Aydasu canım hoşgeldin hayırlı olsun yeni evin yeni şehrin güzel günler geçir inşallah ...

Hadi bakalım seni de bekliyoruz artık sık sık beraberce başarıcaz bu sefer

Masumum onlar az olur canım. Ara öğün yapmıyoruz dolayısıyla doya doya yemen lazım..

Kallisim çiğ köfteye izin vardı ama sweet daha iyi bilir miktar ve zamanını...

Mustangım senin de misafirin bitmio kız :)

Bugün daha rahat geçti iki öğün arası hiç acıkmadm ve resmen 5 saat arayla yedim

İyi akşamlar fıstıklarrr nikahımız tescillenmiş resmen kardeş olduk

ilk gününün güzel geçmesine sevindim cnmmm acıkmamışsında çiğ köfte sağlıklı bir etten yapıldıysa skaıncası yok karatayda serbest içli köfte (haşlama) yumurtalı köfte yapabilirisiniz evet karatayda doyana dek yemek yenecek ne eksik fazla

Spora da yarın başlıycam inşallah, hem sahne hem dersler hem bu işler bir arada zor oluyor valla..

en azından yarım saat yapabilirsen süper olur cnmm

Eki Görüntüle 1205673

Yoğurt, bol zeytinyağlı salata ve cevizli, barbunya

wowww harika bir menüüüü

gönül rahatlığıyla yiyebilirsin cnmm

yine gitti yazdıklarım

8 kahvaltı 13,00 öğle yemeği akşam en geç 7 veya 7,30 da yemelisin cnmm öğlen acıkmamışsan ayran içebilirsin cnmm fakat 4,5 arası yemek yersen akşam yersen akşam yemeğin gecikir bence saat 1 de meyveli tarçınlı yoğurt veya tavuklu salata yiyebilirsin salatanın binbir çeşidini yapabilirsin gerçi çalışıyorsun sanırım ama olsun evde hazırlayıp götürebilirsin çalışan çoğu arkadaşımız öyle yapıyor

yeni evinide gül güle oturun cnmm yeni bir çevre yeni bir başlangıç umarım çabuk alışırsın

tatlım ben zeytin çok demedimki:44::44: kuru kayısı sayısı fazla demiştim kuru kayısıyı ben alışma dönemlerimde 2 ay kadar tükettim her kahvaltımda hatta pazar günleri süt kaymağıyla birlikte yedim en büyük zevkimdi fakat farkettimki kuru kayısıyı azltınca kilo vermem hızlandı alışma dönemini geçirince
sende öyle yaparsın cnmm fakat tatlı krizlerini önlüyor bu bir gerçek bitanem ne tür zeytin seviyorsan ondan al ben sele zeytini yapıyorum kendim ve çok seviyorum mümkün olduğunca ev yapımı bulabilirsen süper olur ve az tuzlu olması gerekli

bu arada yemeklerinizde kaya tuzu kullanın ayrıca pişirme yöntemleride karatayla tamamen değişiyor bildiğimiz klasik yeme pişirme yok yemekler az sulu ve kısık ateşte pişmeli tuzunu sonradan eklemelisiniz yağ soğan kavurma yok herşey çiğden pişecek maksat kavurma esnasında yağı trans yağa dönüştürmemek

Canım cevapların için çok çok tşk ediyorum hiç üşenmeden yazıyorsun hepimize, sağol

Merhaba kizlar nasilsiniz .
Ben henuz eve donmedim . Diyetde yok yani . Cok abartmiyorum yani .

Hepinizi boyle motive gormek ne guzellll :)))

6. Takimla kardes olmusuz cok sevindim .

Gorusmek uzere opuldunuz :)))

Cukulam afiyet olsun , cok renkli bir tabak olmus :)) tabi mehalimin lo da ordegi kadar ilmasada hahaha .

Kalisim siparisler alinmis ne guZel , devami daha cok gelir insallah .

Swetcim cok yararli bilgiler olmus, karatay konusunda tesekkurler.

Çikolatam bu işte aldı başını gidiyor ))) süpersin valla .
Bende koşturuyorum ne olsun işte kızlar
Çok birebir karataya uyamıyorum şu anda ama dikkat ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…