Yalnız ben zeytini asla ekmeksiz yiyemiyorum, değil 20 tane 2 tane bile ekmksz yesem midem bulanıyor.. Napıcam sweet?? Yetiş bacımm :))
Günaydın şekerler
Bugun temizlik yemek yapımı akşama görümcem geliyor Samsun'dan bende kalacaklar 2-3 gün görümce dedimse gerilmeyin yahu ))))) ablam gibidir hele 2 yeğenim var kız genç kız tabi dünya tatlıları gerçekten çok mutluyum çok özlemiştim onları
Dün ki diyetim iyi geçti diyebilirim bi kaç Bayram şekeri kaçırdım sadece ama toplandım sayılır ))
1 haftaya kadar Mersin'e gidicem az daha incelim demi ))
Mustangım görünüşü iştah kabartıyor bu tabak bir harika dostummmmm..İşte benim yemeğim kallisim sulu köfte ve salata karışımı ))
Günaydın millet bayram bitti. Ve ben ofisteyim. Hiç çalismak istemuyorum. Bende karataya niyetlendim ama sabah ekmek olmaması beni çok yoruyor midem bulaniyor. Bende bu gün yarim dilim kepek ekmek 1 yumurta 2 ceviz birazda peynir yedim.
Aebenim çok sağol canım benim..amin inşallah devamı gelir okul başlayana dek çünkü yurt parası toplu veriliyor ya onu düşünüyorum...allah yardım edecektir inşallah...Kalisim siparisler alinmis ne guZel , devami daha cok gelir insallah .
Swetcim cok yararli bilgiler olmus, karatay konusunda tesekkurler.
Hepinizi boyle motive gormek ne guzellll :)))
6. Takimla kardes olmusuz cok sevindim .
Gorusmek uzere opuldunuz :)))
selamlar
hayirli cumalar
biz tasindik yerlestik mustayiz
zor da olsa yeni hayatimiza basladik
bugun baslamia olayim.diyete dedim araniza geleyim bi baktim karataya baslamissiniz
ben hep basliyorum karataya 5 kilo sonra bi buhran geliyo ama bu defa yapacam insallah
malzemeleri alayim yarin burdan karatayla bismillah diyeyim insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cukulam afiyet olsun , cok renkli bir tabak olmus :)) tabi mehalimin lo da ordegi kadar ilmasada hahaha .
Kalisim siparisler alinmis ne guZel , devami daha cok gelir insallah .
Swetcim cok yararli bilgiler olmus, karatay konusunda tesekkurler.
Çikolatam bu işte aldı başını gidiyor ))) süpersin valla .
Bende koşturuyorum ne olsun işte kızlar
Çok birebir karataya uyamıyorum şu anda ama dikkat ediyorum .
Yahu niye böyleki ....bende midem kötü olsun hemen zeytin atarım ağzıma çok iyi gelir..
Zeytin en güzel meyve demiş canan teyzem..bende severim zaten bu fikri çok benşmsedim..
Çikolatam tüm tabaklarına hayranım canım süper gidiyorsun başı çekiyorsun diyebilirim..devam devam...
Evetttt koca bir mesaj daha boşa gitti...yaa uygulamadamı sorun var durduruldu diyor her yazdığım uçuyor..
Ben dün saat 4#5 gibi sadece yeşillikle çiğ köfte yedim sonra hiç acıkmadım...karataya başladım diye kendimi şartlandırdım..
Bu sabahta kesin başladım...akşam üç öğün fotosunu birden ekliyeceğim ..
Beş gündür sabah ve akşam olmak üzere birer saat bisiklet turum devam ediyor..geceleri hele süper oluyor 11 veya 12 gibi çıkıyoruz..mahallede beslediğim sokak köpeklerinin eşliğinde :) eve döndüğğmde her yanımdan ter akıyor ama bir yandanda mutlu oluyorum...bu düzeni korusam süper olacak..
kallisim çiğ köfte ,içli köfte ve mercimekli köfte filan hep serbesttttttttttsence de muhteşem değil mi
Peki ne kadar serbest mesela 1 tabak yiyebilirmiyiz yaninda salatayla
Çikolatam harikasin karabuğday ne esmer bulgurmu pilavmı yaptin
Canom şeyda coşkundan öğrendik ya bu karabuğdayı, asıl adı greçka... Çok tok tutuyor bu karışım tavsiye ederim... Esmer bulgur değil, karabuğday. (Reis markasının var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?