Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yalnız ben zeytini asla ekmeksiz yiyemiyorum, değil 20 tane 2 tane bile ekmksz yesem midem bulanıyor.. Napıcam sweet?? Yetiş bacımm :))

Yahu niye böyleki ....bende midem kötü olsun hemen zeytin atarım ağzıma çok iyi gelir..
Zeytin en güzel meyve demiş canan teyzem..bende severim zaten bu fikri çok benşmsedim..

Yahu bayram bitmiş sene olmuş sen şeker yedşm diyorsun hayatım at şekerleri bir kenara gözün görmesin...
Misafirlerinle iyi vakit geçireceğin belli hadi kolay gelsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşte benim yemeğim kallisim sulu köfte ve salata karışımı ))
Mustangım görünüşü iştah kabartıyor bu tabak bir harika dostummmmm..
Ellerine sağlık ...pek beğendim...bak bunlar fikir oluyor işte suluköfte yapasım geldi...foto işinimsevdim..

Mersam benimde en korktuğum şeydi ceviz ağır gelir zaten bol yağ var midem bulanır ekmeksiz yapamam dedim ama yaotım bu sabah ilk kahvaltımı...şimdilik açlıkta yok mide bulantısıda yok...

Kalisim siparisler alinmis ne guZel , devami daha cok gelir insallah .

Swetcim cok yararli bilgiler olmus, karatay konusunda tesekkurler.
Aebenim çok sağol canım benim..amin inşallah devamı gelir okul başlayana dek çünkü yurt parası toplu veriliyor ya onu düşünüyorum...allah yardım edecektir inşallah...

tamam tamam kızlar size Dö la ördeğin tarifini vericem bir ara

Kallisim kaldırdım valla yoksa gelip gidip yiyecem

Kızlar bu arada kendime bir epilasyon makines alıcam bayadır kullandığım makina artık tırt oldu . Öneriniz var mı ?

Hepinizi boyle motive gormek ne guzellll :)))

6. Takimla kardes olmusuz cok sevindim .

Gorusmek uzere opuldunuz :)))

Evet aebenim motive yerinde şu an süper gidiyor...
Kardeşliğimiz onaylandı..aslında aylar önce sormuştum ben paylaşımda ama püssütün gözünden kaçtı neyse kısmet bugüneymiş her şerhte bir hayır varmış sweet bize yol gösterici oldu sebeple...
Bende mutluyum :))

Canım yeni hayatında sağlıklı huzurlu günler olsun inşallah

Bende istanbuldan eskişehire gelmemiz gerektiğinde çok zor günler atlattım kocayı bile boşamayı düşündüm :) ama alıştık on yılı devirdik ...
Karataydan çabuk bıkkınlık gelmemesi için bizimle daha çok takıl böylelikle hepimiz atlatabiliriz belki..

Evetttt koca bir mesaj daha boşa gitti...yaa uygulamadamı sorun var durduruldu diyor her yazdığım uçuyor..

Ben dün saat 4#5 gibi sadece yeşillikle çiğ köfte yedim sonra hiç acıkmadım...karataya başladım diye kendimi şartlandırdım..
Bu sabahta kesin başladım...akşam üç öğün fotosunu birden ekliyeceğim ..
Beş gündür sabah ve akşam olmak üzere birer saat bisiklet turum devam ediyor..geceleri hele süper oluyor 11 veya 12 gibi çıkıyoruz..mahallede beslediğim sokak köpeklerinin eşliğinde :) eve döndüğğmde her yanımdan ter akıyor ama bir yandanda mutlu oluyorum...bu düzeni korusam süper olacak..

Cukulam afiyet olsun , cok renkli bir tabak olmus :)) tabi mehalimin lo da ordegi kadar ilmasada hahaha .

Kalisim siparisler alinmis ne guZel , devami daha cok gelir insallah .

Swetcim cok yararli bilgiler olmus, karatay konusunda tesekkurler.

Çikolatam bu işte aldı başını gidiyor ))) süpersin valla .
Bende koşturuyorum ne olsun işte kızlar
Çok birebir karataya uyamıyorum şu anda ama dikkat ediyorum .

Yahu niye böyleki ....bende midem kötü olsun hemen zeytin atarım ağzıma çok iyi gelir..
Zeytin en güzel meyve demiş canan teyzem..bende severim zaten bu fikri çok benşmsedim..

Çikolatam tüm tabaklarına hayranım canım süper gidiyorsun başı çekiyorsun diyebilirim..devam devam...

ayyy kızlar sevindm beğenmenize... valla garip bi şekilde açlığm hiç yok, şuan çok iyi gidiyorum Allah bozmasın. gerçekten de açlığını alıomuş bu diyet..
kallisim bayıldığın tabakların kendisi mi yoksa içindekiler mi anlayamadım bu arada az tuzlu zeytin aldım ve ekmeksz yiyebildm cnm.

bu karatayla hepimiz çok kilo vercez, bak söylüyorum

kallisim çiğ köfte ,içli köfte ve mercimekli köfte filan hep serbestttttttttt sence de muhteşem değil mi

Peki ne kadar serbest mesela 1 tabak yiyebilirmiyiz yaninda salatayla

Mersam bildiğim kadarıyla bulgur günlük 3 kaşığı geçmicek, sweet de söylesin ama mesela ; 3 içliköfte veya 6-7 tane mercimekli köfte veya yine 6-7 tane çiğköfte olması lazım... Ama emin değilim yani malesef kitabı tamamen okuyamadm vaktim yok

O zaman bende aksam yemegi olarak esmer ulgurdan pilav üstüne yoğurt bide tavuklu salata yapip yiyim . 3 kaşik pilav ama. Yarinda karabugdaya bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…