Peki nasil pişiriyosunuz ve ne kadar yiyorsun
O zaman bende aksam yemegi olarak esmer ulgurdan pilav üstüne yoğurt bide tavuklu salata yapip yiyim . 3 kaşik pilav ama. Yarinda karabugdaya bakarim
Çok geçmiş olsun kallisim ya
Merhabalar arkadaşlar..
Hesaplarım uymadı bu gün...eşimin iş arkadaşlarının olduğu servis kaza yaptı ve eşimin arkadaşları kimisi ameliyatta kimisi yopun bakımda...o sırada dışarı çıkmıştık hesapta hem alışveriş yapıcaktım...neyse ...allah yardımcıları olsun gerisi boş..sağlıktan ötesi yok..
Ben sabah kahvaltımı eklicem öğlen acıkmadım ara öğün niyetiyle sadece bir kase yoğurt yedim..
Eşim hastaneye gidecekti yol üstünde durup sade döner atıştırdık bol salata ile...
Ne dengesiz bünyem varya geçen hafta lokma bişi canım istemiyordu açlık bile aklımda yoktu artık başım dönünce bişiler yiyordum bu haftada aç kurt gibi dalanıyorum gözüm dönüyor. Ben de anlamadım kendimi . )))
Off sıkıldım ya şu haftada bi geçeydi denize kavuşayımdım ))
Mersam bildiğim kadarıyla bulgur günlük 3 kaşığı geçmicek, sweet de söylesin ama mesela ; 3 içliköfte veya 6-7 tane mercimekli köfte veya yine 6-7 tane çiğköfte olması lazım... Ama emin değilim yani malesef kitabı tamamen okuyamadm vaktim yok
Peki ne kadar serbest mesela 1 tabak yiyebilirmiyiz yaninda salatayla
ayyy kızlar sevindm beğenmenize... valla garip bi şekilde açlığm hiç yok, şuan çok iyi gidiyorum Allah bozmasın. gerçekten de açlığını alıomuş bu diyet..
kallisim bayıldığın tabakların kendisi mi yoksa içindekiler mi anlayamadımbu arada az tuzlu zeytin aldım ve ekmeksz yiyebildm cnm.
bu karatayla hepimiz çok kilo vercez, bak söylüyorum
Evet aebenim motive yerinde şu an süper gidiyor...
Kardeşliğimiz onaylandı..aslında aylar önce sormuştum ben paylaşımda ama püssütün gözünden kaçtı neyse kısmet bugüneymiş her şerhte bir hayır varmış sweet bize yol gösterici oldu sebeple...
Bende mutluyum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam tamam kızlar size Dö la ördeğin tarifini vericem bir ara
Kallisim kaldırdım valla yoksa gelip gidip yiyecem
Kızlar bu arada kendime bir epilasyon makines alıcam bayadır kullandığım makina artık tırt oldu . Öneriniz var mı ?
Canım cevapların için çok çok tşk ediyorum hiç üşenmeden yazıyorsun hepimize, sağol
Sweet sen ne zaman başladın ne kadar kg kaybettin birazda kendi düzenini anlatsana..
Sonunda kahvaltımı ekleyebildim sanırım.
yok swetcim daha var regl olmama.
hgdn lilthcim bende bi uğrucam 6. takıma ama ne üşengecim ya
Günaydinnn bu da benim sabah kahvaltim ama 1 saat yüzdukten sonra:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?