Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne dengesiz bünyem varya geçen hafta lokma bişi canım istemiyordu açlık bile aklımda yoktu artık başım dönünce bişiler yiyordum bu haftada aç kurt gibi dalanıyorum gözüm dönüyor. Ben de anlamadım kendimi . )))
Off sıkıldım ya şu haftada bi geçeydi denize kavuşayımdım ))

Merhabalar arkadaşlar..
Hesaplarım uymadı bu gün...eşimin iş arkadaşlarının olduğu servis kaza yaptı ve eşimin arkadaşları kimisi ameliyatta kimisi yopun bakımda...o sırada dışarı çıkmıştık hesapta hem alışveriş yapıcaktım...neyse ...allah yardımcıları olsun gerisi boş..sağlıktan ötesi yok..
Ben sabah kahvaltımı eklicem öğlen acıkmadım ara öğün niyetiyle sadece bir kase yoğurt yedim..
Eşim hastaneye gidecekti yol üstünde durup sade döner atıştırdık bol salata ile...

Çok geçmiş olsun kallisim ya

Sağol canımıniçi..yapacak bir şey yok çok yaralı var allah yardımcıları olsun..çok diyorum ama kaç kişi bilmiyorum tabiki..

Benim bir sorunum var foto ekleyemiyorum son mesajımdan beri uğraşıyorum yüklenmedi...sonra denicem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar 7, mıntıkanın fıstıkları

Çok geçmiş olsun cnmcımmm :26::26: rabbim hepsine şifa versin inş aynen sağlıktan ötesi hikaye

reglmi olacaksın acaba cnmm:44:

evet bulgur pilav olursa 3 kaşığı geçmeyecek diğerleri doyana dek fakat ben bir hile yapıyorum salatayı önce bitiriyorum böylece midemde fazla yer kalmıyor

Peki ne kadar serbest mesela 1 tabak yiyebilirmiyiz yaninda salatayla

karatayda ölçü yok bitanem doyana dek birde bulgurun midede şişeceğini hesap etmek lazım

açlık hissetmemene çok sevindim cnmmm insnaın herşeyden önce gözü doyuyor ölçü yok gram yok afiyetolsun cnm zeytinini de almışsın

Eki Görüntüle 1206483

Karabuğday(3 kaşık)yoğurtlu ve tarçınlı
Tavuklu salata, z.yağlı

süperrrr bu greçkanın tadını sevemedim ben nedense

kesinlikle nasip bugüneymişşş est bitanemm kendi tecrübelerimi paylaşıyorum o kadar faydam oluyorsa ne mutlu

dö la ördek tarifi bekliyoruz

kaptın bu işi ohhh böyle kahvaltı yap 5 km koşmuş gibi metabolizma hızlansınnn daha ne olsunn

Canım cevapların için çok çok tşk ediyorum hiç üşenmeden yazıyorsun hepimize, sağol

rica ederim bitanemmm

Kızlar yazdiklarinizi okudum şimdide alinti yapilmiyor.
6. Takimdan lisbeth hoş geldin.
Mehalim giderken haber verde birlikte gidelim:))

Sonunda kahvaltımı ekleyebildim sanırım.

Eklentiler

• $1407014969304.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 45
İki yumurta...beyaz peynir azda tulum...20 zeytin ama 19 yedim birini düşürdüm yırtık yedi:)
Suyuma dikkat bardağım tam 500ml alıyor ve sadece limonlu su içiyorum..
Salata domates ve zeytinyağı ..üzerine ceviz....budur...

Çikolatam tabaktan kastım yediklerindi canım benim...yediklerin çok güzel gözüküyor...

Sweet sen ne zaman başladın ne kadar kg kaybettin birazda kendi düzenini anlatsana..

İyi pazarlarrr fıstıklarrrrgüzel bir pazar geçirmenizi dilerimmm

harikasınnn yeşil biber yeşillikte eklersen harika olur

Sweet sen ne zaman başladın ne kadar kg kaybettin birazda kendi düzenini anlatsana..

kallistecim ben geçen sene temmuzda 93 kilo idim kendi çanbalarımla 88 e düştüm sonrasında düzenli karataya başladım ve mayıs sonunda 65 e ulaştım
şu an 63 kiloyum şöyle yapayım uzun bir başarı hikayesi yazmıştım linkini vereyim bitanem

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721337 öncesi sonrası resimlerimi de görebilirsin cnm

Sonunda kahvaltımı ekleyebildim sanırım.

harika cnmmm yeşillikte ekleyebilirsin ne kadar renkli yersek o kadar sağlıklı oluyoruz

yok swetcim daha var regl olmama.

hgdn lilthcim bende bi uğrucam 6. takıma ama ne üşengecim ya

ödemmi var acaba o zaman fazla tuzlu yememeye çalış cnm

Şimdi gerçekleri açikliyorum şok şok😲
Kahvaltiya oturmadan önce yenen 1 kurukayisi 3-4 badem ve 3 kaşik meyveli yoğurt. Yumurtanin fazlasi midemi bulandiriyor o yüzden az . Salataya gelince tabağima ekledim ayrica 1 dilim peynir daha yedimmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…