Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sweetttttttttt okudum hikayeni muhteşemsin seninle gurur duydum resmen !!!! Ne kadar emek vermiş ne kadar uğraşmışsın Maşallah sana yahu :) tamamladığın halde bir de bize sık sık gelip yardım ediyorsun çok da iyi bir insan olduğunu hissettim çok sevdim seni , Allah gönlüne höre versin inşallah :)

Canim ya harikasinn . İnşallah bende tekrar bu başariyi yakalarim. Bende 102 kilodan 75 kiloya kadar düştüm 3 sene 3 aşağı beş yukari korudum kilomu ama 1 senedir yine 90 ı vurdum. Artik metabolizmam eskisi gibi hizli değil çok çalıştiğim için sporada fazla vakit ayiramiyorum ama olsun en azindan 80 i tekrar görecegim. Seni çokk tebrik ederim bize verdigin deztek içinde ayrica teşekkür ederim:)))

Oh valla ne güzel mesajlar okuyorum gördükçe içim açıldı. Misafirlerini bugun yolcu ettim valla 2-3 gündür rejim yalan oldu aşırı kaçırmadım tabi ama sıkıda dikkat etmedim yalan yok. Lakin yarın itibariyle devam toparlanma zamanı hem böyle paylaşımda canlanmışken bu sinerjıyı kaçırmamak gerek demi ama .
Çikulataaaammmmm sabah o tabaklardan bana da hazırla ne olurrrrr ))))) maşallah kız nasıl imreniyorum sana anlatamam bu resimli paylaşma işi bencede süper oldu aferim kız kallis ))))

Kızlar toparlanmaya başladık galiba çok şükür. Bende sabah yüzdüm akşamda 1 saat yürüdüm. Akşam yediklerimide yazim 3 kaşik yeşil mercimekli bulgur pilavi bol yoğurt az tavuk ve bamya. Yemegide 18.30 da yedim. Bu gun çok iyiydim hiç te acikmadim. Perşembeye kadar böyleyim inşallah perşembe istanbula gidip pazar dönecem tekrar devam. Olur ya cuma günü giremezsem kilomu aynı yazın bildirim varsa tabi.

Günaydın arkadaşlar..

Çikolatam maşallah sporda başladı hadi bakalım kolay gelsin ve sanırım sen bu beslenme biçimini sevdin ..
Karabuğdayı daha önce denemiştim ama bir kez yedikten sonra yemedim..
Yemeklerin çok güzel gözüküyor tebrik ederim..

Mersacım bir şey sorucam sabah yediğin meyveli yoğurt kendi yaptığınmı hazırmı..hazırsa kendine kötülük ediyorsun canım...onun yerine doyurucu bir şeyler dene..

Mustangım evet böyle güzel olduda ben ekleyemiyorum foto sanırım netimden kaynaklanan sorundan dolayı..ara ara denicem yinede..

Sweet seni içten tebrik ediyorum canım çok büyük bir başarı..okudum ama tekrar okuyacağım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dün yediklerimi çektim yollayamadım yine..

Sabah iki yumurta..peynir..bir avuç içi ceviz..bol zeytin..bol domates zeytinyağlı ve üzerine yine ceviz..şekersiz çay...limonlu su..

Öğlen acıkırım diye kabak graten hazırlamıştım sadece yumurtalı peynirli ama hiç acıkmadım bu yüzden yemedim..

Akşam saat 7 gibi yemek yedik ben hala acıkmamıştım..

Çok bol salata...iki dilim ızgara et...bol limonlu su..

Omega 3 kullanıyorum sanırım üç gün oldu..
Bisiklet turlarımız hiç ara vermeden devam ediyor her gün...

Bendende bu kadar...

Ohh daha ne olsun kallisim. Omegayada başlamışsın ne ala . Evet bende yeni açtım gözlerimi yataktan sesleniyorum size.
Hepimizi şöyle aynı eve koysalar ne güzel olurdu demi. Hayal ettimde bi an ))) çikolatam bizede o tabaklardan hazırlarda hehehe sonra birbirimizi dürterdik ))))

Bu da benim kahvaltım. Çikolatama imrendim ))) Eki Görüntüle 1207961

Vayyy ćok güzel o bardaktakini anlayamadim neskafemi. Benim ofiste kahvaltim yine kötu oldu. 1 yumurta yiyebildim midem almadi peynir zeytin ve ceviz yedim. Yaninda sebze yok.
Kizlar bişey soracam active serbestmi değilmi oda yasak demeyin sakinnnn. Ara öğün olarak onu yemeyi düşünüyorum çok acikirsam

Kalisim günaydin canim. Ne yazikki hazir yogurt. Ama kendimin yapma imkanim yok.

Breakfast timeeeeeee.....
Muz iki kişilik...domates iki kişilik....gökçede başladı benimle...evde ikimiz varız zaten...
Turşu ekledim bakakım çöp mide sabah sabah alacakmı..bugün biraz geç kalktık şimdi yemeğe oturduk...roka ekledim...roka kemiklerin oksijenini sağlarmış kızlar kuvvetlendirirmiş bir uzmandan duydum ..ayrıca gürültüye strese tahammül gücünü sağlarmış....ben çok severim...

Yemeğimi yiyip sizinkilere bakıyım...

Eklentiler

• $1407136599334.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 40
günaydınnn kızlarrrr

geçmişi okudum ama pes ettim kapanmadan bir kaç şey yazayım umarım yazdıklarım gelir
çikolatam süpersin maşallah çok güzel motive olmuşsun...
darısı bizlere olsunn

cuma günü eşimin bir ark trafik kazası yaptı antalyada eşi vefat etti 3.5 yaşındaki çocuk kaldı ((
çok canım sıkkındı hafta sonu...

bugünde kahvaltıda iki avuç badem ve süt içtim pek karatay olmadı ama neyse..

sweet cim cvp için teşekür ederim ama benim derdim akşam eve gittigimde yemek yememk
çünkü ,şten çık çocukları al eve git yemek ye derken saat oluyor 7:30-8 çok geç kalıyorum yani
benim amacım ögleni geç yiy,p başka bişiy yememek
çok sıkı kahvaltı etsemm öglen 1 kase yogurt yiyip akşamda 4-5 arası yemegimi yesme diye düşünüyorum

Kalisim günaydin canim. Ne yazikki hazir yogurt. Ama kendimin yapma imkanim yok.

Mersacım niçin kendin yapamıyorsunki...istediğin meyveyi geçir blenderdan koy yoğurdun içine misss...
Ayrıca üzgünüm ama activada yasak...işlenmiş hazır ürün yok kesinlikle..

Ben yoğurduda kendim yapmaya başladım...

Mersa sadece normal sade yoğutt ye yada ayran iç..

Mustangımın evet nescafe galiba o ama o da yasak :)

Canım başınız sağolsun..bayramlarda tatillerde yolları hiç sevmiyorum bu yüzden...allah kalanlarına sabır versin..

Yeriklerini zaten konuştuk sabah seninle o yüzden şimdi tekrar yazmıyım..

Evet başlarık bakalım tğm ailecek..
Sabah beşmi ne uyandım yatakta dönüp durdum sonra eşim gidince yırtık yanıma geldi..eşimden korkup o gidene dek gelmiyo... yumuşak yumuşak bi uyuduk kaç saat daha :)
Evet yaa bencede süper ötesi olurdu sadece bir ay offff süper olurdu valla..

günaydın ben geldim . tatilden sonra işbaşı yapmak zor gelsede hayat devam ediyor kaldığı yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…