İyi pazarlarrr fıstıklarrrrgüzel bir pazar geçirmenizi dilerimmm
harikasınnnyeşil biber yeşillikte eklersen harika olur
kallistecim ben geçen sene temmuzda 93 kilo idim kendi çanbalarımla 88 e düştüm sonrasında düzenli karataya başladım ve mayıs sonunda 65 e ulaştım
şu an 63 kiloyumşöyle yapayım uzun bir başarı hikayesi yazmıştım linkini vereyim bitanem
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721337öncesi sonrası resimlerimi de görebilirsin cnm
harika cnmmm yeşillikte ekleyebilirsin ne kadar renkli yersek o kadar sağlıklı oluyoruz
ödemmi var acaba o zaman fazla tuzlu yememeye çalış cnm
İyi pazarlarrr fıstıklarrrrgüzel bir pazar geçirmenizi dilerimmm
harikasınnnyeşil biber yeşillikte eklersen harika olur
kallistecim ben geçen sene temmuzda 93 kilo idim kendi çanbalarımla 88 e düştüm sonrasında düzenli karataya başladım ve mayıs sonunda 65 e ulaştım
şu an 63 kiloyumşöyle yapayım uzun bir başarı hikayesi yazmıştım linkini vereyim bitanem
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721337öncesi sonrası resimlerimi de görebilirsin cnm
harika cnmmm yeşillikte ekleyebilirsin ne kadar renkli yersek o kadar sağlıklı oluyoruz
ödemmi var acaba o zaman fazla tuzlu yememeye çalış cnm
Bu da benim kahvaltım. Çikolatama imrendim ))) Eki Görüntüle 1207961
Günaydın arkadaşlar..
Çikolatam maşallah sporda başladı hadi bakalım kolay gelsin ve sanırım sen bu beslenme biçimini sevdin ..
Karabuğdayı daha önce denemiştim ama bir kez yedikten sonra yemedim..
Yemeklerin çok güzel gözüküyor tebrik ederim..
Mersacım bir şey sorucam sabah yediğin meyveli yoğurt kendi yaptığınmı hazırmı..hazırsa kendine kötülük ediyorsun canım...onun yerine doyurucu bir şeyler dene..
Mustangım evet böyle güzel olduda ben ekleyemiyorum foto sanırım netimden kaynaklanan sorundan dolayı..ara ara denicem yinede..
Sweet seni içten tebrik ediyorum canım çok büyük bir başarı..okudum ama tekrar okuyacağım..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kalisim günaydin canim. Ne yazikki hazir yogurt. Ama kendimin yapma imkanim yok.
günaydınnn kızlarrrr
geçmişi okudum ama pes ettim kapanmadan bir kaç şey yazayım umarım yazdıklarım gelir
çikolatam süpersin maşallah çok güzel motive olmuşsun...
darısı bizlere olsunn
cuma günü eşimin bir ark trafik kazası yaptı antalyada eşi vefat etti 3.5 yaşındaki çocuk kaldı((
çok canım sıkkındı hafta sonu...
bugünde kahvaltıda iki avuç badem ve süt içtim pek karatay olmadı ama neyse..
sweet cim cvp için teşekür ederim ama benim derdim akşam eve gittigimde yemek yememk
çünkü ,şten çık çocukları al eve git yemek ye derken saat oluyor 7:30-8 çok geç kalıyorum yani
benim amacım ögleni geç yiy,p başka bişiy yememek
çok sıkı kahvaltı etsemm öglen 1 kase yogurt yiyip akşamda 4-5 arası yemegimi yesme diye düşünüyorum
Ohh daha ne olsun kallisim. Omegayada başlamışsın ne ala . Evet bende yeni açtım gözlerimi yataktan sesleniyorum size.
Hepimizi şöyle aynı eve koysalar ne güzel olurdu demi. Hayal ettimde bi an ))) çikolatam bizede o tabaklardan hazırlarda hehehe sonra birbirimizi dürterdik ))))
günaydın ben geldim . tatilden sonra işbaşı yapmak zor gelsede hayat devam ediyor kaldığı yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?