Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin cnm nasıl geçti tatill

hoşbuldum banucuğum . tatil güzel ve keyifli geçti . özellikle oğlumun için çok iyi oldu baya sosyalleşti kalabalık ortamda yeni yeni şeyler öğrendi :)

bu arada arkadaşın için çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin İNŞALLAH

senin tatil nasıl geçti

kısa ve özdü benim tatil cnm , hemeick geçiverdi..

Kallisim sultanım harika görünüyor bence... İşin sırrı öğün sonraları masadan doymuş olarak kalkmakta, yediğin herşey doğru sonuçta ... Devammmmmmm :)

Az yiyorsun mersam, sen yemeği hazırlamaya vakit ayıramıyorsun sanırım, doğru muyum?? Sporun harika

Aynen kallisim çok sevdim ben bu karatayı, tam bana göre. Çünkü karbonhidrat da seviyorum ben, dün akşam çiğ köfte yedim yeşillikle bol bol o kadar iyi geldi ki.. Diyet gibi değil yani. Tek olayım çok geç yattığm için geç saatte de yiyorum, buna nasıl düzenleme getircem bilmem...
Karabuğdayı şiddetle tavsiye ediyorum kallisim tok tutuyor !

Mustangım sen çık gel sana en kralından karatay hazırlamazsam ne olayım :)))) resimli daha rahat geldi bana daha hızlı oluyor ve takıma daha çok faydam oldu sanki

karpuz yasak sanırım ama tam bilmiyorum menülien çok süper duuryor çikolataa

Karpuz en sevdiğim ikinci meyve. Erik ve karpuza dayanamam ve sanırm karatay sabah bir meyve yememize izin veriyordu. Bu meyve karpuz değilse de :)))) kendimi böyle avutuyorm napiym...
Bu diyet bana çok iyi geldi masumum

hayırlı sabalar vede haftalar olsun inşallah ..

dün döndük .. sabahda çoçukları kurslarına bıraktık...sizinim yane

kısa bir rapor vereyim ...

ramazana 68 2 le başladım .
bayram sabahı 66.9 düm .. ilk kez ramazanda kilo almamış hatta vermişim
bayram ve tatil dönüşüde 2 kilo artım var .1 kilosu iner yarına . şükür çok badireli dönmemişim ...

Hepimizi aynı eve koysunlar ve hiçbir işimiz olmasın söz bütün sofraları ben hazırlarım :) zaten mutfağı çok seviyorum :)) ayyyy ne güzel olurdu , arada şarkı da patlatırımm hahahhahahah dürtmek yok ama hahahahha

Aebenim hoşgeldin canımm !

Süpersin bence büyük başarı kilo almamak.. En az vermek kdr başarılı

Nescafe deil be süt o sütttttttt ))))

Sütmü cidden...koyu gözüküyo rengi...bir daha bakınca suyunuda gördüm...su ne kadar içiyorsunuz kızlar ortalama...ben neyseki üç litreye fişan düşürdüm...o kahvaltı yanındaki beşyüz ml bardağı bi dikişte içiyom nası bir susuzluk varsa vücudumda heheeee...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1208052

Günaydın 7. Takım ahalisi
Canım çok karpuz çekti bugün, çay da yapmayınca bir dilim kestim(sanırm yasak ?)

Evet çikokolatım yassah ama biz daha başındayız düzenliycez demi deneye deneye..
Afiyet olsun ..tereyağını yiyemiyorum ben bir şey olmadan sadece omlet filan haparım dedim..sende var galiba tereyağı..

Yok kaşar peyniri o canım tereyağı ben hayatta boş boş yiyemem, ancak yumurta kırınca...

Hoşgeldin nazcım , hoşgeldin aebenim ..

ay ne güzel takım şen şakrak

çikolatam ben de vokal yaparım sana fena deildir sesim )))

oh herkesde enerjık maşallah
evet kallisim su şişesi o 2 lt anca buluyor içtiğim benim ..

kahvaltıdan sonra bi sızmışım yeni geldim kendime nescafe diye diye aklıma soktunuz bir bardak içtim valla

birde mide bulantısı olmasa o hazırladığım tabakdan yumurta ve peynirin yarısı ile cevizleri zor yedim ama tokum hala canım istemiyor bişi.

Naz hoşgeldin canım..tatil hep kısa değilmidir....

hoşbuldum kaliste evet tatiller hep kısa ama en çok 1 hafta hep oğlumla olduğum için mutluydum bugün ayrılmak çok zor geldi

kaşar yiyebiliyormuyuz dukand akızlar ?

birde bir arkadaşım sabah kahvaltısınd amuz ve süt yiyordu muzda serbest sanırım
ama glisemin endeksi yüksek diye biliyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…