Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 1207517

Günler sonra yürüyüş... Su içindeym !!!!
çukulam harikasın balım

Allah kavuştursun mehalim.

Kalişim süper menün olmuş bisiklet turunda harika gidiyor
bende soracaktım kızardan seninle diyete başlaya yokmu diye ...

kalişim sultanım eşinin arkakadaşları nasıl oldular .? geçmiş olsun :26:

Bu da benim kahvaltım. Çikolatama imrendim ))) Eki Görüntüle 1207961
aiyet olsun.... anacım ne güzel rengarenk tabaklarınız

mersam activia yı bende severim lakin % 10 şeker canım . kalişimin dedigi gibi iş yerinde küçük yodurtlardan yada ayran kulanabilirsin

banu çok üzüldüm
yollar kalabalık, dün antalyadan dönerken ankara yakınlarında nasıl bir yagmur anlatamam .. arabalar hep yol kenearına çekti bekledi..

günaydın ben geldim . tatilden sonra işbaşı yapmak zor gelsede hayat devam ediyor kaldığı yerden
günaydın nazlışım. güzel bir bayram geirmişsin.

Masum muza izin var ama sadece kahvaltıda tokluk ve enerji veriyor demiş hocamız öyle okudum...benim kahvaltı tabağımda var mesela kızımla ikimize bir muz doğradım üstüne ceviz..

Aebenim hoşgeldin canım...eşimin arkadaşları ve diğer kazazedeler iyi şükür dört araç ve on beş kişi yaralandı..hepsi eşimin servisinin sebebi ile aşırı hız yapıyor ve kırmızıya yakalanmıyayım diye basıyor önde son anda duranlarıda alıyor altına..çok ucuz atlattılar..şu an ssdece bir arkadaşımız var ağır ve üst üste ameliyat geçirdi..allah yardımcısı olsun...

Daha mesaj var ama ben dışarı çıkıcam...akşama bakarım artık..öpüyorumm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aebenim son aklıma geldi..aliş istanbulda ablasında ..eğer burda olsaydı başlardı oda..şimdi sadece ortanca var evde..bana arkadaş oluyor diyette süper oluyor...

kızlar alakasız olacak ama ... 18 ağustosta sınav var ve ben kafamı toparlayıp ders çalışamıorum... resmen canım hiç istemiyor, başına oturunca şeytan dürtüyor kalkıyorum... offf napıcam ben o kadar istedm uğraştm çalıştm kazandım şimdi böyle mi olcakkk!!

evet sadece sabahları yiyordu arkadaşımda neyse altarnatif olur
facedeki saglıklı yaşıyoruz sayfasının sahipleri bi kahvaltı edip 8-9 saat sonra akşam yiyorlarmış
çok güzel paylaşımd abuluyolar

bende daha yeni acıktım bi ayran içeyim ilerleyen saatlerde yemek yerim
sabahda tartılmam lazım:18::18:

Eki Görüntüle 1208052

Günaydın 7. Takım ahalisi
Canım çok karpuz çekti bugün, çay da yapmayınca bir dilim kestim(sanırm yasak ?)
afiyet olsun cukula .. canim ben işte bu yasaklardan yapamıyorum montide karatayda .. ben artık yasak tanımaz biriyim diyet adına kafama göre vede uzun soluklu yapmak istiyororum .....

hoşgeldin aben ablaaa,,

banum muzu süt yada kuru yemişle beraber tüketip gl endeksini aza indiriyor karatay hoca ..

ben çok fazla içemiorum ne yazıkki tatil boyuncada su ihtiyacımı sanırım karpuzdan karşıladım ama bugun zorda olsa içmeliyim artık .. reglde bitmek üzere bakalı .... mehalim tampon işi iyimiş . geçiktiri tüm hormanlarıı etkiliyor .tampon kafi geldi

afiyet olsun .
en azından kayıp yok onunla geçmiş olsun ....:26:
aslında sormak istediginde alişti gelince oda başlar .. farkli bir diyete başlamak ek bir şevkolrak görünmüştür hep gözüme

cukulam inşallah diyete tekrar adepte oldugun gibi dersede olursun ..
bana biraz müsade kızlar .. şu valizi boşalt ,,yıka ,yerleştir . sevmiyorum hiçç

foto ekleyemiyorum yazayım yedikleirmi az gelicek ama doydum :)

kahvaltı 08:30
1 kutu süt
2 avuç (40 adet ) badem
1 kayısı

ara 13:30
1 bardak ayran büyük bardaktı

16:30
taze fasulye
1 kase yogurt
8 zeytin

ne alaka zeytin demeyin canım çekti

çikolata bana nohut fazla geldi sanki ama bilemem tabi
karataya göre nasıldır, ben korkuyorum bakliyat yemekten

Olabilir canım ben de hatırlamıyorum bakayım. Yedim gerçi ama bidahakine azaltırm eğer sınırlıysa ama bakliyat serbestlerden onu biliyorum.

Bu arada senin yediklerin az canım evet :)

Benim çok canım sıkılıyor yine Kendimi motive edemiyorum yine Sabah öğle güzeldi az evel nevşehir simidi ile pekmez yedim Usamdım kendimden resmen . Diyetisyene mi gitsem . Akapuntura mı başlasam yine gerçekten bilmiyorum . Çok sıkılıyorum hep böyle dikkat dikkat. üstelik birde midem bulanıyor.sabitdiyetleri uygulayamıyorum :26:

mehalim üzülme kaçamagına , aslıda sen iyi gidiyordun yasaklı diyetlere neden gerek duydunki canım :44:
ben yapamıyoru artık listeli ve yasaklı diyet yapsamda 3 gün sonra kaçamak yapıyorum oda beni motivemi düşürüyor ..
canm diyetisyende caremi bilmiyorum bildigimiz şeyleri bize tekrar söylüyor, yapmak yine sana kalmış .. bence hiç moralinibozma kaçamak yatım diye

Aebenim yasaklı diyet değil aslında biliyorsun karbon la sorunum var benim karatayda protein ağırlıklı aslında yemem gereken şeyler ama işte proteini pek sevmiyorum bu nedenle bazen zor geliyor.
İşin aslı Karatay çok güzel açlık hissi yok karbondn uzak protein ağırlıklı
Ama bugun ben çok bunaldım neden bilmiyorum canım bişide istemiyor gözümün önünde çikolatalar dondurmalar pastalar dolanıyor yada böle ekmek arası sandviçler falan ekmeğe düşkün bile değilim oysa. Geçici biliyorum ama gerçekten sıkıldım normal kiloda normal biri olmak bu kadar mı zor yaaaa offfff offff dibteyim ))

evet haftalar sonra ilk menüm

sabah evden erken çıktım bişi yemedim ..
11 gibi kahvaltı ettim

omlet ,peynir
domates . salatalık
zeytin .

14..00
etli yeşil fasulye ..
çoban salata .
ayran .. 2 yaprak batırma ..

akşam açıkırsam bişiler atıştırırım

mehalim hepimizin zaman zaman içine girdigi diyet girdabındasın uzun sürmez üzülme

mesela benim karnım şu an tok ama gönlüm aç dedigin hamur iş yada kırıntılar olsa inan yok demem tok olsamda canım çekiyor yani
ama başarıcaz mehalim başka yolu yokk

selamlar
telefondan cok zorlaniyorum
ama menumu yazmamazlik etmeyim dedm
eve net baglaticam bu hafta o zaman daha rahat yazacam insallah

sabah
2 rafadan yumurta
1 cay bardagi ceviz
avuc ici kadar peynir
domates
15 zeytin

ogle
1 corba kasesi etli patlican yemegi
1 kase yogurt
1 tabak brokoli salatasi

aksam
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kiymali taze fasulye
1 kase yogurt
3 kasik bulgur pilavi

spor
bebek arabasiyla 1 saat tempolu alisveris yuruyusu )

su
3 litre

1 bardak yesil kahve

tami tamina 90 kiloyum
94 tum ole bole derken 4 kilo gitti
hedef eski kilom 59
hadi 60 olsun
bismillah

Mehalim noluyor. Salmak yok ipin ucunu daha mersine gelecen belki beni görecen. Sakin bak ben bi koptum verdiklerimi geri alip geldim.arada çok canin çekiyosa küçük kaçamak yap ama devam. Diyeti hiç bozmamış gibi devam ediyoeuz tamammı arkadaşim:))
Sahi ne zaman geliyosun mersinin neresinde kalacan. Olmadı forumda sana bir kahve bari ısmarlim ya bu 2. Gelişin benim bildiğim bir türlü görüşemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…