- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
çukulam harikasın balım
Oh valla ne güzel mesajlar okuyorum gördükçe içim açıldı. Misafirlerini bugun yolcu ettim valla 2-3 gündür rejim yalan oldu aşırı kaçırmadım tabi ama sıkıda dikkat etmedim yalan yok. Lakin yarın itibariyle devam toparlanma zamanı hem böyle paylaşımda canlanmışken bu sinerjıyı kaçırmamak gerek demi ama .
Çikulataaaammmmm sabah o tabaklardan bana da hazırla ne olurrrrr ))))) maşallah kız nasıl imreniyorum sana anlatamam bu resimli paylaşma işi bencede süper oldu aferim kız kallis ))))
Allah kavuştursun mehalim.
Kalişim süper menün olmuşBen dün yediklerimi çektim yollayamadım yine..
Sabah iki yumurta..peynir..bir avuç içi ceviz..bol zeytin..bol domates zeytinyağlı ve üzerine yine ceviz..şekersiz çay...limonlu su..
Öğlen acıkırım diye kabak graten hazırlamıştım sadece yumurtalı peynirli ama hiç acıkmadım bu yüzden yemedim..
Akşam saat 7 gibi yemek yedik ben hala acıkmamıştım..
Çok bol salata...iki dilim ızgara et...bol limonlu su..
Omega 3 kullanıyorum sanırım üç gün oldu..
Bisiklet turlarımız hiç ara vermeden devam ediyor her gün...
Bendende bu kadar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende soracaktım kızardan seninle diyete başlaya yokmu diye ...
kalişim sultanım eşinin arkakadaşları nasıl oldular .? geçmiş olsun :26:
aiyet olsun.... anacım ne güzel rengarenk tabaklarınızBu da benim kahvaltım. Çikolatama imrendim ))) Eki Görüntüle 1207961
mersam activia yı bende severim lakin % 10 şeker canım . kalişimin dedigi gibi iş yerinde küçük yodurtlardan yada ayran kulanabilirsinVayyy ćok güzel o bardaktakini anlayamadim neskafemi. Benim ofiste kahvaltim yine kötu oldu. 1 yumurta yiyebildim midem almadi peynir zeytin ve ceviz yedim. Yaninda sebze yok.
Kizlar bişey soracam active serbestmi değilmi oda yasak demeyin sakinnnn. Ara öğün olarak onu yemeyi düşünüyorum çok acikirsam
banu çok üzüldümgünaydınnn kızlarrrr
geçmişi okudum ama pes ettim kapanmadan bir kaç şey yazayım umarım yazdıklarım gelir
çikolatam süpersin maşallah çok güzel motive olmuşsun...
darısı bizlere olsunn
cuma günü eşimin bir ark trafik kazası yaptı antalyada eşi vefat etti 3.5 yaşındaki çocuk kaldı((
çok canım sıkkındı hafta sonu...
bugünde kahvaltıda iki avuç badem ve süt içtim pek karatay olmadı ama neyse..
sweet cim cvp için teşekür ederim ama benim derdim akşam eve gittigimde yemek yememk
çünkü ,şten çık çocukları al eve git yemek ye derken saat oluyor 7:30-8 çok geç kalıyorum yani
benim amacım ögleni geç yiy,p başka bişiy yememek
çok sıkı kahvaltı etsemm öglen 1 kase yogurt yiyip akşamda 4-5 arası yemegimi yesme diye düşünüyorum
yollar kalabalık, dün antalyadan dönerken ankara yakınlarında nasıl bir yagmur anlatamam .. arabalar hep yol kenearına çekti bekledi..
günaydın nazlışım. güzel bir bayram geirmişsin.günaydın ben geldim . tatilden sonra işbaşı yapmak zor gelsede hayat devam ediyor kaldığı yerden