Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım mustangım bu girdaba ben de çok düşerim. Yediysen yedin veya yemek istiyorsan ye, kendini daraltma. Bunu sık sık yapmadğn sürece kendine dert bile etme, napalım robot değiliz ki bazen olmadık şeyler yemek isteyebiliriz... Bişey daha dicem sana, karatay protein ağırlıklı değil ki be canım, karbonhidrat da var. İçliköfte, çiğköfte, cevizler bakliyatlar bunlar hep doyurucu şeyler.. Yahu ben dukan yaptım dukann! Sen dukan yap da proteini gör :)) vallahi karatayı ben yapıosam herkes yapar ve ben en son 5 de yedim bugün hala acıkmadm inanabiliyor musn !!! Üzme kendini anlık bozdun diye, devam et....

Çok iyi aydasu, çok beğendim menünü canım. Bak 4 kg gitmiş bile maşallah..

Öğlen bir kase cacık yedik kızımla..akşamda közlenmiş patlıcandan karnıyarık ve rokalı turşulu kısır...yemeklere yeni soluk geldi valla inşallah hepimize iyi olur..

Ne sorucam arkadaşlar tuz olarak ben aylarıdr himalaya kullanıyorum çokta memnunum...siz ne kullanıyorsunuz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407179383358.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 41

Kıss noldu böyle çok iyi açıldındı bir anda..
Ama bunalımlı halini zaten kavrıyorum facebook iletilerinle...aşmaya çalış ..iki gün yap bırak daha kötü oluyor böyle biliyorsun..

Aslında kahvaltı dışında normal geldş bana ama kahvaltını yapamama sebebin vardı..yarına düzeltebilirsen daha rahat edersin..

Başka bir konuda stresmi yaşıyorsun kafanımı takıyorsun..sebepsiz yere niçin bunalımlı gibi canın bir şey istemiyorki..
Geçen ay ben öyleydim ama benim şu sıra maddi sorunlarım var uykularımı bile bölüyor...bir şeye kafayı takmasam yaşantımı etkilemez..bende kendime göre yorum yaptım sana işte canım..
Aslında diyete çabuk adapte oldun sanki burdan bakınca kıpır kıpır gibisin yerinde duramıyor enerjik gibisin ..niçin etkiledi bu sınav zamanı seni...umarım çabuk atlatırsın bir şey kalmamış çünkü.

Canım hayırlı olsun beslenme şeklin..
Ben yediklerini çok beğendim canım afiyet olsun...çok güzel seçimler olmuş bizede örnek beslenme listesi hazır...

Canım kısmet olursa cuma akşamına çıkıcaz pazar günü eşim bizi bırakıp dönecek tügev mi tömermidir buna benzer bi yerdeymiş birdaha iyi öğrenim eşimden her sene geliriz mersine canım yakın old için . niyetimiz ev almak ordan inşallah kısmetse .
evet canım aynen öle . valla akşama kadar direndim ne bulduysam yedim şimdi yalan yok . peynir ekmek kıtmalı yumurta felan . zorladıkça daha köt oluyorum yarına allah kerim artık
Kıss noldu böyle çok iyi açıldındı bir anda..
Ama bunalımlı halini zaten kavrıyorum facebook iletilerinle...aşmaya çalış ..iki gün yap bırak daha kötü oluyor böyle biliyorsun..

.

ben buldum kallisim benim en çok siyasete kafam bozuluyor faceden çok sıkı bi tw takipçisiyim orda çok geriliyorum. bazen böyle dolu dolu küfürler yazmak geliyor bazı kaz kafalılara

Arkadaşlar yürüyüşümü yaptım tam 1 saat ama dışarda yürüdüğüm için foto yok

Açlık hissin yok ne hoş dimi çikolatım..ben zaten acıkmazdım ama banada öyle hoş geliyorki bu beslenmeyi çok sevdim..güzel ve çok miktarda yemekler var önce gözümüz doyuyor..

Çikolatım yürüyüşüne yazıyodum unuttum yaa..tebrik ederim günü kurtarmışsın...sporda kolay gelmeye haşladı valla bana kendimi diyete adapte edince..

Bende bugünkü yürüyüşümü ekliyim az sonrada bir saat bisiklet turu yapıcam yine...süper hissediyorum valla ne diyim kızlar...

Eklentiler

• $1407180769089.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 45
günaydın kızlarrr bu gün canım hiç kahvaltı istemiyor.akşam küçük bir suç işledim yarım bardak baillise içtim canım çok istedi .sanırım o yüzden 100 gram fazla çıktım. bide sizdede oldumu yağsız beslenmeye alışmış sanırım vücudum yağ yemeye başlayınca bağırsaklarım bozuldu aslında iyi oldu tuvalet sorunum çözüldü kendiliğinden. acıkınca yesem bişeyler olmazmıki . ben her gün kilomu yazimde cuma giremezsem aklınızda olsun. 89.600

Başka streslerim de var tabi bende stres biter mi.. Kronik yalnızlık hissi, çevrem eş dost bile dolu olsa yalnız hissediyorum ve bu bende kronikleşti... Fakat bunun ders çalışamamla ilgisi yok, bu başka bişey. Yaşımın getirmiş olduğu ders çalışmaktan uzaklaşma, geçmiş artık benden... Ama böyle gidersem kalırım yani olmaz....

Aynen öyle kallisim bak şuan yeni uyandım ve rsmen tokum, oysa dün akşam yemeği yemedim. Sadece spordan sonra yoğurt ve 4-5 adet ceviz ve 5-6tane çiğ badem yedim. Şuan tokum nasıl kahvaltı edicem bilmem. Açıkçası bu diyet işe yararsa yırttım çünkü diyet gibi değil hiç zorlanmıuorum....

Dışarda yürüdüm zevkli oldu kallisim ama saat akşam 9 dan evvel çıkılamıyor aşırı sıcak...
Ya zaten diyet ve spor birlikte gelişiyor, diyeti bırakınca spora da gitmiyorsun ki bu çok yanlış aslında...

Bende bugünkü yürüyüşümü ekliyim az sonrada bir saat bisiklet turu yapıcam yine...süper hissediyorum valla ne diyim kızlar...

Süpersin canımmmm birkaç aya süper olucaz :)

Olmazzzzzz mersam kahvaltıyı geç de olsa yapmak zorundasın. Şuan canın istemiyorsa bekle muhakkak acıkacaksın ama fazla da uzatma bence, kahvaltı ettiğnde uyanıyor vücut ve yağ yakmaya başlıyor unutma

Günaydın . Ne güzel karatay diyetine başlanmış . Bende bugün start verdim tekrar monti diyetine bu hafta tam anlamıyla yapamayacak olsamda bir yerden başlamam lazım haftasonu için memlekete gidicez erkek kardeşimin kınası için haftayada düğün allah kısmet ederse

günaydınnnn

nasılsınız kızlar valla bende akşam batırdım , şu ölen arkadaşın dükkanına gitik eşi çok fewna gelmiş orda öylee oturuyor
çocukda ortada kaldı ne bileyim ya allah düşmanıma vermeisn ölümde allahın emri tabide zamansız ölümde daha zor
çocuklar akşam anne dedikçe gözlerimden yaşlar süzüldü ya o çocuk napcak
okula gitcek, sünnet olcak , annesi yok hep yarım hep yarımm bunları düşünmekten mahvoldum gece boyu

neyse akşam yedim yedim sabah kalktım kahvalktıyıd amigdem almadı
çok geliyor bana sabah sabah iki yumurta filan ya birde ofistede yapmam ben kahvaltıyı ama karatay kahvaltısıda çok geldi
bu aralar yumurta çok kokuyor zaten apcam bilmiyorum, nasılda heves etmiştim karataya

gunaydinlar
ben dun facebooktaki saglikli yasiyoru sayfasini inceledim ve uc.ogun yemenin kilo verdirmeyecegini okudum
ben demek ki.ozumseyememisim kitabi
4 saat bisey yememek.lazim saniyorsum meger leptin 4 saatten sonra devreye giriyormus yani 6 saat bise yemezsek leptin 2 saat calismis oluyormus
ben gibi uc ogun yiyince kilo korunurmus cok lazim gibi
oyuzden bugun ins iki ogun yapicam

sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
20 zeytin zeytinyagli limonlu kekikli
yagini da ictim zeytinler bitince
bol peynir
domates salatalik
7 ceviz
2 gun kurusu kayisi
ve yesil kahve

mesela oyle kafamiza esince disimizi fircalayamazmisiz macunda seker oldugu icin leptin duruyormua insulin salgilaniyormus
hemen yemekten sonra ficaliycakmisiZ
acikcasi ben bu kadar detay bilmiyodum

Günaydın kızlarrrr

Kahvaltı genel bir sorun olmuş sanırım )) Benim decanım hiç istemiyorsabah sbah o kadar şeyi midem bulanıyor hep. Ben de bu sabah nesfit yedim .
Maşallah çikolatam döktürmüş yine.
Masum allah sabırlar versin canım . zor durum : (

ayyy allah sabır versin çokk üzüldüm. annesizlik çok zor helede çocuklar küçükse offf. allahım sabıe versin yardım etsin muhakkak bir düzene koymuştur rabbim. allah rahmet eylesin...

banada ofiste yemek çok zor oluyor kahvaltıyı dediğin gibi hava sıcak yumurta kokuyor ve ben hala kahvaltı yapamadımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…