Aebenim yasaklı diyet değil aslında biliyorsun karbon la sorunum var benim karatayda protein ağırlıklı aslında yemem gereken şeyler ama işte proteini pek sevmiyorum bu nedenle bazen zor geliyor.
İşin aslı Karatay çok güzel açlık hissi yok karbondn uzak protein ağırlıklı
Ama bugun ben çok bunaldım neden bilmiyorum canım bişide istemiyor gözümün önünde çikolatalar dondurmalar pastalar dolanıyor yada böle ekmek arası sandviçler falan ekmeğe düşkün bile değilim oysa. Geçici biliyorum ama gerçekten sıkıldım normal kiloda normal biri olmak bu kadar mı zor yaaaa offfff offff dibteyim ))
selamlar
telefondan cok zorlaniyorum
ama menumu yazmamazlik etmeyim dedm
eve net baglaticam bu hafta o zaman daha rahat yazacam insallah
sabah
2 rafadan yumurta
1 cay bardagi ceviz
avuc ici kadar peynir
domates
15 zeytin
ogle
1 corba kasesi etli patlican yemegi
1 kase yogurt
1 tabak brokoli salatasi
aksam
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kiymali taze fasulye
1 kase yogurt
3 kasik bulgur pilavi
spor
bebek arabasiyla 1 saat tempolu alisveris yuruyusu)
su
3 litre
1 bardak yesil kahve
tami tamina 90 kiloyum
94 tum ole bole derken 4 kilo gitti
hedef eski kilom 59
hadi 60 olsun
bismillah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim çok canım sıkılıyor yineKendimi motive edemiyorum yine Sabah öğle güzeldi az evel nevşehir simidi ile pekmez yedim Usamdım kendimden resmen . Diyetisyene mi gitsem . Akapuntura mı başlasam yine gerçekten bilmiyorum . Çok sıkılıyorum hep böyle dikkat dikkat. üstelik birde midem bulanıyor.sabitdiyetleri uygulayamıyorum :26:
foto ekleyemiyorum yazayım yedikleirmi az gelicek ama doydum :)
kahvaltı 08:30
1 kutu süt
2 avuç (40 adet ) badem
1 kayısı
ara 13:30
1 bardak ayran büyük bardaktı
16:30
taze fasulye
1 kase yogurt
8 zeytin
ne alaka zeytin demeyin canım çekti
kızlar alakasız olacak ama ... 18 ağustosta sınav var ve ben kafamı toparlayıp ders çalışamıorum... resmen canım hiç istemiyor, başına oturunca şeytan dürtüyor kalkıyorum... offf napıcam ben o kadar istedm uğraştm çalıştm kazandım şimdi böyle mi olcakkk!!
selamlar
telefondan cok zorlaniyorum
ama menumu yazmamazlik etmeyim dedm
eve net baglaticam bu hafta o zaman daha rahat yazacam insallah
sabah
2 rafadan yumurta
1 cay bardagi ceviz
avuc ici kadar peynir
domates
15 zeytin
ogle
1 corba kasesi etli patlican yemegi
1 kase yogurt
1 tabak brokoli salatasi
aksam
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kiymali taze fasulye
1 kase yogurt
3 kasik bulgur pilavi
spor
bebek arabasiyla 1 saat tempolu alisveris yuruyusu)
su
3 litre
1 bardak yesil kahve
tami tamina 90 kiloyum
94 tum ole bole derken 4 kilo gitti
hedef eski kilom 59
hadi 60 olsun
bismillah
Canım kısmet olursa cuma akşamına çıkıcaz pazar günü eşim bizi bırakıp dönecek tügev mi tömermidir buna benzer bi yerdeymiş birdaha iyi öğrenim eşimdenMehalim noluyor. Salmak yok ipin ucunu daha mersine gelecen belki beni görecen. Sakin bak ben bi koptum verdiklerimi geri alip geldim.arada çok canin çekiyosa küçük kaçamak yap ama devam. Diyeti hiç bozmamış gibi devam ediyoeuz tamammı arkadaşim:))
Sahi ne zaman geliyosun mersinin neresinde kalacan. Olmadı forumda sana bir kahve bari ısmarlim ya bu 2. Gelişin benim bildiğim bir türlü görüşemedik
evet canım aynen öle . valla akşama kadar direndim ne bulduysam yedim şimdi yalan yok . peynir ekmek kıtmalı yumurta felan . zorladıkça daha köt oluyorum yarına allah kerim artıkCanım mustangım bu girdaba ben de çok düşerim. Yediysen yedin veya yemek istiyorsan ye, kendini daraltma. Bunu sık sık yapmadğn sürece kendine dert bile etme, napalım robot değiliz ki bazen olmadık şeyler yemek isteyebiliriz... Bişey daha dicem sana, karatay protein ağırlıklı değil ki be canım, karbonhidrat da var. İçliköfte, çiğköfte, cevizler bakliyatlar bunlar hep doyurucu şeyler.. Yahu ben dukan yaptım dukann! Sen dukan yap da proteini gör :)) vallahi karatayı ben yapıosam herkes yapar ve ben en son 5 de yedim bugün hala acıkmadm inanabiliyor musn !!! Üzme kendini anlık bozdun diye, devam et....
.
Kıss noldu böyle çok iyi açıldındı bir anda..
Ama bunalımlı halini zaten kavrıyorum facebook iletilerinle...aşmaya çalış ..iki gün yap bırak daha kötü oluyor böyle biliyorsun..
.
Arkadaşlar yürüyüşümü yaptım tam 1 saat ama dışarda yürüdüğüm için foto yok
Başka bir konuda stresmi yaşıyorsun kafanımı takıyorsun..sebepsiz yere niçin bunalımlı gibi canın bir şey istemiyorki..
Geçen ay ben öyleydim ama benim şu sıra maddi sorunlarım var uykularımı bile bölüyor...bir şeye kafayı takmasam yaşantımı etkilemez..bende kendime göre yorum yaptım sana işte canım..
Aslında diyete çabuk adapte oldun sanki burdan bakınca kıpır kıpır gibisin yerinde duramıyor enerjik gibisin ..niçin etkiledi bu sınav zamanı seni...umarım çabuk atlatırsın bir şey kalmamış çünkü.
Aynen öyle kallisim bak şuan yeni uyandım ve rsmen tokum, oysa dün akşam yemeği yemedim. Sadece spordan sonra yoğurt ve 4-5 adet ceviz ve 5-6tane çiğ badem yedim. Şuan tokum nasıl kahvaltı edicem bilmem. Açıkçası bu diyet işe yararsa yırttım çünkü diyet gibi değil hiç zorlanmıuorum....Açlık hissin yok ne hoş dimi çikolatım..ben zaten acıkmazdım ama banada öyle hoş geliyorki bu beslenmeyi çok sevdim..güzel ve çok miktarda yemekler var önce gözümüz doyuyor..
Dışarda yürüdüm zevkli oldu kallisim ama saat akşam 9 dan evvel çıkılamıyor aşırı sıcak...Çikolatım yürüyüşüne yazıyodum unuttum yaa..tebrik ederim günü kurtarmışsın...sporda kolay gelmeye haşladı valla bana kendimi diyete adapte edince..
Süpersin canımmmm birkaç aya süper olucaz :)Bende bugünkü yürüyüşümü ekliyim az sonrada bir saat bisiklet turu yapıcam yine...süper hissediyorum valla ne diyim kızlar...
günaydın kızlarrr bu gün canım hiç kahvaltı istemiyor.akşam küçük bir suç işledim yarım bardak baillise içtim canım çok istedi .sanırım o yüzden 100 gram fazla çıktım. bide sizdede oldumu yağsız beslenmeye alışmış sanırım vücudum yağ yemeye başlayınca bağırsaklarım bozuldu aslında iyi oldu tuvalet sorunum çözüldü kendiliğinden. acıkınca yesem bişeyler olmazmıki . ben her gün kilomu yazimde cuma giremezsem aklınızda olsun. 89.600
günaydınnnn
nasılsınız kızlar valla bende akşam batırdım , şu ölen arkadaşın dükkanına gitik eşi çok fewna gelmiş orda öylee oturuyor
çocukda ortada kaldı ne bileyim ya allah düşmanıma vermeisn ölümde allahın emri tabide zamansız ölümde daha zor
çocuklar akşam anne dedikçe gözlerimden yaşlar süzüldü ya o çocuk napcak
okula gitcek, sünnet olcak , annesi yok hep yarım hep yarımm bunları düşünmekten mahvoldum gece boyu
neyse akşam yedim yedim sabah kalktım kahvalktıyıd amigdem almadı
çok geliyor bana sabah sabah iki yumurta filan ya birde ofistede yapmam ben kahvaltıyı ama karatay kahvaltısıda çok geldi
bu aralar yumurta çok kokuyor zaten apcam bilmiyorum, nasılda heves etmiştim karataya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?