Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla allah kimseye vermesin bu acıyı "ne gelir haktan gelir" ama işte
zor düzen dagıldı kaıdn gitti , çocuk 3.5 yaşında off aman sizide üzmeyim

şimdi biz napcaz ya nasılda heves etmiştim karataya ama yumuurta yiyemiyorum
oysa iki ögün yiyip biticektim yemek olayını:26:

Güzelim 5 saatte bir yersen ve 3-4 saatlik bir açlıkla yatarsan kilo verirsin . 3 öğün olması kilo almana sebep olmaz bu yanlış bilgi... Örneğin sabah 9 da kahvaltı 2 de öğle 7 de akşam öğünü yer bitirirsin. Günlük 1 saat sporun da olunca kg vermemen olanaksız....

Çok üzücü masumcum Allah yardımcıları olsun ama takdir-i ilahi işte

cikolata bende ole biliyorum ama nurcin hanim ole yazmis inan kafam karisti
o kadar kilo verdiler ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cevizimi eklemeyi unutmuşum yemek için oturunca farkettim..
Vakit bulup araştıramıyorumda ...üç öğünmü ikimi bunu bi çözelim yaa üzülürüm sonra..

Eklentiler

• $1407233756277.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 40
Kahvaltı sıkıntınız için üzgünüm arkadaşlar..bende kızımda ve gördüğünüz gibi çikolatada hayatından çok memnun...kahvaltı tıka basa yiyince akşam yediye dek açlık hissetmiyorum..

Masumcum çok kötü bir duru allah çoluğumuzun çocuğumuzun acısını tatırmasın kötüyle karşılaştırmasın yavrularımızı...takdiri ilahi diyoruz ama yürek nasıl dayanıyor gelde gör ...
Benim ufak kızım 15 yaşında biliyorsunuz bir arkadaşı vardı sınıfta anne baba ayrı anne birisiyle bir süre beraber olup ayrılıyor adamda bunu hazmedemeyip işyrrinin önündd iki üç ay önce kadıncağızı vurdu sonra gidip kendini öldürdü..
Ortada üç tane reşit olmayan çocuk var kimse sahiplenmedi hepsinin psikoloji alt üst....o çocuklar bu durumu nasıl kaldırsın diye düşündüm hep...
Allahım sen güzel yazılar yaz yarabbim.amin...

kalliste abla
dusununce kitabi yazan canan hoca e o uc ogun vermis kitapta hatta alisana kadar ara ogun de yaziyor
benin de kafam karisti isin acigi
sabah 9 da yedim.sanki acikcak gibiyim aksam 6 ya kadar
ay bilemiyorum

ayda su sende mi facede takip eidyorsun nurçin hanımları
onlar hep iki ögün yemişler dimi ? benimd ekafam kaırşmıyor degill

kalisss vallahi aglamaktan helak oldum ya , allah sabırlar verisn geride kalanlara
insan anne olunca daha bir üzülüyor sanki anne olmasma bukadar etkilemezdi o çocugun yalnız kalması
amaa akşam çocuklar anne yanıma yat korkuyorum dedi birisi , onda bilee nasıl üzüldümm (

Cevizimi eklemeyi unutmuşum yemek için oturunca farkettim..
Vakit bulup araştıramıyorumda ...üç öğünmü ikimi bunu bi çözelim yaa üzülürüm sonra...

Valla benim okuduğum kitapta 3 öğün yazıyor

ne güzel sizin adınıza sevindim darısı bize

masum evet canim bi.kac grupla birlikte bakiyorum oraya
kafam.hala karisik

bu arada basiniz.sagolsun cocuklar icin cok zor

slm fıstıklarrr

kafanın karışması normal bitanemm ffakat yeni bir beslenme tarzına geçince kişileirn zorlanmaması adına 2,5 veya 3 öğünü öneriyor canan hoca birde kişinin yaşam tarzıyla ilgili mesela 6 da kahvaltı yapan biri 2 öğün dayanamaz mutlaka 2,5 veya 3 öğün yapmalı benim gibi 10 da kahvaltısı biten biri için 2 öğün çok normal çünkü hakikakte kahvaltı çok doyurucu buna rağmen ben 1 bardak kefir veya meyveli tarçınlı yoğurt tüketiyorum spor öncesi
acıktığın anda yemelisin çünkü yemezsen leptin yine boşa gider bitanem zamanla düzenin oturur merak etme

erken kalkıyorsan 2,5 veya 3 öğün öğünler arasında mutlaka 4,5 -5 saat ara olmalı cnm

allah sabır versin geride kalanlara adaşım bitanem yumurta yiyemiyorsan yerine yerli muz yiyebilirsin

detayları hakikaten çok fazla o yüzden tüm kitaplar özümsenerek okunmalı pişirme yöntemleri bile etkiliyor

kuzummm sıvıyağ eklemiyormusun benmi göremiyorum:26: bunun haricinde harika

acıkınca mutlaka yemelisin ama yağ yemeden yağ yakamayız için rahat olsun trans yağ yemediğimiz sürece sorun yok

ben kaya tuzu kullanıyorum cnm iri tuzlardan değirmene koyuyorum pratik oluyor

bitanem bizlerde karbonhidrat tüketiyoruz fakat sadece basit karbonhidrat değil kompleks kaliteli karbonhidrat alıyoruz

sıkma canını yemişsin afiyetolsun önemli olan battı balık dememek hemen diğer öğünde telafi etmek ayrıca yapılan kaçamağın zamanı ve miktarı önemli bitanemm ayrıca akupunkturada gitsen diyetsiyenede gitsen zaten hep bildiğimiz şeyler en güzeli bira zsabredip fazlalıkları atınca haftada bir özlediğin lezzetleri tüketmek hemde gönül rahatlığıyla

Olabilir canım ben de hatırlamıyorum bakayım. Yedim gerçi ama bidahakine azaltırm eğer sınırlıysa ama bakliyat serbestlerden onu biliyorum.

Bu arada senin yediklerin az canım evet :)

bezelye leblebi nohut bunlarda nişasta oldğu için sınırlı tüketmek lazım cnmm 1 çay bardağı leblebinin 1 dilim ekmeğe eşit olduğunu düşünürsek dikkatli olmak lazım

zeytini istediğin kadar yiyebilirsin cnmm ama akşam harici biraz az olmamışmı cnm

kaşar yiyebiliyormuyuz dukand akızlar ?

birde bir arkadaşım sabah kahvaltısınd amuz ve süt yiyordu muzda serbest sanırım
ama glisemin endeksi yüksek diye biliyorum:26:

dukanmı:44: karatay yapmıyormuydun adaşım karatayda eski kaşar yenebiliyor yerli muz ise 1 adte yumurtanın yerine yenebiliyor

Yok kaşar peyniri o canım tereyağı ben hayatta boş boş yiyemem, ancak yumurta kırınca...

haşlanmış yumurtaya sıcakken tereyağ sürsen süper olur

Karpuz en sevdiğim ikinci meyve. Erik ve karpuza dayanamam ve sanırm karatay sabah bir meyve yememize izin veriyordu. Bu meyve karpuz değilse de :)))) kendimi böyle avutuyorm napiym...
Bu diyet bana çok iyi geldi masumum

karpuzun g.i si yüksek ama en azından yanında biraz süt tüketirsen zararı indirgemiş olursun cnm

sabah güçlü bir kahvaltı yaparsan öğlende ayran veya yoğurtla geçiştirirsen olabilir cnmm

süper görünüyor turşuyu dikkatli tüketmekte fayda var cnm ödem yapabiliyor

Bu da benim kahvaltım. Çikolatama imrendim ))) Eki Görüntüle 1207961

tşk ederim cnmmmm

Eki Görüntüle 1207517

Günler sonra yürüyüş... Su içindeym !!!!

yürüyüş bandına bayıldım ışıl ışıl harikaısn cnmm

tşk ederim bitanemmm elbette sen de başaracaksın ve bizde başarı hikayeni zevkle okuyacağız:13::13: sporu akşamda yapabilirsin hiç olmazsa yarım saat bitanem

Eki Görüntüle 1207331

karabuğdaylı yoğurtlu semizotu
Taze fasulye

ttşkler bitanemmm amin hepimizin gönlüne göre versin cnmm ben bu kilodan çok çektiğim için istiyorumki herkes benim gibi kurtulup bu mutluluğu yaşasın

Eki Görüntüle 1207228 Eki Görüntüle 1207229

Arkadaşlar bakın yazı karatayı destekliyor ve bu kitabı tavsiye ediyorum, benim evim diyetisyen kitabı dolu, ama bu kitap farklı.

tüm bilim çevreleri karatayı destekliyor zatennn paylaşım için tşkler cnmm

o zamna süperrr

Akşam öğününe dek acıkacaksan mutlaka ye...canan hocanın dediği şey acıkmaktan korkun..acıkınca beynin kıtlık sinyali göndermesini engelleyip hemen anında karnınızı doyurun diyor..

Maşallahhhhhh ne uzun cevaplar ellerine yüreğine sağlık canım ...

Nohuta dikkat edicem ok anlaşıldı :)
Kahvaltıda zeytinim ve salatam zeytinyağı içerisinde zaten canım tabi fotoda görünmüyor...
Yürüyüş bandıma tüm takım bayılıyor zaten :) pavyon ışıklarına benzetenler varsa da hahhahahah
Ben şuan için 2 öğünde kalamıyorum 10 da kahvaltı yapmama rağmen çünkü ben malesef erken uyumuyorum. En erken 3 de uyuyorm dolayısıyla 9 gibi öğün yapıyorm ben . İnşallah zarar görmem

sweet abla basari hikayenizi okudum tebrik ediyorum harika vermissiniz

ben sabah kizim dolayisiyla cok erken kalkiyorum 5,5 gibi aksamda en.gec 11 de yatiyorum haliyle

msela bu sabah gec yapayim dedim saat 9,30 du ona ragmen cikolaya gibi aciktim bende ama esim 5,30 da geliyo bozmayim artk leptini

yok iki ogun zorlayacak suan beni
ben uc ogun yapayim

cikolata dedigin gibi guzel olur aralara 5 saat koyarsak en az bi de spor neden olmasin

kahvalti 8
ogle 1
aksam 6

benim duzen boyle olacak galiba

kalliste abla valla yalan yok aciktim suan ama.sabit yemek saatimiz 6
3 saat kaldi leptin calismaz da gun bosa.gider diye korkuyom
aciinca da gidiyormus
ay yarin bu hataya dusmeyim
dun cok enerjiktim
suan hiiic ole degilim

sweet bacım bu ne enerji maşallahh
evet cnm karatay diycekitm dukan nerdne çıktı ?

bend ebugün alışveriş yapıp güzle menüler paylaşmak istiyorum
gece aç ytasam kahvaltı yapabilirim diye düşünüyorum ..

birde leptin için aç kalmak lazım diye anladım sanki yanlış mı anladım ki ?:26::26:

selamlar ..

bugun bir miskinim nasıl anlatamam :18:

banum içim burkuldu rabbım sabrınıda versin inşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…