ayyy allah sabır versin çokk üzüldüm. annesizlik çok zor helede çocuklar küçükse offf. allahım sabıe versin yardım etsin muhakkak bir düzene koymuştur rabbim. allah rahmet eylesin...
banada ofiste yemek çok zor oluyor kahvaltıyı dediğin gibi hava sıcak yumurta kokuyor ve ben hala kahvaltı yapamadımmmm
gunaydinlar
ben dun facebooktaki saglikli yasiyoru sayfasini inceledim ve uc.ogun yemenin kilo verdirmeyecegini okudum
ben demek ki.ozumseyememisim kitabi
4 saat bisey yememek.lazim saniyorsum meger leptin 4 saatten sonra devreye giriyormus yani 6 saat bise yemezsek leptin 2 saat calismis oluyormus
ben gibi uc ogun yiyince kilo korunurmus cok lazim gibi
oyuzden bugun ins iki ogun yapicam
sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
20 zeytin zeytinyagli limonlu kekikli
yagini da ictim zeytinler bitince
bol peynir
domates salatalik
7 ceviz
2 gun kurusu kayisi
ve yesil kahve
mesela oyle kafamiza esince disimizi fircalayamazmisiz macunda seker oldugu icin leptin duruyormua insulin salgilaniyormus
hemen yemekten sonra ficaliycakmisiZ
acikcasi ben bu kadar detay bilmiyodum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınnnn
nasılsınız kızlar valla bende akşam batırdım , şu ölen arkadaşın dükkanına gitik eşi çok fewna gelmiş orda öylee oturuyor
çocukda ortada kaldı ne bileyim ya allah düşmanıma vermeisn ölümde allahın emri tabide zamansız ölümde daha zor
çocuklar akşam anne dedikçe gözlerimden yaşlar süzüldü ya o çocuk napcak
okula gitcek, sünnet olcak , annesi yok hep yarım hep yarımm bunları düşünmekten mahvoldum gece boyu
neyse akşam yedim yedim sabah kalktım kahvalktıyıd amigdem almadı
çok geliyor bana sabah sabah iki yumurta filan ya birde ofistede yapmam ben kahvaltıyı ama karatay kahvaltısıda çok geldi
bu aralar yumurta çok kokuyor zaten apcam bilmiyorum, nasılda heves etmiştim karataya
Cevizimi eklemeyi unutmuşum yemek için oturunca farkettim..
Vakit bulup araştıramıyorumda ...üç öğünmü ikimi bunu bi çözelim yaa üzülürüm sonra...
Kahvaltı sıkıntınız için üzgünüm arkadaşlar..bende kızımda ve gördüğünüz gibi çikolatada hayatından çok memnun...kahvaltı tıka basa yiyince akşam yediye dek açlık hissetmiyorum..
kalliste abla
dusununce kitabi yazan canan hoca e o uc ogun vermis kitapta hatta alisana kadar ara ogun de yaziyor
benin de kafam karisti isin acigi
sabah 9 da yedim.sanki acikcak gibiyim aksam 6 ya kadar
ay bilemiyorum
Cevizimi eklemeyi unutmuşum yemek için oturunca farkettim..
Vakit bulup araştıramıyorumda ...üç öğünmü ikimi bunu bi çözelim yaa üzülürüm sonra..
valla allah kimseye vermesin bu acıyı "ne gelir haktan gelir" ama işte
zor düzen dagıldı kaıdn gitti , çocuk 3.5 yaşında off aman sizide üzmeyim
şimdi biz napcaz ya nasılda heves etmiştim karataya ama yumuurta yiyemiyorum
oysa iki ögün yiyip biticektim yemek olayını:26:
gunaydinlar
ben dun facebooktaki saglikli yasiyoru sayfasini inceledim ve uc.ogun yemenin kilo verdirmeyecegini okudum
ben demek ki.ozumseyememisim kitabi
4 saat bisey yememek.lazim saniyorsum meger leptin 4 saatten sonra devreye giriyormus yani 6 saat bise yemezsek leptin 2 saat calismis oluyormus
ben gibi uc ogun yiyince kilo korunurmus cok lazim gibi
oyuzden bugun ins iki ogun yapicam
sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
20 zeytin zeytinyagli limonlu kekikli
yagini da ictim zeytinler bitince
bol peynir
domates salatalik
7 ceviz
2 gun kurusu kayisi
ve yesil kahve
mesela oyle kafamiza esince disimizi fircalayamazmisiz macunda seker oldugu icin leptin duruyormua insulin salgilaniyormus
hemen yemekten sonra ficaliycakmisiZ
acikcasi ben bu kadar detay bilmiyodum
günaydın kızlarrr bu gün canım hiç kahvaltı istemiyor.akşam küçük bir suç işledim yarım bardak baillise içtim canım çok istedi .sanırım o yüzden 100 gram fazla çıktım. bide sizdede oldumu yağsız beslenmeye alışmış sanırım vücudum yağ yemeye başlayınca bağırsaklarım bozuldu aslında iyi oldu tuvalet sorunum çözüldü kendiliğinden. acıkınca yesem bişeyler olmazmıki . ben her gün kilomu yazimde cuma giremezsem aklınızda olsun. 89.600
Öğlen bir kase cacık yedik kızımla..akşamda közlenmiş patlıcandan karnıyarık ve rokalı turşulu kısır...yemeklere yeni soluk geldi valla inşallah hepimize iyi olur..
Ne sorucam arkadaşlar tuz olarak ben aylarıdr himalaya kullanıyorum çokta memnunum...siz ne kullanıyorsunuz..
Aebenim yasaklı diyet değil aslında biliyorsun karbon la sorunum var benim karatayda protein ağırlıklı aslında yemem gereken şeyler ama işte proteini pek sevmiyorum bu nedenle bazen zor geliyor.
İşin aslı Karatay çok güzel açlık hissi yok karbondn uzak protein ağırlıklı
Ama bugun ben çok bunaldım neden bilmiyorum canım bişide istemiyor gözümün önünde çikolatalar dondurmalar pastalar dolanıyor yada böle ekmek arası sandviçler falan ekmeğe düşkün bile değilim oysa. Geçici biliyorum ama gerçekten sıkıldım normal kiloda normal biri olmak bu kadar mı zor yaaaa offfff offff dibteyim ))
Benim çok canım sıkılıyor yineKendimi motive edemiyorum yine Sabah öğle güzeldi az evel nevşehir simidi ile pekmez yedim Usamdım kendimden resmen . Diyetisyene mi gitsem . Akapuntura mı başlasam yine gerçekten bilmiyorum . Çok sıkılıyorum hep böyle dikkat dikkat. üstelik birde midem bulanıyor.sabitdiyetleri uygulayamıyorum :26:
Olabilir canım ben de hatırlamıyorum bakayım. Yedim gerçi ama bidahakine azaltırm eğer sınırlıysaama bakliyat serbestlerden onu biliyorum.
Bu arada senin yediklerin az canım evet :)
foto ekleyemiyorum yazayım yedikleirmi az gelicek ama doydum :)
kahvaltı 08:30
1 kutu süt
2 avuç (40 adet ) badem
1 kayısı
ara 13:30
1 bardak ayran büyük bardaktı
16:30
taze fasulye
1 kase yogurt
8 zeytin
ne alaka zeytin demeyin canım çekti
kaşar yiyebiliyormuyuz dukand akızlar ?
birde bir arkadaşım sabah kahvaltısınd amuz ve süt yiyordu muzda serbest sanırım
ama glisemin endeksi yüksek diye biliyorum:26:
Yok kaşar peyniri o canım tereyağı ben hayatta boş boş yiyemem, ancak yumurta kırınca...
Karpuz en sevdiğim ikinci meyve. Erik ve karpuza dayanamam ve sanırm karatay sabah bir meyve yememize izin veriyordu. Bu meyve karpuz değilse de :)))) kendimi böyle avutuyorm napiym...
Bu diyet bana çok iyi geldi masumum
günaydınnn kızlarrrr
geçmişi okudum ama pes ettim kapanmadan bir kaç şey yazayım umarım yazdıklarım gelir
çikolatam süpersin maşallah çok güzel motive olmuşsun...
darısı bizlere olsunn
cuma günü eşimin bir ark trafik kazası yaptı antalyada eşi vefat etti 3.5 yaşındaki çocuk kaldı((
çok canım sıkkındı hafta sonu...
bugünde kahvaltıda iki avuç badem ve süt içtim pek karatay olmadı ama neyse..
sweet cim cvp için teşekür ederim ama benim derdim akşam eve gittigimde yemek yememk
çünkü ,şten çık çocukları al eve git yemek ye derken saat oluyor 7:30-8 çok geç kalıyorum yani
benim amacım ögleni geç yiy,p başka bişiy yememek
çok sıkı kahvaltı etsemm öglen 1 kase yogurt yiyip akşamda 4-5 arası yemegimi yesme diye düşünüyorum
Breakfast timeeeeeee.....
Muz iki kişilik...domates iki kişilik....gökçede başladı benimle...evde ikimiz varız zaten...
Turşu ekledim bakakım çöp mide sabah sabah alacakmı..bugün biraz geç kalktık şimdi yemeğe oturduk...roka ekledim...roka kemiklerin oksijenini sağlarmış kızlar kuvvetlendirirmiş bir uzmandan duydum ..ayrıca gürültüye strese tahammül gücünü sağlarmış....ben çok severim...
Yemeğimi yiyip sizinkilere bakıyım...
Bu da benim kahvaltım. Çikolatama imrendim ))) Eki Görüntüle 1207961
Günaydın arkadaşlar..
Çikolatam maşallah sporda başladı hadi bakalım kolay gelsin ve sanırım sen bu beslenme biçimini sevdin ..
Karabuğdayı daha önce denemiştim ama bir kez yedikten sonra yemedim..
Yemeklerin çok güzel gözüküyor tebrik ederim..
Mersacım bir şey sorucam sabah yediğin meyveli yoğurt kendi yaptığınmı hazırmı..hazırsa kendine kötülük ediyorsun canım...onun yerine doyurucu bir şeyler dene..
Mustangım evet böyle güzel olduda ben ekleyemiyorum foto sanırım netimden kaynaklanan sorundan dolayı..ara ara denicem yinede..
Sweet seni içten tebrik ediyorum canım çok büyük bir başarı..okudum ama tekrar okuyacağım..
Canim ya harikasinn . İnşallah bende tekrar bu başariyi yakalarim. Bende 102 kilodan 75 kiloya kadar düştüm 3 sene 3 aşağı beş yukari korudum kilomu ama 1 senedir yine 90 ı vurdum. Artik metabolizmam eskisi gibi hizli değil çok çalıştiğim için sporada fazla vakit ayiramiyorum ama olsun en azindan 80 i tekrar görecegim. Seni çokk tebrik ederim bize verdigin deztek içinde ayrica teşekkür ederim:)))
Sweetttttttttt okudum hikayeni muhteşemsin seninle gurur duydum resmen !!!! Ne kadar emek vermiş ne kadar uğraşmışsın Maşallah sana yahu :) tamamladığın halde bir de bize sık sık gelip yardım ediyorsun çok da iyi bir insan olduğunu hissettim çok sevdim seni , Allah gönlüne höre versin inşallah :)
Eki Görüntüle 1207228 Eki Görüntüle 1207229
Arkadaşlar bakın yazı karatayı destekliyor ve bu kitabı tavsiye ediyorum, benim evim diyetisyen kitabı dolu, ama bu kitap farklı.
Şimdi gerçekleri açikliyorum şok şok😲
Kahvaltiya oturmadan önce yenen 1 kurukayisi 3-4 badem ve 3 kaşik meyveli yoğurt. Yumurtanin fazlasi midemi bulandiriyor o yüzden az . Salataya gelince tabağima ekledim ayrica 1 dilim peynir daha yedimmm:)))
kalliste abla
dusununce kitabi yazan canan hoca e o uc ogun vermis kitapta hatta alisana kadar ara ogun de yaziyor
benin de kafam karisti isin acigi
sabah 9 da yedim.sanki acikcak gibiyim aksam 6 ya kadar
ay bilemiyorum
slm fıstıklarrr
kafanın karışması normal bitanemm ffakat yeni bir beslenme tarzına geçince kişileirn zorlanmaması adına 2,5 veya 3 öğünü öneriyor canan hoca birde kişinin yaşam tarzıyla ilgili mesela 6 da kahvaltı yapan biri 2 öğün dayanamaz mutlaka 2,5 veya 3 öğün yapmalı benim gibi 10 da kahvaltısı biten biri için 2 öğün çok normal çünkü hakikakte kahvaltı çok doyurucu buna rağmen ben 1 bardak kefir veya meyveli tarçınlı yoğurt tüketiyorum spor öncesi
acıktığın anda yemelisin çünkü yemezsen leptin yine boşa gider bitanem zamanla düzenin oturur merak etme
erken kalkıyorsan 2,5 veya 3 öğün öğünler arasında mutlaka 4,5 -5 saat ara olmalı cnm
allah sabır versin geride kalanlara adaşım bitanem yumurta yiyemiyorsan yerine yerli muz yiyebilirsin
detayları hakikaten çok fazla o yüzden tüm kitaplar özümsenerek okunmalı pişirme yöntemleri bile etkiliyor
kuzummm sıvıyağ eklemiyormusun benmi göremiyorum:26: bunun haricinde harika
acıkınca mutlaka yemelisin ama yağ yemeden yağ yakamayız için rahat olsun trans yağ yemediğimiz sürece sorun yok
ben kaya tuzu kullanıyorum cnm iri tuzlardan değirmene koyuyorum pratik oluyor
bitanem bizlerde karbonhidrat tüketiyoruz fakat sadece basit karbonhidrat değil kompleks kaliteli karbonhidrat alıyoruz
sıkma canını yemişsin afiyetolsun önemli olan battı balık dememek hemen diğer öğünde telafi etmek ayrıca yapılan kaçamağın zamanı ve miktarı önemli bitanemmayrıca akupunkturada gitsen diyetsiyenede gitsen zaten hep bildiğimiz şeyler en güzeli bira zsabredip fazlalıkları atınca haftada bir özlediğin lezzetleri tüketmek hemde gönül rahatlığıyla
bezelye leblebi nohut bunlarda nişasta oldğu için sınırlı tüketmek lazım cnmm 1 çay bardağı leblebinin 1 dilim ekmeğe eşit olduğunu düşünürsek dikkatli olmak lazım
zeytini istediğin kadar yiyebilirsin cnmm ama akşam harici biraz az olmamışmı cnm
dukanmı:44: karatay yapmıyormuydun adaşım karatayda eski kaşar yenebiliyor yerli muz ise 1 adte yumurtanın yerine yenebiliyor
haşlanmış yumurtaya sıcakken tereyağ sürsen süper olur
karpuzun g.i si yüksek ama en azından yanında biraz süt tüketirsen zararı indirgemiş olursun cnm
sabah güçlü bir kahvaltı yaparsan öğlende ayran veya yoğurtla geçiştirirsen olabilir cnmm
süper görünüyor turşuyu dikkatli tüketmekte fayda var cnm ödem yapabiliyor
tşk ederim cnmmmm
yürüyüş bandına bayıldım ışıl ışıl harikaısn cnmm
tşk ederim bitanemmm elbette sen de başaracaksın ve bizde başarı hikayeni zevkle okuyacağız:13::13: sporu akşamda yapabilirsin hiç olmazsa yarım saat bitanem
ttşkler bitanemmmamin hepimizin gönlüne göre versin cnmm ben bu kilodan çok çektiğim için istiyorumki herkes benim gibi kurtulup bu mutluluğu yaşasın
tüm bilim çevreleri karatayı destekliyor zatennn paylaşım için tşkler cnmm
o zamna süperrr
selamlar ..
bugun bir miskinim nasıl anlatamam :18:
banum içim burkuldurabbım sabrınıda versin inşallah ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?