sweet abla basari hikayenizi okudum tebrik ediyorum harika vermissiniz
ben sabah kizim dolayisiyla cok erken kalkiyorum 5,5 gibi aksamda en.gec 11 de yatiyorum haliyle
msela bu sabah gec yapayim dedim saat 9,30 du ona ragmen cikolaya gibi aciktim bende ama esim 5,30 da geliyo bozmayim artk leptini
yok iki ogun zorlayacak suan beni
ben uc ogun yapayim
cikolata dedigin gibi guzel olur aralara 5 saat koyarsak en az bi de spor neden olmasin
kahvalti 8
ogle 1
aksam 6
benim duzen boyle olacak galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya sorucam unutuyorum karabuğday ne olaki çikolatam faydası ne zararı ne
Bugun daha iyiym şükür kaçamak yok ))
Bu arada artık hazırladğm tabaklar fazla gelmeye başladı bana, çok ilginç.. Bunlar hep ekmeği kesmemle ilgili şeyler... Ekmekten ve ekmek alışkanlğmdan sonsuza dek kurtulmak istiyorum süper olacak çünkü tam bir ekmek delisiydm..!
Tek düşündüğüm; yağ hep kilo yapar demişler ya.. Bu kadar ceviz badem zeytinyağı ile nasıl kg verilir diyip duruyorum :) bakıcaz artık... Bu arada saf tereyağı ve zeytinyağı arıyorum tavsiyesi olan??
Bu arada artık hazırladğm tabaklar fazla gelmeye başladı bana, çok ilginç.. Bunlar hep ekmeği kesmemle ilgili şeyler... Ekmekten ve ekmek alışkanlğmdan sonsuza dek kurtulmak istiyorum süper olacak çünkü tam bir ekmek delisiydm..!
Tek düşündüğüm; yağ hep kilo yapar demişler ya.. Bu kadar ceviz badem zeytinyağı ile nasıl kg verilir diyip duruyorum :) bakıcaz artık... Bu arada saf tereyağı ve zeytinyağı arıyorum tavsiyesi olan??
çukulam çokmu karbon yiyiyorsun banamı öyle geliyor :44: hergün mutlaka bakliyat oluyor ögünlerinde . bu dogrumu biliyorum karatayda .. karatayın asıl menüleri et ve salata agırlıklıdırEki Görüntüle 1209577
Bol zeytinyağlı salata
Tarçınlı ve 1 armut doğranmış yoğurtlu karabuğday
3-4 kaşık nohut
3 ceviz
iyisin ya çünki en yakın benim bana sattın bunalımını ve kaçamaklarıBugun daha iyiym şükür kaçamak yok ))
cukulam ben genelde yöresel yerler var ordan alıyorumBu arada artık hazırladğm tabaklar fazla gelmeye başladı bana, çok ilginç.. Bunlar hep ekmeği kesmemle ilgili şeyler... Ekmekten ve ekmek alışkanlğmdan sonsuza dek kurtulmak istiyorum süper olacak çünkü tam bir ekmek delisiydm..!
yok yav bendede kalamsın kimsiyede gitmesin ..Oyy kıyamam aebenim sende yakında kim var ona salla hemen )))
Bende akşama yeşil fasulye yaptım etli birde bulgur haşladım çikolatama özendim yoğurtlu karıştırıp yiyecem aman iyi oldu hemen atlattım valla
çok güzel motive oldun çikolata darısı bizlere cnm
ekmekten bend ekıurtulmak istiyorum
yyag kilo yapıyor diye bilinirdi hep ama dogal yaglar yapmıyor demekki
birde yedigin yogut filan kendinmi yapıyosun ?
yumurta marketten dimi ?
tartıldınmı hiç ?
çok soru sordum dimi
Çikolatam.. geçende instagramda yemek blogçularının hesaplarına bakıyodum..kebir markanın daha içe sinen bir şekilde tüketildiğinden bahsetmişler..tereyağ ve yoğurt alırdım bir zamanlar..şimdi tek tereyağını aldım yoğurdu kendim mayalıyorum...bir bak ambalajlarına istersen...
Bende tavuk nasıl yiyeceğiz diye düşünüp duruyorum zaten aylarıdr yemiyoruz içime sinmiyor ama yemekstiyorum..çok yakında köyler var eşime gidip bakalım dedim..hadi tavuğu aldık senmi kesecen dedi...öyle kaldım yine..
Bu saat oldu akşam ne yesem bilemedim yapmadım bişey acıkmayıncada kötü yahuu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamlar
çukulam çokmu karbon yiyiyorsun banamı öyle geliyor :44: hergün mutlaka bakliyat oluyor ögünlerinde . bu dogrumu biliyorum karatayda .. karatayın asıl menüleri et ve salata agırlıklıdırcumaya kilona bak iyi gitiyse sorun yok böyle devam et ama istedigin gibi olmazsa bence haftada 3 gün bakliyat ye
iyisin ya çünki en yakın benim bana sattın bunalımını ve kaçamakları
cukulam ben genelde yöresel yerler var ordan alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?