Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sweet başarı hikayeeni bend eokudum tebrik ederim cnm
içimde bitip tükenen duyguları açıga çıkardın
93 kilodna düşerken hep resim çekeridm öncesi sonrası diyee okadar zöleidmki zayıflayıp foto çekinmeyi
fark vamrı diye bakmayı

çok güzle olmuşsun ve hiç 65 gibi durmuyorsun

Bence bu şekilde çok iyi canım saatlerin... Böyle yap çünkü aç kalmayı yasaklıyor canan karatay

Ya sorucam unutuyorum karabuğday ne olaki çikolatam faydası ne zararı ne

Canım inatla karabuğday yememin nedeni evde şuan bulgurumun olmayışı :))) onun dışında karabuğdayı şeyda coşkunun diyetlerinde duymuştm faydalı bir karbonhidrat ve ben tadından da çok rahatsz olmadm bu şekilde yoğurt ve meyvelerle tarçınla iyi gidiyor. Araştır istersen asıl adı greçka

Bu arada artık hazırladğm tabaklar fazla gelmeye başladı bana, çok ilginç.. Bunlar hep ekmeği kesmemle ilgili şeyler... Ekmekten ve ekmek alışkanlğmdan sonsuza dek kurtulmak istiyorum süper olacak çünkü tam bir ekmek delisiydm..!
Tek düşündüğüm; yağ hep kilo yapar demişler ya.. Bu kadar ceviz badem zeytinyağı ile nasıl kg verilir diyip duruyorum :) bakıcaz artık... Bu arada saf tereyağı ve zeytinyağı arıyorum tavsiyesi olan??

çok güzel motive oldun çikolata darısı bizlere cnm
ekmekten bend ekıurtulmak istiyorum

yyag kilo yapıyor diye bilinirdi hep ama dogal yaglar yapmıyor demekki
birde yedigin yogut filan kendinmi yapıyosun ?
yumurta marketten dimi ?
tartıldınmı hiç ?

çok soru sordum dimi

Çikolatam.. geçende instagramda yemek blogçularının hesaplarına bakıyodum..kebir markanın daha içe sinen bir şekilde tüketildiğinden bahsetmişler..tereyağ ve yoğurt alırdım bir zamanlar..şimdi tek tereyağını aldım yoğurdu kendim mayalıyorum...bir bak ambalajlarına istersen...

Bende tavuk nasıl yiyeceğiz diye düşünüp duruyorum zaten aylarıdr yemiyoruz içime sinmiyor ama yemekstiyorum..çok yakında köyler var eşime gidip bakalım dedim..hadi tavuğu aldık senmi kesecen dedi...öyle kaldım yine..
Bu saat oldu akşam ne yesem bilemedim yapmadım bişey acıkmayıncada kötü yahuu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamlar

Eki Görüntüle 1209577

Bol zeytinyağlı salata
Tarçınlı ve 1 armut doğranmış yoğurtlu karabuğday
3-4 kaşık nohut
3 ceviz
çukulam çokmu karbon yiyiyorsun banamı öyle geliyor :44: hergün mutlaka bakliyat oluyor ögünlerinde . bu dogrumu biliyorum karatayda .. karatayın asıl menüleri et ve salata agırlıklıdır cumaya kilona bak iyi gitiyse sorun yok böyle devam et ama istedigin gibi olmazsa bence haftada 3 gün bakliyat ye
Bugun daha iyiym şükür kaçamak yok ))
iyisin ya çünki en yakın benim bana sattın bunalımını ve kaçamakları

cukulam ben genelde yöresel yerler var ordan alıyorum

Yag kilo yapmıyor kızlar onu depoya atan, kilo yapan şeker .yani gl endeksi yüksek karbonhidratlar......

Oyy kıyamam aebenim sende yakında kim var ona salla hemen )))
Bende akşama yeşil fasulye yaptım etli birde bulgur haşladım çikolatama özendim yoğurtlu karıştırıp yiyecem aman iyi oldu hemen atlattım valla

Mehmet öz de bahsedirdi yağların sağlık olmasından ama tabi onlarda tereyağ zeytinyağ yanmamış yağlar balık yağı bunlar sağlıklı olanlardı
Kaçmamız gerekenler ise margarin türü yağlar kızartmadan dolayı yanmış yağlar falan

yok yav bendede kalamsın kimsiyede gitmesin ..
sabah beri bi tv bide pc deyim inanın sadece atıştırmaya kalktım . 1 ayda seyredecegim tv yi bugun seyrettim sanırım dündende yaprak sarmıştım hep onun yüzünden zati ... ne işi var demeyin yahu bayram öncesi çıkarmış sarmamştım ya çürüyecek diye sardım ...
evdede kimse yok küçükler yatılı kursta büyükde arkadaşlarıyla çımıştı ... herüfede az sinir oldum bügün hepsi bir araya geldi .. yarın yeni bir gün olcak inşallah
birde erindim yahu oda senden geçti kesin markete gitmem lazım evde bişi yok ama gitmedim 2 gündür :18:

normal hayata adepte olmaya çalışıyorum

gün boyu yedigim 1 tabak yaprak bi dondurma 1 dl de baklava en son 2-3 gibi yemiştim onla yatarım sanırım aç değilim . karbon yedigimde, böyle canımın çektigini bir süre sonra hiç açlık duymuyorum ne ilginç halbüki açıkmam lazım :44:

biz yarma deriz bilirsiniz muhtemelen bulgurun kırılmamış hali onu haşladım yoğurtladım yanınada yeşil fasulye sevdim ha çocukkken şekerleyip yerdik be ama şeker cısss

Aebenim gelip gidiyorlar işte arada ne yaparsın bacum

cnm ne yoğurdu kendim yapıyorum ne yumurtayı organik arıyorum bu detaylara takılırsam bu diyeti yapamam ama yollarını arıyorum yani. mesela migrosta var serbest tavuklardan yumurta diye satılan yumurtalar, migrosa gidip ondan alıcam evdeki bitince. ama yoğurtla uğraşamam yani, ben bimin yoğurdunu yiyorum . tavuk da sık yememeye çalışıyorum bakalım araştııyorm alttan alttan doğal olanı. şuan önceliğim yağların doğal olanını bulmak...
tartıldım 90 ı biraz geçiyorum (manuel tartıda tartılıyorum çünkü dijital bozuldu. 90.500 olabilirm,ama güzel bir dijital almak istiyorum)

evet tavuğu ben de çok seviyorum, bakalım bulursam organik alıcam artık ama insan güvenemiyor. hindi mi alsak? çok yakın tavuk etine?
cnm ben yoğurt mayalayamam ya, uğraşamam yani.ama tereyağ ve zeytinyağının iyisini alıcam inş...

canım aebenim haklısın ama nohutu bugün 4 kaşık filan yedim, onun dışında karabuğday var sadece. nohutu da dünden kaldığı için yedim. ama evet dikkat etmek ve sık sık sebze yemekleri yapmak lazım...

şimdi çıkıcam 1 saat yürüyeceğim dönüşte de ceviz ve yoğurt yiyeceğm sdc... yani bugün toplamda 2 öğün tam yedim, en son 5 de yedim ve yürüyüş dönüşü 10.30da da yoğurt ve ceviz yicğm sdc. 3 den aşağı yatmam ders çalışıcam...

not : son ekledğm öğünde cevizlerimi yiyemedm, salatanın yarısı kaldı ve karabuğdayın da bir kısmı kaldı. resmen yiyemedm çatlıcaktım..inşallah hep böyle olurummm .

Son düzenleme:
afiyet olsun çukulam ..

kardeş takıma ugradım ...

mehalim senin haftalık analızler vs vardı ne oldu bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…