cnm ne yoğurdu kendim yapıyorum ne yumurtayı organik arıyorum bu detaylara takılırsam bu diyeti yapamam ama yollarını arıyorum yani. mesela migrosta var serbest tavuklardan yumurta diye satılan yumurtalar, migrosa gidip ondan alıcam evdeki bitince. ama yoğurtla uğraşamam yani, ben bimin yoğurdunu yiyorum . tavuk da sık yememeye çalışıyorum bakalım araştııyorm alttan alttan doğal olanı. şuan önceliğim yağların doğal olanını bulmak...
tartıldım 90 ı biraz geçiyorum (manuel tartıda tartılıyorum çünkü dijital bozuldu. 90.500 olabilirm,ama güzel bir dijital almak istiyorum)
evet tavuğu ben de çok seviyorum, bakalım bulursam organik alıcam artık ama insan güvenemiyor. hindi mi alsak? çok yakın tavuk etine?
cnm ben yoğurt mayalayamam ya, uğraşamam yani.ama tereyağ ve zeytinyağının iyisini alıcam inş...
canım aebenim haklısın ama nohutu bugün 4 kaşık filan yedim, onun dışında karabuğday var sadece. nohutu da dünden kaldığı için yedim. ama evet dikkat etmek ve sık sık sebze yemekleri yapmak lazım...
yok yav bendede kalamsın kimsiyede gitmesin ..
sabah beri bi tv bide pc deyim inanın sadece atıştırmaya kalktım . 1 ayda seyredecegim tv yi bugun seyrettim sanırımdündende yaprak sarmıştım hep onun yüzünden zati ... ne işi var demeyin yahu bayram öncesi çıkarmış sarmamştım ya çürüyecek diye sardım ...
evdede kimse yok küçükler yatılı kursta büyükde arkadaşlarıyla çımıştı ... herüfede az sinir oldum bügün hepsi bir araya geldi .. yarın yeni bir gün olcak inşallah
birde erindim yahu oda senden geçti kesinmarkete gitmem lazım evde bişi yok ama gitmedim 2 gündür :18:
normal hayata adepte olmaya çalışıyorum
gün boyu yedigim 1 tabak yaprak bi dondurma 1 dl de baklavaen son 2-3 gibi yemiştim onla yatarım sanırım aç değilim . karbon yedigimde, böyle canımın çektigini bir süre sonra hiç açlık duymuyorum ne ilginç halbüki açıkmam lazım :44:
çok güzel motive oldun çikolata darısı bizlere cnm
ekmekten bend ekıurtulmak istiyorum
yyag kilo yapıyor diye bilinirdi hep ama dogal yaglar yapmıyor demekki
birde yedigin yogut filan kendinmi yapıyosun ?
yumurta marketten dimi ?
tartıldınmı hiç ?
çok soru sordum dimi
Bu arada artık hazırladğm tabaklar fazla gelmeye başladı bana, çok ilginç.. Bunlar hep ekmeği kesmemle ilgili şeyler... Ekmekten ve ekmek alışkanlğmdan sonsuza dek kurtulmak istiyorum süper olacak çünkü tam bir ekmek delisiydm..!
Tek düşündüğüm; yağ hep kilo yapar demişler ya.. Bu kadar ceviz badem zeytinyağı ile nasıl kg verilir diyip duruyorum :) bakıcaz artık... Bu arada saf tereyağı ve zeytinyağı arıyorum tavsiyesi olan??
Eki Görüntüle 1209577
Bol zeytinyağlı salata
Tarçınlı ve 1 armut doğranmış yoğurtlu karabuğday
3-4 kaşık nohut
3 ceviz
sweet başarı hikayeeni bend eokudum tebrik ederim cnm
içimde bitip tükenen duyguları açıga çıkardın
93 kilodna düşerken hep resim çekeridm öncesi sonrası diyee okadar zöleidmki zayıflayıp foto çekinmeyi
fark vamrı diye bakmayı
çok güzle olmuşsun ve hiç 65 gibi durmuyorsun
sweet bacım bu ne enerji maşallahh
evet cnm karatay diycekitm dukan nerdne çıktı ?
bend ebugün alışveriş yapıp güzle menüler paylaşmak istiyorum
gece aç ytasam kahvaltı yapabilirim diye düşünüyorum ..
birde leptin için aç kalmak lazım diye anladım sanki yanlış mı anladım ki ?:26::26:
kalliste abla valla yalan yok aciktim suan ama.sabit yemek saatimiz 6
3 saat kaldi leptin calismaz da gun bosa.gider diye korkuyom
aciinca da gidiyormus
ay yarin bu hataya dusmeyim
dun cok enerjiktim
suan hiiic ole degilim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sweet abla basari hikayenizi okudum tebrik ediyorum harika vermissiniz
ben sabah kizim dolayisiyla cok erken kalkiyorum 5,5 gibi aksamda en.gec 11 de yatiyorum haliyle
msela bu sabah gec yapayim dedim saat 9,30 du ona ragmen cikolaya gibi aciktim bende ama esim 5,30 da geliyo bozmayim artk leptini
yok iki ogun zorlayacak suan beni
ben uc ogun yapayim
cikolata dedigin gibi guzel olur aralara 5 saat koyarsak en az bi de spor neden olmasin
kahvalti 8
ogle 1
aksam 6
benim duzen boyle olacak galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallahhhhhh ne uzun cevaplar ellerine yüreğine sağlık canım ...
Nohuta dikkat edicem ok anlaşıldı :)
Kahvaltıda zeytinim ve salatam zeytinyağı içerisinde zaten canım tabi fotoda görünmüyor...
Yürüyüş bandıma tüm takım bayılıyor zaten :) pavyon ışıklarına benzetenler varsa da hahhahahah
Ben şuan için 2 öğünde kalamıyorum 10 da kahvaltı yapmama rağmen çünkü ben malesef erken uyumuyorum. En erken 3 de uyuyorm dolayısıyla 9 gibi öğün yapıyorm ben . İnşallah zarar görmem
Bu sweetin enerjısının yarısını istiyorum ne olurr
Bişey sorucam size; ben niye tok uyanıyorm. Son öğünümü dün 5 de yedim, 10.30 da yürüyüş sonrası cevizle yoğurt yedim biraz. Normalde açlıktan gurul gurul uyanmam lazım ama tok uyanıyorum ... Niye?
Eki Görüntüle 1210203 günaydınnnnnn şekerler
Çikolatam aynı durum ben dede açlık hissi yok sadece zaman zaman aç göLülük var
Eki Görüntüle 1210203 günaydınnnnnn şekerler
Çikolatam aynı durum ben dede açlık hissi yok sadece zaman zaman aç göLülük var
Arkadaşlar benim bakliyatıma söylenip durmuşsunuz da :) ben yalnızca ilk yaptğm gün bir öğünde yedim evet biraz fazlaydı , bakliyat izinli diye biliyordum sonra tekrar okuyup öğrendim sınırlı olduğunu... Dün yalnızca 3-4 kaşık yedim çünkü atıcaktm çöpe, 3-4 kaşık yemenin zararlı olmayacağını düşündüm. Ve o kadarcık bakliyatsa beni bu kadar tok tutan ne güzel yani ...
Bu arada geç yiyorsun demişsnz bana... 10.30 da yediğm şey 3. Öğün değil. Yürüyüşü geç yapıyorum ve tek yediğim biraz cevizle bir kase yoğurt. Ve ben 3 de uyuyorum hatta belki 4 de.. Senelerdir böyleym , akşam 8 de kesmem biraz hayalcilik olur benim için ama bilemedm şimdi
Evet arkadaşım sen benim söylemimi yanlış anlamışsın belli ki, üstte de yazdım oysa yanlış anlamayasın diye...tek takılan da sen değildin bu bakliyat konusuna ben toplu bişi söylemeye çalıştm aslına...bu ünlem işaretleri filan üzdü beni açıkçası... Söylenmişsin lafımdan kastım ve niyetim kötü değildi yermek yargılamak hiç değildi, malesef yazı dilinde böyle yanlış anlamalar oluyor. Ben samimiyete dayanarak böyle konuştum ama şu cevabın beni gerçekten üzdü...
Demek ki bende bir gariplik var. Bu iki oldu bijonun burda olmaması zaten yeterince üzücüyken bir d bu tip şeyler beni alaşağı ediyor bir anda...
Hepinize başarılar dilerim ... Artık yazmayacağım hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?