Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Takımdan kopunca analizler yalan oldu aebenim. İnşallah bu hafta başlarız yine ))

Çikolatam aynen öle ben de öğünleri tam yiyemiyorum zaten .

ur dolu tavuk eymektense balık yiyelim kızlarrr ben aylardır yemiyoprum tavuk eksikliğinide hissetmedimm ayrıca balık yerseniz minik bir dilim tahin helvasıda yiyebilirisiniz herşeyi bulabildiğiniz kadar zamanla karşınıza çıkıyor inanın

bayram bitti kuzum daha ne baklavası 1 dilim baklava eritmek için 3000 mekik çekmen lazım yerken bir daha düşün bir dahalki sefere

hakikaten doğal yağlar yapmıyor hatta ben çorbalara kuyruk yağı koyuyorum çok az süper lezzetli oluyor eskiler akıllıymış hakikaten en sağlıklı şekilde beslenmişler önceden kuruk yağı denince burun kıvırırdımm

http://www.sadepazar.com/ bir arkadaş buradan alıyormuş cnm çok memnun istersen okan beylerin aldığı yerden de bakabilirisn ama biraz tuzlu açıkçası

http://cloudpage.co/neyi-nereden-aliyoruz

http://cloudpage.co/zeytinyagi-sizma

tereyağını bu mevsimde kargoyla getirtmen zor olur cnm bulunduğun yerde araştırman lazım artık

Eki Görüntüle 1209577

Bol zeytinyağlı salata
Tarçınlı ve 1 armut doğranmış yoğurtlu karabuğday
3-4 kaşık nohut
3 ceviz

afiyetolsun cnmm armutu yoğurtla bile yesen sabah harici yememeye çalış bitanemm sabahları meyve yersende gün kurusu kayısı yememen lazım

tşk ederim adaşımmm ne bu karamsarlık kuzummm yine vereceksin fazlalıklarınııı:13::13: negetif düşüncelerin hepsini atıyoruz öncelikle

bu arada kızlar dikkatimi çekti neden kilo cetveli yapmıyorsunuz kendinizi motive açısından ve birbirinizi takip açısından kolay olmazmı:44: her hafta güncellemek çok zevkli olur bence

karatay yapan kherkes enerjik olur cnmmm evet leptin beyne açlık sinyali gittiği anda iptal oluyor

bitanem şayet erken acıkıyorsan mutlaka bir önceki öğünde az yemişsin demektir :26:

tşkler cnmmm bence gayet güzel 3 öğünde yapabilirsin gündüz 2 saat leptin çalışmış olacak böylece

ne demek rica edeirmmm seninkini görünce benimkini beğenmemeye başladımm cnm leptinin en güzel salgılandığı zaman dilimi 2 ve 5 arası o yüzden keşke erken yatabilsen:26: karatayda akşam sekizden sonra birşey yenmiyor bence akşam yemeğinin saatini güzel ayarlarsan ayran içerek idare edemezmisinnn:26:

Bu sweetin enerjısının yarısını istiyorum ne olurr

ne demek tatlım seve seve

bu gece heyecandan ne annem uyuyabildi ne de ben bugünlük leptin kaçtı yarın annem hastahaneye yatıyor göğsünde kitle var o alınacak öncesinde 2 gün diyalize girecek tedbir amaçlı dolayısı ile ne zaman çıkarız bilmiyorummm kendinize cici bakınnn

bu hafta ilk 3 e girip notayı sildiriyoruz anlaştıkmı:13::13: v görüşmek üzere

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar.

Sweet geldiği nası belli oluyor mesajları çek çek sonu gelmiyor ..maşallah enerjine canım..

Annene acil şifalar diliyorum..bir an önce cabuçak atlatır inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dışarı çıkmalıyım kaç saate dönerim bilmiyorum..
Döndüğümde bakabilirim herhalde sizlere.

Hepinize toparlanabilmiş bir gün diliyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınnnnn swett gelmişş maşalahh dolmuş sayfaa valla canlandırdın topigimizi

aben ablam hala gbayramdamı kaldın sen sarma baklava gel artık bu tarafa ( diyene bak hala toparlayamadım :)

çikolata açıkcası menüleirndeki bakliyat benimde dikkatimi çekti ama kendim hiç birşey uyguluyamıyorken snei elştirmek istemedim
karatay hoca haftada 3 gün diyor sanırım bakliyata..

kalisss günaydınnnn

ben bugün kahvaltı için zorladım kendimi
1.5 haşlanmış yumurta
15 adet fındık
6-7 zeytn ve peynir yedim

akşamları birşeyler yediigm için yapanmıyor olabilir kahvaltımı
6 da kalkıp spor yapıp birde yemegi 5 te kessem eminim aç kurt gibi saldırırımmm
dün face de okan beye sordum ve egerki karatay yapan bir insan karatay kahvaltısını yapamıyorsa
diyeti tam uygulamıyordur dedi :26::26::26::26: ki zira benimki karatayın k sı olamazz

soguk sıkımm zeytin yagını zeytin satan yerlerden bulabiliriiz sanırım
ama tavugu yumurtanın orginigine dalamycam hiçç okadar irdelemek istemiyorum çünkü
tereyagda ben kebir alıyorum açık satılıyor markette çok güzel.....

günaydınlar . diyete adapte olamadım bir türlü . bu cuma izinde olacağım için kilo bildirimide yapamayacağım işlerde yoğunlaştı bu ara fazla gelemiyorum takıma rica etsem bir süreliğine beni izinli yazarmısınız kendimi toparladığımda tekrar girerim listeye artık

Bişey sorucam size; ben niye tok uyanıyorm. Son öğünümü dün 5 de yedim, 10.30 da yürüyüş sonrası cevizle yoğurt yedim biraz. Normalde açlıktan gurul gurul uyanmam lazım ama tok uyanıyorum ... Niye?

günaydın cnm karatayda 20 den sonra birşey yenilmiyor bildiigm kadarıyla , ama ders çalıştıgın için geç yatıyorsun durum farklı olurmu bilmiyorum?
birde bakliyattan olabilir çok tok tuutyor bakliyat ,

Sanırım evet Masumcum
Bu arada okul açılınca nasıl olacak bakalım Sabahın köründe asla kavaltı yapamam yine muza devam sanırım )))
Birde okullar dönüşüme uğradığı için orta okulla binalarımız ayrldı dolayısala bize yemek hanım da olmayacak öğle yemeklermiz hazır olmayacak bu da bir sorun olacak sanırım bakalaım .

ha bi rde yumurtadan nefret etmek üzereyim

Arkadaşlar benim bakliyatıma söylenip durmuşsunuz da :) ben yalnızca ilk yaptğm gün bir öğünde yedim evet biraz fazlaydı , bakliyat izinli diye biliyordum sonra tekrar okuyup öğrendim sınırlı olduğunu... Dün yalnızca 3-4 kaşık yedim çünkü atıcaktm çöpe, 3-4 kaşık yemenin zararlı olmayacağını düşündüm. Ve o kadarcık bakliyatsa beni bu kadar tok tutan ne güzel yani ...

Eki Görüntüle 1210203 günaydınnnnnn şekerler

Çikolatam aynı durum ben dede açlık hissi yok sadece zaman zaman aç göLülük var

Bu ne şirin bir tabak :)

Aç gözlülük hepimizde var anacım :) ama garip olan onca uzun açlığa rağmen tok uyanmam.. Ben sabah aç uyanmayı seviyorum çünkü bu bana zayıflıyor olduğumu söylüyor...

Bu arada geç yiyorsun demişsnz bana... 10.30 da yediğm şey 3. Öğün değil. Yürüyüşü geç yapıyorum ve tek yediğim biraz cevizle bir kase yoğurt. Ve ben 3 de uyuyorum hatta belki 4 de.. Senelerdir böyleym , akşam 8 de kesmem biraz hayalcilik olur benim için ama bilemedm şimdi

Bence akşam 7-8 den sonra bişey yememek konusu erken yatanlar için yani 11-12 gibi yatanlar için daha uygun diye düşünüyorum bu tamamen benim görüşüm yani. Ama yinede dikkat etmek iyi olur sanırım

çikolata söylenmedim ben !! sadece karataya göre yorumlamaya çalıştım!!

geçe yeidignide karataya göre geç yiyorsun dedim çünkü okudugum ve izleidm kadarıyla 19- 20 arası keisn yemeyi diyor canan hoca leptin hormnonu açısından

ha sen kendine göre uyarlarsın , uyarlamazısn bilemem ama

kimsesin menüsüne söylenmiyorum , yemek satinede laf etmiyorrum..

Evet arkadaşım sen benim söylemimi yanlış anlamışsın belli ki, üstte de yazdım oysa yanlış anlamayasın diye...tek takılan da sen değildin bu bakliyat konusuna ben toplu bişi söylemeye çalıştm aslına...bu ünlem işaretleri filan üzdü beni açıkçası... Söylenmişsin lafımdan kastım ve niyetim kötü değildi yermek yargılamak hiç değildi, malesef yazı dilinde böyle yanlış anlamalar oluyor. Ben samimiyete dayanarak böyle konuştum ama şu cevabın beni gerçekten üzdü...

Demek ki bende bir gariplik var. Bu iki oldu bijonun burda olmaması zaten yeterince üzücüyken bir d bu tip şeyler beni alaşağı ediyor bir anda...

Hepinize başarılar dilerim ... Artık yazmayacağım hoşçakalın

Son düzenleme:

ben senin ikinci yazını sonradan gördüm çikolata..

yazıyı ben yazıyorum alıntı yapsan bile isim yazsan alınmayacagım ama ortaya konuşur gibi yamzış e ben yazdıgım için üzeirme alındım..
veede yazını okursan sende söylemlerinde yanlışları görebilirisn diye düşünüyorum...

amacım kimseyi üzmek degil tabikide..vede en ufak birşeyden çıkıp gitmek istiyorsnada bu senin terciihin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…