Eki Görüntüle 1210203 günaydınnnnnn şekerler
Çikolatam aynı durum ben dede açlık hissi yok sadece zaman zaman aç göLülük var
Bu arada geç yiyorsun demişsnz bana... 10.30 da yediğm şey 3. Öğün değil. Yürüyüşü geç yapıyorum ve tek yediğim biraz cevizle bir kase yoğurt. Ve ben 3 de uyuyorum hatta belki 4 de.. Senelerdir böyleym , akşam 8 de kesmem biraz hayalcilik olur benim için ama bilemedm şimdi
Cukulam ben senin baklagilinede laf ederim yeri gelirsede menunude kiz burda bunun icin variz balim . Ayni uyarilari sende bana yaparsin , cunki biz bir takimiz birbirimizi diyet konusunda uyarmak yanlislarimizi duzeltmek icin burdayiz . Yahu bunlarda ne var .ikinizinde kulagini cekicem haa .. Kimse bir yere gitmiyor.
Ayrica ister alinti yapin ister ortaya konusun hic bir sekilde alinmam, niye alinayimki .sonucda arkadasimin diyeti duzgun gitsin diye uyari yapmisimdir , kimsenin mesajinda art niyet aramam senelerdir taniyorum az cok ne dusunur anlaya bilirim . Kalbini bilirim .
Nazlim iyi tatiller canim ozletme kendini emi .
Kalisim kolaygelsin .
Svet canim tatil yeni bitti benim henuz diyet moduna giremedim dun cis yesemde oyleden sonra yefigimle yattim kilom bile vermisim yaprak ve bakavayla :))tum gun yatsamda . Canim ben pek kl hesabi yapmam okumusundur belki benim ihtisasim montignac ustune :))) karatayla asagi yukari benzer gl endeks uzerine . Bakma su an yapamiyorum o ayri :))
Bilgilendirmeler icin saggol canim .
Cizelgeye gelincede artik biz bu konularda kartlastik sanirim :)eh bu linklerde7. Senem :))
Cukulam ben senin baklagilinede laf ederim yeri gelirsede menunude kiz burda bunun icin variz balim . Ayni uyarilari sende bana yaparsin , cunki biz bir takimiz birbirimizi diyet konusunda uyarmak yanlislarimizi duzeltmek icin burdayiz . Yahu bunlarda ne var .ikinizinde kulagini cekicem haa .. Kimse bir yere gitmiyor.
Ayrica ister alinti yapin ister ortaya konusun hic bir sekilde alinmam, niye alinayimki .sonucda arkadasimin diyeti duzgun gitsin diye uyari yapmisimdir , kimsenin mesajinda art niyet aramam senelerdir taniyorum az cok ne dusunur anlaya bilirim . Kalbini bilirim .
ben kimseyi tanımıyorum kim neden nasıl yaazmıştır bi analiz yapayacagım .
zaten burda menüye yapılan eleştiriye alınmak çok saçma..
art niye aradıgım yok benimde abla
ben eleştiri yapmayı da almayı da severim ve beni geliştireceğini düşünürüm. yapılan yorumlara alındığım filan.. hiç alakası yok.
birkaç kişi çok fazla bakliyat yemişsn diyince," bilmiyordum sınırlı olduğunu, ikinci gün de çöpe gitmesin diye sdc 4 kaşık yedim " şeklinde CEVAP verdim. cevap yani, bunun alınmakla kızmakla eleştiriye açık olmamamkla ilgisi yok.
"söylenmek" lafına gelince, biz bu takımda birbirimize samimi olduğumuz için bazen bu ve bunun gibi kelimelerle hitap ediyoruz. o kelime gerçek manasında, sinirli veya kızgın bir şekilde söylenmiş bir kelime değil, aksine samimi bir arkadaşa "söylenme kız." gibi yazılmış bir cümle.bu kadar ufak bir kelimeyi büyütüp yazısına ünlemler koyarak beni tersleyen kendiyken, beni alınganmışm gibi göstermesi ayrı bir ironi... eskiler yorum yapsın,biz burda bu şekilde konuşmalar yapmıyor muyz?? ciddiye alıp alınan kişilerle aynı takımda yazışmak benim için zor, kendi adıma. kişilerle ilgisi yok,daha önce de yazdım benim hevesim çok çabuk kaçar. malesef böyle bir tarafım var. kavgaya tartışmaya hiç gelemem ben,ortam,grim yok benim yaparsam alasını yapar tozu dumana katar çıkar giderim.. kimseye trip atmam,laf sokmam,canını sıkmam bilerek isteyerek asla.. böyle bana bağırır,kızar gibi ünlem koyamaz kimse yazısına.. bunu yaparsa iki seçenekten en sakini olan çeker giderim en çok...
kallisim ,aebenim, mersam, mustangım. ve son zamanlarda sweetdimple... sizlerden özürdiliyorum, ben de aranızda olmak isterim her zaman ama 30 yaşımda da kimsenin nazını tribini laf sokmasını ünlemini çekemicem...üstelik bu kişi yeni ve listede bile değilken ...
aben ablacıgım bana referan olup takıma aldırdıgın için çok teşekür ederm..
yeni üye eski üye polemigine girmeyecegim için çıkıyorum takımdan
takımdaki arkadaşlarda paylaşımlaır için çok teşekür ediyorum ama daha fazla yazmayacagım
başarılar herkese:))
yeni üye eski ye yok bu takımda banum :26:
çikolata kusura bakma ama alınganlıgın alasını yapıyorsun sen ister kabule t ister etme,
bir ünleme bukadar mı takıldın yani?
evet ben yeniyim neyi naısl konuştugunuzu bilemem sende madem öyle bu açıklamyı normla şekilde yapsaydın ..
gerginligi sevmem diyorusn ama geriginlik yaratıyorsun. yinede diyorum yazdıkalrımd abukadar alınganlık yapılacak hiç birşye yok...
senin gitmene gerek yok ben çıkaırm takımdan .
tam tanımamış olabilirsiniz birbirinizi buna evet ama bu yeni bu eski ayrımı görmüyorum ben . tabi eski tanışlarla yeni tanışanlar ay ı samimiyetde yazamamaz bu kabulum ama ben yinede yanlış anlaşıldıgı taraftarıyım .çunki her ikinizide tanıyorum her iikinizinde kalbine kefil olurum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?