Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi bu nerden çıktı Allah aşkına Naz cım ? yeni eski ayrımı yapacak olsak yeni arkadaş almayız ki takıma? sen şimdi niye böyle yazıyorsun ? ben senin ismini yazmadım çünkü evet yalan yok eski arkadaşlarıma daha bağlıyım, burda anımız çok fazla... ama bu seni sevmedğm,yeni buldğm ve takımda istemedğm anlamına gelmiyor ki.. ben kimim ki böyle bişeye karar vereyim? ayrıca ben sana da cevap veriyorum, niye böyle oldu şimdi ben gerçekten çok üzüldüm ...
masum beni kırdı, olayın sadece bununla ilgisi var,ben onu samimi görürken onun bir anda mesafe ile yazması beni kırdı ve bunu yazdım... sen ve yeni başka arkadaşlarımızla ilgisi yok...

of be nazlım bir yeri toplamaya çalışırken tümden dagıldınız .. özel mesaajına cevap yazacaktım okudum fırsat olmadı

bak nazlım senelerdir buralardayız dimi ne takımlar yönettik neler gördük .. genelde tüm yeni üyelerin sorunudur bu . hatta takım olmasa bile linke yeni gelen biride olsa aynı sikayeti yapar hep nehikmetse 6. takıma ilk girdigimde aynı şikayeti bende yapmıştım
ben hep aynı şeyi yazmışımdır bu durum karşısında .. (onlar sana yazmıyorsa sen onlara yaz ) bunu deneyipde ısrarla hala sana cevap veren yoksa haklısın demektr ...

çukulamın son mesajını yeni gördün evet katılmadıgım yerler olabilir .ama olay kıvılcım bile yokken alev almış duruma gelince kim ateslenir orasını ben kestiremem . bu çukulada olsa banu da olsa beni aşar :26:

ne diyim ,peki beni ne halde bırakdıgınızın farkındamısınız ?:26:

dedigim gibi 7 senedir buralarayım ne durumlar gördüm ,kimseylede tartışmam olmamıştır kırıldıgım olmurtur ama oda saman alevi gibidir gelir geçer şu 2 günlk dünyada ..
benim hepinizede diycegim budur .. burası bir takım kilo vermek için . samimi bir ortam oldugunada inaniyorum kalanda kalmayanda kendi seçimidir ne diyim ..
artık bu konuda yorumum yok kendiniz halledin . olmayan bir sorunu koca aleve çecirdiniz

1.) senin ikinci mesajı yazrken bende sana cevap yazmışım yani snein ikinci mesajını görmeden ..

2.) yeni üye diye adlandırdıgın biri yüüznden yılalrdır yazdıgın takımı terk edip çıkıyorsan sen bilirisin dedim ve yine diyorum...

demişsin ya 30 yaşındayımd iye ben naz, kapriz,, gerkinlik filan yapmadım kendin ateşleidn hepsi bu..
özür dilemek erdemliktir..

kusura bakma ama ben yazımda özür dilenecek bir şey bulamadım..

tirpte atmadım , çocukca kapriste yapmadım.. naz , caz hiç huym degildir sanal alemde..

yapmayın artık kızlar :26::26::26:

ne çıt kırıldımsınız yahu cahilsınız desem yaşınızda baya var

kimse bir yere gitmiyor . dönün bakım banum ,cukulam, nazlım . gelip saçınızdan sürükleyerek getirmeyim sizi

şöyle bi 10 -15 sene sonra görürüm sizi . dönüp bu hallerinize gülersiniz

bana biraz müsade o kadar işim varki dün yatmanın cezası birikti iyce

hepinizide inanın çok seviyorum .hayat çok kısa kimseyi kırmaya degmez inanın

Resmen kayboldu Millet :44: Ben ne diyim ki size. :26: Aebencim sen bu takıma analiz istiyordun demi

Başım çok ağrıyor ağrı kesici ve kremler işe yaramadı, canımda bişi istemiyor zaten sanırım bişi yemeyeceğim.

hayirli aksamlar
sweet abla annenize cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin

olanlarla ilgili birsey soyleme yetisine.sahip degilim
menumu yazayim ben

sabah
3 yumurtadan omlet
bol peynir domates
salatalik
10 limonlu kekikli zeytinyagli zeytin
7 tane ceviz

aksam
yarim tabak kiymali taze fasulye
1 tabak et sote
1 kase yogurt

dunun aksine.bugunku kahvalti beni tam 10 saat tok tuttu inanilir gibi degil
sabah 8 bucukta aksam da 6 bucukta yedim
3 litre suyumu tamamladim kizimi bebek arabasina koyup carsi pazar 2 saat yurudum temposu tartisilsa da
bu hafta boyle olsunda haftaya insallah yuruyus bandim ve stepper aletimle devam ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aydasu canım çok güzel kahvaltı ve akşam yemeği yapmışsın tebrik ederim. Eğer işim gücüm varsa benimde saatlerce yemek gelmez aklıma seninde böyle iki öğünle doyman hoş olmuş. Umarım tempon devam eder.

mustang tesekkur ederim
insallah azmim boyle devam etsin
verecek o kadar kilom var ki
bir an once kurtulmak istiyorum

Canım çok çok beğendim tebrik ederim.
Tokkuk hissi müthiş zaten bende aynı şekilde gidiyorum sıfır kaçamak süper bir huzur.

Aydasu bu cumadan start al cumaya dek alışma evresi dersin cuma start haftaya dek bak duruma..bende çok meraktayım nasıl etki göstercek.

Canımıniçiii bu karatay müthiş bir şey yani kahvaltıyı doğru yap geceye dek yemesen acıkmazsın..
Burda yumurta dokundu midem bulandı aç değilim içim kaldırmadı diyenler acaba psikolojikmi diye düşünmekteyim..hadi senin miden rahatsız ama sağlıkkı bir bünye bu kahvaltıyı yapmalı ve bu beslenme şeklini mutlaka denemeli diyorum...kilo sorunu olmayan kızımda yapıyorya nasıl memnun diyetten anne ne canım bir şey istiyor ne aklıma geliyor diyor.içeceksiz duramayan biz içeceği unuttuk tatlı krizi yok kaçamak düşüncesi yok....deneyebilen kesinlikle iki gün denemeli arkadaşlar...iki öğün yapıyorum artık ve fazla geliyor ....

Varya upuzun bir mesaj yazdım güm diye gitti bu uygulama çok kötü tüm mesajlar uçuyor..

Arkadaşlar uzun uzun yazamıyaağım tekrardan...saçmalamışsınız..gereksiz alınganlık yapmışsınız...fevri davranmışsınız....
Aeben gereken herşeyi söylemiş bende tek tek yorum yapmayacağım ama uzunca zaman takımın toparlanmasını bekledik tam toparlanırken kendinizede bizede bu saçma durumu yaşatmayn..bir kaç gün birbirinizi görmezden gelin yorum yapmayın ...lütfen bunu bir deneyin...bu günü yaşanmamış sayın...biz ne hakaretlere maruz kaldık burda ama yine popomuzun üstüne oturduk...sadece bir iki gün daha deneyin lütfen sona yine olmuyorsa herkes istediği yola gider..çok zaman kaybettik toparlanma adına şimdi hepimizin morallerini alt üst etmeyin yine dağıtmayın bizi..

günaydın hayırlı bir olur inşallah .....

sevetcim ogün yazdımmı bilmiyorum canım annecine acil şifalar dilerim

günaydın ablaa

yumurta olayına ben bir örnek vereyim sana misal ben eskiden karbonhidrat diyeti yapardım 2 yumurta yeridm löp löp ama
son dönemde ne oldu bend ebilmiyorum o haşlanmış yumurtayı yediigmde yutamıyorum.
birde üretiker var bende hemen kabarıyorum dün 1.5 yeidm yumurtayı hemencik şişti dizkapaklarımın arkası
ama şöyle yapayımd iyorum maydanoz nane dograyıp dolapta hazır bulunduruyum kaynamış yumurtadna salata yapayım diyorum
sanki daha iyi olur.. birde omlet yapayım artık 1 tane yiyimde duruma göre artırırımm..

ayda su sıkı kahvaltı yapınca 10 saat tuttu demekki bravo takipteyim seni

''Saçmalımışsınız ,gereksiz alınganlık yapmışsınız , fevri davranmışsınız ''bir kelimeyle özet geçmişsin kalişim vede çok dogru

gene toparlıycaz inşallah ..... bundan sonrası için; tüm takım arkadaşlarımdan tek ricam okuduklarınızı farklı anlamayın saga sola çekip sizde yıkıcı kelimeler kulanmayın söz agızdan bir kere çıkıyor .iyce tartın .yanlış anlamalara mehal vermeyin,takılacagınız bir söz olursada tekrar arkadaşınızın ne demek istedigini sorun . inanın hiç bişi kaybetmezsiniz

tartışmak kolaydır asıl erdem gerektigide karşılık vermek yerine sukuttur ..bence karşındakine en büyük ceza vermekte , olgunlukla ona yanlış yaptıgını hissetirmektir . en büyük ceza pişmanlıktır geriye bakıldıgında

bugun nasılsın mehal ?
neren hasta diye sormayın artık neren saglam diyim bari geçmiş olsun bacım .migreninmi vardı senin mehal ?

evet canım hala istiyorum ,senle ben kalsakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…