aeben ablacığım çok özür dileyerek yazıyorum pek karışmam böyle şeylere bilirsin . ama çikolata arkadaşımız yazısında resmen yeni eski ayrımı yapmış hatta ben takımda olduğum halde beni okadar yeni görmüş ki ismimi yazma gereği bile duymamış . hatta hep dikkatimide çekmiştir . sen ve banudan başka benim gönderilerime cevap verende pek olmuyordu bir kaç istisna hariç
Dökün anacım eteğinizde ne kadar taş varsa dökün
aeben ablacığım çok özür dileyerek yazıyorum pek karışmam böyle şeylere bilirsin . ama çikolata arkadaşımız yazısında resmen yeni eski ayrımı yapmış hatta ben takımda olduğum halde beni okadar yeni görmüş ki ismimi yazma gereği bile duymamış . hatta hep dikkatimide çekmiştir . sen ve banudan başka benim gönderilerime cevap verende pek olmuyordu bir kaç istisna hariç
benim eteğimde taş yok mustangım, söylenme ordan :))))
ben birine bağırsam ya da terslensem tek birşey yapardım.. özürdilemek...
arkadaş ne yaptı? "bu kadar ufak birşeyden alınıp gidiyosan sen bilirsin" yazdı... üstelik daha kendisi cvap vermeden "yanlış anlama sakın masumum" diye hitap etmiş birine...
ben samimiyet gösterip de şu cevabı aldığm için kırıldım, anlatabiliyor muym..
yapmayın artık kızlar :26::26::26:şimdi bu nerden çıktı Allah aşkına Naz cım ? yeni eski ayrımı yapacak olsak yeni arkadaş almayız ki takıma? sen şimdi niye böyle yazıyorsun ? ben senin ismini yazmadım çünkü evet yalan yok eski arkadaşlarıma daha bağlıyım, burda anımız çok fazla... ama bu seni sevmedğm,yeni buldğm ve takımda istemedğm anlamına gelmiyor ki.. ben kimim ki böyle bişeye karar vereyim? ayrıca ben sana da cevap veriyorum, niye böyle oldu şimdi ben gerçekten çok üzüldüm ...
masum beni kırdı, olayın sadece bununla ilgisi var,ben onu samimi görürken onun bir anda mesafe ile yazması beni kırdı ve bunu yazdım... sen ve yeni başka arkadaşlarımızla ilgisi yok...
1.) senin ikinci mesajı yazrken bende sana cevap yazmışım yani snein ikinci mesajını görmeden ..
2.) yeni üye diye adlandırdıgın biri yüüznden yılalrdır yazdıgın takımı terk edip çıkıyorsan sen bilirisin dedim ve yine diyorum...
demişsin ya 30 yaşındayımd iye ben naz, kapriz,, gerkinlik filan yapmadım kendin ateşleidn hepsi bu..
özür dilemek erdemliktir..
kusura bakma ama ben yazımda özür dilenecek bir şey bulamadım..
tirpte atmadım , çocukca kapriste yapmadım.. naz , caz hiç huym degildir sanal alemde..
hayirli aksamlar
sweet abla annenize cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin
olanlarla ilgili birsey soyleme yetisine.sahip degilim
menumu yazayim ben
sabah
3 yumurtadan omlet
bol peynir domates
salatalik
10 limonlu kekikli zeytinyagli zeytin
7 tane ceviz
aksam
yarim tabak kiymali taze fasulye
1 tabak et sote
1 kase yogurt
dunun aksine.bugunku kahvalti beni tam 10 saat tok tuttu inanilir gibi degil
sabah 8 bucukta aksam da 6 bucukta yedim
3 litre suyumu tamamladim kizimi bebek arabasina koyup carsi pazar 2 saat yurudum temposu tartisilsa da
bu hafta boyle olsunda haftaya insallah yuruyus bandim ve stepper aletimle devam ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aydasu canım çok güzel kahvaltı ve akşam yemeği yapmışsın tebrik ederim. Eğer işim gücüm varsa benimde saatlerce yemek gelmez aklıma seninde böyle iki öğünle doyman hoş olmuş. Umarım tempon devam eder.
Canımıniçiii bu karatay müthiş bir şey yani kahvaltıyı doğru yap geceye dek yemesen acıkmazsın..
Burda yumurta dokundu midem bulandı aç değilim içim kaldırmadı diyenler acaba psikolojikmi diye düşünmekteyim..hadi senin miden rahatsız ama sağlıkkı bir bünye bu kahvaltıyı yapmalı ve bu beslenme şeklini mutlaka denemeli diyorum...kilo sorunu olmayan kızımda yapıyorya nasıl memnun diyetten anne ne canım bir şey istiyor ne aklıma geliyor diyor.içeceksiz duramayan biz içeceği unuttuk tatlı krizi yok kaçamak düşüncesi yok....deneyebilen kesinlikle iki gün denemeli arkadaşlar...iki öğün yapıyorum artık ve fazla geliyor ....
hayirli aksamlar
sweet abla annenize cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin
olanlarla ilgili birsey soyleme yetisine.sahip degilim
menumu yazayim ben
sabah
3 yumurtadan omlet
bol peynir domates
salatalik
10 limonlu kekikli zeytinyagli zeytin
7 tane ceviz
aksam
yarim tabak kiymali taze fasulye
1 tabak et sote
1 kase yogurt
dunun aksine.bugunku kahvalti beni tam 10 saat tok tuttu inanilir gibi degil
sabah 8 bucukta aksam da 6 bucukta yedim
3 litre suyumu tamamladim kizimi bebek arabasina koyup carsi pazar 2 saat yurudum temposu tartisilsa da
bu hafta boyle olsunda haftaya insallah yuruyus bandim ve stepper aletimle devam ederim
günaydınhayırlı bir olur inşallah .....
sevetcim ogün yazdımmı bilmiyorum canım annecine acil şifalar dilerim
Varya upuzun bir mesaj yazdım güm diye gitti bu uygulama çok kötü tüm mesajlar uçuyor..
Arkadaşlar uzun uzun yazamıyaağım tekrardan...saçmalamışsınız..gereksiz alınganlık yapmışsınız...fevri davranmışsınız....
Aeben gereken herşeyi söylemiş bende tek tek yorum yapmayacağım ama uzunca zaman takımın toparlanmasını bekledik tam toparlanırken kendinizede bizede bu saçma durumu yaşatmayn..bir kaç gün birbirinizi görmezden gelin yorum yapmayın ...lütfen bunu bir deneyin...bu günü yaşanmamış sayın...biz ne hakaretlere maruz kaldık burda ama yine popomuzun üstüne oturduk...sadece bir iki gün daha deneyin lütfen sona yine olmuyorsa herkes istediği yola gider..çok zaman kaybettik toparlanma adına şimdi hepimizin morallerini alt üst etmeyin yine dağıtmayın bizi..
Resmen kayboldu Millet :44: Ben ne diyim ki size. :26: Aebencim sen bu takıma analiz istiyordun demi
Başım çok ağrıyor ağrı kesici ve kremler işe yaramadı, canımda bişi istemiyor zaten sanırım bişi yemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?