afiyet olsun aydasu.. menün çok güzel .. bebebişin ne kadarlık?yani kaç aylıkhayirli aksamlar
sweet abla annenize cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin
olanlarla ilgili birsey soyleme yetisine.sahip degilim
menumu yazayim ben
sabah
3 yumurtadan omlet
bol peynir domates
salatalik
10 limonlu kekikli zeytinyagli zeytin
7 tane ceviz
aksam
yarim tabak kiymali taze fasulye
1 tabak et sote
1 kase yogurt
dunun aksine.bugunku kahvalti beni tam 10 saat tok tuttu inanilir gibi degil
sabah 8 bucukta aksam da 6 bucukta yedim
3 litre suyumu tamamladim kizimi bebek arabasina koyup carsi pazar 2 saat yurudum temposu tartisilsa da
bu hafta boyle olsunda haftaya insallah yuruyus bandim ve stepper aletimle devam ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımıniçiii bu karatay müthiş bir şey yani kahvaltıyı doğru yap geceye dek yemesen acıkmazsın..
Burda yumurta dokundu midem bulandı aç değilim içim kaldırmadı diyenler acaba psikolojikmi diye düşünmekteyim..hadi senin miden rahatsız ama sağlıkkı bir bünye bu kahvaltıyı yapmalı ve bu beslenme şeklini mutlaka denemeli diyorum...kilo sorunu olmayan kızımda yapıyorya nasıl memnun diyetten anne ne canım bir şey istiyor ne aklıma geliyor diyor.içeceksiz duramayan biz içeceği unuttuk tatlı krizi yok kaçamak düşüncesi yok....deneyebilen kesinlikle iki gün denemeli arkadaşlar...iki öğün yapıyorum artık ve fazla geliyor ....
günaydın ablacımm
günaydın banuş..
y
heh şöyle dargınlık neymiş dönün bakim
yumurtadan şikayetci ien sende muzu dene banu..
cukulam nerdesin
muza karşı bir sogukluk var bendemontiden kaynaklı
günaydın banuş..
y
heh şöyle dargınlık neymiş dönün bakim
yumurtadan şikayetci ien sende muzu dene banu..
cukulam nerdesin
Canımıniçiii bu karatay müthiş bir şey yani kahvaltıyı doğru yap geceye dek yemesen acıkmazsın..
Burda yumurta dokundu midem bulandı aç değilim içim kaldırmadı diyenler acaba psikolojikmi diye düşünmekteyim..hadi senin miden rahatsız ama sağlıkkı bir bünye bu kahvaltıyı yapmalı ve bu beslenme şeklini mutlaka denemeli diyorum...kilo sorunu olmayan kızımda yapıyorya nasıl memnun diyetten anne ne canım bir şey istiyor ne aklıma geliyor diyor.içeceksiz duramayan biz içeceği unuttuk tatlı krizi yok kaçamak düşüncesi yok....deneyebilen kesinlikle iki gün denemeli arkadaşlar...iki öğün yapıyorum artık ve fazla geliyor ....
hayirli aksamlar
sweet abla annenize cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin
olanlarla ilgili birsey soyleme yetisine.sahip degilim
menumu yazayim ben
sabah
3 yumurtadan omlet
bol peynir domates
salatalik
10 limonlu kekikli zeytinyagli zeytin
7 tane ceviz
aksam
yarim tabak kiymali taze fasulye
1 tabak et sote
1 kase yogurt
dunun aksine.bugunku kahvalti beni tam 10 saat tok tuttu inanilir gibi degil
sabah 8 bucukta aksam da 6 bucukta yedim
3 litre suyumu tamamladim kizimi bebek arabasina koyup carsi pazar 2 saat yurudum temposu tartisilsa da
bu hafta boyle olsunda haftaya insallah yuruyus bandim ve stepper aletimle devam ederim
günaydın ...Geldim ablam.. Günaydın
Dün öğlen 3 de : zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurtlu yulaf
Akşam 9 da : 2 haşlama yumurta, ceviz ve salatalık yedim. (Vaktm yoktu) sonra işe gittim...
Bu sabah da klasik kahvaltıyı yaptım.. Bundan sonra resimlerini çekmeye devam ederim.
Çok tokum. Hep tokum. Tok uyanıyorum çok mutluyum :))
Aynen bu durumdayım işte kallisim demek ki doğru gidiyoruz... Veee bu sabah tartı da sürpriz yaptı, bu hafta kutlama varrrrrrrr :))))
Bu arada yürüyüşü dün de yaptım ve yürüyüş konusunda inat ettim hergün muhakkak ne yapıp edip 1 saat yürüyeceğim
Pazar günü 4 günlüğüne Fethiyeye gidiyorum . Bilginz olsun. Şimdi ders çalışıcam , görüşürz
vay süper. dimekki bakiyata devam
iyi tatiller çukulam ..
bu sefer gerçekden kaçtım
evet ya bende yerken hep suçluluk duyuyorum
ne zaman vicdan yapmadan yemek yiycez biz:84::84::84:
Ya tamam ya itiraf ediyorum sabah bi tane pişmaniye yedim off ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?