Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

afiyet olsun aydasu.. menün çok güzel .. bebebişin ne kadarlık?yani kaç aylık

benide özendiriyorsun kalişşş yarın kilolarınıza bi bakalım belki bende başlarım haftaya

kızlar dünki menüm ama diyet olarak bakmayın yahu:26:
zati bugunda gün var diyet modunda degilim ...
aslında sabah eşimle erkenden çıkıp spor komleksine gidecektik kzımla ama öylene arkadaşa yetişemeyiz diye kızım havlu attı gitmedik

.(acil çıktım evden geri döndügümde yedi

12 .00
1 açma . domates ,peynir ..

19 .00..
üzüm ,peynir . 2 dl ekmek ..tazacikti

dün hiç açıkmadım . gl endeksi yüksek yedim halbükü .. mevsimdenmi , aydanmi. yoksa regl sonrasındanmı bilmiyorum :))

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar çokkk işim var akşama inşallah görüşürüz ...

günaydın banuş..
y
heh şöyle dargınlık neymiş dönün bakim
yumurtadan şikayetci ien sende muzu dene banu..

cukulam nerdesin

Geldim ablam.. Günaydın

Dün öğlen 3 de : zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurtlu yulaf

Akşam 9 da : 2 haşlama yumurta, ceviz ve salatalık yedim. (Vaktm yoktu) sonra işe gittim...

Bu sabah da klasik kahvaltıyı yaptım.. Bundan sonra resimlerini çekmeye devam ederim.

Çok tokum. Hep tokum. Tok uyanıyorum çok mutluyum :))

Aynen bu durumdayım işte kallisim demek ki doğru gidiyoruz... Veee bu sabah tartı da sürpriz yaptı, bu hafta kutlama varrrrrrrr :))))

Aydasu canım merhaba, bak sana da aynısı olmuş. Diyet tamamen glisemik index üzerine. Gİ düşük besinlerle beslendiğinde kan şekerin yükselmiyor ve acıkmıyorsun hepimizin olayı bu demek ki, eğer bu böyle devam ederse çok güzel olcak..menün süper

Bu arada yürüyüşü dün de yaptım ve yürüyüş konusunda inat ettim hergün muhakkak ne yapıp edip 1 saat yürüyeceğim

Pazar günü 4 günlüğüne Fethiyeye gidiyorum . Bilginz olsun. Şimdi ders çalışıcam , görüşürz

Son düzenleme:
günaydın ...

tokum tokum diye diye benide özendirdiniz iyce karataya afiyet olsun ....

Aynen bu durumdayım işte kallisim demek ki doğru gidiyoruz... Veee bu sabah tartı da sürpriz yaptı, bu hafta kutlama varrrrrrrr :))))
vay süper. dimekki bakiyata devam

iyi tatiller çukulam ..

bu sefer gerçekden kaçtım

evet ya bende yerken hep suçluluk duyuyorum

ne zaman vicdan yapmadan yemek yiycez biz:84::84::84:

valla monti yaptıgımdan beri yaklaşık 3-4 senedir

glismein indeks, muz, kavun ,karpuz yumurta ile ekmek yememe olayına karşı antipatim oldu

aman bunun gi yüksek yiycme şekeirm yükselcek derken buluyorum kendimi

Merhabalar.

Arkadaşlar akşama doğru gelip yazayım sabah beri dışardaydım şimdi biraz işimi yapayım gelirim.

Naz nerelerde...gelsin ona söleyin :) hep ona yazıcam...
Şaka bir yana kız haklıydı dün yazdıklsrında birbirimizle çok ilgilenemedik...ama gelirse bundan sonra daha güzel düzeltiriz diye tahmşn ediyorum tez haber salın nazcık gelsin paylaşıma...ne yemiş içmiş bi desin bakalım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın güZel hatunlar

Sabah muzla yoğurt karıştırıp yedim ama hala şekerler tatlılar dolanıyor gözümün önünde ((

Aeben çok güldüm döverim kız seni hahaha aynı eşim gibi söylemiş ağrımayan neren var diye koptum hahahaha deli ya ))))
Şaka bir yana bazen ben bile kendimden hoşnutsuz kalıyorum sürekli bi yerim ağrıyor kendi kendime koca olsaydım boşardım kendimi )))

Çikolatam bende merak ediyorum yarın ki kilonu hem deeeee çokkkkkkk. Sonra sen ne yersen aynısını yiyecem )))

Kaliis sultanım ne yoğun hatun oldun sen böle ))
Aeben gün falan deyip kaçırma bak pastaları çörekleri karışmam

Masumcum muz candır can ye )))

Naz mıydı bize stem eden tatlı cadı )) cancazım kızma stem etme alışıcaz birbirimize haklısın diyecek lafım yok ama hepimiz sana yüklenenimde gör günü )))

Ya tamam ya itiraf ediyorum sabah bi tane pişmaniye yedim off ((

benim diyette sabah katayala başlıyorum
akşam maratay oluyor hatta saratay, maratay , tay tay gidiyor
hiç hoşnut dgeilim kendimden hiççç

veemiyorum kendimi diyete adepte olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…