Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahahaha bu süperdi masum tay tay tay tay sonunda teyyyyyy lililililili )))

töbe aglancak halime gülüyorum ama gerçekten gidişatım iyi degil
kafamı toparlayamıyorum, sabahları kalkamıyorume limd ebir sor aleti var bi başlasma ünlük 40 dk yapsam
bacaklarım taş olur, bana spor olur ama yok yok yok

kallkamıyorum yataktan çok ekmek ve şeker içeren şeyler yedigim için oluyor bu biliyorum.
geçen yıl inşaat firmasınd açalışıyordum evime 45 dk uzaklıktaydı ve 8 de iş başı yapıyordum..
düşün kalkıp kahvaltı yapıyordumm

şimdi ise eve 15 dk uzaklıktayım ve 9 d aiş başı yapıyorum daha erken yatıp daha geç kalkıyorum..
neden hep glisemin endekstenn aldıgım kilollardannn

hala tay tay tay :18::18::18::18:

Evet masumum zorlamak gerekiyor bazen düzen tutturmak için bak hayatında çok başarılı olan insanlar hep disiplinli olanlar az disiplin ve zorlama şart bize.
Ben de çok değişmenimdir bir bakarsın çok düzenli disiplinli biri olurum bi bakarsın abowwe dağınık )) dengesizim işte mesela kaç gündür eve barka bakmıyordum az evel kalktım sil süpür ohh mis oldu ,okul açılınca çalışmak düzen getiriyor hayatıma birde Mars bana çok iyi gelmişti ( köpüşüm ) onla vakit geçirmek falan ama 2 ay sürdü eşim dayanamadı bakımına ((( hala çok özlüyorum onu rüyalarıma giriyor.
Okullarada az kaldı bakalım ama buraya katıldığımdan beri 8 kg vermişim yol daha uzun nerden baksan 15 kg var daha

Aha ben yazarken döktürmüş çikolat )) kıskanıyorum valla dur maşallah diyim )) benimde türlü yemeğim var ama hem canım istemiyor hemde eriniyorum kalkıp hazırlamaya )))

Aha ben yazarken döktürmüş çikolat )) kıskanıyorum valla dur maşallah diyim )) benimde türlü yemeğim var ama hem canım istemiyor hemde eriniyorum kalkıp hazırlamaya )))

Mustangım inan istemekle ilgili. Dersim işim başımdan aşkın ama bunları tek tek doğruyorm hazırlıyorm. O koşu bandına illa çıkıyorm nolursa olsun. Bilemem ne kadar sürer motivasyonum ama toparlan artık bitirelm şu işi...

mustang
şöyle bir diyet tesbitinde bulundum bunca zmandır bu işin içindeyim. 30 kilo verdim 9 kilounu tekrar aldım filan filan
bu diyet işi kışın yapılıyor mesela ben eşimin kardşei geliyor ankaraya ögretmen benim diyet yalan oluyor
ha ilk yıllarda bu istikrarımı korudum ama artık olmuyor
geldim tatilden hemen başlayım dedimm ama şu olay oldu 1 haftadır allah bullak oldum , dün eşim omzumdaki sivilceyi sıktı acıdı
ama okadar çok agladım ki bir sivilce içn aslınd aolay hala şu arkadaşın olayını üstümden atamadıgımda.

ha diyet istikrarsızlıgımın sebebi bud egil tabiki , beni b8u hale getiren istikrarsız oluşum malesef...
ama sabah tartılıp start vermeyi temenni ediyorum bu kaçıncı start oysa unuttum

eski iradmei ,azmimi geri istiyorum... birde yemek olayı beni yoruyor benim eşimde evden götürüyor yemegini
hem ona ayarla hem kendime birde akşam yemegi bıkkınlıkmıdır nedir anlayamadım:26::26::26::26:

işin kötüsü 22 agustosta bir arkadaşımın dügünü var aldıgım elbis eolmayacak :

bugün sabahtan beri saçma sapan beslendim...
dün akşam eve gittigimde fırındna aldıgım sıcka ekmelere yumuldum , ardındna pasta , kuryemiş vs vs
sonra gece tonla karpuz yedim yattım

sabah kalktım kahvaltı hazırlamaya üşendim
eşime tost hazırlaraken yarım bazlamayı yuvarladım bir kaç dilim kaşarla
ardından 5 petibör yedim..sonrada 1 tane muz yedimm....

öglen markete gittim, 2 çikolata (metro ve gofretli)
2 süt 2 tanede ayran aldım...(vicdan yaptım sanırım)

ofise geldim sade bir kahve yaptımmm
kek ve çikolataları ardı ardına yedimmm (kastım var kendime)

sonra acıktım tabi gi yüksekliigndne kaynaklı

15:00 da bir kutu ayran içtim
azcık peynir ardındna bir kahve daha

biraz öncede iki salatalık
1 kutu ayran 10 tane zeytin yedim ((((

evet ne yaptıgımı bende bilmiyorum saçmaladıgım kesin ama
bunları kimsnein motivasyonunu bozmak için yazmıyorum!!! yaptıgım şey kötü farkındayımmm ve akşam gittigmde birşey yemeyp
sabah tartılcam vee 12567465213. kez diyete başlama kararı aldıgımı biliyorum ama
bu son olsun diyor ve sabah karatay kahvaltımla başlıyorum inşşallahh :)

umarım rezil olmamm bu kez başarabilirim:)

Offf be canım seni okurken içim cız etti bazı günler böyle oluyor yemeyim dedikçe dibe batıyor insan iyice kontrolden çıkıyor ama bırakma sakın arkasını yanındayız unutma

Ben sabaha muzlu yoğurtlar başlamıştım dediğim gibi tek kaçamağım bir tane pişmaniye oldu valla kutunun geri kalanını attım çöpe eşim yemiyor oğlan yemiyor olan bana oluyor görümcem getirmiş gelirken neyse kurtuldum ondan

30 dk kadar öncede türlü yemeği ile kısır yedim özlemişim kısırı iyi gitti valla birde totomu kaldırıp yürüsem süper olacakda ))

anlıyorum ..yumurta olmayıncada acıkacaksın başka ne alternatif olbilirki bilmiyorum çok araştıramıyorum ki ben şu günlerde..

benide özendiriyorsun kalişşş yarın kilolarınıza bi bakalım belki bende başlarım haftaya
bende çok meraktayım aebenim yarın görücez bakalım..

kızlar dünki menüm ama diyet olarak bakmayın yahu:26:

dün hiç açıkmadım . gl endeksi yüksek yedim halbükü .. mevsimdenmi , aydanmi. yoksa regl sonrasındanmı bilmiyorum :))
ben senin yediklerine hiç yorum yapmıyorum çünkü benim asla beceremediğim bir beslenme şekli az yemek..sadece izliyorum..

muza karşı bir sogukluk var bende montiden kaynaklı
muza soğuksun yumurtaya dargınsın ee ne olacak..

çok toktum hep tokum aynennn..
mutlu eden bir beslenme şekli insanın aklına kaçamakmış bilmemneymiş asla gelmiyor..

dün kahvaltı yapmadınmı..

iyi akşamlar ..
itiraflar edilmiş .. bende edeyimmi ha hayyy... yav benimki zati belli .diyetde değilim diyomya . ne güzel kılıfımıda buldum

sabah
tambugday ekmegi ve biber domates kızartması. peynir

ikindi .
çorba ,az pilav ,bol karpuz, azda gene biber kızarma . 1 dl de tatlı ...

az evvelde buz gibi bir şeftali ... ve gün kapandı ....

yarın bir yerlerden başlamak dilegiyle diyete

bende inatla sürdürüyorumbakalım nasıl gelecek bizebu gidişat..
fethiyeden kart at

günaydın ...

tokum tokum diye diye benide özendirdiniz iyce karataya afiyet olsun ....

aebenim ben dahada özendireyim..

tespitlerim:
alışveriş poşetlerim ufaldı.
bulaşık makinem daha az çalışır oldu ki içecekten bilmemneden zavallım durmazdı hiç.
çöp kovam daha az doluyor.. günde iki çöp atarken iki günde bir tane oldu..

vay süper. dimekki bakiyata devam

valla monti yaptıgımdan beri yaklaşık 3-4 senedir

glismein indeks, muz, kavun ,karpuz yumurta ile ekmek yememe olayına karşı antipatim oldu

aman bunun gi yüksek yiycme şekeirm yükselcek derken buluyorum kendimi
montide bunlarımı daha çok yiyordunuzki..

itiraf edeyim bugün canım kavun karpuz istedi..

karatay hoca haksızmı ,masrafınız daha az olur demekle oysa pahali biz bunları nasıl alalım diyorlardı

kalişim monti bir nevi karatay canım bu yazılanların hiç biri yenmiyor montidede .. karatayda muza izin var montiden farkı olrak ...
ben sanırım bugunlerde karpuz kavuna dahanamam birde üzüme yazın ondan yasaklı diyet yapamıyorum

benim eltimin biri aynı sen mustangım..her sene ameliyat olacak bir şey bulur nasılsın demeye korkarım hiç duymadığım hastalıkları duydum onda..
bende olsam her dakka sızlanan kocaistemem yani doğru haklısın..

Ya tamam ya itiraf ediyorum sabah bi tane pişmaniye yedim off ((
bir daha kaçamak yaparsan sana cevap yazmayacağım ahanda buyurr

benim diyette sabah katayala başlıyorum
akşam maratay oluyor hatta saratay, maratay , tay tay gidiyor
hiç hoşnut dgeilim kendimden hiççç

veemiyorum kendimi diyete adepte olamıyorum
kendine bir liste yap gözünün önüne iki gün ne yiyeceğini getir..tabağına domatesmi koyacaksın yaz listeye cevizmi yaz listeye maydanozuna kadar..sonra ufak bir alışveriş yap ve başla..

banum birkaç günü bir aşsan naniyorumki devami gelecek ... hadi yarın söz istiyoruz senden kaçamak yok tam karatay yapacaksın .

cukulam süper menü kıs .. mehalimin dedigi maşalahın var

mehall hem becerikli hem tembelsin yahu nasıl İkisi bir arada bilmem artık bazan kardeşimmisin diyorum çok benziyoruz.
demek kocacında aynını diyor benim kocada hergün halsiz ,,hergün uykusuz, hergün suratsız şaka bir yana, ne bizi onlarsız nede onları bizsiz brAKSIN AMİN ...

canım istemiyor dedikçe dönüp durmak kaçınılmaz...tıkamasa karnını doyurmadan bu iş olmuyor böyle başlaması gerek bilmem nasıl toparlayacaksın..ama başla hadi ..

kime rezil olacaksın ki..aynı durumları çok yaşadık ben aylarca sabah başla öğlen bitir modundaydım..

ama söylemeden geçmeyeceğim fena yemişsin..kafandaki sorunları çöz evet arkadaşının olayı gayet normal olarak seni çok etkiledi fakat bu yeme krizleri kötü olmuş toparlan bir an önce ve rahatla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…