Hahahaha bu süperdi masum tay tay tay tay sonunda teyyyyyy lililililili )))
Aha ben yazarken döktürmüş çikolat )) kıskanıyorum valla dur maşallah diyim )) benimde türlü yemeğim var ama hem canım istemiyor hemde eriniyorum kalkıp hazırlamaya )))
Evet masumum zorlamak gerekiyor bazen düzen tutturmak için bak hayatında çok başarılı olan insanlar hep disiplinli olanlar az disiplin ve zorlama şart bize.
Ben de çok değişmenimdir bir bakarsın çok düzenli disiplinli biri olurum bi bakarsın abowwe dağınık )) dengesizim işte mesela kaç gündür eve barka bakmıyordum az evel kalktım sil süpür ohh mis oldu ,okul açılınca çalışmak düzen getiriyor hayatıma birde Mars bana çok iyi gelmişti ( köpüşüm ) onla vakit geçirmek falan ama 2 ay sürdü eşim dayanamadı bakımına ((( hala çok özlüyorum onu rüyalarıma giriyor.
Okullarada az kaldı bakalım ama buraya katıldığımdan beri 8 kg vermişim yol daha uzun nerden baksan 15 kg var daha
anlıyorum ..yumurta olmayıncada acıkacaksın başka ne alternatif olbilirki bilmiyorum çok araştıramıyorum ki ben şu günlerde..günaydın ablaa
yumurta olayına ben bir örnek vereyim sana misal ben eskiden karbonhidrat diyeti yapardım 2 yumurta yeridm löp löp
ayda su sıkı kahvaltı yapınca 10 saat tuttu demekki bravo takipteyim seni
bende çok meraktayım aebenim yarın görücez bakalım..benide özendiriyorsun kalişşşyarın kilolarınıza bi bakalım belki bende başlarım haftaya
ben senin yediklerine hiç yorum yapmıyorum çünkü benim asla beceremediğim bir beslenme şekli az yemek..sadece izliyorum..kızlar dünki menüm ama diyet olarak bakmayın yahu:26:
dün hiç açıkmadım . gl endeksi yüksek yedim halbükü .. mevsimdenmi , aydanmi. yoksa regl sonrasındanmı bilmiyorum :))
muza soğuksun yumurtaya dargınsın ee ne olacak..muza karşı bir sogukluk var bendemontiden kaynaklı
çok toktum hep tokumGeldim ablam.. Günaydın
Dün öğlen 3 de : zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurtlu yulaf
Akşam 9 da : 2 haşlama yumurta, ceviz ve salatalık yedim. (Vaktm yoktu) sonra işe gittim...
Bu sabah da klasik kahvaltıyı yaptım.. Bundan sonra resimlerini çekmeye devam ederim.
Çok tokum. Hep tokum. Tok uyanıyorum çok mutluyum :))
bende inatla sürdürüyorumbakalım nasıl gelecek bizebu gidişat..Bu arada yürüyüşü dün de yaptım ve yürüyüş konusunda inat ettim hergün muhakkak ne yapıp edip 1 saat yürüyeceğim
Pazar günü 4 günlüğüne Fethiyeye gidiyorum . Bilginz olsun. Şimdi ders çalışıcam , görüşürz
günaydın ...
tokum tokum diye diye benide özendirdiniz iyce karatayaafiyet olsun ....
vay süper. dimekki bakiyata devam
montide bunlarımı daha çok yiyordunuzki..valla monti yaptıgımdan beri yaklaşık 3-4 senedir
glismein indeks, muz, kavun ,karpuz yumurta ile ekmek yememe olayına karşı antipatim oldu
aman bunun gi yüksek yiycme şekeirm yükselcek derken buluyorum kendimi
karatay hoca haksızmı ,masrafınız daha az olur demekle oysa pahali biz bunları nasıl alalım diyorlardıbende inatla sürdürüyorumbakalım nasıl gelecek bizebu gidişat..
fethiyeden kart at
aebenim ben dahada özendireyim..
tespitlerim:
alışveriş poşetlerim ufaldı.
bulaşık makinem daha az çalışır oldu ki içecekten bilmemneden zavallım durmazdı hiç.
çöp kovam daha az doluyor.. günde iki çöp atarken iki günde bir tane oldu..
montide bunlarımı daha çok yiyordunuzki..
itiraf edeyim bugün canım kavun karpuz istedi..
benim eltimin biri aynı sen mustangım..Günaydın güZel hatunlar
Sabah muzla yoğurt karıştırıp yedim ama hala şekerler tatlılar dolanıyor gözümün önünde ((
Aeben çok güldüm döverim kız seni hahaha aynı eşim gibi söylemiş ağrımayan neren var diye koptum hahahaha deli ya ))))
Şaka bir yana bazen ben bile kendimden hoşnutsuz kalıyorum sürekli bi yerim ağrıyor kendi kendime koca olsaydım boşardım kendimi )))
Çikolatam bende merak ediyorum yarın ki kilonu hem deeeee çokkkkkkk. Sonra sen ne yersen aynısını yiyecem )))
Kaliis sultanım ne yoğun hatun oldun sen böle ))
Aeben gün falan deyip kaçırma bak pastaları çörekleri karışmam
Masumcum muz candır can ye )))
Naz mıydı bize stem eden tatlı cadı )) cancazım kızma stem etme alışıcaz birbirimize haklısın diyecek lafım yok ama hepimiz sana yüklenenimde gör günü )))
bir daha kaçamak yaparsan sana cevap yazmayacağım ahanda buyurrYa tamam ya itiraf ediyorum sabah bi tane pişmaniye yedim off ((
kendine bir liste yap gözünün önüne iki gün ne yiyeceğini getir..tabağına domatesmi koyacaksın yaz listeye cevizmi yaz listeye maydanozuna kadar..sonra ufak bir alışveriş yap ve başla..
benim diyette sabah katayala başlıyorum
akşam maratay oluyor hatta saratay, maratay , tay tay gidiyor
hiç hoşnut dgeilim kendimden hiççç
veemiyorum kendimi diyete adepte olamıyorum
Eki Görüntüle 1212343
Zeytinyağlı salata
Zeytinyağlı soğanlı semizotu
Yoğurt
Ceviz-badem
Not: salatanın tamamının biteceğini sanmam..
canım istemiyor dedikçe dönüp durmak kaçınılmaz...tıkamasa karnını doyurmadan bu iş olmuyor böyle başlaması gerek bilmem nasıl toparlayacaksın..ama başla hadi ..Aha ben yazarken döktürmüş çikolat )) kıskanıyorum valla dur maşallah diyim )) benimde türlü yemeğim var ama hem canım istemiyor hemde eriniyorum kalkıp hazırlamaya )))
mustang
şöyle bir diyet tesbitinde bulundum bunca zmandır bu işin içindeyim. 30 kilo verdim 9 kilounu tekrar aldım filan filan
bu diyet işi kışın yapılıyor mesela ben eşimin kardşei geliyor ankaraya ögretmen benim diyet yalan oluyor
ha ilk yıllarda bu istikrarımı korudum ama artık olmuyor
geldim tatilden hemen başlayım dedimm ama şu olay oldu 1 haftadır allah bullak oldum , dün eşim omzumdaki sivilceyi sıktı acıdı
ama okadar çok agladım ki bir sivilce içnaslınd aolay hala şu arkadaşın olayını üstümden atamadıgımda.
ha diyet istikrarsızlıgımın sebebi bud egil tabiki , beni b8u hale getiren istikrarsız oluşum malesef...
ama sabah tartılıp start vermeyi temenni ediyorum bu kaçıncı start oysa unuttum
eski iradmei ,azmimi geri istiyorum...birde yemek olayı beni yoruyor benim eşimde evden götürüyor yemegini
hem ona ayarla hem kendime birde akşam yemegi bıkkınlıkmıdır nedir anlayamadım:26::26::26::26:
kime rezil olacaksın ki..aynı durumları çok yaşadık ben aylarca sabah başla öğlen bitir modundaydım..bugün sabahtan beri saçma sapan beslendim...
dün akşam eve gittigimde fırındna aldıgım sıcka ekmelere yumuldum
evet ne yaptıgımı bende bilmiyorum saçmaladıgım kesin ama
bunları kimsnein motivasyonunu bozmak için yazmıyorum!!! yaptıgım şey kötü farkındayımmm ve akşam gittigmde birşey yemeyp
sabah tartılcam vee 12567465213. kez diyete başlama kararı aldıgımı biliyorum ama
bu son olsun diyor ve sabah karatay kahvaltımla başlıyorum inşşallahh :)
umarım rezil olmamm bu kez başarabilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?