yine süper olmuş afiyet olsun
salatayı zormu yiyorsunki benim tabağımda salata kalmaz salata süpürmatiğim
bende inatla sürdürüyorumbakalım nasıl gelecek bizebu gidişat..
fethiyeden kart at
:
iyi akşamlar ..
itiraflar edilmiş .. bende edeyimmi ha hayyy... yav benimki zati belli .diyetde değilim diyomya . ne güzel kılıfımıda buldum
sabah
tambugday ekmegi ve biber domates kızartması. peynir
ikindi .
çorba ,az pilav ,bol karpuz, azda gene biber kızarma . 1 dl de tatlı ...
az evvelde buz gibi bir şeftali ... ve gün kapandı ....
yarın bir yerlerden başlamak dilegiyle diyete
çok toktum hep tokumaynennn..
mutlu eden bir beslenme şekli insanın aklına kaçamakmış bilmemneymiş asla gelmiyor..
dün kahvaltı yapmadınmı..
az evvelde buz gibi bir şeftali ... ve gün kapandı ....
canımcım sanadaiyi akşamlar....
masumm o kadar yedi içti yazmış etkilenmedim ne kek ne muz ne başka bişey ama bak şöyleyim şu an tarif edeyim..
aliş evde yokya alişin yatağında uzandım yüzüstü önümde pc habire yazıyorum..şu noktaya kadar her şey iyiydide buzzzz gibi kelimesini okurken o şeftali gözümün önüne geldi ve tükürüklerimi zor tuttumay çok iğrencim kusura balmayın ama aynen öyle oldu..
Kizlar napiyosunuz ben adana havaalsninda mahsur kaldim
Ucagimiz 17.55 idi hala bekliyoruz. İstanbul sabiha gökçene ucak inmiyomuş. Ben açliktan havaalaninda ne bulursam yiyorum siz beni 90 kilo yazin anacim . Uçak 21.15 kalkış dediler bakalim bekliyoruz. Hepinizi öpüyorummm☺😀😊😁😃
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya az yapamıyorm salatayı illa fazla doğruyorm kallisim sonra bitmiyor yani :)
seninle konuşurken bunları yiyordum
iyi olacak iyi, yeni yılda bitecek bu iş
ölüdenizin fotosunu çekip yollayacağm size
yaptım ve resim ekledim diye hatırlıyorum ama :44:
tam seni yazacaktım yine uğramıyor kaçamaklara gömüldü galiba diyeKizlar napiyosunuz ben adana havaalsninda mahsur kaldim
Ucagimiz 17.55 idi hala bekliyoruz. İstanbul sabiha gökçene ucak inmiyomuş. Ben açliktan havaalaninda ne bulursam yiyorum siz beni 90 kilo yazin anacim . Uçak 21.15 kalkış dediler bakalim bekliyoruz. Hepinizi öpüyorummm☺😀😊😁😃
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hemde çok fena aynen hem kavun hem karpuz..sabahları accık yesekmi haftada iki filan..aynıyız kallisim benim de canım çok karpuz çekiyor zor dayanıyorum.. tek zorlandğm şey meyve, özellikle karpuzz :18:
burdada aynı hava aşırı fırtınaevet çünkü hava berbat mersam, uçmamanız daha hayırlı inan bana böyle bir fırtına görmedim
tam seni yazacaktım yine uğramıyor kaçamaklara gömüldü galiba diye
hayırlı yolculuklar..
hemde çok fena aynen hem kavun hem karpuz..sabahları accık yesekmi haftada iki filan..
burdada aynı hava aşırı fırtına
canım kahvaltın ayrı olduğu için gözümden kaçmış o zaman pardon
sen konuşurken onları yiyordun ya ben ne yaptım dedim ya sana yemek hazırlamak için ara verdim...
düdüklüye et koydum bu aradaaltını yaktım tencereyi koymuştum zaten neyse seninle konuştuk ....neyse dedim alayım pişti bu..tencereyi bi aldım kapağı açıktam düdüklü pişmesi olmuş kendimi tebrik ettim ..aklımı dağıttın kız
ben dün sabah dışarı çıkınca çok geç oldu ama kahvaltı yapamamıştık kızımla dışarda yiyelim dedim.
serpme kahvaltısı çok güzel bir mekan var oraya gittik..siparişimiz garsonları şaşırttı
ceviz tabağı
peynir tabağı
söğüş
omlet
şekersiz açık çay
garson ekmekle geldi dedik istemiypruz kepekmi getireyim dedi hiç ekmek istemiyoruz dedik..çocuk bir daha sordu...hiç istemiyorsunuz!
geç yediğimiz için öğlen yemedik.
akşam öğününüde foto çektim ama eklemiyeceğim 2 dilim et yanında çok salata..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?