Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aben ablaa bu hafta takımdkai herkes iyi sonuç alacak bence..
dediign gibi daha çok dikkat edelimm

mustangg , muz güzeliiii :))

yemekleri zeytinyag ile mi yapıyorusnuz benim eşimö ve çocukalr yemek ayçiçek ile yapıyorum ben valla

Muz gü<eli Canım ben 10 küsür yıldır zeytinyağ kullanıyorum tabi tereyağ kullanırım ama yemeklere değil.

Aebenim dediğine ben de katılıyorum çok da isterim ve çikolata ile kallis acaip gaza getirdi beni Ama haftaya tatil de olursam nasıl tartılacam onu dşünüyorum inşallah o evde de baskül vardır yoksa baskülümü de alıp gidicem

Düşünsenize yüzmek gezmek birde yediklerime dikkat edersem süper sonuç alırım inşallah

Efendim dün akşam bir facebook sayfasında ki tşörtü çok beğendim dedim ki bunu kesin almalıyım . oysaki internnetten böyle yerlerden bişi almıcam demiştim . neyse sayfa sahibini yazdım kaç lira nasıl ödeme yaparım vs vs . ama tabi tanımıyorum etmiyorum güvenmek zor daha evel kazıklanmışım falan İşte satıcı dediki ücreti peşin alıyoruz kapıda ödeme falan yok :26: Tabi ben de dedim peki ne tür bir güvence vereceksiniz diye .
anacım kız yazmaz mı . MEhtap abla ben kallisin kızıyım Beni aldı mı bi gülme yavrum neden baştan demiyorsun dedim . Valla ben de yeni farkettim sen olduğunu dedi. Tamam dedim ben güvencemi aldım : )))
Bakın sayfa bu ürünler çok hoşuma gitti tanıdık biri de olunca süper oldu ..

https://www.facebook.com/DukkaniEskici

benim siparişlerimde şunlar dicem pc den yükleyemem telden atayım

şekerlerrr
siz nasıl okadar saat tok kalıyorsunuz ben 8 de kahvaltı yaptım acıktım :26::26::26:
piskolojikmi acaba , çünkü tetikteyim hep nezamn acıkcam acaba diye
azda yemedim aslında yad migdem çok genişleid ondan mı acaba:26::26::26::26:

ÇAlışıyorsun ve bu saate acıkman normal bence. ayrıca evet srekli yemeği düşünmen de bunu mutlaka tetikler. düşünsene bazen işe daldığımızda saatlerce açlığı unutuyoruz. odak noktanı değiştir : )

çok tempolu degil benim işim hep oturyorum aslında
bence biraz piskolojik birde mgdme genişledigi için bi ayran yapıp içtim şimdi

4-5 gibide yemegimi yerim 3 günü bi atlatsma devamı gelicek eminim

Aydasu ve masumcum bu hafta beni affedin tabiki listeye girmeniz gerekiyor bu paylaşımdan sonra ama ne eski bilgilere baktım nede bakıp hesaplayacak zaman buldum..bu hafta son haftanız olsun akşama fırsat bulursam takım içinde yapalım lşsteyi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haftaya girerizz abla sorun degill

ohh afiyet olsun canım sen paylaşınca benim de acıktığım aklıma geldi kalktım hazırlıyorum ))

Ayran 1 katı yumurta 3-4 kaşık kısır yiyecem

ay ben resmen kahvaltı resmini unuttum bugün aydasucum.. kahvaltımdaki tek fark karpuz kaçamağıydı çünkü 2 gündr çekiodu canım. yumurtamı da ya haşlarım ya da tereyağına kırarım dönşümlü olarak. bugün haşlama günüydü. bir tane yiyebildim biraz evvel öğlen yemeğinde de diğerini yedim cnm resmi var...ayyyy 7li hele hele 6 lı rakamları hayal ediyorum da

bu da benim kahvaltim

Eki Görüntüle 1213061

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok iyi gidiyorsun

hadi artık ama yeter sen de başla bu karataya mustangcım, zorluğu yok başlayınca sen de göreceksin...

darısı 7 ve 6lı rakamlara cukulam çok sevindim
:

teşekkür ederim ablacım... yaptım oldu
bence de artık her birlik olup bir derece yapmanın zamanıdır

Eki Görüntüle 1213119 bu da benim kıytırık kahvaltım ))

çok cici ama bu

ohh afiyet olsun canım sen paylaşınca benim de acıktığım aklıma geldi kalktım hazırlıyorum ))

Ayran 1 katı yumurta 3-4 kaşık kısır yiyecem

acıktırmayı değil özendirmeyi hedefliyordum ama afiyet olsun canım

beni bu diyette zorlayan 2 şey var ; birincisi meyve özellikle karpuz yiyememek, ikincisi de sürekli yemek hazırlamak zorunda kalmak,salata doğramak,sebze yemeği için yıka doğra.. yardımcı olan da yok. yani şunları en azından doğrayan ,pişmek üzere hazır bekleten biri olsa süper olurdu (hayallerrrr)

ama beeennnnn her başarıyı elde etmenin zorluklardan geçtiğini biliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorummm

Aynen öyle şekerim ama bu istikrarınla gurur duyuyorum senin , bize de iyi geliyorsun sen böyle paylaştıkça ve güzel sonuçlar aldıkça benim de moralim düzeliyor . :13: biz ki kadınlar olarak ne zorlukların üstesinden glmiş cinsleriz
Bu diyette benim de zorlandığım kısım tıka basa yiyeyememek midemden dolayı yıllardır az ve sık yemeye alışan biri olarak öğünlerin tamamını yemeye kalktığımda şişginlik ve bulantı duymam. Onun dışında aslında hem sağlıklı hem de hep keyifle yediğimiz şeyler var. Meyva ile zaten pek aram yoktur muz dışında tabi muz candır can Sebze yemeklerini de siyah eti de çok severim zaten .
' sene evel bu diyeti uygun bir şekilde yaptığımda 1 ayda 5 kg vermiştim yani kesinlikle işe yarıyor

Eki Görüntüle 1213119 bu da benim kıytırık kahvaltım ))
yahu yemekden çok bunu hazırlamak daha uzun sürmüştür ....
ben kahvaltıda tabak hazırlamıyorum ya az ya çok yiyorum o yüzden ortadaki tabaklardan çatalla otlanıyorum
genelde zeytin yag ve tereyagla yaparım yemeklerimi . kızartmada ayçiçek yag kulanırım ...

baskülü götür mehalim

bende en yukarlarda filli var onu begendim
güle güle giy bende seviyorum salaş ve rahat tşortleri

banum geç açıkma işi için bir kaç gün bekle, daha dün karışık yedin şekerin düzensizleşti o yüzden dir açıkman

aynı şeyi düşündüm aben abla bende acıkmam la ilgili
şimdi yedim yemegimi birde çay yaptımm
artık eve gidince ayran içerim

zaten p.tesiye kadarda düzene girer bünyem geç acıkmya başladımm

Son düzenleme:

kalişim yada kızlar aydasu en son kaçıncı etepda kalmiştinki .. ben bulayım . yada çok eskiyse zaten yeni ye olrak girecek sanırım .
banuyada bakıyım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…