şekerlerrr
siz nasıl okadar saat tok kalıyorsunuz ben 8 de kahvaltı yaptım acıktım :26::26::26:
piskolojikmi acaba , çünkü tetikteyim hep nezamn acıkcam acaba diye
azda yemedim aslında yad migdem çok genişleid ondan mı acaba:26::26::26::26:
ÇAlışıyorsun ve bu saate acıkman normal bence. ayrıca evet srekli yemeği düşünmen de bunu mutlaka tetikler. düşünsene bazen işe daldığımızda saatlerce açlığı unutuyoruz. odak noktanı değiştir : )
Aydasu ve masumcum bu hafta beni affedin tabiki listeye girmeniz gerekiyor bu paylaşımdan sonra ama ne eski bilgilere baktım nede bakıp hesaplayacak zaman buldum..bu hafta son haftanız olsun akşama fırsat bulursam takım içinde yapalım lşsteyi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biri kutlamamı dedi :)))))))))))))
97.9
Ve bu kg sadece karatayla verildi son haftalarda diyet yapmıyordum biliyorsunuz..
oooo cikolatamm yuppii senin adina cok sevindim 7 li 6 li rakamlari gordugumuz gunler de gelir insallah
sen cumadan mi baslamistin
biraZdan kahvalti resmi gelsin o zaman
ben bu haftayi spor yaptim saymiyorum alistirma evresi
pazartesi tam gaz
bu arada ben deneme surusundeyim galiba demi
listeye duzenli iki hafta bildirm yapinca mo giriliyodu cok seneler gecti ustunden unuttum
kalliste abla gel hadi nerdesin seni de merak ediyoruz
bu da benim kahvaltim
Eki Görüntüle 1213061
Günaydın harikasınıZ valla ben zaten bekliyordum ki bu sonucu )))
Benim kilom gram koymuş üstüne 77.0 kg e baya yedim bayrm falan derken son 2-3 günde toparlanma ile anca bu kadar oldu
Sizdeki bu olumlu durumu görünce bende hırslandım bak şimdi )))
darısı 7 ve 6lı rakamlara cukulam çok sevindim
:
kızlar ne diyorum biliyormusunuz .. takımca başlayalı hiç derece yapamadık :26:
gelin bu hafta hepimiz el ele verip ilk üçe girmeye çalışalım .hedef koyalım takımca kendimize .BU TAKIMIIZ İÇİNDE TOPARLANMA OLUR . bu hafta sıkalım totoları hepimizde . ne dersiniz VARMISIIZ ???????????
Eki Görüntüle 1213119 bu da benim kıytırık kahvaltım ))
ohh afiyet olsun canım sen paylaşınca benim de acıktığım aklıma geldi kalktım hazırlıyorum ))
Ayran 1 katı yumurta 3-4 kaşık kısır yiyecem
beni bu diyette zorlayan 2 şey var ; birincisi meyve özellikle karpuz yiyememek, ikincisi de sürekli yemek hazırlamak zorunda kalmak,salata doğramak,sebze yemeği için yıka doğra.. yardımcı olan da yok. yani şunları en azından doğrayan ,pişmek üzere hazır bekleten biri olsa süper olurdu (hayallerrrr)
ama beeennnnn her başarıyı elde etmenin zorluklardan geçtiğini biliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorummm
yahu yemekden çok bunu hazırlamak daha uzun sürmüştür ....Eki Görüntüle 1213119 bu da benim kıytırık kahvaltım ))
genelde zeytin yag ve tereyagla yaparım yemeklerimi . kızartmada ayçiçek yag kulanırım ...aben ablaa bu hafta takımdkai herkes iyi sonuç alacak bence..
dediign gibi daha çok dikkat edelimm
mustangg , muz güzeliiii :))
yemekleri zeytinyag ile mi yapıyorusnuz benim eşimö ve çocukalr yemek ayçiçek ile yapıyorum ben valla
baskülü götür mehalimMuz gü<eliCanım ben 10 küsür yıldır zeytinyağ kullanıyorum tabi tereyağ kullanırım ama yemeklere değil.
Aebenim dediğine ben de katılıyorum çok da isterim ve çikolata ile kallis acaip gaza getirdi beniAma haftaya tatil de olursam nasıl tartılacam onu dşünüyorum inşallah o evde de baskül vardır yoksa baskülümü de alıp gidicem
Düşünsenize yüzmek gezmek birde yediklerime dikkat edersem süper sonuç alırım inşallah
bende en yukarlarda filli var onu begendim
banum geç açıkma işi için bir kaç gün bekle, daha dün karışık yedin şekerin düzensizleşti o yüzden dir açıkmanşekerlerrr
siz nasıl okadar saat tok kalıyorsunuz ben 8 de kahvaltı yaptım acıktım :26::26::26:
piskolojikmi acaba , çünkü tetikteyim hep nezamn acıkcam acaba diye
azda yemedim aslında yad migdem çok genişleid ondan mı acaba:26::26::26::26:
afiyet olsun
ohh afiyet olsun canım sen paylaşınca benim de acıktığım aklıma geldi kalktım hazırlıyorum ))
Ayran 1 katı yumurta 3-4 kaşık kısır yiyecem
Aydasu ve masumcum bu hafta beni affedin tabiki listeye girmeniz gerekiyor bu paylaşımdan sonra ama ne eski bilgilere baktım nede bakıp hesaplayacak zaman buldum..bu hafta son haftanız olsun akşama fırsat bulursam takım içinde yapalım lşsteyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?