Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bİ ÇARESİ VAR MEHALİM YAT UYU KIZZ
MEHALİM SU İÇSEN Bİ DEGİŞİKLİK OLMUYORMU ?:44:

Eki Görüntüle 1214041

Günaydın bebişlerimmmm

Zeytin, menemen ve salata bol zeytinyağlı...
çukulam canımı menemen istettin afiyet olsun ...

Yat uyu mu hahahahaha çözüme bak be ))))) 11 gibi ne yatması be )) okul zamanı bile o saatte ayaktayım ben su içiyorum ama bastırsın diye bulantı yapıyor

dünki menüm ..
sabah
yumurta. domates.
salatalık . zeytin ..

öylen ...
koca bir tabak
yumurtalı peynirli domates salatası

akşam .
yarım kocan mısır .
yarim içli öfte .
15 fındık
3-5 tane üzüm ...

dün 1-2 satde yürüdüm...

ha hay mehalim kız mesajı yazdıgın saat yarımdı ne bilem bende
bi yudum süt iç

birazdan kızımla spora gidiyorum. mehalim bu hafta ben sıkı geliyorum şımdiden diyim ..
aynı performansı sizlerden bekliyorum diyim ..

cukulam üzülme bugun yaparsın yürüyüşünü balım ...
bu arada kalişim senin bisiklet işi çok işe yarıyor görüldügü üzere canım ... peki küçük kızın kilo durumu ne onun kilosundan bahsetmemişsin ? karatay onda nasıl etki yaptı?

Ben de kahvaltımı yaptım 2 yumurta tavada minnacık peynir ve muz )))
Aebenim valla bende sıkı tutma niyetindeyim hadi sana kolay felan sporda

saggol mehalim ....
kız kaldır az totonu biraz kalk sende..bandın yokmuydu senin ?

kızlar listeler açıklanmamış ama yanlış görmediysem bu hafta 3. olduk
hadi haftaya 1. gi hedef alalım

gunaydinlar
bugun esim evde
hic anlasamiyor karatayla

bunlarla insan mi doyarmis
recelsiz ekmeksiz hayatin.anlamimi olurmus

izah ettim ama ne.derece.etkli bilemiyorum
aciksasi cok.saglikli oldugunu bildigim.halde omur boyu bu sekilde yasamak.istemem
kilo vermek icin harika.bir.yontem.ve.bende insallah bu yontemle.tum kilolarimi veririm
hayaller hayallerrrr
ideal kiloma geldikten.sonra
canan hocanin da dedigi gibi gunde 5 km yuruyup kahvemin yaninda kendi yaptigim kurabiyeyi yemek
esimle birlikte pizza keyiflerimizi zaman zaman yapmak isterim
onemli olan istikrarla sporu devam ettirebilmek

benim dayimin yedigini kimse yemez adam resmen yemek icin yasiyo okadar duskun ki yemeye tursularini bile.kendi kuruyor ve ideal kilosunda
cnku her sabah ise.gitmeden.once belki 10 km ue yakin kosuyor
dunya nimetlerinden.vazgecemem.diyip butun gun gonul rahatligiyla yiyor
dayima cekmisim zaar

neyse ideal denen.kiloma.coook uzakta oldugum icin bunlar henuz.hayal kisimlar
gercek hayata donelim

sabah
3 ymurta ve iki dilim sucuktan salcali omlet
bol peynir domates salatalik biber
15 zeytin
7 ceviz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aydasu ne güzel anlatmışsın )) ben de yıllardır hep bundan şikayet ediyorum sürekli dikkat ederek sürekli yasaklarla yaşamak çok zor ya çok abartıyoruz yada çok hareketsiz kalıyorki ip bir yerde kopuyor )) ben örneğin hareketsiz biriyim yani mümkün olsa tahterevanla gidicem ..... Maya hahahaha hatırlıyorum da gençken yani 48-50 kilo iken yine aynen çikolata tostlar kızartmalar yerdim ama saatlerce dans ederdim açarsın müziği kendi başıma tepinirdim. Şimdi yerimden kalkmaya üşeniyorum ))

İnstangram sayfasından bir ürün almıştım 5 li Çelik saklama kabı bugun elime ulaştı ama canım çok sıkıldı Çelik mi bildiğin teneke gibi bişi geldi. İçine bişi koymaya korkarsınız o kadar yani ((

Yahu aklım sizde dün sabahtan beri bakamaeım buraya..ama geçen mustangım sen sormuştun ne yoğunsun diye.
İki komşum tatilde bayram öncesinden beri..bunların çiçekleri bahçeleri köpekleri gökçeyle ikimiz bakıyoruz..sabah dedim saksı başına ücret alıcam artık diye al abla helal olsun diye dalga geçiyolar birde.. inanın eve yeni girdim bahçe yıka bahçe sula ...eşimde yoktu kaç gündir oda geliyor bugün biraz temizlik yapayım dedim valla günlerdir süpürge bile açmamıştım bugün hepsi toplandı...iş bitince dinlenme modundayken yazarım inşallah.

Haa benim gökçe 60 kg..bir haftada oda 1,5 kg vermiş karatayla..haber veriyim didim :)ama mesela tam yapmadı şarküteriyi sever sabahları salam jambon vs yedi kahvaltıda..meyve yedi..muzu çok tüketti...

Canım ne kadar sinir bozucu değilmi..yorumu olmayan sayfalardan almamaya çalış sende ..üzüldüm inan..yapacakta bir şey yok ..iade almıyorlarmı nerden alırsan al iade olur aslında fatura yollamamışlarmı..

Bende dün kargo yollamıştım tam aksine övgü doku sözler aldım ve aynı kişi ikinci siparişini verdi çok mutlu oldum gurur duydum kendimle..

Ay şekerim bilemiyorum yeni bir satıcı ile tanıştım bakacaz artık bir de ona. Kallistenin kızımıymış neymiş
canım olumlu yorumlar vardı ama işte bilemiyorsun. bakalım birde ayakkabı ile çanta aldım birinden ondan neler çıkacak

Kilo başına 32 ml suya ihtiyacımız varmış . Kallisim not et bunu Habertürk de konuşuyorlardı

Mesela benim günde 2,5 L içmem gerekiyor

O zaman ben şu anda doğru miktar içiyorum son tazdıpımdan brri düşürdüm çünkü..teşekkürler..

he bi de soguk ayran asi corbasi yapiyim bi gun
ahanda.yimrik geliyiii

Off aydasu yaaa..ne lahmacun bırakmış ne fellah..fellah iyi fikir aslında domates soslu ay yapayım bir ara bol sarmısaklı..

Bakliyat yapmadım ben hiç bu hafta daha çok et yedim bu hafta değiştirmek gerekte tencere yemeğine vakit bulamDım pek tava yemeği yaptım iki kişiyiz diyede üstüne düşmedim..

Bisde sisi ösledik cicim yaa..

Karatay güzel şeyler yaptı bijom hadi gel sende ..

Mustangım aklıma geldi oolong çayını bilmem mi..alcanmı ne düşünüyosun..

Mehtap varya dün bunu okuyunca öyle bir kahkaha attımki boğuluyordum neredeyse..hiç aklına gelirmi valla benim gelmezdi dünya küçük hehe..ayçanın sayfası o aliş ayçada kalıyor kaç haftadır siteyle o ilgileniyormuş sanırım..normalde kapıda ödeme var bizde ama böyle vazgeçmeler oluyor diye o tarz alışverişte kullanmıyor kızlar..
Tsirtlerin gelsinde bakalım giyip çekersin...inşallah çok beğeneceğin gibi gelir..

Canım ilk iki gün sanki bende hep acıkacakmışım gibi bekledim ama acıkmadım sen sanırım biraz daha baskı yapıyorsun kendine...bir iki gün sık dişini sonrası acıkmayacaksın..

Bisde sisi ösledik cicim yaa..

Karatay güzel şeyler yaptı bijom hadi gel sende ..

Mustangım aklıma geldi oolong çayını bilmem mi..alcanmı ne düşünüyosun..
.
ya kallisim denemek istiyorum ben severim bitki çaylarını falan bi onlarda şeker atmak ihtiyacı hissetmiyorum am bildiğimiz normal çayda illa şeker olacak içemiyorum. Ama şöyle bir baktım nasıl nerden alacağımı bilemedim . henüz burdaki marketlere falan bakmadım migrosda kipada var mı bilmiyorum. sen denedin mi

Sen benim suratı görecektin .böyle resmi resmi yazışırken ablacım canımcımlara döndük anında
ay ben tşörtleri çok beğendim inşallah bedenide olur. senin kıza soruyorum beden genişliği nasıl bana göğüs ölçüsü veriyor . dedim bende aman nasılsa diyetteyiz zayıflcaz haha Valla arkadaşlarada tavsiye ettim güzel şeyler var ama bu benim zararıma olacak gibi
ya bu arada kaç zamandır sana diyim diyorum unutuyorum . Gönderdiğin çilek fideleri tutmadı yani ben beceremedim sanırım suladımda üstelik hazır toprak felanda aldım ama kurudular

Bir mesajda aebenim sormuş o yüzden ek yapıyorum..
Kilo veren ufak kızım değil ufak olan kilo problemi var ama o şu an ablasında..onlarda beraber başlayacaklar bakalım zor gelmezse..
Benimle diyet yapan ankarada okuyan ortanca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…