Bİ ÇARESİ VAR MEHALİM YAT UYU KIZZYa arkadaşlar benim bu saatlerde midem çok kazınıyor ama ağrı şeklinde bir kazıntı bu sanki böyle günlerce aç kalmışım gibi çubuk kraler falan atıştırırsam azcık yatışıyor. Buna başka ne çare bulabilirim acep
çukulam canımı menemen istettin
Merhabalar..
Bugün sokaklardayken ara ara bakındım buraya..yorumları cevapları yarın yazayım çok yorucu bir gün geçirdim..
Hepinizi seviyorum demeye gelmiştim huzurlu geceler diliyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnstangram sayfasından bir ürün almıştım 5 li Çelik saklama kabı bugun elime ulaştı ama canım çok sıkıldı Çelik mi bildiğin teneke gibi bişi geldi. İçine bişi koymaya korkarsınız o kadar yani((
Canım ne kadar sinir bozucu değilmi..yorumu olmayan sayfalardan almamaya çalış sende ..üzüldüm inan..yapacakta bir şey yok ..iade almıyorlarmı nerden alırsan al iade olur aslında fatura yollamamışlarmı..
Bende dün kargo yollamıştım tam aksine övgü doku sözler aldım ve aynı kişi ikinci siparişini verdi çok mutlu oldum gurur duydum kendimle..
Kilo başına 32 ml suya ihtiyacımız varmış . Kallisim not et bunu Habertürk de konuşuyorlardı
Mesela benim günde 2,5 L içmem gerekiyor
he bi de soguk ayran asi corbasi yapiyim bi gun
ahanda.yimrik geliyiii
günaydınnn
sisi ösledimmm (toprak stili)
liste için telaşlanırsanız haberim olsun bilgisayarımı getirdim ve bugün evde gibiyim..
karatay ne yaptı bakalım size :18:
en çok da çikolatamın kilosunu merak ediyorum
Efendim dün akşam bir facebook sayfasında ki tşörtü çok beğendim dedim ki bunu kesin almalıyım . oysaki internnetten böyle yerlerden bişi almıcam demiştim . neyse sayfa sahibini yazdım kaç lira nasıl ödeme yaparım vs vs . ama tabi tanımıyorum etmiyorum güvenmek zor daha evel kazıklanmışım falanİşte satıcı dediki ücreti peşin alıyoruz kapıda ödeme falan yok :26: Tabi ben de dedim peki ne tür bir güvence vereceksiniz diye .
anacım kız yazmaz mı . MEhtap abla ben kallisin kızıyımBeni aldı mı bi gülme yavrum neden baştan demiyorsun dedim . Valla ben de yeni farkettim sen olduğunu dedi. Tamam dedim ben güvencemi aldım : )))
Bakın sayfa bu ürünler çok hoşuma gitti tanıdık biri de olunca süper oldu ..
https://www.facebook.com/DukkaniEskici
benim siparişlerimde şunlar dicem pc den yükleyemem telden atayım
şekerlerrr
siz nasıl okadar saat tok kalıyorsunuz ben 8 de kahvaltı yaptım acıktım :26::26::26:
piskolojikmi acaba , çünkü tetikteyim hep nezamn acıkcam acaba diye
azda yemedim aslında yad migdem çok genişleid ondan mı acaba:26::26::26::26:
ya kallisim denemek istiyorum ben severim bitki çaylarını falan bi onlarda şeker atmak ihtiyacı hissetmiyorum am bildiğimiz normal çayda illa şeker olacak içemiyorum. Ama şöyle bir baktım nasıl nerden alacağımı bilemedim . henüz burdaki marketlere falan bakmadım migrosda kipada var mı bilmiyorum. sen denedin miBisde sisi ösledik cicim yaa..
Karatay güzel şeyler yaptı bijom hadi gel sende ..
Mustangım aklıma geldi oolong çayını bilmem mi..alcanmı ne düşünüyosun..
.
Mehtap varya dün bunu okuyunca öyle bir kahkaha attımki boğuluyordum neredeyse..hiç aklına gelirmi valla benim gelmezdi dünya küçük hehe..ayçanın sayfası o aliş ayçada kalıyor kaç haftadır siteyle o ilgileniyormuş sanırım..normalde kapıda ödeme var bizde ama böyle vazgeçmeler oluyor diye o tarz alışverişte kullanmıyor kızlar..
Tsirtlerin gelsinde bakalım giyip çekersin...inşallah çok beğeneceğin gibi gelir..
.
Yahu aklım sizde dün sabahtan beri bakamaeım buraya..ama geçen mustangım sen sormuştun ne yoğunsun diye.
İki komşum tatilde bayram öncesinden beri..bunların çiçekleri bahçeleri köpekleri gökçeyle ikimiz bakıyoruz..sabah dedim saksı başına ücret alıcam artık diye al abla helal olsun diye dalga geçiyolar birde.. inanın eve yeni girdim bahçe yıka bahçe sula ...eşimde yoktu kaç gündir oda geliyor bugün biraz temizlik yapayım dedim valla günlerdir süpürge bile açmamıştım bugün hepsi toplandı...iş bitince dinlenme modundayken yazarım inşallah.
Haa benim gökçe 60 kg..bir haftada oda 1,5 kg vermiş karatayla..haber veriyim didim :)ama mesela tam yapmadı şarküteriyi sever sabahları salam jambon vs yedi kahvaltıda..meyve yedi..muzu çok tüketti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?