Aebenim ailecek kahvaltı ettiğimizde de eğer servis tabağına yiyeceklerimi almazsam ne kadar yediğimi bilemiyorumNe yediğimi bileyim diye önüme bir tabak çekiyorum Ayrıca bunları böyle sırf sizin için hazırlıyorum yoksa bende sunum sıfırdır Hele bir arkadaşım var doğru düzgün yemek yapmaz ama harika sunuma sahiptir özendiğimden yapıyorum yani belki azcık ilerlerim bende
Şekerlerim lolipopolarımUzuzun bir aradan sonra yine içimden geldi takım böyle toplanmışken analiz yapmadan olmaz demi
Gelelim analizimize takkeyi önümüze koyma zamanı geldi sanırım
Efendim bu hafta Karatay haftası oldu nerdeyse ya da Masumcumun dediği gibi tay tay tay teyyyyyyyyyyhaftası bu hafta Karatayla yattık karatayla kalktık ne yesek ne yemesek .
*yumurtadan kusanlar mı
*Bakliyata takanlar mı(Sakın kızmayın ben gözlemciyim herşeyi tiye alırım )
*Muza soğuk >>>MAsum, muza aşık >>> Mustang olanlar mı
*Acıkmıyorum anacım diye zil takıp oynayanlar mı
Bu hafta ne ararsanız vardı
Gelelim Madalya hak edenler ve kötek hak edenler kısmına.
Bir hışımla Karatay Manyağı olanlar ve takımın motivasyonunu yükseğe çeken şekerleri sunmaktan gurur duyarım tatata tatam
1. kalliste ( 100,8 / 97,9 / 2,9 / 1,44% )Anam anam sultanım tozu dumana katmış resmen Geldi gitti foruma acıkmıyorum dedi ,kızları da kendine uydurdu bizi de bizi de çek kaliisim Süper uydu bu düzen sana . Ne diyordun market masrafı azaldı çöpler azaldı demi . Bir de foto koyma işi çıkardıki sayfamız evlere şenlik oldu aferim cancazım
2. chocolategirl ( 91,6 / 89,8 / 1,8 / 0,98%)Gözlemlediğim kadarı ile bu Karatay işini en hakkıyla yapan kişi çukulatam oldu ama değiş be şu nicki çikolata istiyor canımmmm Kendiside çikolata sesli sanatçı dicem ama zenci değil ki Güzel bir sonuç aldı kendisi için , Ayrıca bizi de baya şevke getirdi paylaştığı fotolarla süpersin canım ya bu motivasyonla devam zaten ne demişti bayramdan önce. Bayramdan sonra bi başlıcam kışa kadar durmak yok yola devam hedef 2023 Ay iğrenç espiri oldu tamam tamam
3. mustang ( 76,7 / 77,0 / -0,3 / -0,20 ) hahahaha buna çok güldüm işte koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi olurmuşeksi ile 3. olmuşum haha Sizin durun durun hele haftaya görürsünüz siz ben bi yüzeyim hareket edeyip yememede dikkat edeyim listeleri talan edicem
4. aeben ( 67,9 / 68,5 / -0.6 / -0,44% )Ben seni böle görmeye alışık değilim senin de dediğin gibi artık bu takımın derece alma zamanı geldi şekerim . Haftaya napıyoruz tam gazla bu eksilerimiz artı olacak demi bebeğim Ayrıca bu hafta sana takım anneliği ödülünüde vermek istiyorum .
Evet Sabit olan arkadaşlar Mersa ve Naz. MErsa lütfen silkelen ve aramıza dön İyice gezginci oldun dön istanbulda ve toplanalım bak iyi oku toplanalım derken topiş olalım değil toparlanalım demek istiyorum
Ve sevgili Naz stemlerinde haklısın seninle daha çok alakadar olucaz biz bir takımızSen de pozitif enerji ile gel aramıza göbecikleri at gel düğünde gel
Sevgili Masum sıra sen de . 56364727980*090237509482. kez de diyete karar verip caysanda ne olursan ol yeniden başla( MEvlanadan uyarladım bunuda hahaha ) bu sinerjıyı yakalamışken treni kaçırma anacım derim Haftaya listedesiniz sanırım .
Ve aydasu yeni düzeninde bebişinle zaman ayırmak adapte olmak belki zor gelebiliri ama sen bunu başarak bir hatuna benziyorsunHaftaya listemizde olman harika olacak.
***Reyhan annemimi en kısa sürede en azından paylaşımlarıyla aramızda görmeyi çok isterim .
***Bijom nerde ne yapıyorsun bilmiyorum ama arayı uzatma lütfen
HER BİRİNİZ AYRI DEĞERLERİ VE TAKIMA RENK KATAN DEĞER KATAN İNSANLARSINIZ ,BİZ SADECE KİLOLARI DEĞİL YERİ GELİYOR ÖZELİMİZE AİT TONLA ŞEYİ PAYLAŞIYORUZ. VE BEN SİZLERLE OLMAKTAN MUTLUYUM. SİZ DE BENİ SEVİN ANACIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?