Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aebenim ailecek kahvaltı ettiğimizde de eğer servis tabağına yiyeceklerimi almazsam ne kadar yediğimi bilemiyorum Ne yediğimi bileyim diye önüme bir tabak çekiyorum Ayrıca bunları böyle sırf sizin için hazırlıyorum yoksa bende sunum sıfırdır Hele bir arkadaşım var doğru düzgün yemek yapmaz ama harika sunuma sahiptir özendiğimden yapıyorum yani belki azcık ilerlerim bende

istesen neler yaparsın eminim

listemiz paylaşımdaymış zaaten haftaya artık girersiniz ..
kalişim nazlım izine ayrılmak istedigini yazmıştı en son ..ondan kilo bildirmemiştir mesaj bıraktım kendisine inşallah oda geri döner kaynaşırsınız .zira diyete ara vermedi .yinede kendisi bilir tabi

nazlı p.tesiye kadar yok kınası var kardeşinin sivasa gittiler bugün sabah
p.tesi ye ancak gelir.. onun içn kilo bildirmedi

yazmıştı zaten geçen mesajında:26::26:

Şekerlerim lolipopolarım Uzuzun bir aradan sonra yine içimden geldi takım böyle toplanmışken analiz yapmadan olmaz demi

Gelelim analizimize takkeyi önümüze koyma zamanı geldi sanırım

Efendim bu hafta Karatay haftası oldu nerdeyse ya da Masumcumun dediği gibi tay tay tay teyyyyyyyyyy haftası bu hafta Karatayla yattık karatayla kalktık ne yesek ne yemesek .

*yumurtadan kusanlar mı
*Bakliyata takanlar mı (Sakın kızmayın ben gözlemciyim herşeyi tiye alırım )
*Muza soğuk >>>MAsum, muza aşık >>> Mustang olanlar mı
*Acıkmıyorum anacım diye zil takıp oynayanlar mı
Bu hafta ne ararsanız vardı

Gelelim Madalya hak edenler ve kötek hak edenler kısmına.

Bir hışımla Karatay Manyağı olanlar ve takımın motivasyonunu yükseğe çeken şekerleri sunmaktan gurur duyarım tatata tatam

1. kalliste ( 100,8 / 97,9 / 2,9 / 1,44% ) Anam anam sultanım tozu dumana katmış resmen Geldi gitti foruma acıkmıyorum dedi ,kızları da kendine uydurdu bizi de bizi de çek kaliisim Süper uydu bu düzen sana . Ne diyordun market masrafı azaldı çöpler azaldı demi . Bir de foto koyma işi çıkardıki sayfamız evlere şenlik oldu aferim cancazım

2. chocolategirl ( 91,6 / 89,8 / 1,8 / 0,98%) Gözlemlediğim kadarı ile bu Karatay işini en hakkıyla yapan kişi çukulatam oldu ama değiş be şu nicki çikolata istiyor canımmmm Kendiside çikolata sesli sanatçı dicem ama zenci değil ki Güzel bir sonuç aldı kendisi için , Ayrıca bizi de baya şevke getirdi paylaştığı fotolarla süpersin canım ya bu motivasyonla devam zaten ne demişti bayramdan önce. Bayramdan sonra bi başlıcam kışa kadar durmak yok yola devam hedef 2023 Ay iğrenç espiri oldu tamam tamam

3. mustang ( 76,7 / 77,0 / -0,3 / -0,20 ) hahahaha buna çok güldüm işte koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi olurmuş eksi ile 3. olmuşum haha Sizin durun durun hele haftaya görürsünüz siz ben bi yüzeyim hareket edeyip yememede dikkat edeyim listeleri talan edicem

4. aeben ( 67,9 / 68,5 / -0.6 / -0,44% ) Ben seni böle görmeye alışık değilim senin de dediğin gibi artık bu takımın derece alma zamanı geldi şekerim . Haftaya napıyoruz tam gazla bu eksilerimiz artı olacak demi bebeğim Ayrıca bu hafta sana takım anneliği ödülünüde vermek istiyorum .

Evet Sabit olan arkadaşlar Mersa ve Naz. MErsa lütfen silkelen ve aramıza dön İyice gezginci oldun dön istanbulda ve toplanalım bak iyi oku toplanalım derken topiş olalım değil toparlanalım demek istiyorum
Ve sevgili Naz stemlerinde haklısın seninle daha çok alakadar olucaz biz bir takımız Sen de pozitif enerji ile gel aramıza göbecikleri at gel düğünde gel

Sevgili Masum sıra sen de . 56364727980*090237509482. kez de diyete karar verip caysanda ne olursan ol yeniden başla ( MEvlanadan uyarladım bunuda hahaha ) bu sinerjıyı yakalamışken treni kaçırma anacım derim Haftaya listedesiniz sanırım .

Ve aydasu yeni düzeninde bebişinle zaman ayırmak adapte olmak belki zor gelebiliri ama sen bunu başarak bir hatuna benziyorsun Haftaya listemizde olman harika olacak.

***Reyhan annemimi en kısa sürede en azından paylaşımlarıyla aramızda görmeyi çok isterim .
***Bijom nerde ne yapıyorsun bilmiyorum ama arayı uzatma lütfen

HER BİRİNİZ AYRI DEĞERLERİ VE TAKIMA RENK KATAN DEĞER KATAN İNSANLARSINIZ ,BİZ SADECE KİLOLARI DEĞİL YERİ GELİYOR ÖZELİMİZE AİT TONLA ŞEYİ PAYLAŞIYORUZ. VE BEN SİZLERLE OLMAKTAN MUTLUYUM. SİZ DE BENİ SEVİN ANACIM

eline saglık mustangcım valla çok güzel olmuş kalemine saglık:))
41524567454124. kez başladıgım diyetimde sona gelicemmm inşallah hedef 5 ler:))

çok komik bir anlatım olmuş vee şu analizin en başında olmak için yırtınıcam bu hafta

Annelik odulu ha, ilahi mehal :))) yani hangi topluma girsem normal hayatda bile bu misyon gelip beni buluyor :)) sikayetcide degilim anac bir yapim var . Sahiplenirim sevdiklerimi :))

Merak etme mehalim haftaya beni boyle gormiyceksin ,insallah .. Senide boyle gormiycez eminim simdiden seni vermis goruyorum ..

Eline sağlık mustangım yine harika bir analiz olmuş :) ayyy sırf şu analizde birinci olmak ve övgüleri toplamak için bile yaparım diyetimi yuppiiiiii ama kallisim bu hafta geçti beni :))

birazdan çıkıcamm
hafta sonu gelemiyorumm p.tesi görüşmek üzeree
bugün eve otobüsle gidicem , güneş lekelerim içn bir eczane krem yapıyormuş ondan alıcam
sıkılaşmak içinde varmış ta ben pek inanmadım o kısmına

eve gidip poça , kek yapıcam
birde dolpaları döküp düzenliycem çekmece dolap ne varsa
dün süpürüp silip toz almıştımmm

hafta sonu geldi ama bi bakmışsın bitmişş
menümüde yazıp kaçıcam birazdan

beni özleyin anacımmm

kahvaltı 08:00
5 ceviz
12 zeytin
2 yumuoşlu omlet tereyaglı
peynir
domates-salatalık--biber

ara 13:30
1 bardak ayran

öglen 15:30

1 tavuk but haşlama
1 bardak ayran
1 dlm peynir
bol satata z.yaglı

ama acıktım ayran içicem eve gidince:26::26::26:

canan hocam serbest tavuk dmeiş ama ben bildigin market tavugu yiycem yapacak birşey yok
ayrıca kırmızı etle hiç ma hiç aram yoktur.. hafta 1 ancak yerim umarımm çok eminde degilim
market tavugu ilede zayıflayabilcegim kanatindeyimm

kalliste abla
tebrik ederim masallah ne kadar guzel kilo vermissiniz, iste bu cok iyi oldu moraller yukseldi

masum
benim kadar yedin mi
bak ben o kahvaltiyla 10 saat tok duruyorum
aklima ne kacamak yapmak geliyor ne bise canim

cikolatam hazirlamasi zor geliyo dedin ya canim yalniz mi yasiyorsun
dolmaya bayildim bu arada, bu hafta bende yapayim insallah

aeben abla cooook eskiyim ben 50.etaplardaydim
dusun okadar eski
2009 ocak meZunuydum
oyy oyy 30 kilo vermistim

mustang
sizin eski nickiniz mehalimmiydi
hani saclari savruk bir kadin vardi avatarda

bu arada analize bayildim cok keyif aldim okurken
kizlar cekilin ciniiiim kenara
haftaya liste basinda ben oluciiiim hahaha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

unutmamisim sizi
eskilerden kim kaldi

aslinda bu takimdaki cogu kisiye coook eskilerden goz asinaligim begenmisligim oldugu icin aranizda olmak istemistim

Canım ailemle yaşıyorum aydasucum.. Ama ailemdeki herkes pek bir bireyseldir ve herkes çalışıyor :) kimse kimseyle uğraşamıyor:))

Bu arada çoğumuz eskiyz canım ben senin başarı hikayeni çok sevmiştm bence burda paylaşmalısn

Kızlar ben şimdi semizotu yemeği ve yulaf-yoğurt yedim. Bu akşam çalışıyorum 3 gibi yatıcam ama yürüyüşümü bugün yapamadm çok üzgünm işim çıktı ... Öpüldünz

Merhabalar..
Bugün sokaklardayken ara ara bakındım buraya..yorumları cevapları yarın yazayım çok yorucu bir gün geçirdim..

Hepinizi seviyorum demeye gelmiştim huzurlu geceler diliyorum...

Ya arkadaşlar benim bu saatlerde midem çok kazınıyor ama ağrı şeklinde bir kazıntı bu sanki böyle günlerce aç kalmışım gibi çubuk kraler falan atıştırırsam azcık yatışıyor. Buna başka ne çare bulabilirim acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…