Bir mesajda aebenim sormuş o yüzden ek yapıyorum..
Kilo veren ufak kızım değil ufak olan kilo problemi var ama o şu an ablasında..onlarda beraber başlayacaklar bakalım zor gelmezse..
Benimle diyet yapan ankarada okuyan ortanca..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Böyle zayıf olupta hala kilo verenler ve verecem diyenler varya ağızlarını burunlarını dövesim geliyor yeminle
Bir mesajda aebenim sormuş o yüzden ek yapıyorum..
Kilo veren ufak kızım değil ufak olan kilo problemi var ama o şu an ablasında..onlarda beraber başlayacaklar bakalım zor gelmezse..
Benimle diyet yapan ankarada okuyan ortanca..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
............................Kızlar şimdi birşeyi merak ettim .Hep kilo fazlasından bahsediyoruzda kimse boyunu posunu demiyorAeben hala 6-7 kilodan bahsediyor ama boyu kaç mesela
Evet boylarınızı benim listeden alıntı yapıp yazın bakalım.
Mustang -- 155 cm (Makigillerden olup Bodur tavuk her dem piliçtir desturunu kendine şiar edinmiş kişilik)
Aeben ; hahay mehal bosuna ben seninle kardesmiyum acep demiyorum :)) boyumuz bile ayniymis :))1.56 .
Ayni desturu bende paylasiyorum bodur tavik herdem pilictir :))) gercekden oyle kizinla beraberken ablami derler :) boyum uzun olsa su an kilo vermeye gerek durmazdim , cunki bence her santim 1 kiloyu kaldiryor ...
Kalliste
Çikolatam
Aydasu
Naz
MAsum
Mersa
Bijom
Ay ne olur unuttuğumolmasın :26:
:)) kalisim anlasalim :)))alis kucuk kizin, ankarada okuyan suAn yaninda olan ortanca , buyuk kizinda istanbulda dogrumudur :)))) istanbuldaki buyuk kizin okuyormu orda evlimi ?
Kızlar şimdi birşeyi merak ettim .Hep kilo fazlasından bahsediyoruzda kimse boyunu posunu demiyorAeben hala 6-7 kilodan bahsediyor ama boyu kaç mesela
Evet boylarınızı benim listeden alıntı yapıp yazın bakalım.
Mustang -- 155 cm (Makigillerden olup Bodur tavuk her dem piliçtir desturunu kendine şiar edinmiş kişilik)
Aeben 156
Kalliste 158
Çikolatam
Aydasu
Naz
MAsum
Mersa
Bijom
Şimdi anlaştık aebenim..
Evli diil kız aman de daha yeni mezun dursun accık kendini toplasın damat adayıda askerde zate ..
İş arayışında istanbul varmış kısmetinde güzel bir iş buldu yerleşti burdan tanıdığımız bir kızla ev arkadaşı oldu çalışıyolar işte..ayrıca anası kılıklı tasarımcı üretici ne dersen de..bir dükkan açtı tasarım ürünleri üzerine..yani anlıyacağın düzen kurmaya çalışıyor...
r.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?