Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha cevap verilecek çok mesaj var ama şimdilik bu kadar..dün analizi okumuştum bir kez daha sindirerek okumalıyım sonra görüşürüz ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle zayıf olupta hala kilo verenler ve verecem diyenler varya ağızlarını burunlarını dövesim geliyor yeminle

Böyle zayıf olupta hala kilo verenler ve verecem diyenler varya ağızlarını burunlarını dövesim geliyor yeminle

Yok kız dövme çocumu :) sadece bana destek..ayrıca gökçe çok üşengeçtir ben hazırlamasam bir hafta aç kalır kalkıp dolabın kapağını açmaz..aliş böyle değil o tüm mahalleyi doyurur ablaları ona emanet ederim bir yere giderken.....ehh haliyle böyle olunca gökçe ben ne versem onu yiyor zoraki diyet...dediğim gibi listede yer almayan ürünleri yemesine karşın yinede düşmüş çok şaşırtıcı değilmi..

Selam hatunlar .

Kalisim kolay gelsin sana komsu olmak vardi :)))

Yarim saat once girdim eve bittim bittim .. İsyanlardayum araba istiyorummm .. Bu konularda pinti kocama duyrulur :))
Spor komleksine dolmusla gidiyorum uzak biraz . Bi ondakkada yuruyorum hatta ..

Gunun ozeti .

Sabah 10.00
Omlet . Salatalik domates.
Peynir zeytin .

Aksam 18:00
Ekmek aradi tavuk doner . Ekmek ici alinmis . Vede ayran ..

Karpuz yada uzum yiyesim var .

Spor ;
Yarim saat kosu bandi .
1,5 saat havuz
10-15 dk. Plates .
Gelip giderkende yurudum 1 saat kadarda . Sagunayi vs saymiyorum artik .
Gun boyu 2 lt yaklasti su .

Aydasu haklisin canim omur boyu cekilmez yasakli diyetler ah yapabilsem montignaci hayat boyu uygular sagligimi bulurum ama sabir tasi degiliz vede nefis tasiyoruz . Onemli olan hayatin genelinde dengeli olmak . Mehalinde dedgi gibi ya kisiyoruz iyce yada huraaa yiyoruz :) ortasini bulsak zaten kilo sorunu yasamiycaz (
Sahsen ben aryik o yuzden monti gibi karatay gibi yasakli diyetleri uygulamiyorum cunki diyeti biraktigimda kilo almak istemiyorum .
Bunu gecen sene ve sene test etme imkanim oldu .
Gecen yil tatil ramazan ve tekrar memleket turu deken hepsi hic ara vermeden geldi ve ben her birinde 2 kilo artiyle dondum ve ust ustte geldi bana 6 kiloya maloldu 64 civarindayken 70 leri gordum ..

Bu yil ramazan , bayram ve tatil arka arkaya geldi ama 2 kilo aldim onuda verdim sayilir sukur , cunki bu sefer ddiyetimi her seyden yiyerek yaptim , tatil ve ramazandada her seyden yedim ama saldirmadim cunki bu yiyecekleri her zaman diyetdede yiyordum .gozum ac deyildi yani .
Evet arkadaslar benim. Gozlemim boyle , bundan sonrada kalan 7-8 kilomu boyle vermeyi dusunuyorum tabi spor destegiylede ...

Kizlar kurban bayramina hedefim 63 :)) .

Son düzenleme:

:)) kalisim anlasalim :)))alis kucuk kizin, ankarada okuyan suAn yaninda olan ortanca , buyuk kizinda istanbulda dogrumudur :)))) istanbuldaki buyuk kizin okuyormu orda evlimi ?

Kızlar şimdi birşeyi merak ettim .Hep kilo fazlasından bahsediyoruzda kimse boyunu posunu demiyor Aeben hala 6-7 kilodan bahsediyor ama boyu kaç mesela

Evet boylarınızı benim listeden alıntı yapıp yazın bakalım.

Mustang -- 155 cm (Makigillerden olup Bodur tavuk her dem piliçtir desturunu kendine şiar edinmiş kişilik )
Aeben
Kalliste
Çikolatam
Aydasu
Naz
MAsum
Mersa
Bijom

Ay ne olur unuttuğumolmasın :26:

............................

:)) kalisim anlasalim :)))alis kucuk kizin, ankarada okuyan suAn yaninda olan ortanca , buyuk kizinda istanbulda dogrumudur :)))) istanbuldaki buyuk kizin okuyormu orda evlimi ?

Şimdi anlaştık aebenim..
Evli diil kız aman de daha yeni mezun dursun accık kendini toplasın damat adayıda askerde zate ..
İş arayışında istanbul varmış kısmetinde güzel bir iş buldu yerleşti burdan tanıdığımız bir kızla ev arkadaşı oldu çalışıyolar işte..ayrıca anası kılıklı tasarımcı üretici ne dersen de..bir dükkan açtı tasarım ürünleri üzerine..yani anlıyacağın düzen kurmaya çalışıyor...

Kızlar şimdi birşeyi merak ettim .Hep kilo fazlasından bahsediyoruzda kimse boyunu posunu demiyor Aeben hala 6-7 kilodan bahsediyor ama boyu kaç mesela

Evet boylarınızı benim listeden alıntı yapıp yazın bakalım.

Mustang -- 155 cm (Makigillerden olup Bodur tavuk her dem piliçtir desturunu kendine şiar edinmiş kişilik )
Aeben
Kalliste 158
Çikolatam
Aydasu
Naz
MAsum
Mersa
Bijom

Ay ne olur unuttuğumolmasın :26:

Öğle yemeği yemedik..akşamüzeri saat sanırım beş gibiydi yemek yediğimizde..
Dolmamı çok uydurma yaptım bulgurum yokmuş bol soğan ve bir yemek kaşığı pirinç koydum sırf kıyma olmuş nerdeyse..
Ama güzeldi..

Eklentiler

• $1407605859028.webp
    24 KB · Görüntüleme: 31
  • $1407605876331.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 34
Peynir ve domatesime kahvaltıda bol keten tohumu ekledim...yazmayı unuttum..

Şu nickini niçin değiştirdin yazarken hiç çekici gelmiyo yaa off mustang.
Oolong çayını denemedim reyhan abla denemişti o bir önceki takımda olduğumuz zamanlar..
Ben bir çin çayı denemiştim çok memnun kalmıştım tadı çok iğrençti ama iki üç gün içtim çok farkettirmişti ondan alıyım diyorum epeydir unutuyorum..arkadaşlar mersa zaman bulamadı zeytin çayı demiştimya bende gidemedim iznikten topluyorduk oysa..ayçanın arkadaşı biraz getirmiş benim için eğer fazlaysa bir iki kişiye yollıcam haber veririm o zaman hafta arası gelicek banada..

Aaa merak ettim şimdi dükkanı ayy nasıl ki
kallisim ben oolong çayına baktım yok burda sen içtin mi diye sormuştum ve nerden nasıl alsak

Selam hatunlar

Maşallah ne yazışmışsnz iyi ki işimiz vardı yetişemiyorum:)
İşe geldim şimdi sahneyi bekliyorum. Sabah da 6.30 uçağıyla Fethiye ye... Dolayısıyla bugün alışveriş ve valizle uğraştm. Tatil alışverişine çıkıp tatille alakası olmayan ne varsa aldım :)))))) o yüzden uğrayamadım.

Öğlen: çiğköfte bol yeşillik ayran

Akşam: çupra ızgara, salata

Spor işine perşembeye kdr mecburi ara verdim, ama biliyorsnz ki yüzmeye gidiyorum. Yediklerime dikkat etmeyi ve karataya uygun yemeyi düşünüyorum fakat foto ve menü yazma sözü vermiyorum malum .. Arada sizi çatlatmak için deniz ve manzara fotoları atabilirim hahahahayyytt .. Lütfen perşembeye kadar bırakmayın ben gelince zaten gazı veririm size her türlü :)) cuma muhteşem bir sonuç almalıyz !!! Öpüldünz

Not: yazılanları okuyorm mutlaka ama tek tek cvp yazamayabilirm bebişlerim kızmayn sakın

Yaaa delircem kk uygulaması tek bendemi hemen kapanıyo..mesaj yazdım çikolatıma bi sürü ama hoooppp uygulama durduruldu diye pat mesaj filan kalmıyo gidiyo ya offf

quick show slimming tea
Mustangım bak benim kullandığım çay buydu..yine bundan alıcam..
Sen oolongu sadece kg içinmi yoksa başka sebeptendemi istiyosun

Çikolatım hayırlı yolculuk şekerim..
Yediklerin yine süper geçen unuttum semizotu yediğinde çabuk acıktınmı semizotunu pek severim ama en çabuk sindirilen besin ya merak ettim..

Birde dip not düşeyim..
Cevap alamayınca niye kızalım... kızacak biri varsa o ihtimal sensin şekerim ilgi delisi hatun..ya şaka bir yanada çoklu alıntı olmuyorya zor oluyor sürekli dönüp eski mesajlara cevap vermek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…