Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaaa....kaç gün olmuş biz site açılacak diye bekliyoruz uygulama aynen eski halini gösteriyordu çünkü bende bugün hiç bakılmıyor uygulamadan...mehal haber verdide normal sitesine girip baktım şimdi..

Kimse yok kimse yok diyeceğinize yahu bir tıklatsaydınızya telefon var face var amann sizde aşkokun valla...kaç kişi aynen bekliyoruz uygulama düzelecek diye...

mehalim ve kalişim . bu linkde ilk mesajda iletişim yeri var ordan sorununuzu bildirin gereken yetkililere.. benim cepde sorun yok hatta daha ayrıntılı giriliyor k.k ya.. kalişim malum bende cepde yok fecede :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tek-tek-sorunları-dinleyelim.706225/unread

bugun benim sohbet var biradan çıkıcam ....

bugun diyet yok yani ... akşam aç yapmaya çalışıp dengeleyecegim ....
hadi toplanında bende gaza geleyim . iyce anladım artık sizden çok güç alıyorum siz yoksunuz benim diyet yarım :)

Ya ben şimdi telin Google cromen dan girdim çok zor oluyor of . Hala 4/4 lük toparlanamadım malesef ucunuda kaçırmıyorum ama tam anlamıyşada yapamıyorum . Neye ihtiyacım var bilmiyorum

Huhu komşuuu nasılsınız iyi misiniz ben kardeşiniz 6. Takımdan sindi :) bi gece sütümü içmeye geldim ama kimsecikler yok galiba neyse artık başka zaman uğrarım yine öpüyorum hepinizi kucak dolusu sevgiler kardaşlarım

MAsumcum telin trayıcısından giriyrum ve sevmedim ma yapacak bişi yok .
Sabaha bir tane muzla başladım canım bişi istemiyor henüz. bugun dışarda olacağım. KArdeşimin arkadaşı geldi şehir dışından ona bir NEvşehir turu yaptıracağız inşalahh .

Sana da aebenim

Aptalca bir yeme kısmındayım ))

Sabah bir muz sonra pirinç patlağı 4 tane şimdide 2 katı yumurta yedim

Aebenim keşke sanada çakma bi face açsak orda grup kurduk konuşması haberleşmesi daha kolay oluyor. Eşinden biz izin alalım vermiyorsa )))

Çakma mı o nasil oluyorki :)) Mehalim eşden degilde ben vakit bulamam oraya , birde tanidiklarla karşılaşmak istemem dogrusu k.k benim özelim desek :)

Anlaşıldı siz orda konuşup takımı unutuyorsunuz ( arkadaslar e o zaman ne anlamı kaldiki hu takimin?
Telden zor olsada hepinizde pc var burayı ihmal etmeyin ..

Sizde olmayınca bende sacmaladim dogru dürüst bisi yemiyorum diyet adına .

Çıkılarak ne haber var onlada gorusuyormusunuz fece den ?

Banum sen nasılsın diyet adına ?

Aaa similey Ler otomatik cikiyor ..

Kizlar eskisine oranla cepten k k ya daha kolay giriyorum ben .. Daha ayrıntılı olmus . Birde eskiden her mesajda giriş istiyordu bende simdi istemiyor .
Verdigim linke eleştiri ve isteklerinizi yazın .

Menum
2 dl ekmek
Peynir , domates ,
Biber . Zeytin .

Oylen
Yr. Kocan Mısır .
1kp corba .1ks pilav bulg .

Aksam
1dl bazlama .
Uzum karpuz peynir .

Aebenim zaten kendi adınla değil aeben adıyla falan açar kimseyle arkadaş olmazsın diye çalma dedim zaten tabi sen bilin yinede kuzum

günaydınnnn
benim diyet iyi gidiyor aben ablacımmm

mehalin dedigi gibi aeben adına açarsan kimseyle karşılaşmazsın abla
sadece bizimle arkadaş olurusun ve emin ol sanada kolay gelecekk orasıı...

günaydınnnn
benim diyet iyi gidiyor aben ablacımmm

mehalin dedigi gibi aeben adına açarsan kimseyle karşılaşmazsın abla
sadece bizimle arkadaş olurusun ve emin ol sanada kolay gelecekk orasıı...

banu açmıştım kız bi ara o niçle, ilk arkadaşlık teklifimde eşime olmuştu hahayyy ne hikmettirki 2. kere girmedim bile çünkü şifreyi unuttum birde e postamda yok o yüzden bir sürü iş yav bunlar benim gözümde ben naturel kalayım en iyisi .. kzıma bi sorayım dur o halleder belki

günaydın bu arada .. bugun karabugdaylı bir olcak benim için ...
eylünün ilk haftası evlilik yıl dönümüz bir iki kilo versem o zaman kadar çok iyi olcak

sizde artık gelin takıma yahu, yoksa bende bijom gibi isyanı basarım haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…