hoşgeldin sindiHuhu komşuuu nasılsınız iyi misiniz ben kardeşiniz 6. Takımdan sindibi gece sütümü içmeye geldim ama kimsecikler yok galiba neyse artık başka zaman uğrarım yine öpüyorum hepinizi kucak dolusu sevgiler kardaşlarım
hoşgeldin sindiHuhu komşuuu nasılsınız iyi misiniz ben kardeşiniz 6. Takımdan sindibi gece sütümü içmeye geldim ama kimsecikler yok galiba neyse artık başka zaman uğrarım yine öpüyorum hepinizi kucak dolusu sevgiler kardaşlarım
banum o nicle zaten açmıştım e postasını hatırlamıyorum o yüzden girilmiyor... ben ugraşayım bugun biraz ..ama sorun o degil hadi bende oraya takıldım .takım ne olacak ,takımın ne anlamı kaldı o zaman .aben abla ben sana açayım istersen aeben adınd abir email ve facebook
yogun ordada yoksanız boşuna ugrşmayım ben bu fece işlerine ..uzak durmak kendi tercihim bir girersem zamanımı alacak eminim .....abla ben buralardayım yazıştıgım diger forumlar var
birde ben cepteng irmiyordum önceden beni vurmadı yani uygulama olmaması
orasıda çok yogun dedil zaten , herkes takımada yazar sanırım
çok sevindim senin adına banum ...diyet yapmandan çok diyet düzeni kurman sana kilo verdiriyor ...yarın tahmin,nden çok kilo vermiş olursun inşallah ....unutuyorum yazmayı ama çok iyi gidiyor kaçak yok
yarın ne çıkcak bakalım sonuçç
hoşgeldin çukulam . . üzülme canım ya bugun hemen başlaman bile iyidir ...herkese merhabaaaaa
kızlar forum değişmiş sanırım, demek o yüzden tatilde hiç giremedim ben telefondan. hata verdi hep...
dün gece 2 de evdeydim, gündüz çok yorulmuş olduğm için yazmadım. bu sabah karatay kahvaltıyla başladım tekrardan.
valla elin evinde olmadı kızlar yani,yapamadım karatay. o yüzden yarına iyi bir sonuç beklemiyorum. ama bugün hemen döndüm yalnızca 4 gün ara vermiş oldum çok bişey kaybettim sayılmaz...
geçmişi okuyamayacağm çook işim var, telefondaki uygulamayı da yeniden yüklemeden resim atamam sanırm çünkü siteye girmiyor. görüşürz
evet cnm insanin giresi olmuyo pekhoşgeldin sindi
k.k böyle olunca takımda kimse kalmadı .sana bir çay bile ikram edememişiz
ben de özledim ablacım..hoşgeldin çukulam . . üzülme canım ya bugun hemen başlaman bile iyidir ...
özlemişiz kız gel öpem
çok sevindim senin adına banum ...diyet yapmandan çok diyet düzeni kurman sana kilo verdiriyor ...yarın tahmin,nden çok kilo vermiş olursun inşallah ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?