Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kiz aeben bak şimdi arabadayim eve yeni gidiyorum. Burayi bulana kadar çok zorlandim. Ama obur taraftan bemen yaziyorum. Bildirimler geliyor hemen cevap yaziyoruz. Orasi pratik. Burdanda yazisalim ama orasi çok iyi oldu. Burdan gitmiyoruz tel. Uygulamasi olana bir çikis yolu bulduk. Hadi atla gel sendeee

Günaydın millet. Gece en son ben gelmişim şimdide tükkanı açim dedim.bu gün tartiliyormuyuz.hemen tartilip geldim. Kilo almış olacağimi düşünürken vermiş çiktim. 89.200 .

Günaydın arkadaşlar 700 gr gitmiş bendende..hadi bakalım buda süper bence hiç hareket eymemiştim..dün akşam yine bisiklete başladım...

günaydın vede hayırlı cumalar millet .....

hoş gelmişsiniz efenim evinize toparlanın diye şey ettim yoksam geleceginiz yok

benden 1.1. gr gitmiş kilomda 67, 4..
hafta başından beri böyleyim aslında .. dünki karabugdayı tam yapaydım 66'lı rakamları bile görürmüşüm demekki .

dünki menümüde yazayım hazır yazmışken ..

10.00
karabugdayla yogurt ...

15 .00
karabugday katılmış çoban salata ...

buraya kadar süperdi .. sonra alt komşum geldi hadi bana geliyorsun didi ...
orda yaprak sarması. pogaça, vede az tavuk yedim ... sonra diger komsumun birisi aradı binanın aşagısındayız çayı demledik dedi . ordanda oraya geçtim iyimi . eve geldigim akşam 10 du ... ordada 1 lokum .az çitlek ve kavun yedim ...

Günaydın millet. Gece en son ben gelmişim şimdide tükkanı açim dedim.bu gün tartiliyormuyuz.hemen tartilip geldim. Kilo almış olacağimi düşünürken vermiş çiktim. 89.200 .
tebrikler mersam.. seni görmekde pek güzel .....

Günaydın şekerler bende 76,5 kg mım eh sizler gibi düZgün yapamayınca gram gram gidiyor işte
kaç gr gitmiş mehal tebrikler .. ben balık hafizalıyım geçen haftayı hatırlamaya bilirüm lütfen geçen haftaki kilonuzuda yazıverin
1600 gitmişşşş

günaydınnn 69.3 gedimm 1600 gitmiş
tebrikler banuş

Günaydın arkadaşlar 700 gr gitmiş bendende..hadi bakalım buda süper bence hiç hareket eymemiştim..dün akşam yine bisiklete başladım...
kalişim spor olmdasa iyi gitmiş bisikleinize geri dönün efenim
çoklu alıntı tuşu henüz işe yaramıyor

tabiki tel işi oması lazım .. bence oda düzelecek . yoksa kötü olsun diye yapılmıyor bunca şey sitede .. az zamanverelim bakalım düzelir herşey ...
aebenin gurubu ha .. ha hay .. mehal benm hayat şartlarım yasaklı diyeti kaldırmıyor sabrımda .. pat diye bişi çıkıyor bak dünki gibi .. o yüzden yavaş verip böyle vericem ben . böyle uzun vadede kilo vermede daha başarılı olcagımı sanıyorum ...

kahvaltı 08:00

6 ceviz
peynir, 12 zeytin
domates
bol peynir
2 yumurta lı biberli omlet tereyag ile

akşam 00

tavuk ızgara
salata yogurt

eve gittiimde acıkırsam sütlü türk kahvesi içerim
banuş afiyet olsun .. kuzum bir uyarı, menün karataydan çok dukan gibi olmuş .. bugun bakliyat eklerim demişsin iyi olur bencede .. az bulgur vs de bazan ..

protein agırlıklı beslendim biraz ama
karatayın menüleir dukana benziyor azda olsa abla:)

geçen hafta 2. olmuşuz .hahay tebriler ....
***7. TAKIM İKİNCİ

373. ETAP***
aeben ( / 68,5 / 67.4/ 1.1 /
chocolategirl ( 89,8 /
kalliste ( 97,9 / 97.2/0.7)
mersa ( 90,0 /89.2/0.8
naz ( 64,8 / izine ayrıldı
mustang ( / 77,0 / 76.5/0.5)

masumm(66.2/69.3/-3.1/ ........369 etada izne ayrıldı ona göre bölünecek ...

7.TAKIM ORTALAMASI:

BEN KAÇAR YAVRUŞLARIM GELECEK BUGUN BİRDE ARKADAŞ ....
BOŞ BİR VAKİTTE ŞU HESAP İŞİNİ TEKRAR ÖGRETİN BANA KIZLAR . BURDA OLDUGUM ZAMANLAR YADIM EDEYİM SİZE. pardon büyük harf olmuş ...

mesaj düzenleme gelmiş bugun ..

vayy super olmus burasi ablalarim kardeslerim neden zorlandiniz ki uygulamadan pek bir farki olmamis aslinda google aramaya veya chrome a kk 7.takim yazin cikiyor hemen burasi.. kullanmasi da daha rahat sanki..

kilolarinizi da cok begendim aynen devam. ben burada azittim bugunden itibaren biraz duzene sokucam kendimi.. eylulun ortalarina dogru eve dondugumde listedeyim insallah ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…