tebrikler mersam.. seni görmekde pek güzel .....Günaydın millet. Gece en son ben gelmişim şimdide tükkanı açim dedim.bu gün tartiliyormuyuz.hemen tartilip geldim. Kilo almış olacağimi düşünürken vermiş çiktim. 89.200 .
kaç gr gitmiş mehal tebrikler .. ben balık hafizalıyım geçen haftayı hatırlamaya bilirüm lütfen geçen haftaki kilonuzuda yazıverinGünaydın şekerler bende 76,5 kg mım eh sizler gibi düZgün yapamayınca gram gram gidiyor işte
tebrikler banuş1600 gitmişşşş
günaydınnn 69.3 gedimm 1600 gitmiş
kalişim spor olmdasa iyi gitmişGünaydın arkadaşlar 700 gr gitmiş bendende..hadi bakalım buda süper bence hiç hareket eymemiştim..dün akşam yine bisiklete başladım...
hamdolsun sindim .. arada 6. takımada bakıyorum ama çok tanımadıgım için yazamıyorum ..evet cnm insanin giresi olmuyo pek
sagol cay icin
nasilsiniz nasil gidiyo kizlar
tabiki tel işi oması lazım .. bence oda düzelecek . yoksa kötü olsun diye yapılmıyor bunca şey sitede .. az zamanverelim bakalım düzelir herşey ...Evet aebenim haklısın pc hepimizde var ama ben kolay kolay geçmem pc başına helede sürekli mesaj yazma olayı olunca pc başında çakılıp kalmıyorum malum bilirsin herşeyin telden uygulaması çıkınca pc iyice işe yaramaz oldu 2 gün sonrada okulda olunca sürekli telden yazmak takip etmek rahat oluyor. Yoksa takımdan ayrı olmak uzak olmak asla değil. Burda telden yapamadığımız için böyle bir çözüm bulma yoluna gittik canım.
Diyet kısmına gelince elimden geldiğince dikkat ediyorum bende aebenim geubundayım tam yasaklı diet yapamayanlardanım )))
afiyet olsun çukulamm ..az evvel (kahvaltıdan tam 5 saat sonra)
birkaç parça tavuk
yulaflı yoğurt
3 ceviz-3 badem yedim.. tokluk hissediyorum çok yiyemedm
banuş afiyet olsun .. kuzum bir uyarı, menün karataydan çok dukan gibi olmuş .. bugun bakliyat eklerim demişsin iyi olur bencede .. az bulgur vs de bazan ..kahvaltı 08:00
6 ceviz
peynir, 12 zeytin
domates
bol peynir
2 yumurta lı biberli omlet tereyag ile
akşam00
tavuk ızgara
salata yogurt
eve gittiimde acıkırsam sütlü türk kahvesi içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?