bijom yeterince azıtmışsın gel gayrı :) eylül ortasına daha 1 ay var amanım çokkkkkvayy super olmus burasi ablalarim kardeslerim neden zorlandiniz ki uygulamadan pek bir farki olmamis aslindagoogle aramaya veya chrome a 7.takim yazin cikiyor hemen burasi..
kilolarinizi da cok begendim aynen devam. ben burada azittim bugunden itibaren biraz duzene sokucam kendimi.. eylulum ortalarina dogru listedeyim insallah ben de...
yaa 11 ay evde oturuyorum aebenim ben heeeep evdeyimbijom yeterince azıtmışsın gel gayrıeylül ortasına daha 1 ay var amanım çokkkkk
Ay aşk olsun cnm bi mesaj yazmadan tanışamayız ki zaten :) yaz sen ben varım kızlar var bizim kızlar tatlı kızlardır bi iki mesaj sonra bi bakmışsın kanki oluvermişsiniz ne zaman istersen başımla beraber beklerim seni takımdan kızları :)hamdolsun sindim .. arada 6. takımada bakıyorum ama çok tanımadıgım için yazamıyorum ..
okiş o zaman tadını çıkar :)yaa 11 ay evde oturuyorum aebenim ben heeeep evdeyimkimseyle takilmiyorum falan ama burda hayat bana baska. cook var di mi ne guzel ne guzel
ben şunu anladım..sporu aksatmayıp suyu bol içince gidiyor arkadaşım...aebenim sen buranın ev sahibimi oldun. iyi olmuş evimiz ıssız kalmasın.
banu almış götürmüş bu hafta tebrikler.
kalistemle bende gram gram veriyoruz kızlar yaş kemale erdi ya o yüzden:))))
Mersaım yazdım kilomu. eşimi bekliyorum yola çıkıaz. mersacım giiceğimiz yer erdemlinin ilçesi tömük müş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?