Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bijom yeterince azıtmışsın gel gayrı :) eylül ortasına daha 1 ay var amanım çokkkkk

bijom yeterince azıtmışsın gel gayrı eylül ortasına daha 1 ay var amanım çokkkkk
yaa 11 ay evde oturuyorum aebenim ben heeeep evdeyim kimseyle takilmiyorum falan ama burda hayat bana baska. cook var di mi ne guzel ne guzel :)

hamdolsun sindim .. arada 6. takımada bakıyorum ama çok tanımadıgım için yazamıyorum ..
Ay aşk olsun cnm bi mesaj yazmadan tanışamayız ki zaten :) yaz sen ben varım kızlar var bizim kızlar tatlı kızlardır bi iki mesaj sonra bi bakmışsın kanki oluvermişsiniz ne zaman istersen başımla beraber beklerim seni takımdan kızları :)

sela kilom aynı arkadaşlar... o kadar yemeye , yüzmeyle dengelemişm en azından...

karatay kahvaltımı yaptım ama az yedim..canım hiçbişeuy istemiyor,iştahsızm...

aebenim sen buranın ev sahibimi oldun. iyi olmuş evimiz ıssız kalmasın.
banu almış götürmüş bu hafta tebrikler.
kalistemle bende gram gram veriyoruz kızlar yaş kemale erdi ya o yüzden
mehalim sen nerdesin giremedinmi canım. şu aebeni kandıramadınız demi bir faceebook hesabı açmaya.
benim kilo cetvelim nerdeee ne zorluklarla yapmıştım.
bijom dön artık. yada ordan katıl. bizi sıkıştır en azından.
sindi hoş geldin canım
çukulatam almamanda kardır aynen devam . bak hep seninle başa baş gitmiştir kilolarımız yine aramızda gramlar var.
hepinizi öpüyorum ofiste girmem hoş olmuyor . yoksa elemanlarda işi bırakıp nette başka şeylere dalarlar. imam bilmem ne yaparsa cemaat bilmem ne yapar hesabına dönmesin bizim işte:))))

***7. TAKIM 373. ETAP***

aeben ( 68,5 / 67.4 / 1.1 / 1.61% )
chocolategirl ( 89,8 / 89.8 / 0.00 / 0.00% )
kalliste ( 97,9 / 97.2 / 0.7 / 0.72% )
mersa ( 90,0 / 89.2 / 0.8 / 0.89% )
naz ( 64,8 ) izine ayrıldı
mustang ( 77,0 / 76.5 / 0.5 / 0.65% )

masumm(66.2/69.3/ -0.8 / -1.15 % ) ........369 etada izne ayrıldı

(489.4 / 489.4 / 2.3 / 0.47% )

Eline saglik kalis Sultan .

He Mersam kandiranadilar Fece ye :))
Evet ya ev sahibi olduk ..
Sen nasılsın Mersam karatayamı devem ediyorsun ?

Mehalim tatil zamanın geldimi Bacim ohhhh sefan olsun.

aebenim sen buranın ev sahibimi oldun. iyi olmuş evimiz ıssız kalmasın.
banu almış götürmüş bu hafta tebrikler.
kalistemle bende gram gram veriyoruz kızlar yaş kemale erdi ya o yüzden:))))
ben şunu anladım..sporu aksatmayıp suyu bol içince gidiyor arkadaşım...
geçen hafta 2.9 verdim ben benim için rekordu ama suyu çok içtim her gün bisiklete bindim..
bu hafta hiç bisiklet yoktu ve suyuda çok azaltmıştım..bu sabah yine aynen başladım geçen haftaki gibi..bakalım haftaya nasıl olur..

abla ben şimdi takımın yüzdeisni baya düşürüdm dimi
anlayamadım listeden bişey (

bu hafta bend espor ve suya agırlık vericem , daha fazla gitmeisni istiyorum
şimdi kaçtım hafta sonu gelemiyorum k.i.b

kaçamaksız bir hafta sonu geçirmek dilegiylee efenimmm

ya ben giremedim bturlu kk ya hep uygulamadn.denedim olmadi googleden.yazayim dedim girdi soo oldum
sizden uzak kalmak iyi gelmedi bana ozledim burayi
kilo vermeme acikmamama ragmen karataya son vermek zorunda kaldim peynirler cevizler ki hastasiyim agzimda buyudu
mecburen kendi usulume 30 kilo verdigim yontemime.dondum
haftaya listede olurum insallah bende
masallah ne guzel hemen hemen herkes kilo vermis hepinizi trbrik ediyorum

ya ben giremedim bturlu kk ya hep uygulamadn.denedim olmadi googleden.yazayim dedim girdi soo oldum
sizden uzak kalmak iyi gelmedi bana ozledim burayi
kilo vermeme acikmamama ragmen karataya son vermek zorunda kaldim peynirler cevizler ki hastasiyim agzimda buyudu
mecburen kendi usulume 30 kilo verdigim yontemime.dondum
haftaya listede olurum insallah bende
masallah ne guzel hemen hemen herkes kilo vermis hepinizi trbrik ediyorum

Aebenim sağol canım benim..ama artık benden geçmiş hesap kitap işi ya kafam dolu olduğundan ya cidden yaşlandım :)

Masumcum sen pek düşürmedin aslında düşürsende takma canım napalım oluyor arada takım olduğumuzun gerçeği takmamak lazım bu hafta bakarsın en üste çıkarız..

Aydasu bende merak ettim seni cumaları yazıyordun düzenli diye ama hepimizin düştüğü gaflete düşmüşsün..bende günlerce uygulamayla uğraştım..artık telefon uygulaması yok..biz sevmedik bu durumu...
Niçin acaba böyle bir şey oldu karatayda sana yaaa..

günaydın canlar ......

aydasu hoşgeldin ..
diyete ve paylaşıma devam canım . illa yaptıgın diyetin adı olmak zorunda değil zaten ...

kalişim hesap işinde en gaantı exel ama onu bende bimiyorum açıkçaşı .. birde banun yüzde hesabında 66lı kilosumu yoksa 69 mu onu kestiremedim . henüz paylaşıma bakmadım dün bijoma yazmıştım nazlı izinli olcak birkaç hafta yok diye .. izinli yazmadıysak haftayada listede olması lazımki yüzdemiz fazla oluyor o zaman ..

gunaydin ablalarim
ya evet ben de bu uygulamayi hic ama hic sevmedim
google a gir ordan yaz ohoo ne gerek vardi ki

sagolun merak etmissiniz
iste hic aklima gelmedi googledan girmek bosuna ayri kaldim sizden
napalim artik devam kaldigimiz yerden

selam şekerler...
aydasu ben de seni merak ettim vallahi.. sen daha önce çok güzel kilo vermiştn bence de o yöntemi uygulamaya dvm et güzelim.
kallisim sana katılıyorum. çok aç kalmaya gerek yok ki zaten hiç acıkmıyoruz. tek olay spor ve su. bu ikiliyi aksatmazsak gidicek bu killolar...

kızlar istanbul aşırı sıcak.nem içinde. akşamları çalışıyorum biliyorsunuz, gündüz de spor yapmak nerdeyse imkansız denedim ve su içinde kaldım... sporsuz olmuyor nasıl olacak bilmemmm

bu arada öğünlerimi fotoğraflayamıyorum. bu uygulamanın yenisi yüklenmeyecek mi acaba telefonlara?
evde hiçbişey kalmamış, yumurta peynir ceviz yedim sdc, salata yok.. bakalım inş erken acıkmam ama o kadar sıcak ki sanmıyorum açlık hissedeceğimi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…