Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba canlar bugun mersam ile buluştuk saolsun bizi çok güzel ağırladı . Çok güleç ve misafirperver bir ailesi var harika birde köpüşü umarım sizlerle de buluşup görüşmek kısmet olur bir gün.

Selamlar efendim ..

Mehal ve mersa kıskandım sizi :))

Cukulam afiyet ola ...

Kizlar benim telden k k daha kolay ve bir suru ayrıntı nerdeyse pc gibi , gülleden bir kere girmem yeterli oluyor eskisi gibi . O sayfam acik kalıyor bakmak istediğimde sadece yeniliyorum sayfayı . Eskiden mesaj yazmak icin surekli üyelik girişi yapmam gerekiyordu artik o sorunumda yok . Telim su bilindik marka iste . Sizde neden girilmiyor anlamıyorum .

Aksam Kaynimlara gidiyoruz bahcede mangal var :)
Onumuzdeki hafta 66 li rakamlar gormek istiyorum artik , sporu siklastiricam .

selam bebişlerim.. heyheylerim üstümde bugün, depresif bir gün geçiriyorum. itiraf edicem,kafama göre yedim ...ama yarın döneceğime söz veriyorum. (açlıktan değil,hiç acıkmıyorum. sinir bozukluğundan böyle oldu)
yarın online olarak sınavlarım olacak net üzerinden. sabah 8 de başlayıp akşam 5 de bitecek. bana dua edin ,resmen hiç çalışmadım...

Deneme birr kiii ben döndüm galiba araniza...

canımmmm hoşgeldinn özledik seni

ooohh buluşmuşlar cadılarrrr kıskandık vallaa :) ben de bijomla buluşup çatlatıcam sizi, foto da eklicez oooohhh :))

ablam sporu sıklaştırır suyu da aksatmazsan illaki görürsün nedir ki.. hadi afiyet olsun mangallar filan ohhh :)
ben burdayım ablacım, bu aralar yoğun olsam da yazacağım zaman buraya yazmayı tercih ediyorum. KK yı seviyorum.. ben telefon uygulamasını yeniden deneyeceğim bakalım nolcak yazarım

Hayırdır çükülatom ders konusuna mı anın sıkkın yoksa başka bir konu mu. Umarım her neyse hemen düzelir.

Aebenim mangllar falan oh valla.

Güzel bir tatail geçiriyorum ben de yoruluyorum baya

İyi geceler ya da daha iysi gunaydin...
Ben geldim işte giris yapamiyordum hallettiler saolsunlar
Bol bol artilarla geldim 4 5 kilo kdaryarisi ramazandan yarisi izinden cogunlukla köydeydik dag basinda bolca ekmek olan oldu sıkıntı yok veririm bişiy olmaz

Gecmise bakamadim cikom sınavların iyi geçer inş. Basarilar
Aebenim oh oh gez hadi bakalim al masani eline teslim oldum ama benimde haftaya sinavim var ve daha kitaplari almadim bu mesaji yazip bismillah baslıcam çalismaya ama yarin karataya basliyorum spor salonum tadilatta yaziyor kapida sinavi atlatana kadar acılır galiba

Kızlar bulusmussunuz gordum facede çok keyifli oluyor benimde bijomla planim hayalim vardi ama olmadi ailemi bile cok az gordüm fırsat olmadı
Şimdilik bu kadar öpüldünüz

Hayırdır çükülatom ders konusuna mı anın sıkkın yoksa başka bir konu mu. Umarım her neyse hemen düzelir.

Aebenim mangllar falan oh valla.

Güzel bir tatail geçiriyorum ben de yoruluyorum baya

Yok be mustangım sebepsiz aslında.. Yani sebepli de :) genel sebepler... Ama söz verdim toparladm hemen bugün gördüğün gibi ... İyi tatiller cnm

Kızlar merak eden varsa, nasıl girdiğimi kk ya( bilgisayar haricinde) : tabletten google a girdim, kk yı açtım bir kereliğine bilgilerimi girip beni hatırla butonuna tıkladım ve artık her girişimde şifre girmiyorum sormuyor... Fotoğraf yükleme butonu filan koymuşlr çok iyi olmuş aslında... Bundan sonra gün içinde yediklerimn fotosunu akşama tek mesajla yollayacağm size...

ayyyyy yazdıklarım çıkmamışş yarısı çıkmış oda garip bir şekilde
hava çok sıcak çok bunalıyorum ya
diyet iyi gidiyor, kabızlık dışında hafta sonu evde ilaç içtim ..

herkese mutlu haftala rolsun inşş

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr sınav ertelendiiiiii hahahhahahahhahahah

Biliyosunuz sınav online dı. 1500 kişi aynı anda sisteme girince sistem çöktü :)))) ve sınav ertelendi

selamlar ......

kütom seni görmek gerçekden çok güzel yeriniz çok belli oluyor ....

cukulam kız iyimi ertelenmesi kötümü başarılar dilerim

mehalim tatilin tadını çıkar bacım ...

inanın dün yatamadım sıcakdan ankara öyle böyle sıcak değil ..hatta bir ara balkonda yattım

mangal falan derken baya artı çıktım sabah .. bu sabah frene bastım tabiki .. bu hafta bol sporlu olmasını dilerim..

Ayy kızlar beceremedim toplu alıntı yapmayi. Günaydın bu arada. Dün mehalimle ve ailesiyle çokk güzel bir gün geçirdik. Karatay kahvalti yaptik
Amaa sabah yarim saat yüzdum akşam 1 saat tenis oynadim 30 dakikada yürudüm.

mersam becermişsin bacım ama yazamamışsın :)

sporun süper olmuş maşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…