Deneme birr kiii ben döndüm galiba araniza...
Deneme birr kiii ben döndüm galiba araniza...
Merhaba canlar bugun mersam ile buluştuk saolsun bizi çok güzel ağırladı . Çok güleç ve misafirperver bir ailesi var harika birde köpüşü umarım sizlerle de buluşup görüşmek kısmet olur bir gün.
Selamlar efendim ..
Mehal ve mersa kıskandım sizi :))
Cukulam afiyet ola ...
Kizlar benim telden k k daha kolay ve bir suru ayrıntı nerdeyse pc gibi , gülleden bir kere girmem yeterli oluyor eskisi gibi . O sayfam acik kalıyor bakmak istediğimde sadece yeniliyorum sayfayı . Eskiden mesaj yazmak icin surekli üyelik girişi yapmam gerekiyordu artik o sorunumda yok . Telim su bilindik marka iste . Sizde neden girilmiyor anlamıyorum .
Aksam Kaynimlara gidiyoruz bahcede mangal var :)
Onumuzdeki hafta 66 li rakamlar gormek istiyorum artik , sporu siklastiricam .
Hayırdır çükülatom ders konusuna mı anın sıkkın yoksa başka bir konu mu. Umarım her neyse hemen düzelir.
Aebenim mangllar falan oh valla.
Güzel bir tatail geçiriyorum ben de yoruluyorum baya
Merhaba canlar bugun mersam ile buluştuk saolsun bizi çok güzel ağırladı . Çok güleç ve misafirperver bir ailesi var harika birde köpüşü umarım sizlerle de buluşup görüşmek kısmet olur bir gün.
Selamlar efendim ..
Mehal ve mersa kıskandım sizi :))
Cukulam afiyet ola ...
Kizlar benim telden k k daha kolay ve bir suru ayrıntı nerdeyse pc gibi , gülleden bir kere girmem yeterli oluyor eskisi gibi . O sayfam acik kalıyor bakmak istediğimde sadece yeniliyorum sayfayı . Eskiden mesaj yazmak icin surekli üyelik girişi yapmam gerekiyordu artik o sorunumda yok . Telim su bilindik marka iste . Sizde neden girilmiyor anlamıyorum .
Aksam Kaynimlara gidiyoruz bahcede mangal var :)
Onumuzdeki hafta 66 li rakamlar gormek istiyorum artik , sporu siklastiricam .
canımmmm hoşgeldinn özledik seni
ooohh buluşmuşlar cadılarrrr kıskandık vallaa :) ben de bijomla buluşup çatlatıcam sizi, foto da eklicez oooohhh :))
ablam sporu sıklaştırır suyu da aksatmazsan illaki görürsün nedir ki.. hadi afiyet olsun mangallar filan ohhh :)
ben burdayım ablacım, bu aralar yoğun olsam da yazacağım zaman buraya yazmayı tercih ediyorum. KK yı seviyorum.. ben telefon uygulamasını yeniden deneyeceğim bakalım nolcak yazarım
mersam becermişsin bacım ama yazamamışsın :)Ayy kızlar beceremedim toplu alıntı yapmayi. Günaydın bu arada. Dün mehalimle ve ailesiyle çokk güzel bir gün geçirdik. Karatay kahvalti yaptik
Amaa sabah yarim saat yüzdum akşam 1 saat tenis oynadim 30 dakikada yürudüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?