Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çoklu alıntıyı naşıl yapıyorsunuz yahu .. en son alıntıladıgım çıkıyor ....
kütom orkidenin bakımında bişi yok kız . haifi günes degen bir yere koy suyunuda eksik etme bitmiştir .. mubarek açtımı aylarca duruyor çiçegi .... ama senede 1 kere açıyor..
karatyda sanda başarılar dilerim kütom

afiyet olsun aydasu bence menün güzel madem bu şekildede veriyorsun .. haklısın yolun uzun çabuk yorulma ilk aylarda menülerini fazla kasma bencede ...
evet ya nasıl birden kalktık :) ama ben ondan çok alt komsum için telaş ettim yazık tam onu yatak odasının üstüydü..(

selammm

aben ablacım kalissteden selam getiridm çok yogunmuş faceyede gelmiyor
burayada ugruyamıyormuş sana selam gönderdii

aydasu menün bana fazla geldi ama bünyen bu şekilde kilo veriyorsa tabikide kısma canım
ve aleyküm selam banum . yogunlugu inşallah işiyle alakalıdır .:))bol bol siparişi vardır inşallah ..

ablacim evet eskiden veriyordum bu sekilde yine olur insallah
sizin gibi dusunceli komsular kalmadi komsunuz sansli abla

masum

kek borek kismi ozellikle fazla demi
valla canim 30kilo vermem lazim
cabuk bikmamam gozumun doymasi lazim
esim evde olmayaydi.daha saglikli yicektim.oglen

kutahya canm ben her sene karataya baslar asla acikmamama kilo vermeme ragmen biseler olmaz
bilmiyorum neden
insallah sizler karatayla istediginiz sonucu alirsiniz
hi bu arada yagi hala hic kismiyorum
en sagliklisi karatay biliyorum ama niyese olmuyo biseler

iyi akşamlar efenim ..

bugunki menüm ..

sabah
karatay kahvaltıdsı size özendim ekmegim yoktu ...

öyleden sonra aralıklarla 2 br ayran .
4. t.b kraker ..

akşam
hindi izgara .. çoban salata .. 5-10 üzüm ....

2.5 lt kadarda su ..fazlada olabilir ..
spor. 30 dk bantta .. 1-5 saatde havuzda..

bu arada kızlar .. yarın arkadaşlarlayım gelemezsem merak etmeyin ....

selam tatlışlarım,
bugün çok yoruldum. sabahın köründe uyandım ve Sakarya ya gittim. evraklarımı elden teslim etmem gerekiyordu. kahvaltımı karataya uygun yaptım lakin oralarda hiç uygun bişey bulamadım. kantin açıktı sadece yaz dolayısıyla ve sadece tost ve hamburger vardı. aç kalmamak adına yedim tost. yanıma ceviz ve ayran almadığm için çok kızdm kendime ama olan oldu... akşam 5 de yemiştm en son,eve 10 da geldm ve açtım çünkü karataya uygun yemedğm için açlığımı kontrol edemedim. ben de biraz cevizle yulaflı yoğurt yedim... çok yorgunum kızlar yarın bakıcam neler yazmışsınız.. öpüyorm

not: yarından sonra tüm gün yediklerimin fotosunu bir mesajla gece yollicam daha iyi görmüş oluruz

ve aleyküm selam banum . yogunlugu inşallah işiyle alakalıdır .:))bol bol siparişi vardır inşallah ..
Sağol aebenim Allah razı olsun..evet siparişim var yarına kargo çıkartmalıyım hem keçeden devasa yastık yapıyorum bir yandanda sabun..bir anda geldi şok oldum..yüzügüzel allahım hamd olsun devamıda gelsin inşallah ne diyim...
Yarın kargolarımı çıkartınca gelicem aklım sizde..

günaydınnnn

aydasu
evet cnm bana fazla geldi ama ben kendi bünyeme göre konuştum cnm bana hamurlu gıdalar hep kilo yapıyoru
94 kilo ilediyete başladıgımda bile 3 dlm ekmek ile başlamıştım yani
ama sen kio verebiliyorsan kasmana devame t tabikide cnm ..

abla bol siparişlerin olsun inşşşşş ,

aben ablamada iyi gezmeler , laf aramızda ben çiçek yetştirmeyi hiç bilmemm
bu arada menünü begendim gayet orantılı :)

küto bende zar zor bitiriyorum kahvaltıyı ya sorma
ama tok kalmak için yiyorum hepsini , dün köy tavugu aldım bir dahada almam sevmedim hiççç

canim kardes takima bir bakiyim dedim de merak ettim kilo cizelgesini nasil hallettin benimki gozukmuyor da

tatlım sen bu işi daha önce yaptın ve eğer bu şekilde yaptıysan ne ala... lakin nacizhane tavsiyem, ne yersen ye şu 4-5 saat ara verme işine uy derim. ok karatayharici yemek istiyorsan ye, ama sık sık yeme. bence karatayda da işin sırrı sık yemememekte...

bu arada cıkolatam sınavın ertelenmıs senın adına sevındım canım
vakıt kazanmıssın hıc olmazsa...

ay ertelendi de noldu öyle bir değişiklikyaptılar ki şimdi hepten sı.tık :))) 3 güne yayacaklar yığılmayı önlemek için lakin millet birbirinden soruları öğrenmesin diye farklı sorular gelecek herkese...yandık yahu

süper süper süperrrrrr

çok güzel beslenmişsn ablacım

evet bu akşam bir sahnem var, onun telaşı var biraz üzerimde. ilk kez bu mekanda sahne yapıcaz, bakalım nasıl olacak,yarın yazarım size.. kahvaltımı yaptım fotoğrafını da çektim,diğer öğünümü de yemeden çekip buraya yollarm bebişler... öpüldünz...

Gunaydin erken uyudum erken uyandim afferim bâna dimi

Kallisim hayirli olsun iparislerim bol olsun

Cikom yazmissin bana uyuyidum solemesi ayip buraya fiti eklemeyi ogretsene bana

Masum koy yumurtasi tavugu dedinmi bende bög oluyorum sacma ama oyle

Opuldunuz ...
Not: Bu karatay işe yarıyor bu sabah tartı selam çaktı üstelik spor yapmiyorum daha dun akşam çok stresliydim yemedim tuttum kendimi değdi ama

ay almam bir daha ya bugün gögüs kısmını getiridm yiycem mecbur ama
kalanını yiyemiycme valla annneme götürcem bugün çocukları
tavuguda düdüklüyle götürcem annem çocuklara çorba yapsın gözüm görmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…