çoklu alıntıyı naşıl yapıyorsunuz yahu .. en son alıntıladıgım çıkıyor ....Aebenim spora gidiyorsun haa saka maka bende salon acilsada gitsem özlemisim hoya diyosun orkide diyosun icimin yaglari cız etti ben gerci kaktuscuyum ama bitane hoya carnosam var seninkinin turu ne ? Orkideye bulasmadim beni asar galiba o beceremem nazli biraz
Aydasu hos geldin tekrar gorusmek guzelkaratayda 2. Gunum konusmak icin erken ama kesinlikle tavsiye ederim aclik evdekiler ayri yagli yagsiz pisir dersi yok ara ogun derdi yok sonuc iyi olursa ben sevdim bu işi
Masumcum yumurta işi beni bozacak 3vakte kadar hissediyorum senide tabi egllenceli tarifler arayisina girwlim
Kallisim de ben gibi kk ya girmeye zorlaniyormus
afiyet olsun aydasu bence menün güzel madem bu şekildede veriyorsun .. haklısın yolun uzun çabuk yorulma ilk aylarda menülerini fazla kasma bencede ...selamlar
aeben abla gecmıs olsun aksam aksam korkmustur ınsan...
ben cok mutluyum dıyetımde aklım kalbım mantıgım tum benlıgım karatay dese de bıseyler manı oluyor bana
bu yuzden eskı duzenımdeyım hıc kasmıyorum kendımı de esımı de :)
spora basladım ne bıleyım ya mutluyum bakalım tartı ne dıcek onumuzdekı bır ay ıcersınde onemlı olan o
Hadı menumu de yazayım bugunku
sabah
2 dılım kendı yaptıgım tam bugday ekmegı
5 zeytın
peynır
domates
salatalık
2 kasık kuymak
1 haslanmıs yumurta
ara
2 kırmızı erık
ogle
1 kucuk dılım kek
1 kucuk dılım peynırlı borek
domates
salatalık
5 zeytın
aksam
1 kase domates corbası
1 tabak etlı kuru bamya yemegı
yogurt
salata
ara
200 gr karpuz
spor
2 mıl leslıe
gordugunuz gıbı hıc kasmıyorum sıkılmaktan korkuyorum verılecek 30 kılom var ve pes edıp ertesı gun zıvanadan cıkmıscasına yemek ıstemıyorum artık...
eskıden bole verdım ınsallah yıne verırım...
bu hafta sporum 2 mıl olucak haftaya da vucudum alısınca ınsallah 3 mıle cıkarıcam...
iyi gidiyorsun banum maşallah ....menümüde yazayım gelmişken
kahvaltı 08:00
kkk
ara 13:30
sütlü türk kahvesi büyük kupa
akşam 16:30
2 yumurta ile kabak kavurma
3 zeytin
yogurt
ve aleyküm selam banum . yogunlugu inşallah işiyle alakalıdır .:))bol bol siparişi vardır inşallah ..selammm
aben ablacım kalissteden selam getiridm çok yogunmuş faceyede gelmiyor
burayada ugruyamıyormuş sana selam gönderdii
aydasu menün bana fazla geldi ama bünyen bu şekilde kilo veriyorsa tabikide kısma canım
afiyet olsun aydasu bence menün güzel madem bu şekildede veriyorsun .. haklısın yolun uzun çabuk yorulma ilk aylarda menülerini fazla kasma bencede ...
evet ya nasıl birden kalktık :) ama ben ondan çok alt komsum için telaş ettim yazık tam onu yatak odasının üstüydü..(
Sağol aebenim Allah razı olsun..evet siparişim var yarına kargo çıkartmalıyım hem keçeden devasa yastık yapıyorum bir yandanda sabun..bir anda geldi şok oldum..yüzügüzel allahım hamd olsun devamıda gelsin inşallah ne diyim...ve aleyküm selam banum . yogunlugu inşallah işiyle alakalıdır .:))bol bol siparişi vardır inşallah ..
canim kardes takima bir bakiyim dedim de merak ettim kilo cizelgesini nasil hallettin benimki gozukmuyor dagünaydınnnn
aydasu
evet cnm bana fazla geldi ama ben kendi bünyeme göre konuştum cnm bana hamurlu gıdalar hep kilo yapıyoru
94 kilo ilediyete başladıgımda bile 3 dlm ekmek ile başlamıştım yani
ama sen kio verebiliyorsan kasmana devame t tabikide cnm ..
abla bol siparişlerin olsun inşşşşş ,
aben ablamada iyi gezmeler , laf aramızda ben çiçek yetştirmeyi hiç bilmemm
bu arada menünü begendim gayet orantılı :)
küto bende zar zor bitiriyorum kahvaltıyı ya sorma
ama tok kalmak için yiyorum hepsini , dün köy tavugu aldım bir dahada almam sevmedim hiççç
canim kardes takima bir bakiyim dedim de merak ettim kilo cizelgesini nasil hallettin benimki gozukmuyor da
selamlar
aeben abla gecmıs olsun aksam aksam korkmustur ınsan...
ben cok mutluyum dıyetımde aklım kalbım mantıgım tum benlıgım karatay dese de bıseyler manı oluyor bana
bu yuzden eskı duzenımdeyım hıc kasmıyorum kendımı de esımı de :)
spora basladım ne bıleyım ya mutluyum bakalım tartı ne dıcek onumuzdekı bır ay ıcersınde onemlı olan o
Hadı menumu de yazayım bugunku
sabah
2 dılım kendı yaptıgım tam bugday ekmegı
5 zeytın
peynır
domates
salatalık
2 kasık kuymak
1 haslanmıs yumurta
ara
2 kırmızı erık
ogle
1 kucuk dılım kek
1 kucuk dılım peynırlı borek
domates
salatalık
5 zeytın
aksam
1 kase domates corbası
1 tabak etlı kuru bamya yemegı
yogurt
salata
ara
200 gr karpuz
spor
2 mıl leslıe
gordugunuz gıbı hıc kasmıyorum sıkılmaktan korkuyorum verılecek 30 kılom var ve pes edıp ertesı gun zıvanadan cıkmıscasına yemek ıstemıyorum artık...
eskıden bole verdım ınsallah yıne verırım...
bu hafta sporum 2 mıl olucak haftaya da vucudum alısınca ınsallah 3 mıle cıkarıcam...
bu arada cıkolatam sınavın ertelenmıs senın adına sevındım canım
vakıt kazanmıssın hıc olmazsa...
Masuumcum cesitlemeler yapicaz artik
Gunun menusu
Sabah
2 yumurta ile omlet
Zeyyin,peynir,domates,salatalik,findik,fistik,yogurt bitirenw kadar catlatiyo insani 12:00 de yedim
Aksam
Zeytinyagli fasulye
Besmeç(kırsehir köftesi) yesillik ve ayram bol bol su
iyi akşamlar efenim ..
bugunki menüm ..
sabah
karatay kahvaltıdsı size özendim ekmegim yoktu ...
öyleden sonra aralıklarla 2 br ayran .
4. t.b kraker ..
akşam
hindi izgara .. çoban salata .. 5-10 üzüm ....
2.5 lt kadarda su ..fazlada olabilir ..
spor. 30 dk bantta .. 1-5 saatde havuzda..
tesekkurlereskiden kısa linki kopyalıyorduk ya şimdi uzun linki kopyalıyoruz üstteki
imza ayarlarına tıklayıp yapıştırıyoruz.
ön zlemeden görürsün zaten
Gunaydin erken uyudum erken uyandim afferim bâna dimi
Kallisim hayirli olsun iparislerim bol olsun
Cikom yazmissin bana uyuyidum solemesi ayipburaya fiti eklemeyi ogretsene bana
Masum koy yumurtasi tavugu dedinmi bende bög oluyorum sacma ama oyle
Opuldunuz ...
Not: Bu karatay işe yarıyor bu sabah tartı selam çaktı üstelik spor yapmiyorum daha dun akşam çok stresliydim yemedim tuttum kendimi değdi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?