Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun Bedis ....

Kutom biz burda yanıyoruz sen ne yaparsın orda .. Bugun sanki dünden daha sicak

Merhaba canlarım şöyle bir göz attım
Aebenim mangal kötü değilki artı çıkasın sen etin yanında ne hüplettin acaba onu söyle bi ))))

Çikolatam o sınava nasıl olsa gircen balım )))) ama olsun zaman kazanmışının az daha çalış bari salma sakın. Ve hiç bişiye canını sıkma canım sen neler yaşadın neler atlattın unutma mucks

Kütom sende hgdn canım katıldın mı Karatay yemeye bakim

Benim yeme düEnim burda karma karışık iyi mi kötümü bilmem ))
Şimdi ben arabadayım foruma doğru gidiyom alışveriş çılgınlığı yapacam ahh daha zayıf olaydım neler var neler

Mehalim keyfin yerinde ne guzel ..

Ne huplettim mangal yanımda ekmek ve bolll karpuz Bacim

İyi geceler ne olmus bu kk ya baska bi yerlere girerken sıkıntı yok buraya gelince eski zaman masa ustu pc leri gibi kasmalar donmalar acilmamalar inş yazi yazma sayfasini actim bunlari gondermeyede muvaffak olurum

Aebenim sıcak nedir buraya gelin ogrenin dısariya cikmak imkansiz hatta evde diger odalara gecmiyorum camasirlari serene kadar kurudu ev icind Senin bu karpuz aşkıni nasil yapicaz bak ben kolayi biraktim inanilir gibi degil 0 a inmedi ama eskisine gore ohooo

Mustangcim hos buldum evet basladim facede resimde paylastim bildiginiz gibi buraya beceremiyorum simdilik bu karatay ise yararsa süper bisiy eve donunce kendimi ramazanda sanmaya basladim bayram sabahi memlekete inince eskisi gibi hic yasamamistim buda karataya faydali gun icinde orucluyum saniyorum .Alisveris iyidir iyi eglenceler

Çikom sinavin ertelenmwsi gayet güzel olmus keske benimkide ertelense kitaplarim bugun geldi sinav cumaryesi ama stres yapmamati planliyorum 5 gunde hangi insan evladi napsin dimi oldugu kadar artik

Menumude yazayim şuraciğa hemen
Sabah 2 yumurtayla tereyagli omlet,petnir,zeytin,domates,salatalik,maydanoz,sade soda Cig kabuklu findik,fistik

Aksam sut corbasi,mercimekli bulgur pilavı,salata,cacik,

Yalniz benim soguk icecek sevdama bisiler icad etmem lazim ayran disinda
İyi geceler öpüldünuz

Günaydın kızlar kargalar bile kahvaltı yapmadan uyandım yine )) sıcaktan uyanıyorum klimayı açınca az daha uyuyabiliyprun korkuyoruz valla kilimdanda hasta old diye .

Gunaydin canlarim. Naptiniz ben dun akşam bişeye sinirlendim ve ne var ne yoksa sildim supurdum. Inşallah bu gun telafi edebilirim:)))

Mehalim günaydin canim. Sicak ćok sicakkkk . Uyumamaktansa klimayi acacan burda böyle. Ama yazin en sicak günlerinde geldiniz mersine inanilmaz sicak ve aşiri nem var. Kiz foruma felan geliyosun iş yerime gel kahve içelim . Hatta öğlen karatay yemek ismarlimmm:)))

Masum sende karataya basladin dimi. Ben katataya geçtiğimden beri kabizligi unuttum. Zeytin yağini bol tüketiyorum sanirim ondan

günaydınnnnn

dün menümü yazmamışımm ama iyi gidiyor dyet
birde spor yapabilsem nasıl iyi olcakk evin oraya spor kompleksi yapılcakta kim bilir nezaman

mersaaa
benim kabızlık aynen devam yaa ben az tüketiyorum yag sanırım fazla tüketiyorum derken
nasıl yiyorusn mesela salataya filan mı?

kütahya
o nasıl bir sıcaktır okurken terkleidmvallahi

mehallll
benimde içm gidiyor hep avmlerde ,
ve evde içine giremedigim , giripte çok rahat edemedigim nerden baksan 6-7 pantolon var
eçen yıl almıştım mmint yeşili ve nar çiçegi hala etiketi üzerinde 10 kilo alınca giyemedim
seneye inşşş

kütom akşam yagmur yagdı .ama hala sıcak ...
tabi mersamın vede senin orayla kıyas edilmez ..
dün gece patt diye bir sesle uyandık ..oturma odasındaki pencereyide açmişiz . bolkon kapısıyla nasıl cereyan yaptıysa , hemen önünde bulunan fiskos masaını üzerinde olan mum çiçegim ve 3 tanede orkidem alaşagı olun orkide saksımın dışındaki saksıda buz gibi olmuş tabi ... neyseki çiçeklerime bişi olmamış hehe ....

mehalim artım geç saatde yedigimden .. bugun pus olmuş çok şükür ...
bedişim kız kaç senedir agız tadıyla karpuz yiyemiyom monti yüzünden .. ırak bu sene yiyim da yakında içi geçince zati yiyemem ....

selamlar
aeben abla gecmıs olsun aksam aksam korkmustur ınsan...

ben cok mutluyum dıyetımde aklım kalbım mantıgım tum benlıgım karatay dese de bıseyler manı oluyor bana
bu yuzden eskı duzenımdeyım hıc kasmıyorum kendımı de esımı de :)
spora basladım ne bıleyım ya mutluyum bakalım tartı ne dıcek onumuzdekı bır ay ıcersınde onemlı olan o

Hadı menumu de yazayım bugunku

sabah
2 dılım kendı yaptıgım tam bugday ekmegı
5 zeytın
peynır
domates
salatalık
2 kasık kuymak
1 haslanmıs yumurta

ara
2 kırmızı erık

ogle
1 kucuk dılım kek
1 kucuk dılım peynırlı borek
domates
salatalık
5 zeytın

aksam
1 kase domates corbası
1 tabak etlı kuru bamya yemegı
yogurt
salata

ara
200 gr karpuz

spor
2 mıl leslıe

gordugunuz gıbı hıc kasmıyorum sıkılmaktan korkuyorum verılecek 30 kılom var ve pes edıp ertesı gun zıvanadan cıkmıscasına yemek ıstemıyorum artık...
eskıden bole verdım ınsallah yıne verırım...

bu hafta sporum 2 mıl olucak haftaya da vucudum alısınca ınsallah 3 mıle cıkarıcam...

bu arada cıkolatam sınavın ertelenmıs senın adına sevındım canım
vakıt kazanmıssın hıc olmazsa...

selammm

aben ablacım kalissteden selam getiridm çok yogunmuş faceyede gelmiyor
burayada ugruyamıyormuş sana selam gönderdii

aydasu menün bana fazla geldi ama bünyen bu şekilde kilo veriyorsa tabikide kısma canım

menümüde yazayım gelmişken

kahvaltı 08:00
kkk

ara 13:30
sütlü türk kahvesi büyük kupa

akşam 16:30

2 yumurta ile kabak kavurma
3 zeytin
yogurt

Aebenim spora gidiyorsun haa saka maka bende salon acilsada gitsem özlemisim hoya diyosun orkide diyosun icimin yaglari cız etti ben gerci kaktuscuyum ama bitane hoya carnosam var seninkinin turu ne ? Orkideye bulasmadim beni asar galiba o beceremem nazli biraz

Aydasu hos geldin tekrar gorusmek guzel karatayda 2. Gunum konusmak icin erken ama kesinlikle tavsiye ederim aclik evdekiler ayri yagli yagsiz pisir dersi yok ara ogun derdi yok sonuc iyi olursa ben sevdim bu işi

Masumcum yumurta işi beni bozacak 3vakte kadar hissediyorum senide tabi egllenceli tarifler arayisina girwlim

Kallisim de ben gibi kk ya girmeye zorlaniyormus

kütooo
ben yumurtayı omlet şeklind eyiyorum ya ancak
ve onca kahvaltıyı bitirmek bana eziyet gibi geliyor ama sonuçları güzel

acıkmıyorum, iki ögün ne yiycme diye düşünmüyorum kahvaltı sonrası tek ögün yemek rahat oluyor iş yerine tek çeşit taşıyorum. kırmızı biber varya onunla güzel oluyor yumurta tavsiye ederimm

Masuumcum cesitlemeler yapicaz artik
Gunun menusu
Sabah
2 yumurta ile omlet
Zeyyin,peynir,domates,salatalik,findik,fistik,yogurt bitirenw kadar catlatiyo insani 12:00 de yedim

Aksam
Zeytinyagli fasulye
Besmeç(kırsehir köftesi) yesillik ve ayram bol bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…