İyi geceler ne olmus bu kk ya baska bi yerlere girerken sıkıntı yok buraya gelince eski zaman masa ustu pc leri gibi kasmalar donmalar acilmamalar inş yazi yazma sayfasini actim bunlari gondermeyede muvaffak olurum
Aebenim sıcak nedir buraya gelin ogrenin dısariya cikmak imkansiz hatta evde diger odalara gecmiyorum camasirlari serene kadar kurudu ev icind
Senin bu karpuz aşkıni nasil yapicaz bak ben kolayi biraktim inanilir gibi degil 0 a inmedi ama eskisine gore ohooo
Mustangcim hos buldum evet basladim facede resimde paylastim bildiginiz gibi buraya beceremiyorum simdilik bu karatay ise yararsa süper bisiy eve donunce kendimi ramazanda sanmaya basladim bayram sabahi memlekete inince eskisi gibi hic yasamamistim buda karataya faydali gun icinde orucluyum saniyorum .Alisveris iyidir iyi eglenceler
Çikom sinavin ertelenmwsi gayet güzel olmus keske benimkide ertelense kitaplarim bugun geldi sinav cumaryesi ama stres yapmamati planliyorum 5 gunde hangi insan evladi napsin dimi oldugu kadar artik
Menumude yazayim şuraciğa hemen
Sabah 2 yumurtayla tereyagli omlet,petnir,zeytin,domates,salatalik,maydanoz,sade soda Cig kabuklu findik,fistik
Aksam sut corbasi,mercimekli bulgur pilavı,salata,cacik,
Yalniz benim soguk icecek sevdama bisiler icad etmem lazim ayran disinda
İyi geceler öpüldünuz