Gunaydinnn
Mersam en onemli konu buklimayi hemen hallettir yasanmaz onsuz büyük nimet
Masumm bu haftabenim icin cuma bildirimi keyifli olacak
Aebenim ben bu saatlerde pekuyanmam bilirsin hahyirolsun bikac gundur normal normal yatip kalkiyorum beynimalisik degil bu saatte uyanmaya maymunlari bekledim diyince evcil hayvan olarak ciddi ciddi maymun aldin falan sandim sonra biraz silkelendim dedim ufakliklara demistir ama yinede supheliyim
Neyseeeee kahvaltim soguyor benim ....öpüldunuz....
Çikoooooo ne zaman uyanırsinnnnn?
Bu arada karataycilarrr cok onemli burası ben face de uzun zamandir karatayin profu olmus bi cifti takip ediyorum karatayta aralarda bisiy atistirmak tum olayi bozuyor okudugum kadariyla yemekten sonraki 2 saat insulin,sonraki 2 saat bilmemne hormonu daha sonra bizim eleman leptin salgilaniyor tabi o arada tek lokma yemessek bu mümkün o cift diyorduki pazarda peynir alırken tadina bile bakmayiz bi lokma peynir tadina baktiginda bile noluyoo hopp tekrar insulun ne kadar uzun sure leptin salgilattik o kadar depo yaglardan yakiyoruz işte boylee ben yemek arasinda oruc gibi takiliyorum dedimya ramazan saniyorum eve donunce aclik yok zaten karataydada insan cab sikintisina bisiyler ariyor ama susayinca hatirliyorum oruc degilim seviniyorum off amma uzattim
Kisacasi ara öğün yok
Masumcum onlar abartmamista hayatlarinin kiymetini bilmeye baslamislar adamcagiz yaziyo 12 yil kacbintane ilac ictim diye butun hastaliklardan kurtulmuslar emekliler Allah daha çok versin imkan var yasadiklari yer güzel ben onlardan ögrendim püf noktalarini tabi biz onlar kadar yapamayızda olsunhopp bizim elemannn leptinnn
kütahya o çifti biliyorum ama bence artık olayı abartmışlar gibi geliiyorr, cevizi filan yeridne söylüyorlarr
tavugu yumurtayı kargo ile getitriyorlarr filan filann ,
ama çok tecrübelillerr ben bazen atıveriyorum agzıma bişey unutuppp sonra leptin abi geliyor aklıma pişman oluyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?