Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamlar

once hemen gunun menusunu yazayım aklımdayken kızım da duruyorken...

Sabah

2 dılım ekmek arasna domates peynırlı tost
5 zeytın
1 rafadan yumurta

ara

3 pırınc patlagı

ogle
haslanmıs tavuk
1 kase yogurt
salata
2 dılım kepek ekmegı

aksam

1 kase domates corbası
1 tabak etlı kuru bamya yemegı
yogurt

spor

3 mıl leslıe

Yumurtalı olan kahvaltım.. Sonra spor yaptım mekik filan da çektm biraz evvel de ikili resimdekini yedim. (Cevizli bademli z.yağlı salata ve bulgurlu kabak)

Eklentiler

• image.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    257,6 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    244,7 KB · Görüntüleme: 36
masum ay ben bır aydır kendımı parcalıyorum koy tavugu bulmak ıcın
hıc bıyerde yok koyde tanıdık da yok
kızıma yedırıcem ama malesef bulamıyorum

ben daha once yaptıgımda da gunde ortalama 6 dılım ekmek yıyordum canım

Cıkolatam
masallah yemeklerın super ellerıne saglık, afıyet leptın olsun...

İyi gecelerr durum raporu verip kacicam gerci anlatacak pekbisi yok

Ayni odanin içinde hapis bi hayat önüm arkam sağım solum kitap yıgınları bi uyaninca bide aksam yemek haa kargom geldi sevindim birde markete indim bu kadar bird guzel bisiy oldu gunler sonra esimle aksam yemegi yedik memleketten geleli nasip olmamiştı eve gelmiyor adam depreyona girdim girecem Allah tan sınav var ders çalışıyorum diye oyalaniyorum işte

Mersa bende alisamadimda ite kaka yazmaya calisiyirum

Çikom menuler super birazdan sahnede olacaksindir ssen başarılar karatay biz gec kalkanlara güzel dimi bak iki ogun yeme diye firca yemiyorum artık senden

Aydasu diyetisyenlerin saglikli diye verdigi listelerden seninki ne guzel masAllah boyle veriyosan bende nasil bir bunye varsa ölüm orucu yapmam lazim vermem icin

Menumu verip kaciyorum

Sabah
Peynirli maydanozlu omlet klasik kahvalti

Aksam
Firinda sebzeli tavuk şiş ,fzeytinyagli fasulye ,salata,ayran

Bol bol su ,gunde 1 2 tane sade soda 1 bitki çayı sporyok o sınavdan sonra inş

Size dememistim bugun - 2 gordum

Aebenimmmm gelmedinmi arkadaslarindann hı?

İyı geceler kızlar. Gündüz iş yerinde çok fazla giremiyorum çocuklarla aynı odada çalişiyorum benim işten başka biseyle ilgilendiğimi gördükleri anda gözleri dışarı çikiyor. Bende tel.den çok rahat giremiyorum. Ama elimden geldiğince dikkat ediyorum. Bu gün 2 yedim ama aralarda sürekli ceviz atıştirdim.

Günaydın kızlar sabah kahvaltısı yapamadım. Ofis işçi dolu taktirdiğimiz klimalarda sorun çikti onlar sökülüyor. Offf burası çok sicak ve kalabalik. Her yer kirik dökük. Ama ben yinede ofisin altindaki pastaneden uzek durdum .öğlen düzenli bişeyler yemeye çalışacam.

Günaydın ...

Dun gece 3 de yattım , maymunları bekledim Silifke'den geliyorlardı . Yatincada uyku zamani gecti uyku tutmadı iste . Uyumam 3 oldu . Sabahda 6,30 da kalktım . Dr. İsleri vardi . Onlar gidince az yattım . Bı duş alıp kendime geleyim , mesajlarınızı okurum ...

Gunaydinnn
Mersam en onemli konu bu klimayi hemen hallettir yasanmaz onsuz büyük nimet

Masumm bu haftabenim icin cuma bildirimi keyifli olacak

Aebenim ben bu saatlerde pekuyanmam bilirsin hahyirolsun bikac gundur normal normal yatip kalkiyorum beynimalisik degil bu saatte uyanmaya maymunlari bekledim diyince evcil hayvan olarak ciddi ciddi maymun aldin falan sandim sonra biraz silkelendim dedim ufakliklara demistir ama yinede supheliyim

Neyseeeee kahvaltim soguyor benim ....öpüldunuz....

Çikoooooo ne zaman uyanırsinnnnn?

Bu arada karataycilarrr cok onemli burası ben face de uzun zamandir karatayin profu olmus bi cifti takip ediyorum karatayta aralarda bisiy atistirmak tum olayi bozuyor okudugum kadariyla yemekten sonraki 2 saat insulin,sonraki 2 saat bilmemne hormonu daha sonra bizim eleman leptin salgilaniyor tabi o arada tek lokma yemessek bu mümkün o cift diyorduki pazarda peynir alırken tadina bile bakmayiz bi lokma peynir tadina baktiginda bile noluyoo hopp tekrar insulun ne kadar uzun sure leptin salgilattik o kadar depo yaglardan yakiyoruz işte boylee ben yemek arasinda oruc gibi takiliyorum dedimya ramazan saniyorum eve donunce aclik yok zaten karataydada insan cab sikintisina bisiyler ariyor ama susayinca hatirliyorum oruc degilim seviniyorum off amma uzattim
Kisacasi ara öğün yok

hopp bizim elemannn leptinnn

kütahya o çifti biliyorum ama bence artık olayı abartmışlar gibi geliiyorr, cevizi filan yeridne söylüyorlarr
tavugu yumurtayı kargo ile getitriyorlarr filan filann ,
ama çok tecrübelillerr ben bazen atıveriyorum agzıma bişey unutuppp sonra leptin abi geliyor aklıma pişman oluyorummm

Masumcum onlar abartmamista hayatlarinin kiymetini bilmeye baslamislar adamcagiz yaziyo 12 yil kacbintane ilac ictim diye butun hastaliklardan kurtulmuslar emekliler Allah daha çok versin imkan var yasadiklari yer güzel ben onlardan ögrendim püf noktalarini tabi biz onlar kadar yapamayızda olsun

Gunaydınlar...
Ben bu hafta lısteye gırıp sızın ortalamayı dusurmesem mı acaba regl haftasındayım artık cıkar
emeklerınızı zıyan etmeyım haftaya gıreyım lısteye...

Bugunku menumu yazayım.Kızım yurumeye hatta bı anda kosmaya basladı her an pesındeyım cok yorucu ve vakıtsız gunler basladı benım ıcın...
Menumu sabahtan belırleyıp ona sadık kalıyorum lıste dısına cıkmamıs oluyorum boylece...

Sabah

2 dılım kepek ekmekten beyaz peynırlı domateslı tost
5 zeytın
1 salcalı yumurta

Ara

1 armut

Ogle

Bamya yemegı (dugun yemegı gıbı cok yapmısım alt tarafı ıkı kısıyız :)
2 dılım kepek ekmek
1 kase yogurt

Ara

2 kuru kayısı
2 cevız

Aksam

1 tane koz patlıcandan karnıyarık
mor lahana salatası
2 dılım kepek ekmek

Spor: 3 mıl leslıe

Hahay Bedis kiz otomatik yazılımdan Kaynimlar yada misafirler yazdım maymunmu cikmis amaninnnnn ne utandım :))
Misafirim var kizlar dun gece geldiler hastene isleri var esimin benim kizinla yaşıt olanı goz ameliyatı oldu . Su an bizdeler ... O yuzden tekrar yazamadim .:))

Kalisim sipariş isine pek sevindim :)

Cukulam sahnen iyi gecmistir insallah .

Mersam kolay gelsin sizin oraları klimasiz düşünemiyorum :)

Kutom yarin senide listeye yazıyoruz , niye inad ediyorum bilmiyorum ama oyle iste .

Ayda su canim aryı eksi biçimlerin kilonı bildir . Haftaya bildirim dersen 2 ye bölmemiz gerekecek verdigin kiloyu .

Banusum sana ablandan bir masallah . Sakin bozma bu düzenini !

Kizlar bugun sanki iyi bir gun geçireceksin diyet adına , yarin 66 li bir rakam goren diye . Ama misafirle olmayacak ;( hayirlisi olsun bakalım .

Abenim maymunlarin hos gelmis o zaman grcmis olsun
Banuu arayida kaldir beni dinle ogunlerdede 4 kasik falan seme Allah ne verdiyse saldir gitsin tabi yasaksizlardan

Menum sabah
Kkk
Aksam yarim kase tarhana corba (tereyaglı)
2 buyuk biber dolmasi karataya uygun yani bol kiyma azcik bulgurla zeytinyaglı
Salata ayran
Tatli olarak 3 kuru kayisi 1 tane kadar cevizle

Bu karatay super dostlar tamam uzun saatler bekliyosun ama lezzetli tazi tuzu yagi yerinde ve doyana kadar yiyorsun pek mutluyum

Yokmuş..Akşamın ilerleyen saatlerinde bi abur cubur krizi tuttukii sormayın ama yapmadım öyle bisi bir elimde su bir elimde soda gecistirdim.Bu sözüm kendime kızieeaamm ben ole kriz falan dinlemem yemem ,kendim karar verir pişman olmadan yerim canım ne isterse vakti gelince haddini bileceksin o kadarrrr

( şizofrene bağladım biraz )

Günaydın .. Hayirli cumalar efendim ..

Kutom kiyamam sana kendimle konusmussun hep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…