Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende sabah 3 bucuktan berı ayaktayım kızım bı haftadır o saatte uyanıyor karnını doyur sındırsın oyun oyna tekrar uyut 1 saat olmadan kakamız :) ve annesı hıııc uyuyamıyor...

Sabah

1 haslanmıs yumurta
peynır
4 zeytın
domates
salatalık
2 dılım bugday ekmegı

Ara
4 mısır patlagı

Oğle

1 koz patlıcandan karnıyarık
4 kasık bulgur pılavı
1 kase yogurt

Ara

2 kuru kayısı
2 cevız

Aksam

1 tabak etlı nohut
2 dılım bugday ekmegı
1 kase yogurt

Menu dısında bırsey olursa yazarım...

Az once sporumu da tamamladım, leslie ıle 3 mıl yurudum, kendımı cok ıyı hıssedıyorum, kızım uyursa aksam ustu twıst shape yaparım belkı, ohoo daha dısarı cıkıcam 1 saat de dısarda yurumus oluruz, burası cok yokuslu bı memleket dılım dısarı sarkıyo valla yururken :)

kaldırmasam iyiydi ama yaptım bir hata işte adaşım aydasu tşkler bitanem yalnıa akşam hem nohut hem 2 dilim ekmek çok bitanem

mersa az olsun öz cnm

bu arada aydasu ve kütahya hedef kilonuzu yazmalısınız fıstıklar

arkadaşlar kilom aynı.. nerde yanlış veya eksik yapıyorm bilmiyorum, herşeyi uygun yapıyorm ama kilo gitmemiş...
Canım bendede herşey yolunda yani diyeti bozmuyorum ama yarım kg almış gözüküyorum sadece kavun kaçamağım var bu hafta..şöyle r şey okudum..herşeye rağmen kilo veremiyorsanız demir oranınıza baktırın düşük olunca kilo kaybı olmuyor yazılmış..ben önümüzdeki hafta bir tahlil yaptırıcam bakalım..

Benim ufak kız beş günde dört kg düştü....

çikolata cnm moralini bozma sakın kallistenin dediği gibi omega 3 d vit ve b12 eksikliğinde kilo verme yavaşlıyor bir baktır istersen kalliste kaptanım ben hesaplamayı yaparım cnm zamanın yoksa yeni üyelerin hedef kiloları yazılsa kafi

***7. TAKIM 375. ETAP***

aeben
( / 67,4 / 67.4 / 0.0 % )kilosu sabit
chocolategirl
( 89,8 /89,8/0/0,0%)kilosu sabit
kalliste
( 97,2 /97,7/-0,5/ -0,51 %)
mersa
( 89,2 /89/0,2/0,22 % )
naz
( 64,8 ) / / 0,00% )izine ayrıldı
mustang
( 76,5 / 76.5/0.0% )kilosu sabit
masumm
( 69,3 / 68.2/ 1.1/1.59.%)
aydasu .(88.1/88.0/0.1/ 0.11%) yeni üye hedef kilo
kutahya( 80.0/77.5/ 2.5 /3.13%.) yeni üye hedef kilo 70

7.TAKIM ORTALAMASI:0,50

Son düzenleme:

ben 1 kasımda 85 le başladım cnm mayıs sonu 65 e hedefime ulaştım şu an 61 e düştüm

soğuk hibisküs yapabilirsin soğuk sıcak süperdir ama demir eksikliği olanlar dikkatşi tüketsin elma karışımı favorim soğuk meyve suyu gibi meyankökünü denedim cnm üstelik şekerimi ölçerek tavsiye etmem aşırı sulandırılmış içersen olabilir reyhan şerbetide fena olmadı soğuk limonlu tarçınlı güzel oluyor

zeytinyağını ısıtıp aspirin karabiber ve vicksle karıştırıyoruz bklım her duyduğumu yapıyorum bundan sonra tövbe asla kaldırmam

***7. TAKIM 375. ETAP***

aeben
( / 67,4 / 67.4 / 0.0 % )kilosu sabit
chocolategirl
( 89,8 /89,8/0/0,0%)kilosu sabit
kalliste
( 97,2 /97,7/-0,5/ -0,51 %)
mersa
( 89,2 /89/0,2/0,22 % )
naz
( 64,8 ) / / 0,00% )izine ayrıldı
mustang
( 76,5 / 76.5/0.0% )kilosu sabit
masumm
( 69,3 / 68.2/ 1.1/1.59.%)
aydasu .(88.1/88.0/0.1/ 0.11%) yeni üye hedef kilo 60
kutahya( 80.0/77.5/ 2.5 /3.13%.) yeni üye hedef kilo 70

7.TAKIM ORTALAMASI:0,50

cıkolata, kallıste abla karatayda bellı donemlerde herseye uyulsa bıle bazen kılo verememe oluyormus arkadasların da dedıgı gıbı b 12 ya da demır eksıklıgı ya da omega 3 almak lazım sanırım bu dıyetı yaparken..

sweetdımple
ekmegı 1 dılıme dusureyım senın ıcın canım :)
karatay yapanlara benım beslenme tarzıım cok sacma gelıyor bılıyorum ama denenmıslıgı oldugu ıcın bunyemde bıldıgım yontemden sasamadım...
Mesela sabah zeytını tabagıma 5 tane alırken ne salaksın aydasu ya da ara ogun yaparken te Allah ım dedıgım cok oluyor fakat boyle verebılıyorum
1 ay bıctım kendıme eger bu sekılde kılo veremezsem kı eskıden bu sekılde gunde 6 dılım ekmek ve ara ogunlerde 30 kılo gıtmıstı papagan gıbı hep soyluyorum ama :)
hah ne dıyordum bu sekılde kılo veremezsem o zaman hemen doktora gıdıcem ınsulın dırencımın oldugu kesınlesmıs olur, gebelıkte de seker problemım vardı ustune bıde polıkıstık overım var hey masallah...
Du bakalım sporumu hıc aksatmadan bu beslenmeyle eskısı gıbı ayda 4 kılo verebılecekmıyım, cok heyecanlıyım...

ay yazdıkca yazasım gelıyor
kk ıle ılk tanıstıgımda 2. takıma ılk gırdıgımde de aynı heyecanları yasıyordum
o zamanlar esımın aılesıyle tanısmamıs bır gelın adayıydım aman soyle zayıf olayım aman benı bole tanımasın yenı tanıcak ınsanlar hey gıdı hey

sımdıyse dogumda kendımı asıp daglara erıstıgımı herkes gordu malesef bu seferkı kamcılanma sebebımse herkese o bakısları yutturacagım, benı goren aaaa hıc dogum yapmamıs gıbısın dıcek, bak gene heyecanlandım, butuuuun kolılerde benı bekleyen caaaanım 36 ust 38 alt kıyafetlerım bekleyın benı 1 seneye varmadan kavusacagız ınsallah...

oyyy ıc sesımle cok konustum gozlerınız yorulur canlar okumayın sız benı cenem dusunce fena dusuyor :)))

masum anladım canım demekkı herkesın bunyesı farklı gercekten
dedıgım gıbı 1 ay sonra 4 kılo vermemıs olursam derhal degısıklıge gıderım

Swet eline saglik canim . Biyom tatilde kalışında is yoğunluğu var birde. Sitaye girme zorlugu . Benimde ev misafir dolu . Yardımların icin tesekkurler .

Mesajlariniza cevap yasamıyorum bunu bile tyatak odasından yaziyom he .

Ama bir ayrıntı yazmadan gecemiycem , karatay yada monti gibi diyetler ilk hafta cok verdirir karbon sinirlaninca vücut karbondan dolayı tuttuğu fazla suyu bırakır . Sonraki haftalar normal düzene gecer rutin yada arada duraklayarak kilo vermeye devam edilir . Sabırlı olun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…