Canım bendede herşey yolunda yani diyeti bozmuyorum ama yarım kg almış gözüküyorum sadece kavun kaçamağım var bu hafta..şöyle r şey okudum..herşeye rağmen kilo veremiyorsanız demir oranınıza baktırın düşük olunca kilo kaybı olmuyor yazılmış..ben önümüzdeki hafta bir tahlil yaptırıcam bakalım..arkadaşlar kilom aynı.. nerde yanlış veya eksik yapıyorm bilmiyorum, herşeyi uygun yapıyorm ama kilo gitmemiş...
adaşım 22 yaşında bel fıtığından ameliyat olmuştum iyiydim ama su damacanasını kaldırırken çıt dedi hastahanede annemşn başında kaldın istirahat edemedim mr çekildim bklım ne çıkacak sürekli uzanıyorum şimdi amnnemde iğne yapıyor jeller z yağları sürmediğimiz şey kalmadı
düğüne tok gitki nefsine yenilme cnm
3 elma 1 limon 4 e böl 1 çubk tarçın 1 tatlı kaş karanfil 1 parça taze zencefil 2 lt su düdüklüde 5 dk pişir süz dolapba koy meyvesuyu gibi süper oluyor ayrıca meta hızlandırıyor kuzum[/QUOTE
]
Canim karatay sardı bizi takimca sen ne zamandir yapiyorsun soguk icecek benim en zorlandigim kisim eskidn kola ile beslenirdim dusun o derece varsa boyle icecek cesitlerin paylas bizle bnde nane serbetİ yapsam diyodumda skersiz olmaz meyan koku serbestmi acaba o baya tatlı oda degerlendirebilinir
Belin icin gecmis olmus bizimde basimizda var esim 5 litre su tasimaz ben cok isyan etmezsem tabi agri ataklarinda kekik yagi icerikli bir krem var meshur onla masaj baya rahatlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?